Και έλεγα ότι πολύ ήρεμα το έχεις πάρει..
Αντώνη αυτό για την φυματίωση και εμένα υπερβολικό μου φαίνεται..
Όσο για τα επείγοντα, όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν εκεί και εξαρτάται και που πήγες
Printable View
Ενα νοσοκομείο έχουμε στη Ροδο,εκεί πηγα. Δεν έχουν ξεχωριστές ειδικοτητες,σε βλεπουν είτε στο χειρουργικο είτε στο παθολογικο και αν χρειαστεί πας στις κλινικές να σε δει καποιος γιατρος ειδικότητας. Με πήραν πάνω να με δει ο ωρλ χθες και απο κει και περα είδε ο παθολογος την ακτινογραφία. Ναι,χαμος γινοταν, απλα την είχε ανοιχτη μπροστα μου στον υπολογιστή και τον ρωτησα,βλεπετε κάτι στην ακτινογραφία; Και μου λέει όχι, βρογχίτιδα στον έναν πνεύμονα μονο. Αρα κάτι είδε στον έναν πνεύμονα που ο γιατρός μου λέει ότι αποκλεειται να είναι βρογχίτιδα. Τι άλλο οξύ μπορει να είναι; Και έχω την εντυπωση ότι ειναι στον αριστερό, ίσως κάτι παιζει με την καρδια.
Επισης ,στην κλινική εξέταση σήμερα, πονεσα την σπλήνα μου και μου έχει ξανασυμβει να ποναω. Αλλά έχουμε κανει υπερηχο. Δεν φαίνονται όλα στον υπερηχο βεβαια.
Οι προηγουμενες ακτίνες που έκανα ήταν παντα καθαρες. Κάτι παίζει. Αίμα έχετε κι εσείς σε πτυελα στο κρυωμα;
Από την δική μου εμπειρία με την βρογχίτιδα κατάλαβα οτι η διάγνωση είναι κάπως δύσκολη. Θυμάμαι τον παθολόγο που με ακρόασε που μου είπε οτι μοιάζει με βρογχίτιδα αλλά θα μπορούσε να είναι και άσθμα ή και ΧΑΠ λόγω τσιγάρου και απόρησε οταν του είπα οτι οι ακτινογραφία θώρακος που είχα κάνει ένα χρόνο πριν ήταν πεντακάθαρη. Μου είχε συστήσει αν δεν ένιωθα ανακούφιση με το Bisolvon σε δύο-τρεις μέρες να έκανα νέα ακτινογραφία.
Στη δική σου περίπτωση θα μπορούσε να είναι και λοίμωξη ανώτερου αναπνευστικού αλλά εκεί θα έπρεπε να είχες και πυρετό. Τώρα για φυματίωση πιστεύω οτι πάει πολύ μακριά η βαλίτσα, έλεος. Για την αιμόπτυση πιστεύω οτι είναι από το λαιμό, από τον έντονο βήχα λόγω βρογχίτιδας. Εγώ νέος είχα αιμόπτυση όταν είχα τα λαιμά μου.
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται οτι το ανοσοποιητικό σου έχει αποδυναμωθεί λόγω ακραίου άγχους, οπότε ξεκίνα να στύβεις πορτοκάλια κάθε μέρα, πάρε και μουρουνέλαιο, κυκλοφορεί και σε ζελεδάκια με γέυση φρούτων.
Δεν έχω αδύναμο ανοσοποιητικο. Τον λαιμό μου πονουσα μονο,ούτε πυρετο έχω,ούτε έντονο βήχα. Ακροαστικα δεν εχω σχεδόν καθολου,μου φάνηκε κι εμένα περιεργο που μου είπαν βρογχίτιδα.
Σήμερα βηχω παραπανω απο χθες αλλά και παλι όχι πολυ. Μέσα σε μια ώρα θα έχω βηξει πεντε εξι φορες ξέρω γω, καπως έτσι. Φοβαμαι τι έδειξε η ακτινογραφία. Κάτι είδε ο γιατρός και το μπερδεψε με βρογχίτιδα. Και συνεχίζουν να με πιανουν πονοι αριστερά.
Το ξέρω ότι είναι υπερβολικος για τη φυματίωση, αλλά θα το κάνω το τεστ να τελειώνει το θέμα γιατί έχει κολλήσει σε αυτή την ιδέα και με έχει αναλάβει συνολικά για να κάνουμε τη,διάγνωση για την ορθοστατικη. Θέλει να κάνω εξετάσεις και για aids.
Χαχα, ναι κάπως έτσι. Με έχει αγχωσει κιόλας. Ο παλιος μου γιατρός μου είπε (χωρις να με δει όμως, απο το τηλ) "ένα κρυωμα είναι,μην ασχολεισαι", αυτός μου λέει αλλα. Μου είπε βέβαια ότι η λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού δεν είναι σοβαρη, αλλά μου δίνει αντιβιωση γιατί έχω κάπως αυξημένα λευκά "τυπου" οπως είπε,που μπορει να σημαίνει και πνευμονια. Δεν ξέρω, με αγχωσε. Και δεν μου έκανε καρδιογραφημα τελικα.
Οχι,δεν έχω κανει ποτε εξετάσεις για aids.
Σήμερα εβγαλα αυτό https://m.imgur.com/a/Y2tmrl4 Τι μπορει να είναι; Εφαγα καστανό ρύζι,μηπως με πειραξε; Το εστειλα στον γιατρο και μου είπε ότι αλλεργική αντίδραση χωρίς φαγούρα δεν υπαρχει. Προς το παρον δεν με φαγουριζει αλλά το μεσημέρι είχα νιώσει λίγο τη γλώσσα μου περιεργα και το λαιμό μου το ίδιο, δεν μπορω όμως να ξεχωρισω αν είναι λόγω του κρυωματος.
Απο εκεί μου είχαν πάρει αίμα την Κυριακη και μετά μου το έδεσαν με μια ταινια. Οταν την τραβηξα είχα πονεσει γιατί μου έβγαλε τις τριχες αλλά γιατί εμφανισα τον ερεθισμό μετά από δυο ημερες; Την Κυριακη ήμουν στα επειγοντα, σήμερα είναι Τριτη,χθες δεν είχα κανέναν ερεθισμο. Και γίνεται να είναι ερεθισμος χωρίς ξηροτητα; Οταν τα πιεζω εξαφανιζονται.
Αντωνη καλησπερα, εχω διαβασει αυτα που εχεις βιωσει και βιωνεις και σε καταλαβαινω απολυτα... το κακο ειναι πως εχουμε ψαξει ολες τις ασθενειες πολυ και δυστηχως τα συμπτωματα του αγχους και τις καταθληψης συνδεονται αμεσα με ολες τις ασθενειες.
Εχω παει σε δεκαδες γιατρους σε ολες τις ειδικοτητες και στους καλυτερους.... δυστηχως η ιατρικη στην Ελλαδα εχει αλλαξει τα τελευταια δεκα χρονια δεν υπαρχει πλεον ο γιατρος που θα πας και θα σου εχεις αυτο παρε αυτο και τελος η δεν εχεις τπτ τελος.Δεν ξερω αν φοβουνται την ευθυνη η ειναι οικονομικο το θεμα αλλα ο καθενας σου βαζει κατι στο μυαλο να μας τρελαινει.Να σου πω τι ζω τους τελευταιους 6 μηνες, πηγα για το κλασικο τσεκαπ που κανω ανα 5-6 μηνες και βρηκα καποιες τιμες ανεβασμενες, ενιωσα και πρησμενους τους λεμφαδενες στον λαιμο και αυξηθηκαν πολυ οι αρρυθμιες που ειχα απο περσι τα τπολοιπα κλασικα θεματα ζαλαδες πονοι στους μυς παντα τα ψηλοειχα αρχισα να το ψαχνω και ακομα τπτ δεν ειναι 100% η εστω 99% αν δεν κανω ανοιχτη βιοψια παρολο που βρηκα πως ειχα παθει λοιμωξη απο κυτταρομεγαλοιο που το εχουμ σχεδον ολοι 80% + γιατι σου λεει επεσε το ανοσοποιητικο οποτε και κανεις δεν πιστευει τα συμπτωματα του αγχους που μας προκαλουν τοσους πονους ενω παντα τους λεω το ιστορικο.Η καθε ειδικοτητα μου εβαζε και μια νεα σοβαρη ασθενεια να ψαχνω : λεμφωμα-μυελοδισπλασια-πολλαπλο μυελωμα- αμυλοειδωση - δεν εχεις τπτ- σαρκοειδωση-φυματιωση-καλα ζαρ- ρευματοειδη αθρητιδα-λυκο-μυοσιτιδα-μυοκαρδιτιδα λογω του ιου-οστεοαθριτιδα- ινομυαλγια-ουρικη -αρ-ενδοκαρδιτιδα.Δεν ξερω αν εχω κατι απο ολα εχω κανει οσες εξετασεις μπορουσα δεν παει αλλο τωρα ο ΘΕΟΣ θα αποφασισει τι συμβαινει
Παύλο,
Με την τελευταία σου πρόταση, νομίζω πως έκανες το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση σου από το μαρτύριο που περιγράφεις ότι περνάς!
Από την 60χρονη εμπειρία μου με τους γιατρούς, περισσότερη ζημιά είχα, κυρίως ψυχολογική, από τα συχνά check up που έκανα, τις αμφιβολες διαγνώσεις που με έστελναν για νέες εξετάσεις, και την συνεχή ανησυχια περιμένοντας τα αποτελέσματα.
Από τότε που τα διεκοψα όλα εδώ και 10 χρόνια τώρα, βρήκα την ηρεμία μου και την υγεία μου!
Που΄σαι συ ρε μορφή? Από δω από κει το πας, πάλι στο Λέμφωμα το γυρνάς!
Είχα πάει σήμερα στον γιατρό γιατί στις τελευταίες εξετάσεις είχα μια μονάδα κάτω στο μαγνήσιο και ήθελε να πάρω συμπλήρωμα και είδε και τους λεμφαδένες στο λαιμό και δεν έχουν ξεπρηστει. Και τον ρώτησα τι μπορεί να σημαίνει και μου απάντησε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το λεύκωμα ή τη λευχαιμία αν δεν κάνω ακόμα κάποιες εξετάσεις. Μου τις έγραψε σήμερα και πρέπει να κανω ακόμα και το μαντου για τη φυματίωση και αν βγουν αρνητικά και εξακολουθούν να είναι έτσι οι λεμφαδένες,θα κάνουμε βιοψία.
Εγώ είμαι έτσι κι έτσι. Τις τελευταίες δυο μέρες όχι καλά, είχα πίεση 75/67 χθες, σήμερα καπως καλύτερα αλλά ακόμα χαμηλή.
Είχα φάει σουβλάκια το Σάββατο και μου εκατσαν και έχω πόνο αριστερά τρεις μέρες τώρα. Ζαναξ δεν παίρνω με τέτοια πίεση.
Είχα και κάποιες έκτακτες ενώ δεν έχω καθόλου συνήθως, σπάνια. Και στον αυνανισμό οι παλμοί μου ανέβηκαν στους 120 και στο περπάτημα τα ιδια. Νιώθω αστάθεια,ζάλη, ναυτία. Χαλια γενικά.
Φορούσα ρολόι που μετράει παλμούς,πίεση και οξυγόνο.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο. Έτρωγα ηλιόσπορους και κατάπια έναν αμασητο (χωρίς το τσόφλι εννοείται) τον ένιωσα στο λαιμό μου. Εντέλει τον κατάπια. Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει στην αναπνευστική οδό και να πνιγώ αργότερα; Πώς καταλαβαίνεις ότι κάτι μπήκε στην αναπνευστική οδό αντί στον οισοφάγο;
Ναι,το ρολόι το φοράω πάντα ,αλλιώς έχω μαζί μου το οξυμετρο και έναν καρδιογραφο τσέπης.
Φοβάμαι μην πάθω κάτι. Αλλά κυρίως φοβάμαι για καρδιά,μην πνιγώ και δεν μπορώ να αναπνευσω και μην πάθω αναφυλαξια.
Βρε Αντώνη πως μπορείς όμως έτσι να ζεισ με τον φόβο?Όσο είναι να ζήσεις απλά ζήσε πετα και πιεσόμετρο και όλα δεν σε βοήθα να πουθενά και με πιεση τέλεια καρδιά τέλεια μπορεί να σου έρθει από αλλού.Το χειρότερο δεν είναι να πεθάνεις Αλλά να ζεις έτσι στο φόβο
Αντώνη εδώ ένα ψιχουλακι να στραβοκαταπιω βήχω σαν να μην υπάρχει αύριο...αυτό που λες είναι αδύνατον.Ο πνιγμός δεν περιμένει,ο πνιγμός σου κόβει την ανάσα γρήγορα από την στιγμή που το "αντικείμενο" πάει στην αναπνευστική οδο.Δεν περιμένει να περάσει η ώρα και μετά να πνιγείς..
Ρε θηρίο τσέκαρες και σε αυνανισμό? Θα το τσεκάρω κι εγώ για συμπαράσταση σήμερα το βράδυ σπίτι με το οξύμετρο μου και αύριο θα γράψω το αποτέλεσμα!Quote:
Και στον αυνανισμό οι παλμοί μου ανέβηκαν στους 120 και στο περπάτημα τα ιδια.
Παρακαλούνται όλοι οι συμφορουμίτες προς αυνανισμό ώστε να καταγραφούν οι παλμοί και ακολούθως να ποστάρουν τα αποτελέσματα! Ευχαριστώ.
Φυσιολογικό είναι αλλά ο Αντώνης θεωρεί πως ήταν πολλοί οι 120. Αν και μου φαίνονται φυσιολογικότατοι.
Αν επιτρέπεται πόση ώρα σου πήρε να τελειώσεις? Παίζει ρόλο η διάρκεια στο τελικό νούμερο, γι'αυτό ρωτάω!
Anyway,θα στείλω αύριο!
Και στα χολτερ το είχα τσεκαρει. Σεξ δεν έτυχε να κανω όταν φορούσα,αλλά καλό είναι να ξέρει κανείς. Τους έχω ξαναμετρησει στον αυνανισμό, είχαν πάει μόνο 107 για αυτό και ανησύχησα τώρα με τους 120. Έπεσαν γρήγορα,αλλά και παλι ήταν υψηλοί.
Ναι,μέτρα και πες να δω μήπως το παθαίνουν κι άλλοι. Το οξυγόνο μου ήταν οκ.