Στο δικό μου προϊόν αντιστοιχεί σε 15 σταγόνες... Ουαου,!! Και εγώ παίρνω μόνο 40 με 50!!
Printable View
χαχα, καλα μην παρεις 15 σταγονες και εσυ...! δεν θα παθεις τπτ απλα θα εχεις ανχος η θα πεσεις για υπνο.... εχω κανει δοκιμη να πιω ενα μπουκαλακι 10ml cbd... 1000mg.. δοκιμαστικα το εκανα και μου επεσε το ζαχαρο και ετρωγα ολη μερα γλυκα ασε ηταν τρομαχτικο.....
εγω νιωθω οτι με βοηθαει καπου εκει αναμεσα στις 4 με 5 σταγονες την ημερα, και αυτες οχι ολες μαζι διοτι με προκαλει εκνευρισμο, αλλα σε δυο διαιρημενες δοσεις, δυο φορες την ημερα! Οχι παντως δεν σκοπευω να παρω ολο το μπουκαλακι με μιας και εξω!
δες τον οδηγο και κανε αυτο που λεει.. αν θελεις να δεις αποτελεσμα... να ξερεις σε αυτη την δοσολογια θελεις 2-3 μηνες για να δεις διαφορα...
https://cannabisnews.gr/o-odigos-chr...-gia-download/
ναι διαβασα τον οδηγο αυτον και βασικα με συστηθηκε το ιδιο να κανω κατα την αγορα του προιοντος μου... δηλαδη να πινω καθε μερα και απο μια σταγονα και να μενω σε αυτο για τρεις μερες, ωστε να βλεπω αν χρειαζομαι περισσοτερες ή αν ειναι ακριβως στο επιθυμητο αποτελεσμα......... αν δεν ειμαι ικανοποιημενος να ανεβαζω και κατα μια σταγονα και να μενω παλι για αλλες τρεις μερες... πραγμα που σημαινει οτι συνολικα χρειαζομαι πολλες μερες για να καταλαβω ποια ειναι η θεραπευτικη δοση που χρειαζομαι...
φιλε μου, ομως, εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την θεραπυετικοτητα της cbd... οπως και με τα ω3, ετσι και με την cbd εχω πολλους μα παρα πολλους ενδοιασμους ως προς την αποτελεσματικοτητα της.... πριν παρω το λαδι, ατμιζα για πολυ καιρο cbd .. που ενταξει με το λαδι δεν ημουν τοσο τυπικος, δηλαδη να παιρνω καθεμερινα την δοσολογια... οπως με το ατμισμα που το ειχα ολη μερα το ματζαφλαρι στο χερι μου...
θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?
[QUOTE=menis_64;1033940]
θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?[/QUOTE
περνώ πολύ μικρή δόση 5mg... με βοηθάει πάρα πολύ στην χρόνια κεφαλαλγία που έχω...
το ladose καταπολεμαει οντως την βουλιμια ξερει κανεις???και τι παρενεργειες ειχατε οταν το πηρατε???
σκεφτομαι να αρχισω το ladose λογω του οτι εχω παρει αρκετα κιλα απο αντικαταθλιπτικα κ λεγεται οτι καταπολεμαει την βουλιμια...εχει αποψη κανεις παιρνει κανεις το χαπι???
Οχι το ladose δεν καταπολεμά απαραίτητα την βουλιμία. Εμένα μου άνοιξε την όρεξη και πήρα κιλά.
Ποσο χρόνων είσαι αρχικά. Και ο γιατρός σου τι σου λεει; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους κάθονται καλά τα αντικαταθλιπτικα και άλλοι που τους σώζουν την ζωή. Σε βοηθάνε έστω να είσαι λειτουργικός; Εφόσον ο ψυχοθεραπευτης σε βοηθήσε γιατι δεν συνεχίζεις; ο καθένας πρέπει να βρει τι του κάνει καλό και να το ακολουθήσει
Για ποιο λογο να σε αγαπά ένας γιατρός; Η δουλειά τους είναι να είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημενοι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν καλοί και κακοί γιατροι δυστυχώς, όπως συμβαίνει σε όλες τις δουλειες...Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτόν άλλαξε και πήγαινε σε άλλον. Ίσως δεν έχεις βρει το κατάλληλο χαπι για εσενα
Αν θυμάμαι καλά τις πρώτες μέρες μια παραπάνω ένταση και φόβος. Μετά από κάποιους μήνες δυσκολία να φτάσω σε οργασμό. Τίποτα άλλο. Αλλα αυτή την φορά παλι με έχει πιάσει φόβος και δεν τα παίρνω.
Πωω παιδιά το πήρα και αμέσως άρχισα να νιώθω δυσπνοια σφίξιμο και ζαλάδα. Θέλω να ελπίζω ότι είναι κρίση αγχους
Elena τι σου είπε ο καρδιολόγος;γιατί και ο δικός μου δεν είναι υπέρ των αντικαταθλιπτηκών αντίθετα με τα αγχολυτικά.παρασκευή πάω σε ψυχ για έναρξη αγωγής και φοβάμαι....είμαι με ζάναξ τώρα κ νιώθω ναυτία κ δυσφορία στο στέρνο σε φάση κ π μιλάω ν δυσκολεύομαι υπάρχει περίπτωση ν είναι κάτι απ τα ζάναξ η άσχετο...δεν βγάζω ακρη πια
Ο καρδιολόγος μου χε πει προκαλούν ταχυκαρδίες. Αλλα τα πήρα. Δεν νομίζω ότι κάποιος γιατρός πρέπει να εκφράζει την αποψη ότι είναι οκ να παίρνουμε βενζο αλλα λάθος μια θεραπεία που πιθανότατα να μας βοηθήσει σε βάθος χρόνου. Φαντάζομαι αν είχες θέμα με το στομάχι δεν θα σου έλεγε μην πάρεις θεραπεία αλλα παίρνε κάθε μέρα ολη μέρα ντεπον. Εννοείται ότι τα φοβάμαι τα αντικαταθλιπτικα και μέχρι στιγμής νιωθω χάλια αλλα δεν είμαι λειτουργική όλη μερα έχω κρίσεις και το να κουμπώνω 3 ζαναξ την ημέρα δεν είναι λύση.
Ο κάθε γιατρός εξάλλου εκφράζει διαφορετικές απόψεις...
δεν ειναι δυνατον να κουμπωνεις 3 ζαναξ τη μερα μακροπροθεσμα θα δημιουργησουν θεματα.ισως οχι σοβαρα αλλα μονιμα.οποιος γιατρος οποιασδηποτε ειδικοτητας λεει οτι πρεπει καποιος να παρει 3 ζαναξ τη μερα δεν ειναι γιατρος.τα αντικαταθλιπτικα πρεπει να ειναι μονο για μικρη χρονικη περιοδο και μετα να τα σταματαμε με εναλλακτικες θεραπειες αυτο ειναι το κανονικο.αλλο που οι φαρμακοβιομηχανιες μας εχουν πεισει να τα παιρνουμε ισοβια.ας καταλαβουμε οτι πρεπει σιγα σιγα να μειωνουμε τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι πανακεια.αλλα βεβαια αν πεις οτι τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι πανακεια εδω μεσα θα πεσουν να σε φανε οι γνωστοι "ξερολες"...ας κανει ο καθενας οτι θελει οποιος θελει ας τα παιρνει για παντα εγω δεν θελω παντως.και ουτε ειναι το σωστο αυτο
Πάντως αυτό με τα κιλά μ έχουν πει ότι δεν είναι ότι κάποια χάπια βάζουν κιλά απλά ηρεμείς από το σάπιο άγχος κ τρως παραπάνω κ βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο κ ο οργανισμός του καθενός,εγώ πάλι θα χαρώ πολύ να μου συμβεί τέτοιο θαύμα γιατί είμαι πολύ αδύνατη.πάντως με γιατρούς που ρωτάω γνώμες κ γνωστούς τα ladose τα θεωρούν φάρμακα με λιγότερες παρενέργειες.
dear medusa , δεν θαλεγα οτι παει ετσι, οποτε εχω χρησιμοποιησει ιδιως αντιψυχωτικα , μου ανοιγαν την ορεξη , ιδιως για γλυκα , που ταπεχθανομαι, και με το πουθ τακοβα , σταματαγε κι η ορεξη .....παραυτα σεβομαι την ελευθερη βουληση του καθενος , κι ας κανει οτι νομιζει καλυτερο γι αυτον .....
δεν υπαρχουν παρενεργειες απτα αντικαταθλιπτικα???τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...
Και το Depon ακόμα παρενέργειες έχει, δεν υπάρχουν χάπια χωρίς παρενέργειες!