εντελώς θα έπρεπε να σε έχουμε καθησυχάσει, χαλάρωσε, σταμάτα να το πιάνεις, να το κοιτάς, και άσε να το δει δερματολόγος
Printable View
Ναι με ηρεμησατε αρκετά τώρα περιμένω μέχρι Τετάρτη και βλέπουμε
Ρε παιδιά σήμερα είναι φουλ ξερή είναι κάπως μαύρη αλλά φαίνεται έτσι επειδή έχει αίμα μέσα σε περίπτωση που φύγει μόνη της τι γίνεται? Και δεν τσούζει κάπως νομίζω πως πάντα ετσουζε δεν είμαι σίγουρος κιόλας
θα σου πει με σιγουριά την Τετάρτη ο δερματολόγος, σταμάτα να ασχολείσαι. Εγώ το Σεπτέμβρη καθώς λουζόμουν παρατήρησα στο δέρμα της κεφαλής σαν κάτι να φυτρώνει, ένα κερατάκι. Κάποια στιγμή δεν το ένιωσα ξανά, μάλλον έφυγε, πρόσφατα πήγε να ξαναβγεί και πάλι έφυγε. Ένας ξάδελφός μου μεγαλύτερος, ξαφνικά άρχισε να βγάζει παντού στο πρόσωπο κρεατοελιές. Πολύ τρομακτικός ακόμα και για ταινία τρόμου. Πήγε σε δερματολόγο και τις καυτηρίασε όλες. Και όλα καλά. Χαλάρωσε.
Η αφαίρεση πως γίνεται μόνο με λαιζερ?
Και για πόσα λεπτά είναι περίπου? Και ο γιατρός θα προτείνει με τι θα την αφαιρέσει? Με τι είναι το καλύτερο?
Είναι αναλωγος από το πόσο μεγάλη είναι?
Καλημέρα τώρα μόλις που ξύπνησα έφυγε μόνη της τελικά με τσούζει λίγο εκεί στο σημείο που ήταν τωρα τι γίνεται? Είναι φυσιολογικό μια κρεατοελια να φεύγει από μόνη της? έτσι και αλλιώς θα έφευγε ήταν πολύ ξερή σαν κακαδο
Στου , Συγγρου να πας , κα;ι εισαι σιγουρος.................................. ........................................
Θα πάω σε γιατρό δεν είναι αυτό το θέμα απλώς ρωτάω λίγο εδώ εσάς μήπως ξερετε.. ξέρω γω
Και καταρχήν η κρεατοελια είναι κόκκινη? Ξέρω υπάρχουν και καφέ αλλά εγώ κόκκινη είχα
Ρώτησα σε ένα ιατρονετ μια δερματολόγο εαν πρέπει να επισκεφτώ κάποιο δερματολόγο και μου είπε εάν δεν ξανά βγει δεν χρειάζεται κάποια εξέταση
ακομα και κατι πολυ απλο μπορει να σε κανει να εχεις ανχος..... το θεμα ειναι οτι αν δεν κανεις κατι γιαυτο... θα γινεται ολο και χειροτερα με τον καιρο..... τωρα που εισαι ακομα νεος ειναι ακομα καλυτερα... ασε τους γιατρους αν εχεις κανει ολες της εξετασεις... προσπαθησε να ξεπερασεις το ανχος με την βοηθεια ψυχολογου...!
και να ξαναβγουν δεν νομίζω οτι συμβαίνει κάτι. Εγώ είχα βγάλει δύο απαίσια κερατάκια ανάμεσα χείλη και σαγόνι, έκανα καυτηρίαση, μετά από λίγο καιρό φύτρωσαν πάλι και έπεσαν μόνα τους, και ξυρίζομαι συνέχεια εκεί, κανένα πρόβλημα εδώ και πάνω από δεκαετία.
Κανένα ιατρονετ δεν μπορεί να σου πει κάτι βέβαιο...ο δερματολόγος που θα σε κοιτάξει μεθαύριο live θα ξέρει ποιά είναι η καλύτερη λύση.
Θα πάω σε παθολόγο για αρχή για να δει και τον λαιμό μου γιατί μετά από κρυολόγημα που είχα πριν 1 εβδομάδα πυρετο, πονόλαιμο, βήχα μου πέρασε ο πονόλαιμος αλλά όταν καταπίνω η όταν πιέζω με την γλώσσα προς τα κάτω στο στόμα με πονάει κάτω δεξιά στα πλάγια μπορεί να είναι και ο αδένας και δεν έχει περάσει ακόμα. Πυρετο δεν έχω αλλά έχω βήχα
ναι αυτό θέλει καιρό να περάσει, το έχει πολύς κόσμος, εμένα ξεκίνησε δυνατός πονόλαμος, σαν αμυγδαλίτιδα, καπάκι πέρασε και γύρισε σε συνάχι, και αφού πέρασε, μετά βήχας, είμαι υποτίθεται στην ανάρρωση αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχω ξεμπλέξει εντελώς...3 εβδομάδες
Είναι η εποχή που οι περισσότεροι αρρωσταίνουμε άσε που εγώ πηγαίνω και σχολείο και έρχονται όλοι οι άρρωστοι και μας κολλάνε και εμάς. Άσε
σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο, όπως γραφεία, ακόμα και σούπερ μάρκετ, λεωφορεία μπορείς να κολλήσεις. Όταν πιάνεις χερούλια, πόρτες, κουμπιά ασανσέρ, εκδοτήρια εισητηρίων, μετά δεν ακουμπάμε με τα χέρια μας μύτη, στόμα, μάτια μέχρι να πλύνουμε τα χέρια μας καλά με σαπούνι. Και φυσικά, κάθε μέρα στύβουμε πορτοκάλια και πίνουμε το χυμό. Είναι η εποχή για κρυολόγημα τώρα, θέλει υπομονή.
Nα πας στου Συγγου , ειναι κορυψη οι ανθρωποι .....
Άστα τίποτα δεν ήταν, τώρα έχω άλλο θέμα που με απασχολεί έλεος δηλαδή
Και δεν θέλω να πάω πάλι σε γιατρο
I am working on the netgear nighthawk extender setup. IF you are facing any kind of issue in your router setup or netgear nighthawk ac1900 setup. then you can follow that given link. In that, you will get the best result a
Είχα έναν ασθενή κάποτε που διάτρησε το παχύ έντερο με ένα αντικείμενο μήκους 2 ποδιών και κατέληξα με μια τσάντα κολοστομίας εξαιτίας αυτού. Επίσης, κάποιος ισχυρίστηκε να γλιστρήσει και να πέσει πάνω σε κάτι στο ντους. Η σύζυγός του είπε «δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό»
It doesn't hurt or bleed, but it does itch occasionally and has grown in size over the past year.