εχει και μερικες τετοιες αλλα δε ψαχνουν γνωριμιες αλλα καποιον γι αποψε πχ... για μια μερα
Printable View
καταλαβαινω τον φοβο που εχεις να βαλεις φωτο, αλλα δεν γινεται αλλιως.Η θα βαλεις φωτο τιντερ και θα αρχισεις να τσαταρεις, η θα πλησιασεις κοπελα στον εξω κοσμο.....
Κατι απο τα δυο πρεπει να γινει.Καταλαβαινω εισαι μικρος ,και εχεις φοβους κ.λ.π.
Αλλα γιατι να παρουν την δικια σου φωτο και να κανουν κατι πονηρο? τιντερ και μπαντου εχουν εκατομυρια ατομα μεσα.Βαλε την δοκιμαστικα, ενα δυο μερες και αμα δεν νιωθεις καλα, βγαλε την.
Το καλο με το μπαντου ειναι οτι μπορείς να εχεις κλειδωμένες τις φωτο. Δηλαδη να έχεις μια προφιλ που δε καλοφαινεσαι και οσες θες κλειδωμενες που επιλέγεις εσυ που ια τις δείξεις. Γενικά επειδή έχω δοκιμάσει πολλά dating app θεωρω οτι το μπαντου ειναι το καλυτερο. Καλη τύχη
Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
να μιλάω με κοπέλες απο την πόλη μου η γενικά?
Για πες και άλλα dating site να τα έχω στα υπόψιν μου?
Απο υπολογιστή μεσω ιστοσελίδας μπορείς να μπεις dod και zoo τα οποια έχουν τσατ αλλα έχουν και παιχνίδια. Απο apll ξερω το tinder badoo skout waplog αλλα για μενα το καλύτερο ειναι τι μπαντου
Στάλθηκε από το SM-A9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν εχεις σκοπο να βρεις καπια που σου ταιριαζει θα ψαξεις παρα πολυ και μπορει αυτη που θα βρεις να ειναι σε αποσταση.
Βρε ΄συ Πάνο, σου λένε τα παιδιά ένα σωρό συμβουλές να σε κατευθύνουν και πάλι πάει το μυαλό σου σε ακραία σενάρια...
Να πάρουν τη φωτό σου να σε κάνουν πρωταγωνιστή σε τσόντα, να σου κλέψουν τα στοιχεία, να σε δει όλος ο κόσμος...
Πάρε μία απόφαση και κάντο. Ειλικρινά σε κάθε θέμα που ανοίγεις, σου δίνουν οι άλλοι συμβουλές, το συζητάς ξανά και ξανά και στην πράξη δεν κάνεις τιποτα.
Γνώμη μου είναι ότι αν δεν μπορείς να κάνεις μία προσπάθεια έστω να πεις μια καλήμέρα σε μια κοπέλα, πρέπει να πας να δεις έναν ειδικό αντί να κάθεσαι να ζεις τη ζωή σου μέσα στο φόρουμ/σε ένα υπολογιστή.
Άλλο ντροπαλός κι άλλο να κάνεις δεύτερες σκέψεις και να διστάζεις για τα πιο απλά πράγματα. Πρέπει κάπως να αρχίσεις επιτέλους να το ξεπερνάς όλο αυτό. 22 είσαι, δεν είσαι 12! Φιλικά στο λέω.
Θανάση, είσαι περίπου στο ίδιο κλίμα με τον Πάνο. Δες το κι εσύ το θέμα. Εγώ δεν είπα να καβλαντίσετε με όποια βρεθεί μπροστά σας και να ξεμπουρδελιάσετε εντελώς, αλλά εσείς το έχετε πάει στο άλλο άκρο. Αν δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε μόνοι σας με τίποτα, δεν είναι κακό να ζητήσετε μία βοήθεια.
Αν πας να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό αποφασισμένος ότι θα δουλέψεις μαζί του να λύσεις το πρόβλημα, μπορεί και μόνο η δέσμευση απέναντί του (και απέναντι στον εαυτό σου) να δράσει καταλυτικά στη ψυχολογία σου. Επίσης ο ειδικός μπορεί να διακρίνει και πράγματα που έχουν πιο βαθιές ρίζες και επιδρούν στον χαρακτήρα σου και προκαλούν κοινωνικές φοβίες.
Άρα σκοπεύεις να μείνεις μια ζωή στάσιμος;
Πολλά μπορείς να κάνεις, απλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα δουλέψουν χωρίς να δοκιμάσεις.
Το ξέρω βρε Πάνο ότι δεν το κάνεις επίτηδες. Είμαι σίγουρος ότι μόλις κάνεις κάποιο πρώτο βήμα και αισθανθείς άνετα, θα πάρεις μπροστά και θα τα ξεπεράσεις σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά. Και εσύ και ο Θανάσης. Το θέμα όμως είναι να καταφέρετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα, θα ήθελες να περιμένεις απλά τις συγκυρίες και οι συγκυρίες να κάτσουν όταν θα είσαι 50 χρονών και να λες, βρε τι έκανα ο μαλάκας τόσα χρόνια; Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει αλλαγές στη ζωή του ένας άνθρωπος, ωστόσο είναι κρίμα να τελματώνεις για χρόνια και να περνούν τα νιάτα σου έτσι. Και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι σχέσεων, μιλάω για παρέες, νέες εμπειρίες, ταξίδια, χόμπι, γενικότερα για τη ζωή. Συν Αθηνά και χείρα κίνει λέγαν οι αρχαίοι και ήταν πολύ σωστοί.
Θα πήγαινες πιστεύω. Το θέμα είναι να φτάσεις μέχρι εκεί : )
μου αρέσει μια κοπέλα απο κάποιο site tinder, badoo, πως να ξεκινήσω κουβέντα? δεν θέλω να κλασικά Γειά τι κάνεις
μπορείς να μου κάνεις μια πρόβα για να ξέρω?