Results 76 to 90 of 341
Thread: ακουσια νοσηλεια
-
18-04-2020, 10:21 #76george1520Guest
Ζύγισε τα πράγματα και δες τι είναι καλύτερο για σένα.. Πόσοι άνθρωποι γράφουν ότι κάνουν κακό στον εαυτό τους και όλοι οι άλλοι απλά κοιτανε και δεν κάνουν τίποτα? Πόσοι έφτασαν μέχρι το τέλος γιατί κάποιος δεν έτρεξε ενώ ήξερε? Εσύ λες τώρα ότι δεν θα το έφτανες στο τέρμα και θα πήγαινες το πρωί στον γιατρό. Πως είσαι τόσο σίγουρη? Εκείνη την μέρα έκανες ακριβώς ότι σου έλεγαν οι φωνές, δεν είχες τον έλεγχο.. Ένας από εμάς έκανε κάτι που εμείς δεν είχαμε την δύναμη? Δεν ξέραμε? Λέγαμε "σιγά μην μπλέξω"? Δεν ξέρω. Και όχι μόνο το έκανε ήρθε και στο είπε "εγώ το έκανα" (αλλιώς πως το έμαθες)? Γιατί να στο πει? Για να μην κατηγορήσεις το φόρουμ. Για να μην σταματήσεις να μπαίνεις, για να μην ρίχνεις ευθύνες από εδώ και από εκεί. Θα μπορούσε να μην πει τίποτα και να σε άφηνε εκεί να ψάχνεσαι.
Και μην σκέφτεσαι τι είπαν οι γείτονες και όλοι όσοι είδαν την φάση. Οι γύρω μας αν θέλουν να μας κατηγορήσουν θα βρουν κάτι κακό πάνω μας για να σχολιάσουν. Κανένας όμως δεν ξέρει τι περνάς, κανένας δεν ξέρει πόσο δύσκολο είναι, κανένας δεν ξέρει τι γίνεται όταν κλείσει η πόρτα.. Οι γονείς σου? Ήθελαν ποτέ να δουν την αλήθεια??
Είσαι από τα άτομα εδώ που χαίρομαι να βλέπω στο φόρουμ και όταν κάνεις μέρες να μπεις ανησυχώ. Είσαι από τα καλύτερα παιδιά και εύχομαι να μην φύγεις.. Ότι έγινε, να ξέρεις ήταν για καλό. Το φόρουμ ειναι το στήριγμα σου και ο κάθε άνθρωπος προσπαθεί να βοηθήσει με τον τρόπο του.
- 18-04-2020, 10:24 #77
Νομιζω οτι η μπου πρεπει να βρει εναν ψυχιατρο με τον οποιο να μπορει να επικοινωνει τηλεφωνικα οταν χρειαζεται μεγαλυτερη υποστηριξε παρα να στηριζεται στην καλη θεληση μη επιστημονων σε ενα φορουμ.
18-04-2020, 10:25 #78george1520Guest
18-04-2020, 10:26 #79
1ον.ας πουμε οτι ξαναφτανω σε ενα παρομοιο σημειο παλι τα ιδια θα μου κανετε?
παλι τα ιδια.
οποτε πως να μιλησω ελευθερα πλεον?
απλα δε γινεται.ακομα και ο γιατρος μου μου ειπε προσεχε τι και που γραφεις..
2ον.. τα συναισθηματα που νοιωθω τωρα και οι σκεψεις μου ποιος μπορει να με ακουσει χωρις να φοβαμαι? θα ζω με το φοβο απο εδω και περα
3ον. στον πατο επεσα εκει μεσα στην κλινικη..
1η φορα στη ζωη μου καθε βραδυ παρακαλουσα να μη ξημερωθω.οχι να κανω κακο εγω σε εμενα αλλα αυτη η ανωτερη δυναμη να με επαιρνε μακρυα.και για 1η φορα δεν ειχα ενδοιασμους μηπως πληγωσω καποιον. σε αυτο το σημειο εφτασα.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-04-2020, 10:26 #80
Καλημερα boo... Να σε δωσει ο αλλος για τι πραγμα; Ειχες γραψει πριν απο αυτο που εγινε ποτε σου οτι θα κανεις κακο στον εαυτο σου; Πιστευεις οτι αν γραψεις για κατι μη ανησυχητικο για την ακεραιοτητα σου, και να βρεθει καποιος μπασταρδος να σου κανει αναφορα κακοβουλα, θα τον παρουν στα σοβαρα οχι η διωξη, ακομα και η διαχειριση; Πιστευεις οτι για κατι τετοιο θα προχωρουσαν με αναφορα στη Διωξη; Καλα εννοειται εισαγγελεας δεν κλεινει μεσα κανεναν για ψυλλου πηδημα. Την προηγουμενη φορα κινδυνευες... Οσοι ανησυχουσαμε για εσενα δεν θα μπορουσαμε να ξερουμε αν ο γιατρος θα προλαβαινε να κανει κατι.
Κι εγω πιστευω οτι εχει να σου δωσει πολλα το φορουμ... Και φυσικα του δινεις εσυ πολλα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
18-04-2020, 10:30 #81george1520GuestΠιστεύεις πως αυτός που έκανε την αναφορά ήξερε πως δεν θα περάσεις καλά εκεί? Για προλάβει μην προχωρήσεις. Ήμουν εδώ εκείνη την μέρα, έγραφες τι σου έλεγαν οι φωνές, έκανες κακό στο σώμα σου μπου..
Απάντησε μου σε παρακαλώ επειδή δεν ξέρω. Οι γονείς σου πριν από αυτό πως ήταν? Ήξεραν? Σε στηριζαν? Τι έλεγαν?
18-04-2020, 10:31 #82
Αδαημοσυνη βγαζει μονο αυτο που εγραψες. Χωρις να αξιολογησει ο ψυχιατρος του νοσοκομειου οτι επειγειται εισαγωγη, ουτε ο εισαγγελέας μπορει να το επιβαλλει. Οσο για το επιχειρημα "αφου τωρα καλα ειναι, γιατι τη βαλαν μεσα" δεν το σχολιαζω καν. Υπαρχει κατι που λεγεται χορηγηση αγωγης και που μεσολαβησε, ξερεις. Επισης το αν ο γιατρος της θα εκανε καποια αλλαγη στην αγωγη η αποφασε οτι χρειαζεται νοσηλεια ειναι κατι που με σιγουρια δεν μπορει να το γνωριζει κανεις, ενω εσυ τοποθετεισαι με ατσαλινη βεβαιοτητα. Το δικο σου μηνυμα ειναι επικινδυνο.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
18-04-2020, 10:41 #83
18-04-2020, 10:43 #84
οσο για τους δικου μου αμφιβαλω αν καταλαβαν κατι..η μανα μου με το που γυρισα σπιτι εκλαιγε για τα οικονομικα.οι τσακωμοι συνεχιζουν καθε μερα και τωρα μου κλαιγεται για τον πατερα μου..'
μαλλον καταλαβαν πολλα ε?!είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
18-04-2020, 10:44 #85
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
18-04-2020, 10:45 #86
Θεωρειτε ορισμενοι οτι ειστε απαραιτητοι σε ασθενεις χωρις να εχετε καμια επιστημονικη καταρτηση. Ξεπεζεψτε γρηγορα.
18-04-2020, 10:47 #87
Κακη αμυνα η προβολη και χειροτερο πραγμα η εκτεταμενη χρηση της, Ορεστη. Κακο σημαδι επισης.
18-04-2020, 10:50 #88
18-04-2020, 10:52 #89george1520GuestΑαα ρε μπου μου. Δεν θα σχολιάσω κάτι γιατί είναι η γονείς σου και δεν θέλω να πω κάτι χοντρο.
Τότε γιατί εσύ νιώθεις άσχημα για αυτό που έγινε όσο αφορά τους γονείς σου? Αυτοί δεν μπορούν (δεν θέλουν) να δουν τι συμβαίνει με το παιδί τους, δεν θέλουν να πάρουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και σου φορτώνουν κι άλλες..
Μπορώ να καταλάβω ότι είσαι στεναχωρημενη με τον τρόπο που έγινε η διαδικασία, με τον τρόπο που φέρθηκαν οι άλλοι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκέφτεσαι τους γείτονες και τους γονείς σου. Ήταν τα πρώτα σου λόγια και είναι κι αυτά που σε κάνουν να μην σκέφτεσαι καθαρά τώρα. Κάνε ένα διάλειμμα, ζύγισε τα όλα κι αποφάσισε. Σου προσφέρει το φόρουμ? Προσφέρεις εσύ σε αυτό? Αυτός που έκανε αναφορά το έκανε για κακό? Θα προχωρούσε η αστυνομία αν δεν έβλεπε κι αυτή κάτι ανησυχητικό? Γιατί να έρθει μετά αυτό το άτομο να σου πει "εγώ το έκανα"? Θα μπορούσε να μην μιλήσει. Γιατί όλοι εμείς εδώ σε θέλουμε?
Κάνε το καλύτερο για σένα. Ζύγισε τα. Μην κάνεις προς το παρόν διαγραφή, σκέψου πρώτα!
18-04-2020, 10:55 #90
οι δικοι μου δδεν καταλαβαν τιποτα τα ιδια με πριν..απλα τους ντρεπομαιι.τσακωμοι και κλαματα και παραπονα
παει αυτο..
φορουμ αν θελω να γραψω κατι παρομοιο καποια στιγμη..
παει κι αυτο..
φιλοι..
παει κι αυτο..
μαλλον γεννιομαστε για να ειμαστε μονοι μας
εχω πλανταξει στο κλαμα αποψε
δεν εχω κλεισει ματι
δεν τρωω τιποτα
τι μου συμβαινει?
γιατι τα περναω ολα αυτα?
με πιανει το παραπονο συγγνωμη..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος