Results 46 to 60 of 118
Thread: Χρειάζομαι συμβουλή παρακαλώ!
-
29-01-2019, 11:41 #46
- 29-01-2019, 11:48 #47
Δεν μου άφησε την αίσθηση ότι το είπε για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της αλλά σαν γεγονός, αλλά όπως και να έχει, ναι, σαν δικαιολογία είναι χαζή.
29-01-2019, 12:18 #48
ναι μεν μου ειπε οτι δεν θελει να καταλαβει κατι η γιατρος , αλλα οταν της ειπα ''τοτε καλυτερα να μην καθομαι να τα λεμε μετα το ραντεβου μου'' μου ειπε ''οχι δεν παιζει θεμα απλα να μην δινεις διακαιοματα''. Οταν η γιατρος βγαινει εξω στο χωρο στο σαλονι οπου καθομαστε ειναι λιγο μαζεμενη. Οταν μπαινει μεσα με πελατη η τυπισσα ειναι φουλ θερμη. Αψυχολογητα πραγματα απο την στιγμη που με 'απεριψε΄
29-01-2019, 13:24 #49
Η γνωμη μου ειναι να της τα κοψεις αυτα ωστε να αναγκαστει να το δει σοβαρα το θεμα αντι να μλκιζ2ται. Αν μεν ενδιαφερεται για σενα , θα αναγκαστεί να σε δει εξω η θα ζητησει κι αυτη εξηγησεις που θα της δωσεις ΜΟΝΟ εκτος ιατρειου, η αν ειναι αδιαφορη ας τελειωνει αυτο το αδιεξοδο (και ανεξοδο για εκεινην) πειραγμα, και να παει στο καλο να βρει αλλου θαυμαστές για να τονωνει τον εγωισμο της εκ του ασφαλους..
29-01-2019, 15:24 #50
Συφωνω κατα ενα μερος με ΡΕΜΕΝΤΗ, προσπαθησαι να της δωσεις να καταλαβει οτι θες να εχεις μια ξεκαθαρη αποψη για τα συναισθηματα της προς εσενα η μαλον προς αυτο που επιδιωκεις.Απο την αλλη ομως θα πρεπει να βρεις μια ισοροποι ωστε να μην εισαι αποτομος κι φοβηθει, η νευριασει και χαθει η οποια ελπιδα!
Ρωτα και τις κοπελες του φορουμ ,φανταζομαι θα συμφωνησουν οτι ειναι χαρακτηριστικο αρκετων ελληνιδων - και φυσηκα δεν λεω οτι ολες οι γυναικες φεροντε ετσι! υπαρχουν πολλες αξιολογες γυναικες με ξεκαθαρα συναισθηματα! αλλα δυστυχως για εμας οι πιο πολλες αυτου του ειδους γυναικες ειναι παντρεμενες ! - εται δεν ειναι? οτι θελουν να "τυραναν" με κομψω τροπο βεβαια τον ανδρα που τους εχει δειξει ξεκαθαρα οτι τις πωθει ? ε κοριτσια?
29-01-2019, 15:27 #51
Αυτό που λες είναι το λογικό που θα επρεπε να γινει...καποιες γυναίκες και άντρες ίσως τα κάνουν αυτά μόνο κ μόνο για επιβεβαίωση.. Δεν είναι καθόλου ωραίο ομως για τον άλλον. μια ζεστή μια κρύο . τρελαίνεσαι
30-01-2019, 16:56 #52Miliva21GuestΓενικά ούτε εμένα μ αρέσει η συμπεριφορά της ........κάνει λες και έχει βρει το μέλι εκεί στο ιατρειο που έρχεται σε επαφή με τόσο κόσμο (ιδίως αντρες) και χαλβαδιαζει με όσους περάσουν από κει....τονώση της αυτοπεποίθησης της
Εκτός πια και αν όντως της τράβηξες το ενδιαφέρον και πράγματι βρίσκεται σε δίλημμα λόγω δουλειάς.....
Τεσπα επδ σε κόβω να μην ηρεμεις στειλ της μνμ "μου χρωστάς κάποιες εξηγήσεις" και πες της από μνμ να ορίζεται κάποιο ραντεβού έξω.....συγκεκριμένη ώρα μια μέρα να μιλήσετε.....
Βέβαια και θα καταλάβει ότι εσύ έχεις μείνει ακόμα εκεί...Αλλά μη σε απασχολεί δν έχει τόση σημασία .........Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση απεγνωσμενο........(θελω να πω σε παιρνει ακομα) πες της ότι από σεβασμό στον εαυτό σου ως άνθρωπος ζητάς ξεκάθαρες εξηγήσεις και δν σου αρέσει να έχεις κενα .......
