Κάνω παρορμητικά πράγματα που μετανιώνω - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 204
    Senior Member
    Δεν είμαι ψυχοπαθής και τύψεις νιώθω αν κάνω κάτι άσχημο και κοινωνική είμαι και συναισθήματα έχω καταλαβαίνω τα λάθη μου εσύ τα παρουσιάζεις τραγικά γιατί μάλλον νομίζεις ότι όποιος έχει κάτι τέτοιο μπορεί ν είναι βίαιος και δολοφόνος πόσοι ψυχικά άρρωστοι έχουν κάνει φόνο; τέλος πάντων εμένα μ αρέσει ότι και να ειναι απλά δημιουργεί πολλά κενά συναισθηματικά πλήξη και θες συνέχεια ενδιαφέροντα αυτί δεν είναι κ κακο. Και επιβεβαίωση χρειάζεται κι εγώ στην εφηβεία ήμουν απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό μου πίστευα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα κ μακάρι να γυρνούσα σ εκείνη την κατάσταση ήταν υπέροχα. Δεν με νοιάζει ότι και να ήταν εγώ φυσιολογική ένιωθα και ήμουν πίστευα στον εαυτό μου είχα αίσθημα μεγαλείου γνωρίζοντας την πραγματικότητα όμως ήταν Υπέροχα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Δεν είμαι ψυχοπαθής και τύψεις νιώθω αν κάνω κάτι άσχημο και κοινωνική είμαι και συναισθήματα έχω καταλαβαίνω τα λάθη μου εσύ τα παρουσιάζεις τραγικά γιατί μάλλον νομίζεις ότι όποιος έχει κάτι τέτοιο μπορεί ν είναι βίαιος και δολοφόνος πόσοι ψυχικά άρρωστοι έχουν κάνει φόνο; τέλος πάντων εμένα μ αρέσει ότι και να ειναι απλά δημιουργεί πολλά κενά συναισθηματικά πλήξη και θες συνέχεια ενδιαφέροντα αυτί δεν είναι κ κακο. Και επιβεβαίωση χρειάζεται κι εγώ στην εφηβεία ήμουν απόλυτα σίγουρη για τον εαυτό μου πίστευα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα κ μακάρι να γυρνούσα σ εκείνη την κατάσταση ήταν υπέροχα. Δεν με νοιάζει ότι και να ήταν εγώ φυσιολογική ένιωθα και ήμουν πίστευα στον εαυτό μου είχα αίσθημα μεγαλείου γνωρίζοντας την πραγματικότητα όμως ήταν Υπέροχα.
    (άσχετο από όλα αυτό).. Η σχέση σου με τους γονείς σου ποια ήταν??

