οπως λεει η Κασσανδρα ειναι αλλος ο γιατρος προκτολογος και αλλο ο γαστρεντερολογος. Για να μην τσακονομαστε σε ξενο "προκτο" - αχυρονα λεει η παροιμια αλλα- υπαρχει στο Συγγρος (απεναντι απο το καραβελ, μετα το χιλτονδλδ δεξια - υπαρχουν παρα πολλλοι και πολυ καλοι γιατροι ολων των ειδικοτητων οπως και δερματολογοι οπου και αυτοι εχουν μεγαλη σχεση με τα αφροδισια νοσηματα, εκει υπαρχει τμιμα στο ειμιοροφο οπου μπορει ο φιλος μας να ρωτησει οτι θελει αλλα και να κανει τις απετουμενες εξετασεις χωρις να νιωσει καμια απολυτος ντροπη-επειδη τον κοβω για αρκετα ντροπαλο - εκει να ξες φιλε μου πανε κοσμος κι κοσμακις εχω παει αρκετες φορες κι εγω ντρεπομουν παρα πολυ μαλιστα για τον λογο αυτο πωτες δεν σε βλεπει ο ιδιος γιατρος εκτως αν το θελησεις ο ιδιος , λοιπον οι ανθρωποι εκει ειναι παρα πολυ διακριτικοι και παρα πολυ ευγενικοι πηγαινε εκει κι μην ρωτας τοσοσοβαρα πραγματα ενα φορουμ απο πολυτικους μηχανικους και απο λογηστες!! ημαρτον ,ειναι σαν να ρωτας γιατρο για φορολογικη δηλωση !!
Οσο για το αν ειναι καλο να κανεις σεξ με ανδρες η οχι, η αν η φυση το εχει προβλεψη ηοχι θα σου πω κατις, ουτε το στωματικο σεξ ειχε προβλεψη η φση αλλα ολοι μας οι ανδρες το θελουμε!! ουτε το σεξ στον προκτο με γυναικες ειχε προβλεψει η φυση αλλα ολοι οι ανδρες αυτο κανουνε - δεν βαζω εμενα διοτις το καμω πολυ σπανια αποφευγω τετοια πραματα οπου τα ατυχηματα θα λεροσουν οτι πιο πολυτιμο εχει μεινει πανω μου - ουτε τα ερωτικα βοηθηματα και του ηλεκτρονικους δωνητες ειχε προβλεψει η φυση αλλα τα πουλανε μια χαρα στο ιντερνετ, ουτε το σκουορτ με το σωληνακι ειχε πρβλρψη η φυση , ουτε το δαχτυληδι στο πεος ειχε προβλρψη η φυση αλλα ολοι οι μικροτσουτσουνοι τα αγοραζουνε αρα ας μην λεμε οτι οι γκεοιδεν ειναι "προβλεπομενοι" στην τελικοι δικαιωμα τους το τι κανουν στο κρεβατι τους!