site γνωριμιων αποψη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 181
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Θανάση, είσαι περίπου στο ίδιο κλίμα με τον Πάνο. Δες το κι εσύ το θέμα. Εγώ δεν είπα να καβλαντίσετε με όποια βρεθεί μπροστά σας και να ξεμπουρδελιάσετε εντελώς, αλλά εσείς το έχετε πάει στο άλλο άκρο. Αν δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε μόνοι σας με τίποτα, δεν είναι κακό να ζητήσετε μία βοήθεια.
    είναι ανούσιο να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό γιατί το ίδιο θα σου πει να βγεις έξω να κάμεις γνωριμίες κτλ κτλ

Senior Member
    Αν πας να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό αποφασισμένος ότι θα δουλέψεις μαζί του να λύσεις το πρόβλημα, μπορεί και μόνο η δέσμευση απέναντί του (και απέναντι στον εαυτό σου) να δράσει καταλυτικά στη ψυχολογία σου. Επίσης ο ειδικός μπορεί να διακρίνει και πράγματα που έχουν πιο βαθιές ρίζες και επιδρούν στον χαρακτήρα σου και προκαλούν κοινωνικές φοβίες.

Senior Member
    Αν πας να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό αποφασισμένος ότι θα δουλέψεις μαζί του να λύσεις το πρόβλημα, μπορεί και μόνο η δέσμευση απέναντί του (και απέναντι στον εαυτό σου) να δράσει καταλυτικά στη ψυχολογία σου. Επίσης ο ειδικός μπορεί να διακρίνει και πράγματα που έχουν πιο βαθιές ρίζες και επιδρούν στον χαρακτήρα σου και προκαλούν κοινωνικές φοβίες.
    εμένα προσωπικά δεν θα με βοηθήσει σε άλλους μπορεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    εμένα προσωπικά δεν θα με βοηθήσει σε άλλους μπορεί
    Τι θα σε βοηθήσει πιστεύεις;

Senior Member
    Τι θα σε βοηθήσει πιστεύεις;
    που ξέρω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    που ξέρω...
    Αυτό λέω κι εγώ, ότι δεν ξέρετε, αλλά είστε σε όλα αρνητικοί. Προσπαθήστε κάτι κι ας μη δουλέψει, τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει.

Senior Member
    Αυτό λέω κι εγώ, ότι δεν ξέρετε, αλλά είστε σε όλα αρνητικοί. Προσπαθήστε κάτι κι ας μη δουλέψει, τουλάχιστον θα έχετε προσπαθήσει.
    θα είναι ακόμα χειρότερο αυτό

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Άρα σκοπεύεις να μείνεις μια ζωή στάσιμος;

Senior Member
    Άρα σκοπεύεις να μείνεις μια ζωή στάσιμος;
    ναι αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Senior Member
    Πολλά μπορείς να κάνεις, απλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα δουλέψουν χωρίς να δοκιμάσεις.

Senior Member
    Βρε ΄συ Πάνο, σου λένε τα παιδιά ένα σωρό συμβουλές να σε κατευθύνουν και πάλι πάει το μυαλό σου σε ακραία σενάρια...
    Να πάρουν τη φωτό σου να σε κάνουν πρωταγωνιστή σε τσόντα, να σου κλέψουν τα στοιχεία, να σε δει όλος ο κόσμος...
    Πάρε μία απόφαση και κάντο. Ειλικρινά σε κάθε θέμα που ανοίγεις, σου δίνουν οι άλλοι συμβουλές, το συζητάς ξανά και ξανά και στην πράξη δεν κάνεις τιποτα.
    Γνώμη μου είναι ότι αν δεν μπορείς να κάνεις μία προσπάθεια έστω να πεις μια καλήμέρα σε μια κοπέλα, πρέπει να πας να δεις έναν ειδικό αντί να κάθεσαι να ζεις τη ζωή σου μέσα στο φόρουμ/σε ένα υπολογιστή.
    Άλλο ντροπαλός κι άλλο να κάνεις δεύτερες σκέψεις και να διστάζεις για τα πιο απλά πράγματα. Πρέπει κάπως να αρχίσεις επιτέλους να το ξεπερνάς όλο αυτό. 22 είσαι, δεν είσαι 12! Φιλικά στο λέω.

δεν το κανω επιτυδες για να τρολλαρω,αλλα ετσι ειμαι,ειμαι καχιποπτος και κανω δευτερες σκεψεις παντα
    δισταζω και ειμαι και ντροπαλος τι κανω με αυτα θα πορευφτω στην ζωη

Senior Member
    Το ξέρω βρε Πάνο ότι δεν το κάνεις επίτηδες. Είμαι σίγουρος ότι μόλις κάνεις κάποιο πρώτο βήμα και αισθανθείς άνετα, θα πάρεις μπροστά και θα τα ξεπεράσεις σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά. Και εσύ και ο Θανάσης. Το θέμα όμως είναι να καταφέρετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα, θα ήθελες να περιμένεις απλά τις συγκυρίες και οι συγκυρίες να κάτσουν όταν θα είσαι 50 χρονών και να λες, βρε τι έκανα ο μαλάκας τόσα χρόνια; Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει αλλαγές στη ζωή του ένας άνθρωπος, ωστόσο είναι κρίμα να τελματώνεις για χρόνια και να περνούν τα νιάτα σου έτσι. Και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι σχέσεων, μιλάω για παρέες, νέες εμπειρίες, ταξίδια, χόμπι, γενικότερα για τη ζωή. Συν Αθηνά και χείρα κίνει λέγαν οι αρχαίοι και ήταν πολύ σωστοί.

Senior Member
    Το ξέρω βρε Πάνο ότι δεν το κάνεις επίτηδες. Είμαι σίγουρος ότι μόλις κάνεις κάποιο πρώτο βήμα και αισθανθείς άνετα, θα πάρεις μπροστά και θα τα ξεπεράσεις σε μεγάλο βαθμό όλα αυτά. Και εσύ και ο Θανάσης. Το θέμα όμως είναι να καταφέρετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα, θα ήθελες να περιμένεις απλά τις συγκυρίες και οι συγκυρίες να κάτσουν όταν θα είσαι 50 χρονών και να λες, βρε τι έκανα ο μαλάκας τόσα χρόνια; Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει αλλαγές στη ζωή του ένας άνθρωπος, ωστόσο είναι κρίμα να τελματώνεις για χρόνια και να περνούν τα νιάτα σου έτσι. Και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι σχέσεων, μιλάω για παρέες, νέες εμπειρίες, ταξίδια, χόμπι, γενικότερα για τη ζωή. Συν Αθηνά και χείρα κίνει λέγαν οι αρχαίοι και ήταν πολύ σωστοί.
    ειναι και στο ερωτικο κομματι που με στοιχειωνει πολυ
    αν μου εδινε η κοπελα το πρασινο φως,δεν ξερω αν θα πηγαινα ή θα δειλιαζα και εκει

Senior Member
    Θα πήγαινες πιστεύω. Το θέμα είναι να φτάσεις μέχρι εκεί : )

Senior Member
    Θα πήγαινες πιστεύω. Το θέμα είναι να φτάσεις μέχρι εκεί : )
    Στην σήμερον ημέρα λίγο δύσκολο

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast