Originally Posted by
Georgewww
Αν ξεκινήσεις να το κάνεις έτσι, είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα πεις , δε γυρνάω (είτε εννοείς την Ελλάδα είτε τις ΗΠΑ) :) Δηλαδή θα έχεις βρει το δρόμο σου. Τώρα απλά κόλλησες στη λάσπη ;)
Δηλαδή σα να δοκιμάζεις μια λευκή σοκολάτα μια γάλακτος σε σύντομο διάστημα , οπότε αποφασίζεις πιο εύκολα , α λες αυτό θέλω :ο
Ε άσε τα σε εμένα και σε σένα και δε βγάζει πουθενά και αδικείς τα παιδάκια που χασαν πόδια στον πόλεμο, είτε Συρία είτε παλιά στην Ελλάδα είτε αλλού, αδικείς σχεδόν όλη την Αφρική τη νότια Αμερική (εμ δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ ;) )
Και όσους πέθαναν πριν τα 35 από ατύχημα καρκίνο καρδιά κτλ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,
Τώρα γενικά αν θέλεις , τουλάχιστον εγώ έτσι τα βλέπω, δες το πιο πνευματικά ή θρησκευτικά αν θέλεις , ο Θεός δίνει και παίρνει , όλοι οι Άγιοι μαρτύρησαν , δεν πέρασαν ζάχαρη , άρα εμείς να λέμε Θέμου γιατί μόνο λευκή σοκολάτα,; Θέλω και γάλακτος και φράουλες κτλ μήπως θέλεις τον Σωκράτη με το κώνειο? Γιατί εγώ και εσύ να έχουμε πολλά , αυτός όπως και τον Χριστό τον σταύρωσαν , στα 33 , εγώ τι να πω ? Γιατί θεέ μου δεν έχω αυτά που έχουν οι 3-4% του πλανήτη?
Προσωπικά ντρέπομαι , χαίρομαι για αυτά που έχω , θα παλέψω για κάτι παραπάνω, ε ναι ο δημόσιος υπάλληλος είναι πιο βολεμενος με λεφτά οπότε μπόρεσε να κάνει και οικογένεια, ασφάλεια , ξεκούραστη δουλειά, ε θα έχει λιγοτερο μισθό στην άλλη ζωή γιατί σαυτην ήταν όλα εύκολα, ε άμα δε πιστεύεις, τι να πω όλα μάταια ούτως η άλλως χωρίς Θεό :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk