Τηλεφωνικά δε μπορούσε να το σηκώσει να το πει; Έχεις πάει 5 6 φορές ή ήταν η δεύτερη επίσκεψη σου;; anyway. Το Zoloft zolotrin (γεννοσημο) νομίζω τουλάχιστον στα 100mg αρχίζει και αποδίδει. Εύχομαι να νιώσεις αρκετά καλύτερα σύντομα!
Printable View
Τηλεφωνικά δε μπορούσε να το σηκώσει να το πει; Έχεις πάει 5 6 φορές ή ήταν η δεύτερη επίσκεψη σου;; anyway. Το Zoloft zolotrin (γεννοσημο) νομίζω τουλάχιστον στα 100mg αρχίζει και αποδίδει. Εύχομαι να νιώσεις αρκετά καλύτερα σύντομα!
Δεν διάβασα όλο το θρεντ. Θα σου πω όμως γι αυτό που λες για αλλαγή. Πέρασα άρια κατάθλιψη και για 5 χρόνια έπαιρνα βαριά και πολλά φάρμακα. Αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου.
Να κσνω μια σχέση, να παντρευτώ. Έτσι και έκανα. Με πολύ κόπο τα έκοψα, είμαι ένα χρόνο "καθαρή". Χωρίς καμία υποτροπή η σημάδια υποτροπής.
Όμως όταν η νοσηρή μητέρα μου κατάλαβε ότι θα παντρευτώ και θα φύγω από το σπίτι, αυτοκτόνησε.
Και ξέρεις κάτι; τίποτα δεν με πτόησε. Είμαι πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν.
Άλλαξε την ζωή σου. Πότε δεν είναι αργά.
Όταν ακούς "ποτέ δεν είναι αργά", σημαίνει ότι είναι λίγο αργά. Και έγινε χωρίς να καταλάβω. Τόσο που δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε εμένα. Σαν να πρόκειται για κάποιον άλλον. Κάθομαι στο κρεβάτι και με πιάνουν τα κλάματα. Εγώ δεν θέλω τους γονείς μου ούτε νεκρούς ούτε μακρυά μου. Αντιθέτως δυσκολεύομαι να δεχτώ πως κάποια στιγμή θα τους χάσω.
Εν πάσει περιπτώσει, τα ποτέ δεν είναι αργά εμένα σε μου αρέσουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτασε να μου συμβεί εμένα που μέχρι χθες ένιωθα παιδί. Ακόμα νιώθω να σου πω. Δεν γίνεται να έχεις μέσα σου τόση ενέργεια και όρεξη και να σου λένε ποτέ δεν είναι αργά. Εγώ και στα 50 νέους θεωρώ τους ανθρώπους και μου λένε εμένα ποτέ δεν είναι αργά που μέχρι χθες ήμουν εικοσάχρονος???? Έλεος.
Φυσικά και θα την αλλάξω και θα γίνουν όλα όπως τα θέλω. Ή απλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να το καταφέρω.
Όταν δεν υπάρχει τοξικό περιβάλλον, για πιο λόγο να μην θες τους γονείς σου; μένεις μαζί τους;
Δεν εισαι ο τυπος που θαυτοκτονησει , αμα φτιαχνεσαι με 4 μπυρες , ειναι καλο ........ κουραγιο ....εγω αν και 57 μενω σενα μεγαλο σπιτι με δυο μεγαλες πτερυγες ( η μια δικια μου , ) και ειμαι μια χαρα , δεν μενοχλει κανεις , αν και εχω μονοκατοικια δικη μου , αλλα εχω βολευτει εδω , αμα βρω κοπελλα παω σπιτακι μου ....εδω καλα ειναι .....
Καλό θα ήταν να μείνεις μόνος σου, να ανεξαρτητοποιηθεις. Όσο και αν αγαπάμε τους γονείς, δεν θυσιαζουμε την ζωή μας γι αυτούς. Ξεκίνα από κει.
Μηπως χρειαζεσαι διακοπες;