Results 61 to 75 of 142
Thread: εξωγηινοι
-
02-05-2019, 23:32 #61
Καλησπέρα boo.
Στεναχωριέμαι να ακούω ανθρώπους να περνάνε δύσκολα αλλά τα περνάω και εγώ και καταλαβαίνω.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πιστέψεις το οτιδήποτε απλά εγώ θα πω την γνώμη μου.
Στο παρελθόν (από τα 15 μέχρι και πριν από 2 χρόνια -είμαι 36-) ήμουνα τίγκα στα ψυχωτικά.
Ήταν η εποχή που ήμουν ο "μακακας" για όλους και κυρίως για τον εαυτό μου.
Φοβόμουνα τι θα πει ο άλλος για μένα,τι λάθος μπορεί να έχω κάνει
η να κάνω και να χάσω τον άλλον και ένιωθα ότι όλα εξαρτώνται από μένα για τα πάντα.Από οικογένεια,φίλους,σχέσεις.
Και έτσι γέμισα άγχος για τους άλλους τελικά και δεν άξιζαν και μια.
Και κάπως έτι γεμίζοντας άγχος για τα πάντα η ΙΔΨ φούντωσε τα πρώτα μου ψυχωτικά.
Να μην τα πολυλογώ νόμιζα ότι με έχει στείλει ο θεός στον κόσμο να βασανιστώ για αυτόν όπως ο χριστός,έβλεπα στο δωμάτιο μου αγίους,την παναγία να κρατάει αγκαλιά τον χριστό,περίμενα επί 2ώρες κοιτώντας τον τοίχο να εμφανιστεί ένας μπλε σταυρός που αν δεν σχηματιζόταν νόμιζα ότι δεν θα ξυπνήσω την επόμενη μέρα.Νόμιζα ότι θα πεθάνω στα 33 μου όπως και χριστός.
Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι γιατί και ο παραμικρός ήχος μου έκοβε τα γόνατα και σχεδόν έπεφτα κάτω.
Πήγα πολύ αργά σε ψυχίατρο και μου είπε πως έχω ΙΔΨ σε σημείο ψυχωτικών.
Όχι ότι δεν πήγαινε το μυαλό μου αλλά η διάγνωση με τρόμαξε και με φόβισε.Πήρα φαρμακευτική αγωγή αλλά δεν με έπιανε (χρειαζόμουνα άλλα φάρμακα γιατί τελικά χρόνια αργότερα,πρόσφατα δλδ διαγνώστηκα με σχιζοσυναισθηματική διαταραχή,παίρνω πια σωστή αγωγή και είμαι εντάξει-σχετικά-).
Τότε λοιπόν ήταν που από τα πολλά ψυχαναγκαστικά και τα ψυχωτικά κουράστηκα.Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο είπα
μέσα μου...Ε αι στο καλό πια δεν αντέχω να ζω έτσι.Και παρόλο που μου ήταν αφόρητα δύσκολο έκοψα τους ψυχαναγκασμούς και τις φοβίες,έκανα στην άκρη με μεγάλη δυσκολία το άγχος μου και μετά από λίγες μέρες κάτω από πολύ πίεση (γιατί ήταν θέμα που με βασάνιζε χρόνια) βέβαια σταμάτησα να κάνω οτιδήποτε έκανα.Δεν άντεχα να ζω σε έναν άλλο κόσμο.
Τα είχα καταφέρει.
Πριν 2 μήνες άρχισα να έχω κάθε βράδυ ταχυκαρδίες σε σημείο να μην μπορώ να κοιμηθώ και να φοβάμαι.
Πήγα στο νοσοκομείο μου έκαναν καρδιογράφημα,υπέρηχο και ακτινογραφία για να δουν αν έχω κάποιο πρόβλημα στην καρδιά.
Χωρίς να ξέρουν ότι έχω κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα ο γιατρός που με εξέτασε μου είπε η καρδιά σου
είναι μια χαρά απλά πρέπει να διώξεις το άγχος σου.Αυτό είναι το πρόβλημα.
Λίγες μέρες μετά που γύρισε ο ψυχίατρος μου πήγα αμέσως και του είπα τι έχει συμβεί.
