Ούτε καν... Ναρκισσιστικη αντικινωνικη και οριακη καμία σχέση.. Κ που ξέρεις ότι είναι πλέγμα Β και όχι Α; μη λέμε κι ότι θέλουμε
Printable View
Τότε δούλευα, έκανα νέες παρέες, είχα χάσει τα κιλά που ήθελα δεν πάθαινα ουτε κρίσεις πανικού ούτε φοβίες μου είχαν φύγει τα πάντα. Μου άρεσε πάρα πολύ ο εαυτός μου και ήμουν χαρούμενη, αγαπούσα τον εαυτό μου απλά εντάξει ένιωθα ένα κενό γιατί σκεφτόμουν ακόμη τον πρώην μου αλλά έβγαινα πολύ είχα παρέες οπότε ξεχνιομουν, ήταν πολύ ωραία φάση στη ζωή μου.
Άρα είχες μια περίοδο της ζωής σου που αγαπούσες τον εαυτό σου έτσι όπως είναι χωρίς να έχεις ανάγκη να το κάνει ο άλλος για σένα..
Ήσουν ήρεμη?? Ένιωθες αυτό το συνεχομενο άγχος μην κάνεις λάθος, να αρέσεις, να περιμένεις να ακούσεις θετικά σχόλια για σενα, για την εμφάνιση σου κτλ?
Δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι η δραματική που ονομάζεται και οιστριονική διαταραχή προσωπικότητας ανήκει στο πλέγμα Β των διαταραχών προσωπικότητας στην οποία ανήκουν επίσης η Ναρκισσιστική, η οριακή και η αντικοινωνική, και μοιράζονται πολλά κοινά μεταξύ τους???
Ακριβώς για να μη λέμε ότι θέλουμε
Όχι καμία σχέση ήμουν μια χαρά με τον εαυτό μου απλά ένιωθα μόνη στο ερωτικό κομμάτι δλδ είχα την ανάγκη να έχω κάποιον δίπλα μου αλλά έλεγα ότι κάποια στιγμή θα έρθει, άγχος δεν είχα για τίποτα ούτε ανασφάλειες είχα, ένιωθα πως ξέρω ποια είμαι και τι κάνω. Ήμουν μια χαρά απλά στεναχωριομουν που δεν είχα σχέση αλλά δεν είχα ανάγκη επιβεβαιώσης τότε.
Οπότε έρχεσαι στα λόγια μου.. Είδες πόσο όμορφη είναι η ζωή οταν δεν περιμένεις από τους άλλους την αποδοχή, την σημασία? Ότι είσαι πιο ήρεμη όταν εσύ αγαπάς τον εαυτό σου όπως είσαι χωρίς να είσαι συνέχεια με το άγχος αν αρέσεις? Όταν είμαστε καλά με εμάς τότε μπορούμε να είμαστε ήρεμοι και σε μια σχέση χωρίς να κοιτάμε δεξιά κι αριστερά, χωρίς να ανεχόμαστε να κοιτάει ο άλλος δεξιά κι αριστερά και χωρίς να κρεμομαστε από τα χείλη του άλλου. Δεν ξέρω ποιος σε έκανε να μην αγαπάς αυτό που είσαι, δεν ξέρω αν σε έκρινε ποτέ κάποιος αυστηρά, αν σε μείωνε, αν δεν ήταν ποτέ αρκετό αυτό που του έδινες αλλά είναι καλό να δουλέψεις αυτό το κομμάτι της αποδοχής (απόρριψης) γιατί ότι και να κάνεις πάντα θα θες κι άλλο κι άλλο και πότε δεν θα είσαι ικανοποιημένη.
Κι όλο αυτό είναι άδικο για τον άνθρωπο που είναι - θα είναι δίπλα σου και ταλαιπωρία για σένα την ίδια.
Α, κι επισης στην κατηγορια Β ανηκουν οι διαταραχες οι λεγομενες... δραματικες (κυριολεκτικα ετσι λεγεται, εχει και ονομασια περα απο μυστηριωδες γραμμα) που γενικα βασιζονται στην εξωτερικευση και την αναζητηση προσοχης. Εφοσον η θεματοθετρια χρησιμοποιησε η ιδια τη λεξη "δραματικη" ως ενδεχομενη διαγνωση για το προβλημα της, αναρωτιεμαι πραγματικα τι σκοπο εξυπηρετει η επιχειρουμενη προσπαθεια συνδεσης του με τοσο βαριες διαταραχες οπως η ναρκισσιστικη, η ακομα κι η οριακη... :rolleyes:
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ διότι έχω φίλη με οριακή διαταραχή και δεν έχει καμία σχέση με εμένα επίσης και με ναρκισσιστικη και επίσης καμία σχέση και η αντικοινωνική έχει πολύ άσχημες συμπεριφορές βίαιες κτλ εγώ δεν έχω τπτ από αυτά μπορεί κάποια μικρά κομμάτια τις ναρκισσιστικης να έχω γιατί μοιάζουν με τη δραματική αλλά με οριακή και αντικοινωνική δενε χω τίποτα κοινο.
Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη μπούρδα. Το να θεωρείς ότι η οιστριονική διαταραχή ειναι μία αθώα διαταραχή που δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με τις υπόλοιπες "βαριές" διαταραχές του Β πλέγματος, εκφράζει απλούστατα το πόσο άσχετος είσαι. Επίσης θεωρώ ότι ειναι ξεκάθαρη η προσωπική επίθεση που εμπεριέχει το παραπάνω μυν ως προς εμένα " αναρωτιεμαι πραγματικα τι σκοπο εξυπηρετει η επιχειρουμενη προσπαθεια συνδεσης του με τοσο βαριες διαταραχες οπως η ναρκισσιστικη, η ακομα κι η οριακη... :rolleyes:"
εισαι αστείος
Πουθενα δεν εγραψα οτι η δραματικη διαταραχη ειναι "αθωα", φυσικα (ειναι ορολογια αυτο; Υπαρχουν αθωες διαταραχες; ). Οτι την κριτικη εστω και αιχμηρη την εκλαμβανεις ως προσωπικη επιθεση δεν το σχολιαζω γιατι οπως και οι προσωπικες επιθεσεις που εσυ οντως κανεις, δεν αφορουν πλεον εμενα.
υ.γ. Το πρωτο βιντεο δεν ασχολειται καν με τη διαφορα μεταξυ οριακων οργανωσεων και ανωτερων οπου υπαρχει απαρτιωση αντικειμενου και διακριτος εαυτος.
Ναι όπως βλέπεις κι από αυτά που έστειλες ότι λέει ίσως έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, δεν είναι το ίδιο ούτε συνδέονται μόνο η δραματική διαταραχή μπορεί να εμπλέκεται με τη ναρκισσιστικη, μην επιμένεις γιατί δεν έχω τίποτα από τις; άλλες διαταραχές και ειδικά την οριακη και αντικοινωνική. Είναι λογικό να έχουν κάποια κοινά αλλά πρέπει να έχεις τουλάχιστον 4 από μια διαταραχη. Εγώ έχω κάποια από τη ναρκισσιστικη και εξαρτητικη διαταραχή.
Μα, αυτό ακριβώς σου έγραψα κι εγώ, ότι μοιράζονται κοινά χαρ/κα. Δεν καταλαβαίνω προς τι η όλη η σύγχυση. Και αν το είπα αυτό ήταν για να σου πω έμεσμα ότι αν πράγματι παίζει δραματική, τότε θα πρέπει να δει με εξαιρετική σοβαρότητα το ζήτημα αυτό γιατί με το πλέγμα Β δεν παίζουμε. Κατάλαβες?
Καλά σας έχω χάσει τώρα.. Πάντως η δραματική διαταραχή εμένα δεν μ ενοχλεί καθόλου πριν την μάθω απλά πίστευα ότι αυτός είναι ο χαράκτηρας μου και στην ουσία αυτό είναι. Τώρα απλά ξέρω ότι είμαι μια drama queen και μ αρέσει. Έχει τα ωραία έχει και τα άσχημα. Η φίλη μου που έχει οριακη παίρνει ουσίες χάπια ατελείωτα έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίες φοβάται χώρις να έχει γίνει κάτι ότι ο φίλος της θα την εγκαταλείψει και κλαίει και τον παρακαλάει ενώ είναι όλα καλά και άλλα πολλά. Μια παλιότερη φίλη που είχα έχω την εντύπωση πως έχει ναρκισσιστικη διότι όλη την ώρα παίνευε και μιλούσε για τον εαυτό της και πόσο απίστευτα όμορφη σεξυ και ακατανίκητη είναι. Έτσι κ κάποιος έλεγε ότι κάποια άλλη είναι καλύτερη έσκαγε. Συγκρίνοταν συνέχεια με τις κοπέλες της παρέας και έκανε παρέα μ κοπέλες που νόμιζε πως ήταν υποδιεστερες σε ομορφιά και επίπεδο. Μαζί μου είχε μεγάλη αντιζηλία προσπαθούσε να βγει πάντα καλύτερη, μου έλεγε δεν θέλω να σε ταράξω αλλά εγώ είμαι πιο ψηλή από εσένα κι άλλα τέτοια. Σύγκρινε ακόμα και τα αγόρια μας. Πίστευε ότι μπορεί να καταφερει τα πάντα. Εγώ δεν έχω τίποτα και από τις 2 κοπέλες που ανέφερα.
Δεν είμαι ψυχοπαθής και τύψεις νιώθω αν κάνω κάτι άσχημο και κοινωνική είμαι και συναισθήματα έχω καταλαβαίνω τα λάθη μου εσύ τα παρουσιάζεις τραγικά γιατί μάλλον νομίζεις ότι όποιος έχει κάτι τέτοιο μπορεί ν είναι βίαιος και δολοφόνος πόσοι ψυχικά άρρωστοι έχουν κάνει φόνο; τέλος πάντων εμένα μ αρέσει ότι και να ειναι απλά δημιουργεί πολλά κενά συναισθηματικά πλήξη και θες συνέχεια ενδιαφέροντα αυτί δεν είναι κ κακο. Και επιβεβαίωση χρειάζεται κι εγώ στην εφηβεία ήμουν απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό μου πίστευα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα κ μακάρι να γυρνούσα σ εκείνη την κατάσταση ήταν υπέροχα. Δεν με νοιάζει ότι και να ήταν εγώ φυσιολογική ένιωθα και ήμουν πίστευα στον εαυτό μου είχα αίσθημα μεγαλείου γνωρίζοντας την πραγματικότητα όμως ήταν Υπέροχα.
Μεγάλη ιστορία αυτή.. Καλή ήταν αλλά ήταν καταπιεστικοι και υπερπροστατευτικοι με τη μαμά μου πέρασα πολύ ψυχολογικό πόλεμο.. Είμαι μοναχοπαιδι κ ήταν πολύ δυσκολα, είχαν πολλες απαιτήσεις από εμένα χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θέλω εγώ. Επίσης η μαμά μου έχει σίγουρα κάποια διαταραχή προσωπικότητας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ήταν ο λόγος που πήγα στη ψυχολόγο πρώτη φορά για να αντιμετωπίσω τη μητέρα μου δεν ήξερα πια τι να κανω πως να φέρθω τα είχα χάσει μαζί της και τα τελευταία χρόνια που μενω μαζί της μ έχει τρελάνει. Είναι πολύ χειριστικη ασταθής στις απόψεις της καχύποπτη με όλους εκεί που τους συμπαθεί μετά παρεξηγείτε δεν τους μιλάει κ μετά πάλι τους μιλάει.οποια επιλογή κι αν κάνω από ρούχα μέχρι γκομενο είναι λάθος γι αυτήν. Πάνω μου έβρισκε μόνο λάθη τα οποία διόρθωνε με το έτσι θέλω κατά πατώντας τις επιθυμίες που και την προσωπικότητα μου. Με σύγκρινε με άλλα άτομα τα οποία εξυψωνε κ εμένα με μείωνε. Επίσης πάντα από μικρή είχα παράπονο πως δεν μου έδωσε την απαραίτητη σημασία που ήθελα η την έδινε με εντελώς άσχημο τρόπο. Έκανα τα πάντα για να την προσέλκυσω και να την ευχαριστήσω αλλά δεν ευχάριστιοταν με ότι κι αν κανω. Τα έκανε όλα δραματικά και με έκανε άνω κάτω με τους συγγενείς μου μαλωνε με όλους παρουσιάζοντας πως έχουν άδικο ενώ αυτή δίκιο και πως όλοι της εναντιωνιονται. Έχει απίστευτη καχυποψία και ζήλια για τους άλλους. Κάτι που εγώ ευτυχώς δεν έχω άλλα μ ενοχλεί που το κάνει. Είναι πάρα πολύ επικριτική και μπορεί να έχει ξεσπασματα στα καλά καθούμενα. Δεν ξέρω πως να φέρθω και επίσης έκανε πλύση εγκεφάλου στον πατέρα μου κ τώρα πλέον μου εναντιώνεται κ αυτός. Δεν έχουν δεχτεί καμία σχέση μου ούτε ερωτική αλλά ούτε και φιλική καθώς απαιτεί από εμένα να συνανασυρεφομαι με άτομα του επιπέδου μου (επειδή τελείωσα πανεπιστήμιο πιστεύει ότι είμαι καλύτερη από τους υπολοίπους). Κατακρίνει τις επιλογές μου και ειδικά τους συντρόφους μου τους οποίους τους είχε για πέταμα επειδή δεν είχαν πτυχία, όνομα στην κοινωνία και οικονομική άνεση. Με ανάγκασαν να αποκτώ το ένα πτυχίο μετά το άλλο αλλιώς περνούσα πόλεμο. Και για να αποφύγω τον ψυχολογικό πόλεμο έκανα και κάνω αυτό που θέλουν με το ζόρι. Τι άλλο να σου πω νομίζω σε κάλυψα αλλά κ πάλι λίγα είπα.. Επίσης είναι ειρωνική και πολλές φορές θέλει να ελέγχει τα πάντα ανακατεύεται παντού και πίστευε ότι η δική της άποψη είναι η σωστή. Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά της με οδήγησε σε ψυχολόγο όταν γύρισα από σπουδές κ εμέινα εδω οι καυγάδες άρχισαν από την 1η μέρα και είχα καταλάβει ότι θα περάσω δυσκολα. Μέχρι προτείνος τα αντιμετώπιζα μόνη μου.
Και επίσης συνεχώς ψάχνω σύντροφο καινούργιο επειδή ψάχνω να εκπληρώσω τα κριτήρια της μαμάς μου γιατί πιστεύω πως τότε θα πάρω την επιβράβευση της. Είμαι ικανή να κάνω σχέση με κάποιον που έχει τα κριτήρια αλλά δεν μου αρέσει πολύ μόνο κ μόνο για να μην αντιμετωπίσω τις εκρήξεις της και την υποτίμηση της πως ειμαξ ανάξια να βρω έναν με πτυχίο και ευκαταστατο για τον οποίο μετά θα περιφανευετε στον κόσμο αργότερα. Συνεχώς έρχεται κ μου λέει είδες η τάδε με γιατρό τα έχει τον τύλιξε μια χαρά μόλις έμαθε ότι είναι γιατρός έπεσε με τα μούτρα (το να τον ερωτεύτηκε η μαμά μου το θεωρεί απίθανο, πιστεύει πως όλες μόλις δουν πτυχίο και λεφτά τους καπαρωνουν ασχέτως αν τους ερωτεύονται η οχι) και μου λέει μπράβο της έξυπνη ήταν άρπαξε την ευκαιρία. Εσύ είσαι κοιμισμένη δεν μπορείς να βρεις έναν της προκοπής και άλλα τέτοια. Και ο φίλος μου μου λέει πως αν ήμουν γιατρός ή δικηγόρος θα με είχατε κάθε μέρα σπίτι και δεν έχει άδικο. Όσες φορές συναντήθηκε με τους γονείς μου ήταν στο νοσοκομείο όταν έπαθα κρίσεις πανικού έντονες κ λιποθυμησα και έπαθα σπασμους την άλλη και η μητέρα μου έριξε τα μούτρα της αλλά πάλι προσπαθώντας να χειριστεί τον φίλο μου και να τον χειραφετησει ενώ ο πατέρας μου τον αντιμετώπιζει σαν σκουπίδι είναι εντελώς υπεροπτικος και αδιάφορος τον αποφεύγει σαν να χει λέπρα. Κάτι που με κάνει να νιώθω όχι απλά άβολα αλλά να θέλω να αρρωστήσω τόσο βαριά μήπως και αλλάξουν γνώμη. Ξέρω ότι η άρρωστοφοβια που απέκτησα είναι από όλο αυτό κι επίσης ήξερα ότι μόνο αν αρρωστήσω σοβαρά υπάρχει περίπτωση να τον γνωρίσουν από κοντά κ όντως αυτό έγινε. Αν μας έβλεπαν μαζί άλλαζαν δρόμο κι εγώ κρυβομουν σαν να με κυνηγούσε αστυνομια. Η μαμά μου βγάζει πολύ κακία και μέχρι που μου είχε πει πως αν κάνω παιδιά με κάποιον που δεν θέλει δεν θα θέλει ούτε τα παιδιά μου γι αυτό να κοιτάξω να βρω κάποιον που θα εγκρινει(αν είναι δυνατόν!). Μ έχει κατηγορήσει ότι αν χωρίσει με τον μπαμπά μου θα φταίω εγώ και για πολλά άλλα. Έχω πάρει την απόφαση να μην παντρευτώ τώρα πια και της είχα πει πως εσύ θα φταις αν δεν κάνω ποτέ οικογένεια. Η αν παντρευτώ ξέρω πως θα έρθει με τα μούτρα στο πάτωμα και θα μου καταστρέψει τη χαρά και δεν αντέχω αλλά ψυχικά φορτία. Ορίστε τώρα μου βγαινει το δράμα Ν αρχίσω να κλαίω κ να λέω γιατί θεέ μου σ εμενα κι άλλα τέτοια αχαχα αλλά δεν θα το κάνω..
Λοιμωξιολόγο-Επιδημιολόγο να βρεις τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους. Να βγαίνει και στα κανάλια, να καραγουστάρει η μαμά!Quote:
Συνεχώς έρχεται κ μου λέει είδες η τάδε με γιατρό τα έχει τον τύλιξε μια χαρά μόλις έμαθε ότι είναι γιατρός έπεσε με τα μούτρα (το να τον ερωτεύτηκε η μαμά μου το θεωρεί απίθανο, πιστεύει πως όλες μόλις δουν πτυχίο και λεφτά τους καπαρωνουν ασχέτως αν τους ερωτεύονται η οχι) και μου λέει μπράβο της έξυπνη ήταν άρπαξε την ευκαιρία. Εσύ είσαι κοιμισμένη δεν μπορείς να βρεις έναν της προκοπής και άλλα τέτοια.
Εντωμεταξύ η Τωρινή σου φίλη έχει Οριακή διαταραχή προσωπικότητας, μία πρώην φίλη σου είχε Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ενώ εσύ έχεις Δραματική διαταραχή προσωπικότητας.
Από ότι βλέπω ο κύκλος είναι κλειστός,άρα άτομα με αγχώδεις διαταραχές ή διαταραχές της διάθεσης αποκλείονται. Μια Σχιζοειδής μας μένει τώρα για να ''κλείσει'' επιτυχώς το παρεάκι.
Ευχομαι να μην αποφασισε εκεινη την επιλογή σπουδών και να την έκανες η ίδια. Να πεις στη μαμα πως ανάμεσα στη εκπαίδευση και τη παιδεία υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάος και πως το να έχει κάποιος μεταδιδακτορικό δεν σημαίνει πως έχει παιδεία όπως και το αντίθετο.
Εχει μάλλιασε η γλώσσα μου να τα λέω αλλά αυτή επιμένει όταν έχεις πτυχίο η κοινωνία σε αντιμετωπίζει αλλιώς έχεις κύρος. Όχι ευτυχώς εκείνη μου εκανε φασαρία για να δηλώσω Ξάνθη για να έρχεται επειδή δεν έχει πλοιο εγώ ήθελα Κέρκυρα, τελικά έβαλα πρώτα Κέρκυρα μετά Ξάνθη και της είπα φυσικά ψέματα και πέρασα Κέρκυρα . Επίσης της λέω πολλά ψέματα αλλά όπως καταλάβενετε είναι η αναγκαίο κακό.
Ρε συ, πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος πιστευεις οτι εισαι που μπορεις να απευθυνεσαι σε μελη με αυτον τον τροπο εδω μεσα.... Στο μεταξυ δεν ξερεις πως γραφεται το gaslighting, ουτε τι ειναι η απαρτιωση αντικειμενου που ειναι θεμελιωδης εννοια των αντικειμενοτροπων σχεσεων:
https://www.google.co.uk/search?biw=...4dUDCAw&uact=5
Βλεπω κατι με σοβαροτητα δε σημαινει προσπαθω να αναβαθμιζω τη σοβαροτητα αυτη. Δαιμονοποιεις τους πασχοντες απο οριακη εδω και 7 χρονια και μονο πιο χολωμενος και επιθετικος γινεσαι, παρα τις επισημανσεις απο αρκετα μελη πως αγνοεις τα θεματα που εχεις και που διαμορφωσαν τη σχεση σου με τη διαταραχη αυτη κι αντιθετα επενδυεις στην ευκολια της υποτιμησης... Σου εχουν κατεβασει ηδη ενα ποστ για επιθεση κατω απο τη ζωνη σε ατομο με διαγνωσμενη αυτη τη διαταραχη και τωρα ψαχνεις και παραεξω στοχους μαλλον.
(Συγγνωμη για τον εκτροχιασμο βικτωρια, θα σου απαντησω πιο εμπεριστατωμενα πιο μετα.)
Ειναι και ενα παραπανω που εχεις και ιστορικο με φοβο για τις αρρωστιες σε τοσα θρεντ σου. Βασικα τωρα που ξαναδιαβασα τα ποστ σου ηθελα να σε ρωτησω η σχεση σου με τον πατερα σου πως ειναι. Γραφεις κυριως για τη μητερα σου ποσο ελεγκτικη και παρεμβατικη ειναι και υποτιμητικη για τις επιλογες σου... Ο πατερας σου τι σταση κρατουσε σε ολα αυτα; Πηγαινε γενικα με τα νερα της; Η ηταν περισσοτερο ανεκτικος με μια ουδετερη σταση;
Βασικα περα απ' την πλακα, που ειναι το προβλημα να κανει παρεα καποιος με ατομα που εχουν διαταραχες, εστω και προσωπικοτητας; Το ζητουμενο ειναι να μην δημιουργουν προβληματα η μια στην αλλη οχι να ειναι "υγιεις επιλογες" με καποια στιγματιστικη εννοια. Αν λαμβανει κανεις υποστηριξη και συντροφικοτητα τοσο μεγαλη σημασια εχει;
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Τις ξερω εδω και 11 χρονια και υπαρχουν ποστ μου απο την εποχη εκεινη να το αποδεικνυουν. Εσυ τι ακριβως εχεις να προσφερεις στο θρεντ περα απο αναιτια κινδυνολογια και πλαγια στοχοποιηση της οριακοτητας μεσα απο αμφιβολου σημασιας συνδεσεις; Οτι υπαρχει συννοσηροτητα μεταξυ δραματικης και μεταιχμιακης σημαινει απο μονο του κατι για τη θεματοθετρια; Οτι ανηκει σε ενα γενικοτερο πλεγμα διαταραχων που εχουν δραματικη συμπεριφορα φερνει με καποιον τροπο την οριακοτητα στο παιχνιδι; Με αυτη τη λογικη γιατι να μην πιασουμε αλλους 100 κινδυνους που βρισκονται πισω απο τη δραματικη διαταραχη και που δε σχετιζονται με τις οριακες οργανωσεις καθολου και να τους φορτωσουμε και αυτους στη βικτωρια;
Διανοητικοποιηση δεν ειναι να χρησιμοποιεις προχωρημενη ορολογια για να τεκμηριωσεις την αποψη σου - ειναι αμυνα, οχι στυλ η επιπεδο υφους. Ειναι να καταφευγεις στην ορολογια για να εκτρεψεις τεχνηεντως τη συζητηση μακρια απο την ουσια του ζητηματος. Πραγμα που με τη δηθεν σημασια της συννοσηροτητας και της ομαδοποιησης στο πλεγμα Β επιχειρησες εσυ...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Οι τηλεδιαγνωσεις απαγορευονται απο τους ορους χρησης, ακομα κι οταν δε χρησιμοποιουνται σαν προσωπικη επιθεση και μαλιστα στη θεση επιχειρηματων. :rolleyes:
Κατα τα αλλα λυπαμαι που το δικαιωμα να σου απαντησει καποιος και να μην απαντας μονο εσυ μεταφραζεται με τοση ευκολια σε νοσηροτητα για σενα.
υ.γ. οσο για τη συνοσηροτητα, πριν δυο μηνες δηλωνες σε θρεντ οτι δε μπορει να συνυπαρχουν οριακη και διπολικη και μαλιστα ειναι οξυμωρο σχημα... Ισως πρεπει να κοιταξεις ο ιδιος ποσο σοβαρα προσεγγιζεις τετοια δυσκολα ζητηματα και δεν λεω μονο για τις ανορθογραφησεις ξενικων ορων που κανεις, οπως "gashlighting", "active out", "over narcissist" (acting out και overt τα λενε) κλπ
@ oboro
Κάποια στιγμή όταν κατάλαβα τι ρόλο βαράς, σου ζήτησα να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου. Έτσι κάνω με όλους τους τοξικούς ανθρώπους πλέον. Φαίνεται ότι για κάποιο λόγο δυσκολεύεσαι να το κάνεις. Ίσως έχεις πάθει κάποια εμμονή με τη πάρτη μου, τι να πω? Δεν εξηγείται αλλιώς!