Ο παλιος συμφωνει με την νεα .................... εγω δεν θασχολιομουν παραπανω , και πολυ ασχοληθηκες .....
Printable View
μα φυσικα.
οταν κοιμηθεις με καποια, πρεπει να εχει πολλα καλα για να την θελεις και παραπανω.
εκει που κολλας ειναι αν δεν εχεις κοιμηθει ακομα και φανταζεσαι οτι χανεις την γυναικα της ζωης σου, η την εμπειρια της ζωης σου ..
απο κει και επρα, αν ειναι αδιαφορη εμπειρια, πας ανετος παρακατω, αν σου αρεσει, κανεις σχεση.
αυτη, ασχετως αν το κανει επιτηδες η οχι, κανει ολα οσα μπορουν να σε κολλησουν και να σε τρεχουν.
δεν προχωραει, χωρις να να ειναι ψυχρη ομως. σε παιζει και σε πιλατευει κι ετσι κραταει την ελπιδα σου και το ενδιαφερον σου ζωντανα.
το οτι ειναι γραμματεας, δεν ειναι απαγορευτικο στο να κανετε κατι εξω απο το ιατρειο. δεν ειναι η γιατρος.
νομιζω πως αυτο στο ειπε για δικαιολογια.
το οτι σε χαιδολογαει εμσα στο ιατρειο και χαριεντιζεται μαζι σου ειναι πολυ πιο επιληψιμο. αν ειχε προβλημα η γιατρος, θα ηταν σοβαρη, δεν θα σαχλαμαριζε μαζι σου.
δες το κι αντιστροφα. αν αυτα τα χαχανα σημαινουν οτι εχετε κατι κι εξω απ το ιατρειο, πως μπορει να το ξερει η γιατρος;;; την λαμπα κραταει; αρα η γιατρος ανετα μπορει να υποθεσει οτι κατι εχετε. αλλα δεν την νιαζει. αρα ειναι ψεμα οτι δεν αφηνει η γιατρος..
επομενως αν ειχε προβλημα η γιατρος δεν θα ηταν ετσι χαλαρη μαζι σου. θα ηταν τυπικη.
εγω στην θεση σου θα εκοβα ολα τα παρε δωσε μαζι της ΜΑΧΑΙΡΙ. κι επειδη θα παραξενευοταν και θα ρωτουσε, θα της ελεγα παρε αν θες τηλεφωνο να τα πουμε και θα σου εξηγησω. εδω δεν ειναι καταλληλος χωρος. τυπικα και αυστηρα.
καθεται και σε παιζει ,αλλα εσυ της δινεις το δικαιωμα.
Η κοπέλα δεν δήλωσε ποτέ ότι έχει κόλλημα λόγω των επαγγελματικών. Αυτό είναι μία υπόθεση που έκανε ο/η oboro στις πρώτες απαντήσεις. Δεν το θεωρώ πιθανό. Τα σενάρια που μπορούμε να κάνουμε είναι ένα σωρό, αλλά θα είναι απλά σενάρια.
Από το να παίζετε την κολοκυθιά, ζήτα της ξεκάθαρα μία εξήγηση . Αν δεν στη δώσει, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. Ένα είναι αυτό που πρέπει να σκεφτείς. Την γουστάρεις πραγματικά τόσο πολύ που να θες να ασχοληθείς και να την διεκδικήσεις λίγο ακόμα (με πιθανό ενδεχόμενο να φας χυλόπιτα έτσι κι αλλιώς, δεν μπορείς να ξέρεις) ή θεωρείς ότι παρατράβηξε η ιστορία με αυτές τις βλακείες και πας παρακάτω.
Σωστός, αυτό να κάνεις.
Δεν μου άφησε την αίσθηση ότι το είπε για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της αλλά σαν γεγονός, αλλά όπως και να έχει, ναι, σαν δικαιολογία είναι χαζή.
ναι μεν μου ειπε οτι δεν θελει να καταλαβει κατι η γιατρος , αλλα οταν της ειπα ''τοτε καλυτερα να μην καθομαι να τα λεμε μετα το ραντεβου μου'' μου ειπε ''οχι δεν παιζει θεμα απλα να μην δινεις διακαιοματα''. Οταν η γιατρος βγαινει εξω στο χωρο στο σαλονι οπου καθομαστε ειναι λιγο μαζεμενη. Οταν μπαινει μεσα με πελατη η τυπισσα ειναι φουλ θερμη. Αψυχολογητα πραγματα απο την στιγμη που με 'απεριψε΄
Η γνωμη μου ειναι να της τα κοψεις αυτα ωστε να αναγκαστει να το δει σοβαρα το θεμα αντι να μλκιζ2ται. Αν μεν ενδιαφερεται για σενα , θα αναγκαστεί να σε δει εξω η θα ζητησει κι αυτη εξηγησεις που θα της δωσεις ΜΟΝΟ εκτος ιατρειου, η αν ειναι αδιαφορη ας τελειωνει αυτο το αδιεξοδο (και ανεξοδο για εκεινην) πειραγμα, και να παει στο καλο να βρει αλλου θαυμαστές για να τονωνει τον εγωισμο της εκ του ασφαλους..
Συφωνω κατα ενα μερος με ΡΕΜΕΝΤΗ, προσπαθησαι να της δωσεις να καταλαβει οτι θες να εχεις μια ξεκαθαρη αποψη για τα συναισθηματα της προς εσενα η μαλον προς αυτο που επιδιωκεις.Απο την αλλη ομως θα πρεπει να βρεις μια ισοροποι ωστε να μην εισαι αποτομος κι φοβηθει, η νευριασει και χαθει η οποια ελπιδα!
Ρωτα και τις κοπελες του φορουμ ,φανταζομαι θα συμφωνησουν οτι ειναι χαρακτηριστικο αρκετων ελληνιδων - και φυσηκα δεν λεω οτι ολες οι γυναικες φεροντε ετσι! υπαρχουν πολλες αξιολογες γυναικες με ξεκαθαρα συναισθηματα! αλλα δυστυχως για εμας οι πιο πολλες αυτου του ειδους γυναικες ειναι παντρεμενες ! - εται δεν ειναι? οτι θελουν να "τυραναν" με κομψω τροπο βεβαια τον ανδρα που τους εχει δειξει ξεκαθαρα οτι τις πωθει ? ε κοριτσια?
Αυτό που λες είναι το λογικό που θα επρεπε να γινει...καποιες γυναίκες και άντρες ίσως τα κάνουν αυτά μόνο κ μόνο για επιβεβαίωση.. Δεν είναι καθόλου ωραίο ομως για τον άλλον. μια ζεστή μια κρύο . τρελαίνεσαι
Γενικά ούτε εμένα μ αρέσει η συμπεριφορά της ........κάνει λες και έχει βρει το μέλι εκεί στο ιατρειο που έρχεται σε επαφή με τόσο κόσμο (ιδίως αντρες) και χαλβαδιαζει με όσους περάσουν από κει....τονώση της αυτοπεποίθησης της
Εκτός πια και αν όντως της τράβηξες το ενδιαφέρον και πράγματι βρίσκεται σε δίλημμα λόγω δουλειάς.....
Τεσπα επδ σε κόβω να μην ηρεμεις στειλ της μνμ "μου χρωστάς κάποιες εξηγήσεις" και πες της από μνμ να ορίζεται κάποιο ραντεβού έξω.....συγκεκριμένη ώρα μια μέρα να μιλήσετε.....
Βέβαια και θα καταλάβει ότι εσύ έχεις μείνει ακόμα εκεί...Αλλά μη σε απασχολεί δν έχει τόση σημασία .........Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση απεγνωσμενο........(θελω να πω σε παιρνει ακομα) πες της ότι από σεβασμό στον εαυτό σου ως άνθρωπος ζητάς ξεκάθαρες εξηγήσεις και δν σου αρέσει να έχεις κενα .......
Άμα σου πει ότι ξέρεις κάτι δεν προχωράει....(οποία δικαιολογία και αν επικαλεστεί) το κόβεις μαχαίρι..Δεν της ξαναμιλάς στην ανάγκη αλλάζεις και γιατρό για να την αποφύγεις και τελείωσε το θέμα.....
Αλλιώς τότε είναι που θα φανείς όντως απεγνωσμενος
Ενα update στην κατασταση..σημερα επισκεφθηκα το γραφειο για ακομα μια φορα. Για ακομα μια φορα υπηρχε πολυ επικοινωνια και μπιχτες που κ που και απο τους δυο.Μαλιστα βγαινει η γιατρος σε μια φαση εξω αφου ειχε τελιωσει το δικο μου ραντεβου για να παρει τον επομενο πελατη, και λεει 'Επ ακομα εδω? ' και λεει η γραμματεας ' του αρεσει η παρεα μου' και χαμογελασε.Πριν φυγω της ειπα να τα πουμε εκτος γραφειου και δεχτηκε.Ειλικρινα δεν το περιμενα.Εγω το ειπα με τη λογικη οτι θα μου πει οχι , να ξενερωσω και να το παρω αποφαση να ξεκολλησω.Πως πρεπει να ειμαι εγω τωρα οταν βγουμε?Αψυχολογητα πραγματα για ακομα μια φορα!
Μπραβοοοο αυτά είναι
Είδες τλκ που πέσαμε έξω όλοι.
Δεν νμζ ότι είχε θέμα με την δουλειά της και με σένα
Εξάλλου πέταξε μπηχτη στην γιατρό ότι σου αρέσει
Δέχτηκε να βγείτε.....άρα δείχνει ενδιαφέρον...
Μήπως σε εψηνε τελικα;;;; και το κατάφερε ;;
Χαλαρά στο ραντεβού να είσαι ο εαυτός σου και όσο πιο άνετος μπορείς να δείχνεις ότι περνάς ωραία.....μη τη πιέσεις για τπτ ....δείξε το ενδιαφέρον σου και κουλ ταυτόχρονα ...άμα θες καθώς το φέρνει η κουβέντα μπορείς να τη ρωτήσεις χαλαρά τι συνεβη με εκείνη και σου είχε πει ότι θα ήταν καλύτερο να μη βρεθείτε και τι άλλαξε από τοτε
Οχι απλα δεν υπεθεσα τιποτα, αλλα ρωτησα ευθεως τον θεματοθετη αν υπαρχει θεμα. Καλο ειναι να διαβαζουμε πρωτα τι εχει γραφτει πριν βγαλουμε εμεις οι ιδιοι τα αυθαιρετα συμπερασματα μας.
Το οτι ο φοβος να το μαθει η γιατρος ειναι "χαζη" σαν δικαιολογια το αφηνω ασχολιαστο. Μαλλον η κοπελα κομπλαρει και μαζευεται χωρις λογο και εσεις γνωριζετε τον χωρο που δουλευει καλυτερα και απο εκεινη. Γενικα η λογικη του "ορμα λεβεντη και μην ανησυχεις τι κανει η αλλη η αλλοπροσαλλη" μου φαινεται χονδροειδης και διαπροσωπικα αφελης. Σκεφτηκατε καν οτι η κοπελα μπορει ακριβως να περιμενει να δει την αντιδραση της γιατρου για να σταθμισει τι ακριβως μπορει να τολμησει και τι οχι; Εσεις δηλαδη τι θα περιμενατε να κανει; Να ρωτησει τη γιατρο ευθεως αν ειναι οκ να πηδηξει εναν ασθενη της η να το κανει ετσι κι αλλιως κι ο,τι θελει ας γινει μετα; Ειναι σχεδον σαν να θεωρειτε την κοπελα και τη θεση στην οποια βρισκεται ξεκομμενη απο την κατασταση που βιωνει ο φιλος. "Χαζη" δικαιολογια λεει... Εχει καθολου κριση εκει που εργαζεστε; Σαν γραμματεας θα μπορουσατε να διαπρεψετε; Θεωρειτε πως ειναι ευκολη δουλεια που μπορει να κανει οποιοσδηποτε; Κανονικες ισορροπιστριες ειναι για να μπορεσουν να κανουν τη δουλεια αυτη. Τωρα αν εσεις βλεπετε μονο το αψογο χαμογελο και ντυσιμο και σκατε ειναι αλλο θεμα. Η λογικη του κοσμοπολιταν δεν εχει και πολλη εφαρμογη σε αληθινες καταστασεις με αληθινους ανθρωπους που εχουν αληθινη ψυχολογια.
Ειδες που δεν υπαρχει προβλημα με τον επαγγελματικο ης χωρο! επαληθευτικα! ειναι η συνηθης αντιδραση μιας συνηθης κοπελας της εποχης μας! προσπαθει να πευδευει οσο μπορει τον ενδιαφερομενο ανδρα ωστε να εχει αποδηξεις οτι θα εκανε τα παντα για αυτην! μια λαθος λογικη που δυστυχως υπαρχει στο μυαλο πολλων γυναικων μια λογικη οπου ευκολα μπορει να εξαπατηθει απο καποιον ανδρα και μετα ερχετε το κλαμα που την παρατησε ο ανδρας!!
Πισω στο δικο σου στορυ ,φιλε, θεματοθετη, βγες με την κοπελα , προσπαθησαι να μην της δειξεις οτι εχεις νευριασει με την συμπεριφορα της, απλα να κυνηγησεις κατι το ξεκαθαρο απο αυτην αν κι απο τα οσα γραφεις δυσκολα θα το βρεις! Αποψη μου ειναι να μην επενδησεις πολλα συναισθηματα μαζι της! τετοιες γυναικες πολλες φορες κατορθωνουν να μας τραυματισουν την καρδια! για αυτο να προσεχεις! οτι κι αν γινει μην νομιζεις οτι θα ειναι απολυτα δικη σου , θα πρεπει να περασει καποιο χρονικο δηαστυμα για να εισαι συγουρος για κατις τετοιο, καλο θα ειναι να την ρωτησεις για το ιστορικο της, εαν δλδη εχει καποια περιπετεια ερωτικη, πωτες ειχε τελευταια σχεση και τετοια! Τελος κι φανταζομαι δεν χρειαζετε να στο πω εγω, ορμα ξανα, κι προσπαθησε να πας στο επομενο βημα, να κοιμηθειτε μαζι, εν αναγκη πιεσε την , ακομα κι αν κανει πως ττραβιετε εσυ επεμενε λιγακι! δειξε παθος!! συνηθως τετοιες κοπελες ειναι "τραβατεμε κι ας κλαιω"
ξεχνα την απλα......! :)
εκτος αν θες να το ρισκαρεις.... τοτε ορμα.... αλλα ποτε μα ποτε μην ερωτευτεις πριν γνωρισεις καλα την ψυχη της....... :)
Σόρρυ αλλά αν αναφέρεσαι σε μένα.... γτ εγώ υποστήριξα την άποψη να προσπαθήσει ...και επιπλέον εγώ του πρότεινα πως μπορεί να είναι στο ραντεβού και η απάντηση σου τυχαίνει να είναι σε χρόνο αμέσως μετά τη δική μου χωρίς ν έχει γράψει άλλος από κάτω ...
θα σου πρότεινα ΑΝ ΘΕΣ να είσαι λιγότερο επικριτικός και πιο διαλλακτικος.....
Εμείς σκεφτήκαμε ότι μπορεί να το έκανε εκείνη τη στιγμή για να σταθμισει την άποψη της γιατρού και να κόψει κίνηση.....
Εσύ όμως σκέφτηκες ότι η συμβολή και η πραγματική βοήθεια του φόρουμ βασίζεται ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ λογο στο γεγονός ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης απόψεων από πολλά και διάφορα άτομα με διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι το κυρίαρχο αβανταζ.....;; να ακούγονται όλοι και να προσφέρουν από κοινού στην εύρεση λύσης ώστε ο εκάστοτε θεματοθετης να έχει στη διάθεσή του μεγάλο εύρος απόψεων για να επεξεργαστεί;;;;;;;;
Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ ντίβα τότε σκέψου μήπως το φόρουμ αυτό δεν ταιριάζει με τη διάθεση μας να βοηθήσουμε ..........
(Το κοσμοπολιταν προσωπικά το έχω χεσμένο και όταν είπα ότι τλκ μπορεί να μην ήταν το πρόβλημα η δουλειά της εννοούσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αυτή και με τη κίνηση της να κόψει κίνηση γ τη γιατρό σημαίνει ότι έχει διάθεση να προσπαθήσει να υπερπηδησει το εμπόδιο αυτό....γτ μέχρι πριν λίγο όλοι μας νομίζαμε ότι μάλλον δεν σε θέλει και πολύ φίλε θεματοθετη....σε εσένα αναφερομαι)
Να επισυμανω οτι οταν της ειπα να τα πουμε και απαντησε ναι, την κοιταξα για λιγο αποσοβολομενος..και της λεω 'δεν παμε καλα ,εισαι τρελη εσυ' γτ οπως ανεφερα δε το περιμενα να δεχθει. Τωρα γιατι εγω θελω να συμπερφιφορα σαν να βγαινω με τον φιλο μου για καφε? γιατι μου βγαινει να το παιξω τρελιτσα φουλ...?
φιλε μου ορμα!!! δεν εχεις να χασεις παρα μονο να κερδησεις!! Οταν θα βγειτε, προσπαθησαι να εισαι σωστος απεναντι της , να της φερθεις με σεβασμο και με οπορτουνισμο ,προσπαθησαι να την ψαρωσεις, μαθε για το παρελθον της, δειξε πως ενδιαφερεσαι!!
Οταν λεω "ορμα" δεν λεω να πεσεις πνω της μονο μιας,!!! ημαρτον, απλα λεω οτι μετα απο 2 ωρες που θα μηλατε κι σαν θα εχετε πιει κανα ποτακι, η σαν θα ειναι και το περιβαλον καταληλο τωτες να την πλησιασεις και αφου εχει ξανα γινει τωτες δεν υπαρχει λογος να μην το ξανα κανεις!
Πηστευω οτι το ραντεβου αυτο θα ειναι καθοριστικο, νομιζω οτι θα υπαρξει σεξ εαν το πας σωστα! αφου οταν μια κοπελα δεχετε να βγει με εναν ανδρα κατω απο τις συνθηκες που μας εχεις περιγραψει παντα, παει να πει οτι γουσταρει ξεκαθαρα!!
καλη υχεια κι παντα να φορας προφηλακτικο στα γενητικα σου οργανα φιλε μου! οπως και προσωχη στα ξενοδοχεια που θα πας, διοτις μερικα ξενοδοχεια τσιγκουνεβωντε στα σεντονια!!απο την αλλη να αποφυγεις το αμαξι, δεν θα ειναι ροματικο πρωτη σας φορα να ειναι μεσα σε αμαξι!!
Χαχαχα ναι Όχι ορμα....Αλλά στη τελική ορμα.....προφυλακτικό......γεν� �ητικά όργανα....τι λέει;;;;;;
Φίλε θεματοθετη είναι αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά της κανε ότι σου βγαίνει παίξτο τρελιτσα αν θες αλλα να κόψεις κίνηση να σου λυθούν οι απορίες...μη μείνεις με ερωτηματικά γτ κ μεις εδώ μάντεις δεν είμαστε....
