Κρεατοελια στο κεφάλι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Η αφαίρεση πως γίνεται μόνο με λαιζερ?
    και με καυτηρίαση, εντελώς ανώδυνη (έχω κάνει εγώ), αλλά και με το νυστέρι, με τοπική αναισθησία (σαν την ένεση που κάνει ο οδοντίατρος στα ούλα), εντελώς ανώδυνη. Εξαρτάται από την περίσταση.

Και για πόσα λεπτά είναι περίπου? Και ο γιατρός θα προτείνει με τι θα την αφαιρέσει? Με τι είναι το καλύτερο?

Senior Member
    Και για πόσα λεπτά είναι περίπου? Και ο γιατρός θα προτείνει με τι θα την αφαιρέσει? Με τι είναι το καλύτερο?
    το πολύ 5 λεπτά. Το τί είναι το καλύτερο εξαρτάται από την ελιά. Δερματολόγος δεν είμαι. Εγώ έχω κάνει μια φορά καυτηρίαση και μια άλλη φορά νυστέρι με τοπική αναισθησία. Δεν κατάλαβα τίποτα.

Είναι αναλωγος από το πόσο μεγάλη είναι?

Senior Member
    Είναι αναλωγος από το πόσο μεγάλη είναι?
    πιθανόν, θα στα πει ο δερματολόγος σε 3 μέρες, κούλαρε!

Καλημέρα τώρα μόλις που ξύπνησα έφυγε μόνη της τελικά με τσούζει λίγο εκεί στο σημείο που ήταν τωρα τι γίνεται? Είναι φυσιολογικό μια κρεατοελια να φεύγει από μόνη της? έτσι και αλλιώς θα έφευγε ήταν πολύ ξερή σαν κακαδο
    Last edited by Γιάννης Βάγιας; 02-12-2019 at 07:44.

Senior Member
    Στου , Συγγρου να πας , κα;ι εισαι σιγουρος.................................. ........................................

Θα πάω σε γιατρό δεν είναι αυτό το θέμα απλώς ρωτάω λίγο εδώ εσάς μήπως ξερετε.. ξέρω γω

Και καταρχήν η κρεατοελια είναι κόκκινη? Ξέρω υπάρχουν και καφέ αλλά εγώ κόκκινη είχα

Senior Member
    Και καταρχήν η κρεατοελια είναι κόκκινη? Ξέρω υπάρχουν και καφέ αλλά εγώ κόκκινη είχα
    αφού θα πας σε δερματολόγο την Τετάρτη, γιατί δεν τον παίρνεις τώρα τηλέφωνο να ρωτήσεις? Αυτός θα ξέρει καλύτερα.

Ρώτησα σε ένα ιατρονετ μια δερματολόγο εαν πρέπει να επισκεφτώ κάποιο δερματολόγο και μου είπε εάν δεν ξανά βγει δεν χρειάζεται κάποια εξέταση

Senior Member
    ακομα και κατι πολυ απλο μπορει να σε κανει να εχεις ανχος..... το θεμα ειναι οτι αν δεν κανεις κατι γιαυτο... θα γινεται ολο και χειροτερα με τον καιρο..... τωρα που εισαι ακομα νεος ειναι ακομα καλυτερα... ασε τους γιατρους αν εχεις κανει ολες της εξετασεις... προσπαθησε να ξεπερασεις το ανχος με την βοηθεια ψυχολογου...!

Senior Member
    Ρώτησα σε ένα ιατρονετ μια δερματολόγο εαν πρέπει να επισκεφτώ κάποιο δερματολόγο και μου είπε εάν δεν ξανά βγει δεν χρειάζεται κάποια εξέταση
    και να ξαναβγουν δεν νομίζω οτι συμβαίνει κάτι. Εγώ είχα βγάλει δύο απαίσια κερατάκια ανάμεσα χείλη και σαγόνι, έκανα καυτηρίαση, μετά από λίγο καιρό φύτρωσαν πάλι και έπεσαν μόνα τους, και ξυρίζομαι συνέχεια εκεί, κανένα πρόβλημα εδώ και πάνω από δεκαετία.
    Κανένα ιατρονετ δεν μπορεί να σου πει κάτι βέβαιο...ο δερματολόγος που θα σε κοιτάξει μεθαύριο live θα ξέρει ποιά είναι η καλύτερη λύση.

Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ακομα και κατι πολυ απλο μπορει να σε κανει να εχεις ανχος..... το θεμα ειναι οτι αν δεν κανεις κατι γιαυτο... θα γινεται ολο και χειροτερα με τον καιρο..... τωρα που εισαι ακομα νεος ειναι ακομα καλυτερα... ασε τους γιατρους αν εχεις κανει ολες της εξετασεις... προσπαθησε να ξεπερασεις το ανχος με την βοηθεια ψυχολογου...!
    Σε ευχαριστώ Άκη για την απάντηση εχεις δίκιο σε όσα λες πρέπει να αρχίσω να κάνω κάτι και εγώ για να βοηθήσω κάπως τον εαυτό μου τώρα λέω να αρχίσω και γυμναστήριο

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    και να ξαναβγουν δεν νομίζω οτι συμβαίνει κάτι. Εγώ είχα βγάλει δύο απαίσια κερατάκια ανάμεσα χείλη και σαγόνι, έκανα καυτηρίαση, μετά από λίγο καιρό φύτρωσαν πάλι και έπεσαν μόνα τους, και ξυρίζομαι συνέχεια εκεί, κανένα πρόβλημα εδώ και πάνω από δεκαετία.
    Κανένα ιατρονετ δεν μπορεί να σου πει κάτι βέβαιο...ο δερματολόγος που θα σε κοιτάξει μεθαύριο live θα ξέρει ποιά είναι η καλύτερη λύση.
    Έχεις δίκιο απλώς ρώτησα και εκεί να έχω και καμία δεύτερη γνώμη πάνω στο θέμα για να μην ανησυχώ και τζάμπα κιόλας θα πάω να το κοιτάξει έτσι και αλλιώς

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast