καλησπερα φιλαρακι μου! Λοιπον ΜΠΟΥ! αυτο που γραφεις για το κρεβατι ,και την ασφαλεια που σου προσφερει σαν βρησκεσαι κατω απο τις κουβερτες ανατριχιασα σαν το διαβασα διοτις μου φερες στην μνημη την δικη μου φρικη που ετρωγα σαν ειχα τα βαρια συμπτωματα της καταθλιψης μου ! οπου ευτηχως εχουν περασει! Δεν θα ξεχασω οτι μπορουσα να κατσω κατω απο τις κουβρτες ατελειωτες συνεχομενες ωρες! θυμαμαι ποσο δυσκολο μου φενοταν να σηκοθω για τουαλετα ! θυμαμαι το ποσο πολυ αγονιζομουν να παω για μπανιο! Θυμαμαι την κοπελαοπου τραβιομασταν τωτες! οπου παρα το οτι ειμασταν στις αρχες της σχεσης και λογικο να θελουμε να κανουμε σεξ σαν τα κουνελια! θυμαμαι πως ξαφνηκα εχασα καθε ορεξη! θυμαμαι ποσο αγχονομουν οταν πλεον δεν μπορουσα να καμω ερωτα μαζι της! και αποτελλεσμα ηταν η κοπελα να φυγει! και μολις με αφησε θυμαμαι οτι ξαφνου τρελαθηκα μαζι της και την εβλεπα στον υπνο μου! θυμαμαι οτι οι κουβερτες ηταν σαν ασπιδα για τον κοσμο και τα προβληματα που μου εφερνε!
ΜΠΟΥ! γιατι δεν ψχνεις για αλλο γιατρο??
ΜΠΟΥ! οι εξωγηινοι δεν ειναι ολοι τους κακοι! επισης μην ξεχνας οτι αν ηθελαν να μας σκοτωσουν θα το ειχαν κανει ειδη, θελουν να μας ελεγχουν και ειναι δυστυχως αναποφεχτω! εμεις πρεπει να συνεχησουμε να ζουμε οπωςζουμε τοσα χρονια! αληθεια τοσα χρονια πως ζεις? αρα μπορεις να συνεχησεις την ζωη σου και να συμβηβαστεις με το οτι σε ελεγχουν! κατις φιλοι και συναδελφοι μου Ινδοι θυμαμαι οτι μου ελεγαν οτι οταν μια κατασταση δεν μπορεις να την αποφυγεις! οταν εχει γινει πλεον αναποφεχτη δεν οφελει καθολου να την πολεμας! και οτι το καλητερο που εχεις να καμεις ειναι να την αποδεχτεις, να την περασεις στην καθημερινοτητα σου και να ζεις ειρινικα με αυτην! και τωτες ειναι που την νικας! οσο το πολεμας θα χανεις! αρα???????
Τελος ΜΠΟΥ, εχω να σου πω κατις, προσπαθησαι να συμετεχεις πιο εωεργα εδω μεσα, να μπαινεις και σε αλλες κουβεντες του φορουμ! θελουμε την γνωμη της ΜΠΟΥ!!! και γενικα να δουλευεις το ιντερνετ πιο ζεστα, να μπαιενςι και σε αλλα κοινωνικα δικτια! ωστε να ερχεσαι σε επαφη με νεα παιδια, και νεα αγορακια!