Εγώ επιμένω μη τη πιέσεις.....Κάνε τη κίνηση σου και ανάλογα με το πώς αντιδράει πράξε......
Στη τελική άμα εκείνη θέλει και δείχνει ότι δεν την απασχολεί κάτι ....με γεια σας με χαρά σας...
εισαι γυναικα? εαν ναι, πες μας την αποψη σου,, δεν ειναι πιο σωστο να κανει την προσπαθεια του μεχρι εκει που παει?
Απο το να μεινει με την απορια? δλδη εαν δεν κανει κινηση,, μετα απο καιρο θα εχει τα ερωτηματα που θα τον ποναν πιο πολυ απο το αισθημα της αποτυχιας!
Προφανώς και ειμαι γυναίκα....
Φυσικά και εφόσον τον καίει το θέμα να δει τι συμβαίνει...του έχουν μείνει απορίες και εγώ στη θέση του θα είχα μεγάλη περιέργεια.........
Δεν ξέρω με τι σκοπό βγαίνει αυτή...Μπορεί να βγαίνει με το σκεπτικό όντως να θέλει να προσχωρήσει μαζί του οπότε εφόσον και εκείνου του αρέσει δν βρίσκω το λόγο να μην γίνει ....
Αλλά τουλάχιστον να γίνει μια κουβέντα να μάθει τι συνέβη και αν υπάρχουν προβληματισμοί και δισταγμοί που δικαιολογουν τη συμπεριφορά της ....
Δηλαδή για να καταλάβω...υπαρχει περίπτωση να βγαίνει τώρα μαζί μου έτσι απλά? τύπου σιγα μωρέ ένα καφέ θα πιούμε??
οχι βρε φιλε μου! γυναικα ειναι κι εισαι ανδρας! δεν σε θελει για παρεουλα, να βλεπετε την μενεγακη!! η γυναικα σε θελει ως συντροφο ερωτικο!! κι απο την στιγμη που συμφωνησε να βγειτε θα περημενει να προχορησετε! να ζευγαρωσετε οπως κανουν τα γατια αυτες τις μερες!!
Κοίταξε κατά πάσα πιθανότητα βγαίνει επδ την ενδιαφέρεις..........Αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο βάσει αυτά που μας είπες......
Τώρα σε λιγότερο ποσοστό παίζουν και άλλα όπως πχ να θέλει να ξεκαθαρίσει μαζί σου ή να θέλει να σου εξηγήσει τη στάση της...που και πάλι ενδιαφέρον είναι....
Μη μασάς .....καλα είσαι....σε καλό δρόμο βγείτε χαλαρά να συζητήσετε και ότι ήθελε προκυψει
τι λες ρε φιλε??? δλδη αυτο που ειναι φυσηκο και λογικο,, να θελει μια κοπελ εναν ανδρα , να ερωτευτει σημαινει οτι ειναι πουτ,,??? ημαρτον το φυσιολογικο δλδη θεωρειτε ανηθικο???
η αποψη μου ειναι οτι οταν μια γυναικα πωθει εναν ανδρα, τον θελει στην ζωη της , τωτες ειναι ομορφο και φυσικο! στην συγκεκριμενη περιπτωση τωρα, μαλον ισχυει κι εδω το ιδιο απλα η κοπελια αυτη ειναι καπως περιεργη της αρεσει να πεδευει τους ανδρες!! πουθενα δεν αναφερα οτι ειναι ανηθικο αυτο,
Όχι, δεν έχουμε δουλέψει ποτέ και πουθενά, εσένα περιμέναμε να μας πεις. Δεν το ξέραμε ότι πρέπει να πάρουμε την άδεια του εργοδότη για να δούμε άντρα, ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Εσύ από το ένα άκρο το έχεις πάει στο άλλο αν το έχεις καταλάβει. Άλλο να κρατάς ένα επίπεδο και να μην σαλιαρίζεις εντελώς στον επαγγελματικό σου χώρο κι άλλο να μην κάνεις τίποτα με κάποιον που γνώρισες από εκεί με τον φόβο τι θα πει ο εργοδότης. Άλλωστε όπως φάνηκε στην πορεία κάτι τέτοιο πράγματι δεν έπαιζε τελικά.
"απλα", οχι. δεν βγαινει ετσι απλα.
μπορει ομως να βγαινει επειδη της τονωνεις την αυτοπεποιθηση, χωρις να εχει σκοπο να προχωρησει και παλι.
εσυ μην αφησεις τον καφε να κυλισει ετσι.
παρε τις απαντησεις που θελεις για να μην ταλαιπωρεισαι παλι.
πχ, να την ρωτησεις ΕΥΘΕΩΣ αν εχει καποια σχεση.
γιατι μπορει να παιζει κι αυτο.
μπορει να εχει κατι και γι αυτο να σαλιαριζει , αλλα να μην προχωραει.
περα απο το αν εχει σχεση , που ειναι πολυ βασικο, πες της οτι απο την συμπεριφορα της που ειναι τοσο θερμη ακομα και μεσα στο ιατρειο, δεν βλεπεις να φοβαται την εργοδοτρια της, και ουτε ειναι επιληψιμο πουθενα στον κοσμο να εχει σχεσεις η γραμματεας με εναν πελατη, ΕΞΩ απ το γραφειο. το επιληψιμο ειναι να εχει η γιατρος με τον πελατη. επομενως αυτα που λεει περι δεοντολογιας, ειναι παπαριες κι ας σου πειτ ον αληθινο λογο που μια τα λετε ωραια, μια σε αποφευγει.
ποιος ειναι ο λογος που ενω περασατε τοσο καλα και ηταν τοσο θερμη μαζι σου, ξαφνικα εξαφανιστηκε και δεν εδινε και εξηγησεις;;;
Δεν νομιζω οτι βγαινει επειδη της τονωνω την αυτοπεποιθηση..δεν τη φλερταρω καθολου, γενικα ειμαι κουλ.Αυτη ειναι ''πειραχτηρι'' εγω δεν ανταποδιδω το παιχνιδι
μας τα εχεις μπερδεψει λιγο φιλε! μια λες οτι αυτην στην πεφτει και εσυ εισαι ψυχρος! μετα λες οτι γινετε το αντιστροφο!
Τελικα το τι θες μαλον ουτες εσυ το ξερεις! και πηστεψεμε αυτο ειναι οτι πιο ασχημο στην προσδοκια σου για μια σεση! αυτο οι γυναικες δεν το θελουν ,ασχετο αν το κανουν αυτες μερικες φορες απο τους ανδρες ομως θελουν ξεκαθαρα πραματα και συναισθηματα!
μαντέψτε! Η κοπελια μου είπε ότι έχει να έρθει μάστορας στο σπιτι το απόγευμα που λέγαμε να τα πούμε και επειδή δεν τις είπε συγκεκριμένη ώρα πρέπει να είναι στο σπίτι!
χαχα αυτό σκέφτηκα και εγώ!της είπα να μου προτείνει αυτή τότε όποτε μπορεί. μου λέει οκ!μπούρδες...
ε ναι ρε φιλε..τωρα και εγω αυτο νομιζω ..απαραδεκτη συμπεριφορα. Αν δεν θες να εχεις παρε δωσε με καποιον μην εχεις. Μην κανεις τετοια παιχνιδια.Της λεω να βγουμε και λεει ναι, πες οχι ρε κοπελια αμα δε σε ψηνει.Οχι ναι και μετα να με χιωσεις μεσω μηνυματων.Ελεος λες και ειμαστε 17 χρονων. Το πιο σπαστικο ειναι οτι ενα ανθρωπακι μεσα μου προσπαθει να πιστεψει αυτο που μου ειπε...