Άμα σου πει ότι ξέρεις κάτι δεν προχωράει....(οποία δικαιολογία και αν επικαλεστεί) το κόβεις μαχαίρι..Δεν της ξαναμιλάς στην ανάγκη αλλάζεις και γιατρό για να την αποφύγεις και τελείωσε το θέμα.....
Αλλιώς τότε είναι που θα φανείς όντως απεγνωσμενος
02-02-2019, 14:32 #53
Ενα update στην κατασταση..σημερα επισκεφθηκα το γραφειο για ακομα μια φορα. Για ακομα μια φορα υπηρχε πολυ επικοινωνια και μπιχτες που κ που και απο τους δυο.Μαλιστα βγαινει η γιατρος σε μια φαση εξω αφου ειχε τελιωσει το δικο μου ραντεβου για να παρει τον επομενο πελατη, και λεει 'Επ ακομα εδω? ' και λεει η γραμματεας ' του αρεσει η παρεα μου' και χαμογελασε.Πριν φυγω της ειπα να τα πουμε εκτος γραφειου και δεχτηκε.Ειλικρινα δεν το περιμενα.Εγω το ειπα με τη λογικη οτι θα μου πει οχι , να ξενερωσω και να το παρω αποφαση να ξεκολλησω.Πως πρεπει να ειμαι εγω τωρα οταν βγουμε?Αψυχολογητα πραγματα για ακομα μια φορα!
02-02-2019, 15:01 #54Miliva21GuestΜπραβοοοο αυτά είναι
Είδες τλκ που πέσαμε έξω όλοι.
Δεν νμζ ότι είχε θέμα με την δουλειά της και με σένα
Εξάλλου πέταξε μπηχτη στην γιατρό ότι σου αρέσει
Δέχτηκε να βγείτε.....άρα δείχνει ενδιαφέρον...
Μήπως σε εψηνε τελικα;;;; και το κατάφερε ;;
Χαλαρά στο ραντεβού να είσαι ο εαυτός σου και όσο πιο άνετος μπορείς να δείχνεις ότι περνάς ωραία.....μη τη πιέσεις για τπτ ....δείξε το ενδιαφέρον σου και κουλ ταυτόχρονα ...άμα θες καθώς το φέρνει η κουβέντα μπορείς να τη ρωτήσεις χαλαρά τι συνεβη με εκείνη και σου είχε πει ότι θα ήταν καλύτερο να μη βρεθείτε και τι άλλαξε από τοτε
02-02-2019, 15:24 #55
Οχι απλα δεν υπεθεσα τιποτα, αλλα ρωτησα ευθεως τον θεματοθετη αν υπαρχει θεμα. Καλο ειναι να διαβαζουμε πρωτα τι εχει γραφτει πριν βγαλουμε εμεις οι ιδιοι τα αυθαιρετα συμπερασματα μας.
Το οτι ο φοβος να το μαθει η γιατρος ειναι "χαζη" σαν δικαιολογια το αφηνω ασχολιαστο. Μαλλον η κοπελα κομπλαρει και μαζευεται χωρις λογο και εσεις γνωριζετε τον χωρο που δουλευει καλυτερα και απο εκεινη. Γενικα η λογικη του "ορμα λεβεντη και μην ανησυχεις τι κανει η αλλη η αλλοπροσαλλη" μου φαινεται χονδροειδης και διαπροσωπικα αφελης. Σκεφτηκατε καν οτι η κοπελα μπορει ακριβως να περιμενει να δει την αντιδραση της γιατρου για να σταθμισει τι ακριβως μπορει να τολμησει και τι οχι; Εσεις δηλαδη τι θα περιμενατε να κανει; Να ρωτησει τη γιατρο ευθεως αν ειναι οκ να πηδηξει εναν ασθενη της η να το κανει ετσι κι αλλιως κι ο,τι θελει ας γινει μετα; Ειναι σχεδον σαν να θεωρειτε την κοπελα και τη θεση στην οποια βρισκεται ξεκομμενη απο την κατασταση που βιωνει ο φιλος. "Χαζη" δικαιολογια λεει... Εχει καθολου κριση εκει που εργαζεστε; Σαν γραμματεας θα μπορουσατε να διαπρεψετε; Θεωρειτε πως ειναι ευκολη δουλεια που μπορει να κανει οποιοσδηποτε; Κανονικες ισορροπιστριες ειναι για να μπορεσουν να κανουν τη δουλεια αυτη. Τωρα αν εσεις βλεπετε μονο το αψογο χαμογελο και ντυσιμο και σκατε ειναι αλλο θεμα. Η λογικη του κοσμοπολιταν δεν εχει και πολλη εφαρμογη σε αληθινες καταστασεις με αληθινους ανθρωπους που εχουν αληθινη ψυχολογια."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-02-2019, 17:21 #56
Ειδες που δεν υπαρχει προβλημα με τον επαγγελματικο ης χωρο! επαληθευτικα! ειναι η συνηθης αντιδραση μιας συνηθης κοπελας της εποχης μας! προσπαθει να πευδευει οσο μπορει τον ενδιαφερομενο ανδρα ωστε να εχει αποδηξεις οτι θα εκανε τα παντα για αυτην! μια λαθος λογικη που δυστυχως υπαρχει στο μυαλο πολλων γυναικων μια λογικη οπου ευκολα μπορει να εξαπατηθει απο καποιον ανδρα και μετα ερχετε το κλαμα που την παρατησε ο ανδρας!!
Πισω στο δικο σου στορυ ,φιλε, θεματοθετη, βγες με την κοπελα , προσπαθησαι να μην της δειξεις οτι εχεις νευριασει με την συμπεριφορα της, απλα να κυνηγησεις κατι το ξεκαθαρο απο αυτην αν κι απο τα οσα γραφεις δυσκολα θα το βρεις! Αποψη μου ειναι να μην επενδησεις πολλα συναισθηματα μαζι της! τετοιες γυναικες πολλες φορες κατορθωνουν να μας τραυματισουν την καρδια! για αυτο να προσεχεις! οτι κι αν γινει μην νομιζεις οτι θα ειναι απολυτα δικη σου , θα πρεπει να περασει καποιο χρονικο δηαστυμα για να εισαι συγουρος για κατις τετοιο, καλο θα ειναι να την ρωτησεις για το ιστορικο της, εαν δλδη εχει καποια περιπετεια ερωτικη, πωτες ειχε τελευταια σχεση και τετοια! Τελος κι φανταζομαι δεν χρειαζετε να στο πω εγω, ορμα ξανα, κι προσπαθησε να πας στο επομενο βημα, να κοιμηθειτε μαζι, εν αναγκη πιεσε την , ακομα κι αν κανει πως ττραβιετε εσυ επεμενε λιγακι! δειξε παθος!! συνηθως τετοιες κοπελες ειναι "τραβατεμε κι ας κλαιω"
02-02-2019, 17:34 #57
ξεχνα την απλα......! :)
εκτος αν θες να το ρισκαρεις.... τοτε ορμα.... αλλα ποτε μα ποτε μην ερωτευτεις πριν γνωρισεις καλα την ψυχη της....... :)
02-02-2019, 17:39 #58Miliva21GuestΣόρρυ αλλά αν αναφέρεσαι σε μένα.... γτ εγώ υποστήριξα την άποψη να προσπαθήσει ...και επιπλέον εγώ του πρότεινα πως μπορεί να είναι στο ραντεβού και η απάντηση σου τυχαίνει να είναι σε χρόνο αμέσως μετά τη δική μου χωρίς ν έχει γράψει άλλος από κάτω ...
θα σου πρότεινα ΑΝ ΘΕΣ να είσαι λιγότερο επικριτικός και πιο διαλλακτικος.....
Εμείς σκεφτήκαμε ότι μπορεί να το έκανε εκείνη τη στιγμή για να σταθμισει την άποψη της γιατρού και να κόψει κίνηση.....
Εσύ όμως σκέφτηκες ότι η συμβολή και η πραγματική βοήθεια του φόρουμ βασίζεται ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ λογο στο γεγονός ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης απόψεων από πολλά και διάφορα άτομα με διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι το κυρίαρχο αβανταζ.....;; να ακούγονται όλοι και να προσφέρουν από κοινού στην εύρεση λύσης ώστε ο εκάστοτε θεματοθετης να έχει στη διάθεσή του μεγάλο εύρος απόψεων για να επεξεργαστεί;;;;;;;;
Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ ντίβα τότε σκέψου μήπως το φόρουμ αυτό δεν ταιριάζει με τη διάθεση μας να βοηθήσουμε ..........
(Το κοσμοπολιταν προσωπικά το έχω χεσμένο και όταν είπα ότι τλκ μπορεί να μην ήταν το πρόβλημα η δουλειά της εννοούσα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αυτή και με τη κίνηση της να κόψει κίνηση γ τη γιατρό σημαίνει ότι έχει διάθεση να προσπαθήσει να υπερπηδησει το εμπόδιο αυτό....γτ μέχρι πριν λίγο όλοι μας νομίζαμε ότι μάλλον δεν σε θέλει και πολύ φίλε θεματοθετη....σε εσένα αναφερομαι)
02-02-2019, 17:42 #59Miliva21Guest
02-02-2019, 17:47 #60
Να επισυμανω οτι οταν της ειπα να τα πουμε και απαντησε ναι, την κοιταξα για λιγο αποσοβολομενος..και της λεω 'δεν παμε καλα ,εισαι τρελη εσυ' γτ οπως ανεφερα δε το περιμενα να δεχθει. Τωρα γιατι εγω θελω να συμπερφιφορα σαν να βγαινω με τον φιλο μου για καφε? γιατι μου βγαινει να το παιξω τρελιτσα φουλ...?