Senior Member
    Γιατί δεν παίζουμε μωρέ; τι είναι σχιζοφρένεια; πλάκα μας κάνεις τώρα; Ηρέμησε λίγο λες και πρέπει να κλειστώ σε ψυχιατρείο κάνεις χαλάρωσε το έχω από την εφηβεία αυτό το πράγμα.
    Α! αφού το έχεις από την εφηβεία αυτό το πράμα, τότε οκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    (άσχετο από όλα αυτό).. Η σχέση σου με τους γονείς σου ποια ήταν??
    Μεγάλη ιστορία αυτή.. Καλή ήταν αλλά ήταν καταπιεστικοι και υπερπροστατευτικοι με τη μαμά μου πέρασα πολύ ψυχολογικό πόλεμο.. Είμαι μοναχοπαιδι κ ήταν πολύ δυσκολα, είχαν πολλες απαιτήσεις από εμένα χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θέλω εγώ. Επίσης η μαμά μου έχει σίγουρα κάποια διαταραχή προσωπικότητας αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς ήταν ο λόγος που πήγα στη ψυχολόγο πρώτη φορά για να αντιμετωπίσω τη μητέρα μου δεν ήξερα πια τι να κανω πως να φέρθω τα είχα χάσει μαζί της και τα τελευταία χρόνια που μενω μαζί της μ έχει τρελάνει. Είναι πολύ χειριστικη ασταθής στις απόψεις της καχύποπτη με όλους εκεί που τους συμπαθεί μετά παρεξηγείτε δεν τους μιλάει κ μετά πάλι τους μιλάει.οποια επιλογή κι αν κάνω από ρούχα μέχρι γκομενο είναι λάθος γι αυτήν. Πάνω μου έβρισκε μόνο λάθη τα οποία διόρθωνε με το έτσι θέλω κατά πατώντας τις επιθυμίες που και την προσωπικότητα μου. Με σύγκρινε με άλλα άτομα τα οποία εξυψωνε κ εμένα με μείωνε. Επίσης πάντα από μικρή είχα παράπονο πως δεν μου έδωσε την απαραίτητη σημασία που ήθελα η την έδινε με εντελώς άσχημο τρόπο. Έκανα τα πάντα για να την προσέλκυσω και να την ευχαριστήσω αλλά δεν ευχάριστιοταν με ότι κι αν κανω. Τα έκανε όλα δραματικά και με έκανε άνω κάτω με τους συγγενείς μου μαλωνε με όλους παρουσιάζοντας πως έχουν άδικο ενώ αυτή δίκιο και πως όλοι της εναντιωνιονται. Έχει απίστευτη καχυποψία και ζήλια για τους άλλους. Κάτι που εγώ ευτυχώς δεν έχω άλλα μ ενοχλεί που το κάνει. Είναι πάρα πολύ επικριτική και μπορεί να έχει ξεσπασματα στα καλά καθούμενα. Δεν ξέρω πως να φέρθω και επίσης έκανε πλύση εγκεφάλου στον πατέρα μου κ τώρα πλέον μου εναντιώνεται κ αυτός. Δεν έχουν δεχτεί καμία σχέση μου ούτε ερωτική αλλά ούτε και φιλική καθώς απαιτεί από εμένα να συνανασυρεφομαι με άτομα του επιπέδου μου (επειδή τελείωσα πανεπιστήμιο πιστεύει ότι είμαι καλύτερη από τους υπολοίπους). Κατακρίνει τις επιλογές μου και ειδικά τους συντρόφους μου τους οποίους τους είχε για πέταμα επειδή δεν είχαν πτυχία, όνομα στην κοινωνία και οικονομική άνεση. Με ανάγκασαν να αποκτώ το ένα πτυχίο μετά το άλλο αλλιώς περνούσα πόλεμο. Και για να αποφύγω τον ψυχολογικό πόλεμο έκανα και κάνω αυτό που θέλουν με το ζόρι. Τι άλλο να σου πω νομίζω σε κάλυψα αλλά κ πάλι λίγα είπα.. Επίσης είναι ειρωνική και πολλές φορές θέλει να ελέγχει τα πάντα ανακατεύεται παντού και πίστευε ότι η δική της άποψη είναι η σωστή. Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά της με οδήγησε σε ψυχολόγο όταν γύρισα από σπουδές κ εμέινα εδω οι καυγάδες άρχισαν από την 1η μέρα και είχα καταλάβει ότι θα περάσω δυσκολα. Μέχρι προτείνος τα αντιμετώπιζα μόνη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Α! αφού το έχεις από την εφηβεία αυτό το πράμα, τότε οκ
    Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι απλά θέλω να σου πω ότι το έχω παρά πολλά χρόνια δηλαδή χτίστηκε ο χαράκτηρας μου έτσι δεν μου παρουσιάστηκε ξαφνικά.

Senior Member
    Και επίσης συνεχώς ψάχνω σύντροφο καινούργιο επειδή ψάχνω να εκπληρώσω τα κριτήρια της μαμάς μου γιατί πιστεύω πως τότε θα πάρω την επιβράβευση της. Είμαι ικανή να κάνω σχέση με κάποιον που έχει τα κριτήρια αλλά δεν μου αρέσει πολύ μόνο κ μόνο για να μην αντιμετωπίσω τις εκρήξεις της και την υποτίμηση της πως ειμαξ ανάξια να βρω έναν με πτυχίο και ευκαταστατο για τον οποίο μετά θα περιφανευετε στον κόσμο αργότερα. Συνεχώς έρχεται κ μου λέει είδες η τάδε με γιατρό τα έχει τον τύλιξε μια χαρά μόλις έμαθε ότι είναι γιατρός έπεσε με τα μούτρα (το να τον ερωτεύτηκε η μαμά μου το θεωρεί απίθανο, πιστεύει πως όλες μόλις δουν πτυχίο και λεφτά τους καπαρωνουν ασχέτως αν τους ερωτεύονται η οχι) και μου λέει μπράβο της έξυπνη ήταν άρπαξε την ευκαιρία. Εσύ είσαι κοιμισμένη δεν μπορείς να βρεις έναν της προκοπής και άλλα τέτοια. Και ο φίλος μου μου λέει πως αν ήμουν γιατρός ή δικηγόρος θα με είχατε κάθε μέρα σπίτι και δεν έχει άδικο. Όσες φορές συναντήθηκε με τους γονείς μου ήταν στο νοσοκομείο όταν έπαθα κρίσεις πανικού έντονες κ λιποθυμησα και έπαθα σπασμους την άλλη και η μητέρα μου έριξε τα μούτρα της αλλά πάλι προσπαθώντας να χειριστεί τον φίλο μου και να τον χειραφετησει ενώ ο πατέρας μου τον αντιμετώπιζει σαν σκουπίδι είναι εντελώς υπεροπτικος και αδιάφορος τον αποφεύγει σαν να χει λέπρα. Κάτι που με κάνει να νιώθω όχι απλά άβολα αλλά να θέλω να αρρωστήσω τόσο βαριά μήπως και αλλάξουν γνώμη. Ξέρω ότι η άρρωστοφοβια που απέκτησα είναι από όλο αυτό κι επίσης ήξερα ότι μόνο αν αρρωστήσω σοβαρά υπάρχει περίπτωση να τον γνωρίσουν από κοντά κ όντως αυτό έγινε. Αν μας έβλεπαν μαζί άλλαζαν δρόμο κι εγώ κρυβομουν σαν να με κυνηγούσε αστυνομια. Η μαμά μου βγάζει πολύ κακία και μέχρι που μου είχε πει πως αν κάνω παιδιά με κάποιον που δεν θέλει δεν θα θέλει ούτε τα παιδιά μου γι αυτό να κοιτάξω να βρω κάποιον που θα εγκρινει(αν είναι δυνατόν!). Μ έχει κατηγορήσει ότι αν χωρίσει με τον μπαμπά μου θα φταίω εγώ και για πολλά άλλα. Έχω πάρει την απόφαση να μην παντρευτώ τώρα πια και της είχα πει πως εσύ θα φταις αν δεν κάνω ποτέ οικογένεια. Η αν παντρευτώ ξέρω πως θα έρθει με τα μούτρα στο πάτωμα και θα μου καταστρέψει τη χαρά και δεν αντέχω αλλά ψυχικά φορτία. Ορίστε τώρα μου βγαινει το δράμα Ν αρχίσω να κλαίω κ να λέω γιατί θεέ μου σ εμενα κι άλλα τέτοια αχαχα αλλά δεν θα το κάνω..

Senior Member
    Συνεχώς έρχεται κ μου λέει είδες η τάδε με γιατρό τα έχει τον τύλιξε μια χαρά μόλις έμαθε ότι είναι γιατρός έπεσε με τα μούτρα (το να τον ερωτεύτηκε η μαμά μου το θεωρεί απίθανο, πιστεύει πως όλες μόλις δουν πτυχίο και λεφτά τους καπαρωνουν ασχέτως αν τους ερωτεύονται η οχι) και μου λέει μπράβο της έξυπνη ήταν άρπαξε την ευκαιρία. Εσύ είσαι κοιμισμένη δεν μπορείς να βρεις έναν της προκοπής και άλλα τέτοια.
    Λοιμωξιολόγο-Επιδημιολόγο να βρεις τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους. Να βγαίνει και στα κανάλια, να καραγουστάρει η μαμά!

Εντωμεταξύ η Τωρινή σου φίλη έχει Οριακή διαταραχή προσωπικότητας, μία πρώην φίλη σου είχε Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ενώ εσύ έχεις Δραματική διαταραχή προσωπικότητας.
    Από ότι βλέπω ο κύκλος είναι κλειστός,άρα άτομα με αγχώδεις διαταραχές ή διαταραχές της διάθεσης αποκλείονται. Μια Σχιζοειδής μας μένει τώρα για να ''κλείσει'' επιτυχώς το παρεάκι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Λοιμωξιολόγο-Επιδημιολόγο να βρεις τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους. Να βγαίνει και στα κανάλια, να καραγουστάρει η μαμά!

Εντωμεταξύ η Τωρινή σου φίλη έχει Οριακή διαταραχή προσωπικότητας, μία πρώην φίλη σου είχε Ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας ενώ εσύ έχεις Δραματική διαταραχή προσωπικότητας.
    Από ότι βλέπω ο κύκλος είναι κλειστός,άρα άτομα με αγχώδεις διαταραχές ή διαταραχές της διάθεσης αποκλείονται. Μια Σχιζοειδής μας μένει τώρα για να ''κλείσει'' επιτυχώς το παρεάκι.
    Έχω και ατομα με αγχώδεις διαταραχές και είμαι κι εγώ μια από αυτα. Άσε η παρέα μου είναι διαταραγμένη απ ότι φαίνεται. Δεν κάνω παρέα ακόμα με όλους βεβαια αλλά έχω και τη μάνα μου που παίζει να έχει παρανοειδη διαταραχη

Senior Member
    Ευχομαι να μην αποφασισε εκεινη την επιλογή σπουδών και να την έκανες η ίδια. Να πεις στη μαμα πως ανάμεσα στη εκπαίδευση και τη παιδεία υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάος και πως το να έχει κάποιος μεταδιδακτορικό δεν σημαίνει πως έχει παιδεία όπως και το αντίθετο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ευχομαι να μην αποφασισε εκεινη την επιλογή σπουδών και να την έκανες η ίδια. Να πεις στη μαμα πως ανάμεσα στη εκπαίδευση και τη παιδεία υπάρχει ένα αγεφύρωτο χάος και πως το να έχει κάποιος μεταδιδακτορικό δεν σημαίνει πως έχει παιδεία όπως και το αντίθετο.
    Εχει μάλλιασε η γλώσσα μου να τα λέω αλλά αυτή επιμένει όταν έχεις πτυχίο η κοινωνία σε αντιμετωπίζει αλλιώς έχεις κύρος. Όχι ευτυχώς εκείνη μου εκανε φασαρία για να δηλώσω Ξάνθη για να έρχεται επειδή δεν έχει πλοιο εγώ ήθελα Κέρκυρα, τελικά έβαλα πρώτα Κέρκυρα μετά Ξάνθη και της είπα φυσικά ψέματα και πέρασα Κέρκυρα . Επίσης της λέω πολλά ψέματα αλλά όπως καταλάβενετε είναι η αναγκαίο κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Μα, αυτό ακριβώς σου έγραψα κι εγώ, ότι μοιράζονται κοινά χαρ/κα. Δεν καταλαβαίνω προς τι η όλη η σύγχυση. Και αν το είπα αυτό ήταν για να σου πω έμεσμα ότι αν πράγματι παίζει δραματική, τότε θα πρέπει να δει με εξαιρετική σοβαρότητα το ζήτημα αυτό γιατί με το πλέγμα Β δεν παίζουμε. Κατάλαβες?
    Ρε συ, πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος πιστευεις οτι εισαι που μπορεις να απευθυνεσαι σε μελη με αυτον τον τροπο εδω μεσα.... Στο μεταξυ δεν ξερεις πως γραφεται το gaslighting, ουτε τι ειναι η απαρτιωση αντικειμενου που ειναι θεμελιωδης εννοια των αντικειμενοτροπων σχεσεων:

https://www.google.co.uk/search?biw=...4dUDCAw&uact=5

Βλεπω κατι με σοβαροτητα δε σημαινει προσπαθω να αναβαθμιζω τη σοβαροτητα αυτη. Δαιμονοποιεις τους πασχοντες απο οριακη εδω και 7 χρονια και μονο πιο χολωμενος και επιθετικος γινεσαι, παρα τις επισημανσεις απο αρκετα μελη πως αγνοεις τα θεματα που εχεις και που διαμορφωσαν τη σχεση σου με τη διαταραχη αυτη κι αντιθετα επενδυεις στην ευκολια της υποτιμησης... Σου εχουν κατεβασει ηδη ενα ποστ για επιθεση κατω απο τη ζωνη σε ατομο με διαγνωσμενη αυτη τη διαταραχη και τωρα ψαχνεις και παραεξω στοχους μαλλον.

(Συγγνωμη για τον εκτροχιασμο βικτωρια, θα σου απαντησω πιο εμπεριστατωμενα πιο μετα.)
    Last edited by oboro; 27-04-2020 at 12:16.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ρε συ, πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος πιστευεις οτι εισαι που μπορεις να απευθυνεσαι σε μελη με αυτον τον τροπο εδω μεσα.... Στο μεταξυ δεν ξερεις πως γραφεται το gaslighting, ουτε τι ειναι η απαρτιωση αντικειμενου που ειναι θεμελιωδης εννοια των αντικειμενοτροπων σχεσεων:

https://www.google.co.uk/search?biw=...4dUDCAw&uact=5

Βλεπω κατι με σοβαροτητα δε σημαινει προσπαθω να αναβαθμιζω τη σοβαροτητα αυτη. Δαιμονοποιεις τους πασχοντες απο οριακη εδω και 7 χρονια και μονο πιο χολωμενος και επιθετικος γινεσαι, παρα τις επισημανσεις απο αρκετα μελη πως αγνοεις τα θεματα που εχεις και που διαμορφωσαν τη σχεση σου με τη διαταραχη αυτη κι αντιθετα επενδυεις στην ευκολια της υποτιμησης... Σου εχουν κατεβασει ηδη ενα ποστ για επιθεση κατω απο τη ζωνη σε ατομο με διαγνωσμενη αυτη τη διαταραχη και τωρα ψαχνεις και παραεξω στοχους μαλλον.

(Συγγνωμη για τον εκτροχιασμο βικτωρια, θα σου απαντησω πιο εμπεριστατωμενα πιο μετα.)
    Δεν υπάρχει πρόβλημα.. Καλύτερα που τα λες γιατί με πανικοβαλλε και πίστεψα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρο την έχουμε αυτή την υποβολιμοτητα εμείς οι δραματικοιλ

Senior Member
    Δεν υπάρχει πρόβλημα.. Καλύτερα που τα λες γιατί με πανικοβαλλε και πίστεψα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρο την έχουμε αυτή την υποβολιμοτητα εμείς οι δραματικοιλ
    Ειναι και ενα παραπανω που εχεις και ιστορικο με φοβο για τις αρρωστιες σε τοσα θρεντ σου. Βασικα τωρα που ξαναδιαβασα τα ποστ σου ηθελα να σε ρωτησω η σχεση σου με τον πατερα σου πως ειναι. Γραφεις κυριως για τη μητερα σου ποσο ελεγκτικη και παρεμβατικη ειναι και υποτιμητικη για τις επιλογες σου... Ο πατερας σου τι σταση κρατουσε σε ολα αυτα; Πηγαινε γενικα με τα νερα της; Η ηταν περισσοτερο ανεκτικος με μια ουδετερη σταση;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Βασικα περα απ' την πλακα, που ειναι το προβλημα να κανει παρεα καποιος με ατομα που εχουν διαταραχες, εστω και προσωπικοτητας; Το ζητουμενο ειναι να μην δημιουργουν προβληματα η μια στην αλλη οχι να ειναι "υγιεις επιλογες" με καποια στιγματιστικη εννοια. Αν λαμβανει κανεις υποστηριξη και συντροφικοτητα τοσο μεγαλη σημασια εχει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ειναι και ενα παραπανω που εχεις και ιστορικο με φοβο για τις αρρωστιες σε τοσα θρεντ σου. Βασικα τωρα που ξαναδιαβασα τα ποστ σου ηθελα να σε ρωτησω η σχεση σου με τον πατερα σου πως ειναι. Γραφεις κυριως για τη μητερα σου ποσο ελεγκτικη και παρεμβατικη ειναι και υποτιμητικη για τις επιλογες σου... Ο πατερας σου τι σταση κρατουσε σε ολα αυτα; Πηγαινε γενικα με τα νερα της; Η ηταν περισσοτερο ανεκτικος με μια ουδετερη σταση;
    Ο πατερας μου με στήριζε και ήταν το στήριγμα μου τα τελευταία χρόνια άλλαξε και την υποστηρίζει. Άσε έχω με άρρωστιες ναι και τώρα μ έχει κολλήσει ότι έχω μανία.

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast