Originally Posted by
Sonia
Περιστατικό εξακριβωμένο 100% ότι έγινε έτσι πριν κάποια χρόνια:
Πάει γνωστός με την κοπέλα του στην Αράχωβα τις γιορτές και ένα βράδυ βρίσκουν στο αυτοκίνητο χαρτάκι με καρδούλες και φιλάκια "Νίκο μωρό μου δεν μου το είπες ότι θα πήγαινες Αράχοβα, έμαθες ότι είμαι κι εγώ εδώ και ήθελες να μου κάνεις έκπληξη;" Γίνεται ο τρίτος Παγκόσμιος ανάμεσα στο ζευγάρι και την άλλη μέρα παίρνει ένας κάφρος φίλος του από τα παλιά τον Νίκο και του λέει ότι είναι Αράχοβα και ότι είδε και αναγνώρισε το αμάξι και ήθελε να του κάνει πλάκα. Λογική 10χρονου από κοντά 30 χρονών μαντράχαλο. Άντε να πείσεις την κοπέλα τώρα ότι αυτό ήταν κακόγουστη φάρσα. Δεν πα να πήγε ο ίδιος ο φίλος να της εξηγήσει, δεν πα να ορκιζόταν ο άλλος, νόμιζε απλά ότι κάποιος φίλος του πήγαινε να τον καλύψει. Μιλάμε για σχέση σοβαρή 2-3 χρόνων ήδη, αλλά η κοπέλα ήταν από άλλη χώρα και πήγαινε συχνά για βδομάδες στους δικούς της, πράγμα την έκανε ακόμα πιο καχύποπτη. Τον χώρισε για κάνα 6μηνο και μετά με πάρα πολύ προσπάθεια την έπεισε και κάνανε μία νέα αρχή. Τώρα είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά.
Υπάρχει κι η μαλακία στον εγκέφαλο σε κάποιους ανθρώπους.
Ωστόσο αν έχουν προηγηθεί κι όλα αυτά τα σκηνικά, μπορεί ο άντρας της Gia να είχε ήδη γκόμενα ή να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι "πήγες να με χωρίσεις, δεν με εμπιστευόσουν, θα κάνω κι εγώ τώρα ότι μου γουστάρει και θα πετάω χαρταετό" .
Και δεν στέκεται εύκολα σαν απόδειξη απιστίας αυτό σε ένα δικαστήριο, μην λέτε βλακείες, απλά θα το αρνηθεί.