Ετσι συντροφοι και συντροφισσες!! :) Αυτο που ειπες περι ποιοτητα ζωης πολυ μου αρεσε.Αυτο ακριβως ειναι το νοημα.Να νιωθουμε οτι εχουμε ποιοτητα ζωης.Παντως εγω παιδια θα το ψαξω το θεμα καταθλιψης και μεσω διατροφης.
Printable View
Όχι δυστηχως έχει προκληθη βλάβη στο νεύρο του ποδιού και έχει πολύ πόνο ,ο πονος αντιμετωπίζεται με λύρικα τα οποία όμως σου φέρνουν και αυτά τα συμπτώματα...
Όποτε ξεκίνησα και αγωγή με εφεξορ και σταδιακά μειωνω τα λύρικα Μέχρι φύγουν τελείως τα συμπτώματα και να σταματήσω και τα εφεξορ....
Το έκανα και πριν δυο χρόνια και ξέρω .....
Αν σκεφτεσαι ετσι Αντα δεν βοηθας κι εσυ ομως.Τιποτα δεν μενει,ειτε καλο ειτε ασχημο.Εγω την εχω δει να φευγει αλλα προσπαθησα πολυ,δεν εφυγε επειδη την αφησα.Ακολουθησα καποια βηματα.Αυτο με το τρεμουλο ειναι ψυχολογικο.Πρεπει να σημειωνεις ποτε σε πιανει και πως προκαλειται για να σταματησει.
Ξερεις τι; Μου ειχαν τυχει τοσα πραγματα αρνητικα σε αυτο τον τομεα που η αληθεια ειχα χασει την πιστη μου και το αγχος ειχε παρει φωτια.Εφαγα και μια ωραια απογοητευση απο εναν "φιλο" που ειχα κανει εδω στο νησι και μετα απο μια σεζον με πιεση,στρες,δωδεκαωρα καπου ισωπεδωθηκα.Τωρα ναι συμφωνω με αυτο που λες.Ειναι αυτο που λες,οταν προσαρμοστω θα ηρεμησω τελειως.Το παω βημα βημα μερα με την μερα.
Όταν είμαι λειτουργική και μπορώ να βγω να δουλέψω να πάω για περπάτημα όλα φεύγουν!Δεν περιμένεις μόνο από τα χάπια να σου τη διώξουν.Οταν ομως πονάς και είσαι αναγκασμένη να είσαι κλεισμενη μέσα σε ένα σπίτι τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.
Πιστεψε με το τρέμουλο και κάποιες κρίσης πανικού πλέον τις διαχειρίζομαι το μόνο που δεν μπορώ είναι ο πόνος.
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω γιατί τις περισσότερες φορές με πιάνει στον ύπνο. Και είναι παντού όχι μόνο στα χέρια. Θα είναι σπάνιο να με πιάσει όταν είμαι ξύπνια. Με έχει πιάσει μόνο δυο φορές στις οποίες ήμουν παρούσα σε καυγά (τσακωθηκαν άλλοι, δεν είχε σχέση με εμένα)
Παυσίπονα πέρνεις τον πρώτο καιρό και είναι βαριά δεν μπορείς να τα πέρνεις συνέχεια .......
Η βλάβη είναι στο νεύρο λόγο της ισχυρής πίεσης που ασκούσε η κήλη πριν το χειρουργείο...
Το κακό με τον νευροπαθητικο πόνο είναι ότι όταν σε πιάσει το νεύρο έχει μνήμη και μπορεί τα συμπτώματα μέχρι να περάσουν να κάνουν από 3 έως 6 μήνες...
Ευτυχώς όχι πηγαίνω κανονικά στο γραφείο ,παίρνω τον πόνο μου και πάω που λέω εγώ ....
Προσπαθώ να κάνω το πρόγραμμα μου όσο γίνεται γιατί αλλιώς όσο κάθεσαι και το σκέφτεσαι όλα χειροτερεύουν....
Άλλωστε οι οδηγίες και της ψυχολόγου μου και του φυσιοθεραπευτή μου είναι να μην σταματάς την καθημερινότητα σου όταν σου εμφανίζεται κάποιο στρεσογονο γεγονός ....
Καλημερα.Το boss μου την ψιλοσπαει αλλα θα κανω απλα την δουλεια μου και θα κανω την κινεζα.
Καλημέρα !
Δες του από την θετική του πλευρά ,δηλαδή ότι είναι κοντά σου γιατί θελει να σε βοηθήσει από τυχόν λαθοι!
Εγώ πάντως όταν έχω το αφεντικό πάνω από το κεφάλι μου είμαι τρεις χειρότερα από εσένα πίστεψε με .........
Και να φανταστείς είναι ο συζηξ με αποσυντονιζει τελείως χαχα!
Παιδια εφυγε για λιγο κ ηρεμησε το κεφαλι μ...με ξαναπρηζει σε λιγοο