Ημερολογιο - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 207
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Χαχαχα ναι και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν γιατί γελάς.. Ζήτω ο ανδρικός εγωισμός!
    Και η γυναικεια πονηριά θα έλεγα εγώ ,γιατί είμαστε και εμείς αν μας πιάσει χα!

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Πάρε ύφος θεαρας και συνέχισε!
    Χαχαχα αυτο κανω!!!καταλαβαινεις τι θα πει ν το κανεις αυτο σε αιγοκερω???

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Και η γυναικεια πονηριά θα έλεγα εγώ ,γιατί είμαστε και εμείς αν μας πιάσει χα!
    Θεαρες χαχαχα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Παιδια εφυγε για λιγο κ ηρεμησε το κεφαλι μ...με ξαναπρηζει σε λιγοο

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Αχ κόρη... Υπομονή.. Δες τη θετική πλευρά. Και αν δεν μπορείς, εγώ είμαι εδώ!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Κάνε εικόνα τώρα.. Να είναι καλοκαίρι, Αύγουστος, να δουλεύω σεζόν, σε μια παραλία με πάνω από 1000 άτομα, να σκάω από την ζέστη, να θέλω να τα βγάλω ολα, να τρέχω πάνω κάτω και να έχω και τον υπεύθυνο ανά 5 λεπτά να με πρήζει [emoji14]
    Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Μόνο υπομονή και ζαναξ με τα κουτιά χάχα

Banned
    οι υποτροπες εκτως απο το κακο που κανουν μπορουν να σου προσφερουν και ενα πολυ θετικο προσχημα και θα πρεπει αυτο να το βρεις, να το απομωνωσεις και να το εκμεταλευτεις στο επαρκον.Αυτο ειναι η οικανοποιηση πρωτα απο το οτι αντεχεις τοσο καιρο χωρις την εξαρτηση σου απο εκει που το ηθελες καθε μερα.Δευτερον θα πρεπει να θυμηθεις και να καταγραφεις εαν μπορεις τις σκεψεις και τις μνημες που σου ερχοντε μιση ωρα πριν την αποφαση να παρεις την ουσια ,ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις ποιες σκεψεις σε φερνουν στην υποτροπη ωστε να μπορεσεις μετεποιτα να δημηουργησεις ενα περιβαλον ασφαλες και μακρια απο τους παραγωντες που σε στελνουν στην υποτροπη! Ξερω οτι ακουγετε παραξενο αλλα επειδη εχω φαει πολλα ρονια σε προγραμματα απεξαρτησης , το θεμα με τις υποτροπες ηταν πολυ σημντικο και πανω σε αυτες στηριζετε η απεξαρτηση ,αρα μην νιωθεις τοσο ασχημα για τις υποτροπες.

Banned
    οσο για το αφεντικο οπου ειναι πανω απο το κεφαλι σου ,ισς το κανει επητιδες για να σου σπασει τα νευρα! να ξες οτι υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι εκει εξω! παιζει ρολο εαν ειναι εργοδοτης και ιδιοκτητης η αν ειναι προισταμενος ,διευθντης.Μπορεις ομως να αμυνθεις, μπορεις να ανοιξεις λιγακι το ντελκοντε σου ετσι ωστε σαν σε πλησιαζει να φενετε οτι ερχετε για να κανει "ματι" και με τροπο να του δειξεις οτι ειναι ντροπη αυτο, αρα για να μην του βγει το "ονομα" θα σε αποφευγει!! χαχα εκτως αν ειναι γκομενιαρης.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Κάνε εικόνα τώρα.. Να είναι καλοκαίρι, Αύγουστος, να δουλεύω σεζόν, σε μια παραλία με πάνω από 1000 άτομα, να σκάω από την ζέστη, να θέλω να τα βγάλω ολα, να τρέχω πάνω κάτω και να έχω και τον υπεύθυνο ανά 5 λεπτά να με πρήζει [emoji14]
    Εγώ τα καλοκαίρια παίζω μπάλα στην άμμο..είμαι σε ομάδα Και πληρώνομαι. Δεν έχω κανένα στο κεφαλι μου.. Και τα βγάζω όλα χωρίς πρόβλημα..

Αλλά καταβαθος σας καταλαβαίνω.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εγώ τα καλοκαίρια παίζω μπάλα στην άμμο..είμαι σε ομάδα Και πληρώνομαι. Δεν έχω κανένα στο κεφαλι μου.. Και τα βγάζω όλα χωρίς πρόβλημα..

Αλλά καταβαθος σας καταλαβαίνω.
    Η ομάδα δέχεται και γυναίκες;; [emoji14]

george1520
    Guest
    Η ομάδα δέχεται και γυναίκες;; [emoji14]
    Όχι.. Θελουμε να παίζουμε ήρεμα χωρίς γκρίνιες.. Όλη την ώρα θα ακούμε "αχχχ μπήκε άμμο στα μάτια μου","ααα έσπασε το νύχι μου", "Χθες έκανα μπάνιο τα μαλλιά μου και γέμισα άμμο".. Κτλ. Οπότε οι ομάδες είναι όλες με άντρες για να είναι ένα ωραίο παιχνίδι..

Παιδια σημερα τα επαιξα!!!Να εξηγηθω...καταλαβαινω οταν εισαι καινουργιος ο αλλος ναναι απο πανω σου κτλπ ΑΛΛΑ δεν ειμαι υπερβολικη.Απο ο,τι καταλαβα ειναι συνεχεια στην τσιτα,ειναι φωνακλας και αχ και βαχ ολη μερα.Ξεφυσα,ολη μερα!Ειναι πανω απτο κεφαλι μου ακομα και σε πραγματα που εμαθα ηδη και με τις φωνες του ενω τα χω μαθει ειμαι στο τσακ για λαθος.Μου μεταδιδει ολο το στρες και το αγχος του.Σε κπ φαση σημερα μου εβαλε τις φωνες και με ειδε οτι ψιλολυγισα κ του πα κ γω με ωραιο τροπο οτι τις τελευταιες δυο μερες με βαραει αλυπητα.Μου ειπε οτι δεν το καταλαβαινει οτι με αγχωνει κ αλλη φορα να του το πω.Γενικα για ν μαθεις την συγκεκριμενη δουλεια θελει πανω κατω ενα μηνα.Ειναι πολλα αυτα που πρεπει να μαθεις και πολυ συγκεκριμενα.Εχει κομματια.Α Β Γ κτλπ...η προηγουμενη που εφυγε μ ειπε οτι πιστυει οτι χρειαζονται δυο ατομα για να βγει η δουλεια.Ο ογκος δλδ ειναι αρκετα μεγαλος...

Εγω δυο χερια εχω και ειμαι παντου.Εχει κ λιγο τα νευρα του με την προηγουμενη που εφυγε γτ τωρα πρεπει να αφιερωσει αρκετο χρονο στην εκπαιδευση (του αρεσει να σχολα πιο νωρις) κ το ψιλοξεσπα κ πανω μ.Εγω γενικα παω πιο νωρις στην δουλεια κ του εχω πει οτι δεν εχω κ προβλημα ν κατσω παραπανω.Γενικα παιρνω πρωτοβουλιες,μαθαινω γρηγορα,δειχνω θεληση κτλπ...Αλλα ανθρωπος ειμαι...τωρα...ενα θεμα που θα ηθελα να θεσω οταν ξεκινησω συνεδρια ειναι οτι τα τελευταια χρονια πεφτω σε εργοδοτες που μου ρουφανε το αιμα και νομιζω οτι φταιω εγω για αυτο.Δλδ παραπροσφερω κι ο αλλος δεν το εκτιμα αλλα με ξεζουμιζει.Απλα δεν θα ηθελα ν μ ξανατυχει κ θα θελα την γνωμη σας πανω σ αυτο.

Senior Member
    Παιδια σημερα τα επαιξα!!!Να εξηγηθω...καταλαβαινω οταν εισαι καινουργιος ο αλλος ναναι απο πανω σου κτλπ ΑΛΛΑ δεν ειμαι υπερβολικη.Απο ο,τι καταλαβα ειναι συνεχεια στην τσιτα,ειναι φωνακλας και αχ και βαχ ολη μερα.Ξεφυσα,ολη μερα!Ειναι πανω απτο κεφαλι μου ακομα και σε πραγματα που εμαθα ηδη και με τις φωνες του ενω τα χω μαθει ειμαι στο τσακ για λαθος.Μου μεταδιδει ολο το στρες και το αγχος του.Σε κπ φαση σημερα μου εβαλε τις φωνες και με ειδε οτι ψιλολυγισα κ του πα κ γω με ωραιο τροπο οτι τις τελευταιες δυο μερες με βαραει αλυπητα.Μου ειπε οτι δεν το καταλαβαινει οτι με αγχωνει κ αλλη φορα να του το πω.Γενικα για ν μαθεις την συγκεκριμενη δουλεια θελει πανω κατω ενα μηνα.Ειναι πολλα αυτα που πρεπει να μαθεις και πολυ συγκεκριμενα.Εχει κομματια.Α Β Γ κτλπ...η προηγουμενη που εφυγε μ ειπε οτι πιστυει οτι χρειαζονται δυο ατομα για να βγει η δουλεια.Ο ογκος δλδ ειναι αρκετα μεγαλος...
    Έχεις μπλέξει.. Εγώ θα σου έλεγα ότι αν είναι για ένα μήνα μπορείς να αντέξεις. Με το σκεπτικό ότι μετά τον μήνα θα πάψει να σε πρήζει..

Ζαναξ ο κολλητος μ!!!Ασε σε νιωθω δεν ξερεις ποσο!!

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast