Originally Posted by
Sonia
Ορέστη είσαι άδικος. Κάποιος μπαίνει και γράφει ότι ακούει φωνές που του λένε ότι δεν αξίζει κι ότι θα πεθάνει, του λένε ότι μόνο η αυτοκτονία του μένει, βλέπει παντού γύρω του σκιές, λέει ότι δεν έχει ξαναφοβηθεί ποτέ τόσο στη ζωή του, γράφει ότι κάνει άσχημες σκέψεις να γλιτώσει από όλα αυτά γιατί μόνο έτσι θα λυτρωθεί, λέει ότι είναι μόνος του στο σπίτι, λέει ότι αυτοτραυματίζεται και όλα αυτά εσύ δεν τα θεωρείς σοβαρή αιτία να ανησυχήσει κάποιος;
Είτε η διαχείριση είτε ένα άλλο μέλος σκέφτηκε ότι η boo μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της (όλοι ανησυχήσαμε για αυτή πάρα πολύ εκείνες τις μέρες) και ειδοποίησε την αστυνομία για να την προστατέψει. Η αστυνομία έχει ειδικούς και αξιολογεί την κάθε καταγγελία που δέχεται, δεν τρέχει από εδώ και από εκεί για ψύλλου πήδημα ή αν κάποιος γραφικός κάνει αναίτιες καταγγελίες όπως λες. Η ανθρώπινη ζωή μπαίνει πάνω από όλα.
Χίλια συγγνώμη boo που σου τα θυμίζω όλα αυτά τα δυσάρεστα, δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε και ποιος ειδοποίησε ποιόν, αλλά θέλω να καταλάβεις κι εσύ ότι γράφεις πάρα πολλά χρόνια στο forum και είσαι συμπαθής σε όλους και ότι τόσα χρόνια κανείς δεν πήγε να σε "καρφώσει" πουθενά όπως λες. Διότι δεν χρειάστηκε. Τις προάλλες όμως τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά και όπως έγραψα, όλοι στεναχωρηθήκαμε και ανησυχήσαμε. Όταν κάποιος φοβάται μην σου συμβεί κάτι κακό και θέλει να το προλάβει και δεν έχει άλλο τρόπο, λογικό είναι να ειδοποιήσει τις αρχές για να σώσει τη ζωή σου. Εγώ νομίζω ότι όποιος είναι αυτός ο κάποιος, το έκανε με καλή πρόθεση και φέρθηκε και πολύ πιο έξυπνα από εμάς τους άλλους. Αν είχες πάθει τώρα κάτι;