Originally Posted by
Sonia
Αργύρη σε αυτές τις περιπτώσεις μάλλον δεν είναι πια φιλία κι ο ένας αρνείται να το καταλάβει και φέρνει τον άλλο σε δύσκολη θέση. Δηλαδή αν εσύ για χ, ψ λόγους έχεις κρατήσει με κάποιον αραιή επαφή και δεν έχεις την όρεξή του και βλέπεις ότι αυτός εξακολουθεί να σε θεωρεί τον καλύτερό του φίλο, δεν έχει άλλες παρέες και σου βγάζει ότι έχει κατά κάποιον τρόπο την ανάγκη σου, τι κάνεις; Πας με το ζόρι για καφέ για να κάνεις ψυχικό; Δεν απαντάς τα τηλέφωνα; Του λες ότι θέλει να ακούσει; Του λες κατάμουτρα "Είσαι σε παράλληλο σύμπαν άνθρωπέ μου, ξύπνα πια, δεν είμαι η καλύτερή σου φίλη, έχω άλλους φίλους και άλλα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου, τι δεν καταλαβαίνεις;" ;;; Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει το θάρρος να πληγώσει τον άλλο και να του μιλήσει κατάμουτρα, για αυτό έχει το θράσος όπως λες να λέει ψέματα. Καλώς ή κακώς, δεν ξέρω, πάντως ούτε να ψυχαναγκάζεται μπορεί να βλέπει κάποιον που δεν θέλει, ούτε να του τα ρίξει χύμα καταφέρνει. Ε, αν κι ο άλλος είναι ντουβάρι και δεν καταλαβαίνει, τι να κάνουμε δηλάδή;