Xωρισμος μετα απο 3,5 χρονια vol 2 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Miliva21
    Guest
    Χαίρομαι πολύ που σε ακούω αποφασισμένη και ξαλαφρωμενη εν τέλει....Είναι αυτό που λέγαμε να τα βγάλεις από μέσα σου για να νιώθεις πως οτι ήταν να κάνεις το έκανες....

Κοίταξε εμένα δεν μου αρέσει η συμπεριφορά του γτ από όσα λέει δείχνει ότι χώνεται όσο τον παιρνει ακομα για να κοιμάστε μαζί.......Και οχι ότι δεν ήσουν σε στιγμή αδυναμίας....ήσουν και παρα ησουν....σε συναισθηματική αδυναμια και κλαμμενη

Παίρνω πίσω ότι ήρθε για να μιλήσετε.....Για το κρεβάτι ήρθε αλλα τον πιεσες και μιλησε....

Δεν μου αρέσει ...που ενδίδει ναι μεν...θέλει να κάνετε κρεβάτι αλλά μετα δεν θυμαται κιόλας γιατί νιώθει ενοχές και λέει δεν θέλει να σε εκμεταλλευτεί αλλα παρόλα αυτά έρχεται σπίτι σου με την ελπίδα ότι θα κοιμηθείτε πάλι μαζί....αλλά δεν θέλει να είστε μαζί και νιώθει ότι σε εκμεταλλευεται....

Λοιπόν ηρέμησε.....αποδεξου το αυτό επιτέλους ότι δεν θέλει να είστε μαζί...Και άσε τη ζωή σου να κυλήσει ήρεμα από δω και πέρα και οτι ερθει....

Που ξέρεις....Μπορεί να ήταν και το αποχαιρετιστήριο που έπρεπε να γίνει μεταξύ σας για να ξεκολλήσεις επιτέλους και να πας παρακάτω...

Στο εύχομαι

Miliva21
    Guest
    Δεν το θεωρω και σημαντικο ..............

Από τη στιγμή που έχει ξεκαθαρίσει με τη στάση του και με τα λόγια του πλέον ότι δεν θέλει να είστε σε σχέση ...ουδέτερο μου μένει ........γτ όπως είπαμε αυτός σγρ θέλει να κοιμάστε μαζί .....που και που ....

αλλα αυτό μην σου γίνει άγονη ελπίδα για να τα ξαναβρειτε γτ μπορεί να πληγωθεις και να τον δεις με καμία αύριο μεθαύριο σε σχέση και να αναρωτιέσαι από που σου ήρθε η κεραμίδα ενώ στο μυαλό σου νόμιζες ότι είστε κοντά στο να κάνετε σχέση μαζί....Και μετά σου πετάξει κάνα ξερο " ΕΓΩ σου τα είχα πει ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί και ότι δεν θέλω να σε εκμεταλλευτω.....τι μου λες τώρα; "

Υ.γ Αχ αυτός ο πληγωμένος εγωισμός μας......όλους τους πονάει άμα ο άλλος μας ξεπεράσει και δν νιώθει κάτι για μας .. ....κλονιζεται το νευρικό μας σύστημα........

αν όμως έρθει με αγάπη και προδερμ και μας κατεβασει και ωραία παραμυθάκια ότι δεν θέλει να ψάξει κάτι άλλο στη ζωή του και μας δείξει ότι νοιαζεται ....Μια χαρα νανουριζουμε τον πληγωμένο εγωισμό μας παρόλο που το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο ......μακριά και αγαπημένοι ....τι να πεις..αββυσος η ψυχή του ανθρωπου
    Καλή συνέχεια και εύχομαι αυτό που θες να το βρεις

Senior Member
    Απο δω και περα τι σκέπτεσαι να κάνεις μαρ; πώς λες να κινηθείς;

Senior Member
    Νομίζω ότι πρέπει να τα σκεφτείς λιγάκι τα πράγματα μέσα σου και να μείνεις σταθερή σε κάποιες αποφάσεις. Από την μία τον θέλω, από την άλλη δεν τον θέλω πλέον και θέλω απλά ένα ξεκαθάρισμα. Από τη μία ξέρω ότι δεν ξαναανάβει η σπίθα, από την άλλη ίσως να ξαναάναβε. Από την μία όλα μεταξύ μας ήταν καλά και ήμουν ευχαριστημένη με το σεξ που κάναμε, από την άλλη το σεξ που κάναμε δεν με κάλυπτε ή ίσως δεν το κάλυπτε. Πολύ μπλεγμενα τα λες...

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Νομίζω ότι πρέπει να τα σκεφτείς λιγάκι τα πράγματα μέσα σου και να μείνεις σταθερή σε κάποιες αποφάσεις. Από την μία τον θέλω, από την άλλη δεν τον θέλω πλέον και θέλω απλά ένα ξεκαθάρισμα. Από τη μία ξέρω ότι δεν ξαναανάβει η σπίθα, από την άλλη ίσως να ξαναάναβε. Από την μία όλα μεταξύ μας ήταν καλά και ήμουν ευχαριστημένη με το σεξ που κάναμε, από την άλλη το σεξ που κάναμε δεν με κάλυπτε ή ίσως δεν το κάλυπτε. Πολύ μπλεγμενα τα λες...
    Εννοειται πως τον θελω.Ειπα οτι στο τελος ηθελα τουλαχιστον ενα ξεκαθαρισμα για να κλεισει ομορφα ο κυκλος χωρις δηλαδη να σκεφτομαι καθε μερα τα πως και γιατι και ισως αυτο να με βοηθουσε να προχωρησω. Η σπιθα μπορει να αναβε ,μπορει και οχι γιατι ηταν καθαρα δικη του υποθεση αν θα ξαναφουντωσει μεσα του,δεν μπορω εγω να κανω κατι ομως απ8 τη στιγμη που δεν θελει καν να προσπαθησει να δει αν μπορει να αναψει παλι.
    Τωρα το σεξ καλως η κακως για μενα δεν ειναι προτεραιοτητα στη σχεση. Και η σεξουαλικη ζωη μας μονο βελτιωση παιρνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mar95 View Post
    Δεν πιστευω πως εγινε σε μια στιγμη δικιας μου αδυναμιας, πρωτον γιατι σκοπευε να μεινει ετσι κι αλλιως οπως μου ειπε το πρωι, δευτερον γιατι οταν μου προτεινε να παμε στο δωματιο εγω ημουν μια χαρα νηφαλια.

Οσο για το οτι ηρθε να ξεκαθαρισει επειδη νοιαζεται; καθε φορα γιαυτο ερχοταν υποτιθεται και ποτε δεν μιλουσαμε.Αυτη τη φορα τον εβαλα στο καναπε ομως και αρχισα τις ερωτησεις.Τα ματια μου ηταν καρφωμενα πανω του, ενιωθε τοσο αβολα που κοιτουσε συνεχως το πατωμα και ηταν τσιτωμενος.Συμβουλη Remedy ηταν αυτη.

Ναι του αρεσω σαν κοπελα, ερωτευμενος δεν ειναι. Ισως και να θελει σχεση κατα βαθος, αλλα δεν θελει να προσπαθησει γιατι ειχαμε πολλα προβληματα λογω τριτων τα οποια δεν θα λυνονταν τουλαχιστον αμεσα.Και τελος και για μενα ειναι δυσκολο να ξανακανω σχεση μαζι του, στην αρχη θα θελω χρονο να ξαναβρω τα πατηματα μου και θα νιωθω περιεργα γιατι εχουν περασει 7 μηνες. Οποτε το βρισκω απολυτα φυσιολογικο να του φαινεται παραξενο να ξαναειμαστε μαζι και οτι δεν θα δουλεψει. Οταν δυο ανθρωποι ομως ξανασυναντιουνται και αποφασιζουν να περνανε χρονο μαζι, εγω θεωρω οτι ισως η σπιθα αναμεσα τους ξαναφουντωσει, αυτος δεν το πιστευει και δεν περιμενα κατι αλλο. Παντα τα βλεπαμε διαφορετικα τα πραγματα. Τωρα λοιπον που του εδειξα τι νιωθω και αποφασισε οτι δεν θελει να δωσει ευκαιρια, δεν εχω κανενα δισταγμο να δωσω ευκαιρια σε κατι νεο στη ζωη μου.Εξαντλησα καθε πιθανοτητα, δεν αρπαξε καμια ευκαιρια, αν καποιος μετανιωσει καποια στιγμη για κατι ξερω πως δεν θα ειμαι σιγουρα εγω.

Τελος αναλυεις τη φραση οτι δεν θυμαται οτι κοιμηθηκαμε μαζι ,αλλα το γεγονος οτι σκεφτηκε πολλες φορες να μου στειλει μηνυμα αλλα ειπε αστη αν θελει θα στειλει αυτη το θεωρεις ασημαντο;
    ωραια.
    εκανες την προσπαθεια που ειχες στο μυαλο σου να κανεις, εκανες την συζητηση που δεν ειχε γινει, ειπες οσα νομιζες οτι δεν ειχε καταλαβει καλα (οπως το ποσο στεναχωριεσαι και ποσο σου λειπει), πηρες τις απαντησεις σου, βεβαιωθηκες οτι δεν θελει να ξαναπροσπαθησετε , αστον να παει στην ευχη τωρα και κοιτα κι εσυ κατι νεο απο εδω και περα.
    βαλε μια τελεία.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ωραια.
    εκανες την προσπαθεια που ειχες στο μυαλο σου να κανεις, εκανες την συζητηση που δεν ειχε γινει, ειπες οσα νομιζες οτι δεν ειχε καταλαβει καλα (οπως το ποσο στεναχωριεσαι και ποσο σου λειπει), πηρες τις απαντησεις σου, βεβαιωθηκες οτι δεν θελει να ξαναπροσπαθησετε , αστον να παει στην ευχη τωρα και κοιτα κι εσυ κατι νεο απο εδω και περα.
    βαλε μια τελεία.
    Για αυτον τι πιστευεις; πως τον ψυχολογεις;

Τελειωσε οριστικα ετσι;Εννοω οτι μπορει να με θελει, σχεση δεν θελει.

Senior Member
    Για αυτον τι πιστευεις; πως τον ψυχολογεις;

Τελειωσε οριστικα ετσι;
    ναι, τελειωσε οριστικα.
    ηρθε για να ειναι ενταξει απεναντι σου και να μην εχει φυγει ετσι χωρις εξηγησεις.
    σου ειπε την αληθεια σε οτι αφορα τις προθεσεις του.
    δεν σου ειπε ολη την αληθεια για εκεινον και τα προβληματα του.
    σχεση μπορει να μην εκανε, αλλα ψαχτηκε.
    μπορει να απετυχε και να ειναι ακομα πιο προβληματισμενος.
    σιγουρα τον προβληματιζει το σεξ που θεωρει οτι δενε χει καταφερει να ολοκληρωσει οχι εξαιτιας σου, αλλα εξαιτιας του ιδιου.
    νοιωθει ελαφρως αχρηστος δλδ, αν δεν αποκτησει εμπειριες στο σεξ.
    αυτο πιστευω οτι θα επιδιωξει. γιαυτο θελει να ε ιναι ελευθερος.
    θελει να ψαχτει ερωτικα.

ναι, τελειωσε οριστικα.
    ηρθε για να ειναι ενταξει απεναντι σου και να μην εχει φυγει ετσι χωρις εξηγησεις.
    σου ειπε την αληθεια σε οτι αφορα τις προθεσεις του.
    δεν σου ειπε ολη την αληθεια για εκεινον και τα προβληματα του.
    σχεση μπορει να μην εκανε, αλλα ψαχτηκε.
    μπορει να απετυχε και να ειναι ακομα πιο προβληματισμενος.
    σιγουρα τον προβληματιζει το σεξ που θεωρει οτι δενε χει καταφερει να ολοκληρωσει οχι εξαιτιας σου, αλλα εξαιτιας του ιδιου.
    νοιωθει ελαφρως αχρηστος δλδ, αν δεν αποκτησει εμπειριες στο σεξ.
    αυτο πιστευω οτι θα επιδιωξει. γιαυτο θελει ανε ιναι ελευθερος.
    θελει να ψαχτει ερωτικα.
    Μαλιστα αρα θελει να ψαχτει ερωτικα και να ολοκληρωσει και πιστευει πως δεν θα τα καταφερει μαζι μου,αρα αυτο ηταν το προβλημα .Αρα γιαυτο δεν θελει σχεση ενω μπορει να με θελει.

Senior Member
    Μαλιστα αρα θελει να ψαχτει ερωτικα και να ολοκληρωσει και πιστευει πως δεν θα τα καταφερει μαζι μου,αρα αυτο ηταν το προβλημα .Αρα γιαυτο δεν θελει σχεση ενω μπορει να με θελει.
    οχι...
    το πρωταρχικο ειναι οτι θελει να ψαχτει ερωτικα.
    δεν ειναι οτι ψαχνει φωλιτσα να κανει μια νεα σχεση.
    μπορει στο ψαξιμο αυτο, να προκυψει σχεση, δεν το ξερουμε.
    θεωρει οτι το μεταξυ σας το εχετε εξαντλησει στα τοσα χρονια.
    δεν προβληματιζεται αν μπορει να "καταφερει" κατι μαζι σου. θελει να προχωρησει. του ε χει τελειωσει το μεταξυ σας. θελει αλλες εμπειριες.
    δεν εξρω τι εννοεις "δεν θελει σχεση, ενω σε θελει". εννοεις αν σε αγαπαει σαν ανθρωπο; σιγουρα ναι.
    εννοεις αν ειναι ε ρωτευμενος;
    δεν νομιζω να ειναι.

Miliva21
    Guest
    Κοίταξε και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αλλα δεν ήθελα να σου πω γτ πάλι θα με έλεγες "κακουλα" Αλλά αν θες να μάθεις τι ενδεχομένως σχεδιάζει και σκέφτεται και αν θες τη γνώμη μου..

Θέλει να μείνει ελεύθερος για να αποκτήσει σεξουαλικές εμπειριες .....οι άντρες σε αυτήν την ηλικία θέλουν το σεξ από διαφορετικά πιάτα....ποικιλια εν ολίγοις και πονάει και το έχω συζητήσει με πολλους συνομηλίκους μας ...οπότε θέλει περιστασιακά πράγματα και δεν θέλει να έχει σχέση και να είναι άπιστος παράλληλα ...

Ούτε είναι πρώτο του μέλημα η συναψη σχέσης εκτός και αν τύχει

Πάντως το μεταξύ σας τελείωσε....σε σκέφτεται και σε νοιαζεται ως άνθρωπο Αλλά έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει στη ζωή του τώρα

οχι...
    το πρωταρχικο ειναι οτι θελει να ψαχτει ερωτικα.
    δεν ειναι οτι ψαχνει φωλιτσα να κανει μια νεα σχεση.
    μπορει στο ψαξιμο αυτο, να προκυψει σχεση, δεν το ξερουμε.
    θεωρει οτι το μεταξυ σας το εχετε εξαντλησει στα τοσα χρονια.
    δεν προβληματιζεται αν μπορει να "καταφερει" κατι μαζι σου. θελει να προχωρησει. του ε χει τελειωσει το μεταξυ σας. θελει αλλες εμπειριες.
    δεν εξρω τι εννοεις "δεν θελει σχεση, ενω σε θελει". εννοεις αν σε αγαπαει σαν ανθρωπο; σιγουρα ναι.
    εννοεις αν ειναι ε ρωτευμενος;
    δεν νομιζω να ειναι.
    Ειχα χθες γενεθλια και μου εστειλε το πρωι χρονια πολλα και τα σχετικα και του ειπα ευχαριστω και δεν ειχα σκοπο να του πω να βγουμε (επειδη στην τελευταια μας συναντηση του ειχα πει οτι θα τον καλουσα αλλα τελικα αποφασισα να ξεκοψω τελειως) και με ρωτησε αν θα βγω το βραδυ του ειπα ενα απλο οχι και μετα με ρωτησε ποτε θα του κανω το τραπεζι και τοβ ρωτησα ποτε μπορει και μ ειπε θα το κανονισουμε.
    Σημερα μου εστειλε οτι θελει μοα χαρη και λεει να τον συνοδευσω στην κοπη της πιτας που κανει η δουλεια του. Εγω σκεφτηκα οτι μπορει να θελει να κανει καποια μα ζηλεψει .
    δεν καταλαβαινω αυτη τη συμπεριφορα ειλικρινα.με ειδε να κλαιω ενα πλοκληρο βραδυ και δεν μπορουσε να με ηρεμησει με τπτ και τωρα κανονισαμε χθες να βγουμε για τα γενεθλια μου και σημερα μ λεει να τον συνοδευσω στη γιορτη?γιατι?

Senior Member
    επαναληψη ...

Senior Member
    Ειχα χθες γενεθλια και μου εστειλε το πρωι χρονια πολλα και τα σχετικα και του ειπα ευχαριστω και δεν ειχα σκοπο να του πω να βγουμε (επειδη στην τελευταια μας συναντηση του ειχα πει οτι θα τον καλουσα αλλα τελικα αποφασισα να ξεκοψω τελειως) και με ρωτησε αν θα βγω το βραδυ του ειπα ενα απλο οχι και μετα με ρωτησε ποτε θα του κανω το τραπεζι και τοβ ρωτησα ποτε μπορει και μ ειπε θα το κανονισουμε.
    Σημερα μου εστειλε οτι θελει μοα χαρη και λεει να τον συνοδευσω στην κοπη της πιτας που κανει η δουλεια του. Εγω σκεφτηκα οτι μπορει να θελει να κανει καποια μα ζηλεψει .
    δεν καταλαβαινω αυτη τη συμπεριφορα ειλικρινα.με ειδε να κλαιω ενα πλοκληρο βραδυ και δεν μπορουσε να με ηρεμησει με τπτ και τωρα κανονισαμε χθες να βγουμε για τα γενεθλια μου και σημερα μ λεει να τον συνοδευσω στη γιορτη?γιατι?
    γιατι δεν ρωτησες τον ιδιο;

εγω υποθετω, οτι με τοσα ξεκαθαρα ξεκαθαρισματα που σου εκανε, αν εσυ εμπεδωσεις οτι δεν γυρναει πισω στην δεσμευση, δεν θα ειχε αντιρρηση να εχετε επαφες.
    αυτο που θελει να ξεκαθαρισει ειναι οτι θελει την ελευθερια του.
    το θελεις αυτο, εσυ, ομως;;;

παρομοιως , οταν τσιγκλιστηκε που εβγαινες με αλλους, εμφανιστηκε.
    αν το επαιζες τρελιτσα και χαλαρη, δεν θα ειχε καμια αντιρρηση να βλεπεστε. τα ξεκαθαρισματα στα εκανε οταν ειδε οτι εσυ θελεις ακομα επανασυνδεση.

Miliva21
    Guest
    Γιατί σου κάνει εντύπωση;; μπορεί να ήθελε να σε πάρει μαζί του επδ δεν έχει άλλη παρέα ή επδ όντως μπορεί ν ισχύει αυτό π είπες .....

Γτ να μην το κάνει....;;
    Γτ δεν τον έχεις ικανό...;;

Αν ήθελε εξολοκλήρου το καλο σου τη νύχτα που έκλαιγες και του ανοίχτηκες και είδε ότι έχεις πάθει τρελό κόλλημα μαζί του έπρεπε για το καλο σου να ξεκόψει εντελώς και να μην ενδώσει για να σε προστατευσει και όχι για να σου ξυσει τη πληγη....
    Εκείνος αντίθετα εκμεταλλεύτηκε ξανά την ευκαιρία να κοιμηθειτε......

Αν θες να λειτουργείς σαν καβάτζα και οπότε και για όσο σε θέλει ο άλλος για χαλαρά πράγματα ενώ εσύ καίγεσαι

Με γεια σου με χαρά σου ......

Αυτός κάνει το κομμάτι του

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast