Results 46 to 60 of 154
Thread: Βρογχίτιδα και αιμοπτυση
-
13-01-2020, 19:26 #46
Από την δική μου εμπειρία με την βρογχίτιδα κατάλαβα οτι η διάγνωση είναι κάπως δύσκολη. Θυμάμαι τον παθολόγο που με ακρόασε που μου είπε οτι μοιάζει με βρογχίτιδα αλλά θα μπορούσε να είναι και άσθμα ή και ΧΑΠ λόγω τσιγάρου και απόρησε οταν του είπα οτι οι ακτινογραφία θώρακος που είχα κάνει ένα χρόνο πριν ήταν πεντακάθαρη. Μου είχε συστήσει αν δεν ένιωθα ανακούφιση με το Bisolvon σε δύο-τρεις μέρες να έκανα νέα ακτινογραφία.
Στη δική σου περίπτωση θα μπορούσε να είναι και λοίμωξη ανώτερου αναπνευστικού αλλά εκεί θα έπρεπε να είχες και πυρετό. Τώρα για φυματίωση πιστεύω οτι πάει πολύ μακριά η βαλίτσα, έλεος. Για την αιμόπτυση πιστεύω οτι είναι από το λαιμό, από τον έντονο βήχα λόγω βρογχίτιδας. Εγώ νέος είχα αιμόπτυση όταν είχα τα λαιμά μου.
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται οτι το ανοσοποιητικό σου έχει αποδυναμωθεί λόγω ακραίου άγχους, οπότε ξεκίνα να στύβεις πορτοκάλια κάθε μέρα, πάρε και μουρουνέλαιο, κυκλοφορεί και σε ζελεδάκια με γέυση φρούτων.
- 13-01-2020, 19:38 #47Antonis8Guest
Δεν έχω αδύναμο ανοσοποιητικο. Τον λαιμό μου πονουσα μονο,ούτε πυρετο έχω,ούτε έντονο βήχα. Ακροαστικα δεν εχω σχεδόν καθολου,μου φάνηκε κι εμένα περιεργο που μου είπαν βρογχίτιδα.
Σήμερα βηχω παραπανω απο χθες αλλά και παλι όχι πολυ. Μέσα σε μια ώρα θα έχω βηξει πεντε εξι φορες ξέρω γω, καπως έτσι. Φοβαμαι τι έδειξε η ακτινογραφία. Κάτι είδε ο γιατρός και το μπερδεψε με βρογχίτιδα. Και συνεχίζουν να με πιανουν πονοι αριστερά.
Το ξέρω ότι είναι υπερβολικος για τη φυματίωση, αλλά θα το κάνω το τεστ να τελειώνει το θέμα γιατί έχει κολλήσει σε αυτή την ιδέα και με έχει αναλάβει συνολικά για να κάνουμε τη,διάγνωση για την ορθοστατικη. Θέλει να κάνω εξετάσεις και για aids.
13-01-2020, 20:02 #48
13-01-2020, 20:22 #49Antonis8GuestΧαχα, ναι κάπως έτσι. Με έχει αγχωσει κιόλας. Ο παλιος μου γιατρός μου είπε (χωρις να με δει όμως, απο το τηλ) "ένα κρυωμα είναι,μην ασχολεισαι", αυτός μου λέει αλλα. Μου είπε βέβαια ότι η λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού δεν είναι σοβαρη, αλλά μου δίνει αντιβιωση γιατί έχω κάπως αυξημένα λευκά "τυπου" οπως είπε,που μπορει να σημαίνει και πνευμονια. Δεν ξέρω, με αγχωσε. Και δεν μου έκανε καρδιογραφημα τελικα.
14-01-2020, 00:55 #50
14-01-2020, 18:02 #51
14-01-2020, 18:26 #52Antonis8Guest
14-01-2020, 18:30 #53Antonis8GuestΟχι,δεν έχω κανει ποτε εξετάσεις για aids.
Σήμερα εβγαλα αυτό https://m.imgur.com/a/Y2tmrl4 Τι μπορει να είναι; Εφαγα καστανό ρύζι,μηπως με πειραξε; Το εστειλα στον γιατρο και μου είπε ότι αλλεργική αντίδραση χωρίς φαγούρα δεν υπαρχει. Προς το παρον δεν με φαγουριζει αλλά το μεσημέρι είχα νιώσει λίγο τη γλώσσα μου περιεργα και το λαιμό μου το ίδιο, δεν μπορω όμως να ξεχωρισω αν είναι λόγω του κρυωματος.
Απο εκεί μου είχαν πάρει αίμα την Κυριακη και μετά μου το έδεσαν με μια ταινια. Οταν την τραβηξα είχα πονεσει γιατί μου έβγαλε τις τριχες αλλά γιατί εμφανισα τον ερεθισμό μετά από δυο ημερες; Την Κυριακη ήμουν στα επειγοντα, σήμερα είναι Τριτη,χθες δεν είχα κανέναν ερεθισμο. Και γίνεται να είναι ερεθισμος χωρίς ξηροτητα; Οταν τα πιεζω εξαφανιζονται.
16-01-2020, 01:09 #54
23-01-2020, 20:07 #55
Αντωνη καλησπερα, εχω διαβασει αυτα που εχεις βιωσει και βιωνεις και σε καταλαβαινω απολυτα... το κακο ειναι πως εχουμε ψαξει ολες τις ασθενειες πολυ και δυστηχως τα συμπτωματα του αγχους και τις καταθληψης συνδεονται αμεσα με ολες τις ασθενειες.
Εχω παει σε δεκαδες γιατρους σε ολες τις ειδικοτητες και στους καλυτερους.... δυστηχως η ιατρικη στην Ελλαδα εχει αλλαξει τα τελευταια δεκα χρονια δεν υπαρχει πλεον ο γιατρος που θα πας και θα σου εχεις αυτο παρε αυτο και τελος η δεν εχεις τπτ τελος.Δεν ξερω αν φοβουνται την ευθυνη η ειναι οικονομικο το θεμα αλλα ο καθενας σου βαζει κατι στο μυαλο να μας τρελαινει.Να σου πω τι ζω τους τελευταιους 6 μηνες, πηγα για το κλασικο τσεκαπ που κανω ανα 5-6 μηνες και βρηκα καποιες τιμες ανεβασμενες, ενιωσα και πρησμενους τους λεμφαδενες στον λαιμο και αυξηθηκαν πολυ οι αρρυθμιες που ειχα απο περσι τα τπολοιπα κλασικα θεματα ζαλαδες πονοι στους μυς παντα τα ψηλοειχα αρχισα να το ψαχνω και ακομα τπτ δεν ειναι 100% η εστω 99% αν δεν κανω ανοιχτη βιοψια παρολο που βρηκα πως ειχα παθει λοιμωξη απο κυτταρομεγαλοιο που το εχουμ σχεδον ολοι 80% + γιατι σου λεει επεσε το ανοσοποιητικο οποτε και κανεις δεν πιστευει τα συμπτωματα του αγχους που μας προκαλουν τοσους πονους ενω παντα τους λεω το ιστορικο.Η καθε ειδικοτητα μου εβαζε και μια νεα σοβαρη ασθενεια να ψαχνω : λεμφωμα-μυελοδισπλασια-πολλαπλο μυελωμα- αμυλοειδωση - δεν εχεις τπτ- σαρκοειδωση-φυματιωση-καλα ζαρ- ρευματοειδη αθρητιδα-λυκο-μυοσιτιδα-μυοκαρδιτιδα λογω του ιου-οστεοαθριτιδα- ινομυαλγια-ουρικη -αρ-ενδοκαρδιτιδα.Δεν ξερω αν εχω κατι απο ολα εχω κανει οσες εξετασεις μπορουσα δεν παει αλλο τωρα ο ΘΕΟΣ θα αποφασισει τι συμβαινει
23-01-2020, 20:50 #56
Παύλο,
Με την τελευταία σου πρόταση, νομίζω πως έκανες το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση σου από το μαρτύριο που περιγράφεις ότι περνάς!
Από την 60χρονη εμπειρία μου με τους γιατρούς, περισσότερη ζημιά είχα, κυρίως ψυχολογική, από τα συχνά check up που έκανα, τις αμφιβολες διαγνώσεις που με έστελναν για νέες εξετάσεις, και την συνεχή ανησυχια περιμένοντας τα αποτελέσματα.
Από τότε που τα διεκοψα όλα εδώ και 10 χρόνια τώρα, βρήκα την ηρεμία μου και την υγεία μου!
24-01-2020, 12:23 #57
24-01-2020, 12:52 #58
24-01-2020, 13:22 #59
27-01-2020, 21:46 #60Antonis8Guest