Άκουσα την ίδια απάντηση.Έχεις πνιγεί από το άγχος (γιατί είχα κάποια θέματα που με άγχωναν).
Βάλαμε κάτω ένα ένα τα θέματα που με άγχωναν,μου έδωσε λύσεις με ηρέμησε και απο εκείνη την ημέρα
(μαζί με αγχολυτικά) το θέμα σταμάτησε.
Το άγχος και οι φοβίες μπορούν να φουντώσουν μια κατάσταση.Και ειδικά σε εμάς που έχουμε τα δικά μας θέματα.
Και στα γράφω όλα αυτά γιατί θεωρώ(ίσως και να κάνω λάθος) πως όλες αυτές οι σκέψεις παρακολούθησης και εξωγήινων
σε αγχώνουν συνεχώς.Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά τα έχω καταφέρει και πιστεύω ότι μπορείς κι εσύ.
Σταμάτα να αγχώνεσαι για την παρακολούθηση σταμάτα να αγχώνεσαι για τους άλλους.Βρες δύναμη και
κάντα στην άκρη όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.Βάλτα κάτω και διώξε σιγά σιγά ένα ένα πράγμα που σε αγχώνει.
Πες μέσα σου πως δεν αξίζει να ζω έτσι και η ζωή μου είναι δική μου επιλογή.Γιατί στην τελική βρε κορίτσι έχουμε μια ζωή να
ζήσουμε και δεν είναι παντοτινή.Δεν είναι κρίμα ένα άγχος και οι φοβίες μας να μην μας αφήνει να την απολαύσουμε?
Και ξαναλέω οτι ξέρω πόσο δύσκολο είναι να γίνει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας
να βρούμε δύναμη και κουράγιο και να πολεμήσουμε για ότι μας σκλαβώνει.
Όσο αφορά τους γονείς σου μην φοβάσαι,είναι οι άνθρωποι που σε γέννησαν,σε αγαπάνε,σε νοιάζονται και είναι δίπλα σου.
Δεν είναι ξένοι.Μην φοβάσαι καθόλου.Σε αγαπάνε και κάνε και εσύ το ίδιο για αυτούς.Προσπάθησε το κι αυτό.
Αλήθεια εμφανισιακά (αλήθεια να μου πεις) μοιάζεις σε κάποιον απο τους 2 σου γονείς?Σου έχουν πει κάποια άτομα
ότι μοιάζεις?Θα ήθελα την απάντηση σου.
Πίστεψε και αγάπα τον εαυτό σου,διώξε με όποιο τρόπο μπορείς τις φοβίες σου και θα δεις πως θα ζεις καλύτερα.
Να 'σαι καλά και προσπάθεια!
- 04-05-2019, 11:51 #62
05-05-2019, 22:04 #63
καλησπερα παιδια
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..!
απο οτι καταλαβαινω πολλοι περναμε δυσκολα..
ειχα κι εγω οπτικα παλιοτερα αλλα εφυγαν με ενα φαρμακα ευτυχως..ηταν απο τα πιο φοβιστικα πραγματα ειχα ζησει..
απλα απο μικρη τραβιεμαι με ψυχολογικα και ωρες ωρες τα παιζω και απογοητευομαι.
εχω πει ομως οτι δε θα εγκαταλειψω για να ειμαι καλο παραδειγμα για την αδρφη μου που υπεραγαπω και θελω να μην τα παραταει κι αυτη στα δυσκολα που μπορει να αντιμετωπισει..
αλλα παντα απο παιδι ενοιωθα διαφορετικη απο τα υπολοιπα παιδια..
εχω αντιμετωπισε και το στιγμα.εχουν ξεκοψει καποιες φιλες που ειχα..
τωρα με τα ζαναξ ειμαι καλυτερα.αν αναρωτηθω αν με παρακολουθουν απανταω πως ναι..αλλα εδω και κανενα 2ημερο δε μου περνανε παρα πολυ απο το κεφαλι.ξεχνιεμαι.
μοιαζω με τον πατερα μου εμφανισιακα αλλα μπορει να κλωνοποιησανε τα σωματα των γονιων μου και να ειναι μεσα σε αυτα τα σωματα εξωγηινοι..
αυριο ξεκιναω σχολη και φοβαμαι που θα βρεθω με τοσο κοσμο και εξω απο το δωματιο..θα παρω ζαναξ μαζι μου..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
05-05-2019, 22:48 #64
Boo καταλαβαίνω την πάθησή σου αλλά τόσα χρόνια οι εξωγήινοι θα σε είχαν σκοτώσει αν υπήρχαν!
Η πάθησή σου τους δημιουργεί! Δεν υπάρχουν! Ζήσε δίχως φόβο!
06-05-2019, 15:33 #65
υπαρχουν αλλα μας θελουν για πειραματα και οποιος τους παρει χαμπαρι και τους καρφωσει τον σκοτωνουν
σημερα σχολη ηταν δυσκολα.αυριο δε θα παω δεν την παλευω..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
06-05-2019, 21:05 #66
06-05-2019, 21:26 #67
βοο χαλαρα να πας σχολη κανονικα, αν δουλευες τη θα κανες θα κολονες για λιγα ψυχολογικα........
07-05-2019, 00:44 #68
Μα και αληθεια να ηταν δεν θα σε σκοτώνανε γιατι θα το ξερούν οτι δεν θα σε πιστέψει κανεις.
Εγω ας πουμε αν ημουν εξωγήινος γιατι να σε σκοτώσω με κίνδυνο να με πιάσουν η να αποκαλυφθεί το μυστικό μου ; Αφου οπου και να το ελεγες δε θα σε πίστευε κανεις 100%. Οποτε ανεξάρτητα εαν ειναι αληθεια η οχι δεν θα επρεπε να φοβασαι.
Να μου ελεγες εγινε ενας φόνος και ο δολοφόνος σε ειδε που τον ειδες να σκοτώνει, ναι εκει να φοβηθεις, γιατι εαν το πεις στην αστυνομία θα τον συλλάβουν για έλεγχο και το ξερει.
07-05-2019, 03:22 #69
ο μονος τροπος να παρεις κατι χαμπαρι ειναι να καθρεφτιζει τον εαυτο σου
για παραδειγμα αν πεις σε καπιον οτι ειδες ενα τερας θα σε πιστεψει? θα σε πιστεψει μονο αυτος που το ειδε και αυτος η μαλον ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ γιατι ηταν κατασκευασμα του μυαλου του οχι της πραγματικοτητας
δε καταλαβαινεις τη ειναι πραγματικοτητα και τι οραμα τα εχεις κανει ολα μπαχαλο και μιαζει σα να εισαι μπροστα σε ενα καθρεφτη και εχεις επιδοθει σε ενα ασκοπο πολεμο για να μην τον χαρακτηρισω αλλιως εναντιον τιυ εαυτου σου νομιζοντας οτι πολεμας τους αλλους πολεμας τα οραματα που βλεπεις και οτι φανταζεσε και περιμενεις απο τους αλλους να πιστεψουν οτι τα τερατα που βλεπεις ειναι υπαρκτα
βλεπεις λοιπον γιατι δε σε πιστευει κανενας γιατι δε βρισκεσαι στη πραγματικοτητα αλλα σε ενα δικο σου κοσμο και υποθετεις οτι οτιδηποτε σου θυμιζει τον εαυτο σου οτι βλεπει και αυτο τους ιδιους δρακους και αυτη η αρνηση σου να εξελιχθεις και να βελτιωσεις τον εαυτο σου με χαλαει φοβαρα και συνεχως εχεις το ιδιο βιολι δηλαδη να επισημενεις στους αλλους οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι σκεφτονται οι αλλοι με βαση το τι σκεφτεσαι εσυ και μου τη δινει φοβερα αυτο που κανεις
αρα τι θες καποιος να πιστεψει ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ που κανεις συνεχως οτι μπορεις για να τα προβαλεις στους αλλους και νομιζεις οτι ετσι εχεις απαλαγει απο αυτα και αντι να σκεφτεις πως θα βελτιωσεις τον εαυτο σου 24 ωρες το 24 ωρο οι αλλοι οι αλλοι και οι αλλοι ως ενα κολπο να απασχολεις τον εαυτο σου για να ξεχασεις τι οραματιζεσε ως κολπο αντιπερισπασμου
αρα αυτο που σε ενδιαφερει μονο ειναι να μην εχεις καμια επαφη με οτιδηποτε σου θυμιζει τον εαυτο σου γιατι ΤΡΕΜΕΙΣ για το τι μπορει να οραματιζετε με βαση παντα εσενα
οι σκεψεις σου πχ ειναι τοσο καταστροφικες που ολο λες στους αλλους μα πιστεψτε με και αντι να πεις οτι το μυαλο μου ειναι γεματο δρακους προσπαθεις να τους μεταβιβασεις αλλου..
το θεμα ειναι δικο σου οσο και να προσπαθεις να το πασαρεις στους εξωγηινους γιατι ολα αυτα που περιγραφεις τα σκεφτεσαι η ιδια η μαλον δε τα σκεφτεσαι σου ερχονται σαν οραματα που δε μπορεις να τα σταματησεις αφου πιθανον ολα οσα βλεπεις ειναι απο τις ταινες που εβλεπες μικρη και σου εμειναν.
οι αλλοι ομως τι σου φταινε δε μπορω να καταλαβω και πρεπει καθε φορα που τρως μια φλασια να προσπαθεις να τους προβαλεις οτι σκεφτεσαι και να βγαζεις ενα μισος προς ολα σχεδον
07-05-2019, 20:47 #70
Δεν νομίζω να έχει καμία διάθεση να προσβάλει κανέναν.Είναι εδώ για να βοηθηθεί και μοιραστεί όσα την απασχολούν.Δύσκολες καταστάσεις περνάμε όλοι.Που το είδες το μίσος εσύ?btw boo πως είσαι?
07-05-2019, 22:35 #71
08-05-2019, 01:05 #72
εχω ξαναδει το εργο με καποια αλλη που μου ελεγε παρομοια λογια τη γνωρισα οταν σπουδαζε σχεδον παντα ελεγε παντα ναι μπροστα σε ολους και σχεδον παντα δεν ηθελε κανενα οταν μεναμε μονη απλα το ακουγα μονο εγω συμφωνω με αυτο οτι ηρθε στο κοσμο για να βασανιστει με τη διαφορα οτι αυτο δε το αποφασισε ο θεος αλλα η ιδια το λογο μου τον ειχε πει η ιδια πολες φορες γιατι βασανιζετε μου εξηγουσε παντα τα λαθη της αλλα αρνιοταν να τα αλαξει και αυτος ηταν ο λογος που τα σπασαμε εντελως τελικα
08-05-2019, 10:38 #73
Καλημέρα boo. Είσαι στο forum; Πως αισθάνεσαι σήμερα;
08-05-2019, 12:04 #74
γεια σας παιδια
πηγα σημερα σχολη με επιασε πολυ αγχος και πηρα ζαναξ..ειχαμε 7 ωρες μαθημα και εκατσα τις 2 δεν την παλευα αλλο..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
08-05-2019, 21:03 #75
boo αυτο που λες εσυ "εξωγηινους" μπορει να ειναι αρνητικες ενεργειες και αρνητικα πνευματα που ο καθενας σχεδον κουβαλαει πανω του.
δηλαδη οταν βλεπεις τους γονεις σου και λες οτι ειναι εξωγηινοι δε βλεπεις τους γονεις σου αλλα τα αρνητικα πνευματα και τις αρνητικες ενεργειες που κουβαλουνε.
καταλαβες ;
ειναι οι αρνητικες ενεργειες που κουβαλουνε που φοβασαι και οχι οι ιδιοι οι γονεις σου σαν ανθρωποι.
εχεις διαισθηση και βλεπεις τις αρνητικες ενεργειες των γονιων σου αλλα πρεπει να τις ξεχωρισεις απο τους γονεις σου σαν υπαρξη.
ο καθενας σχεδον αμα δεν κανει νηστεια και προσευχη κουβαλει αυτα τα αρνητικα πνευματα ιδιιως στην εποχη μας.
εσυ φοβασαι αυτα οχι τους γονεις σου.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.