Τον τσακωσα με ύποπτα αντικείμενα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 77
    Senior Member
    Περιστατικό εξακριβωμένο 100% ότι έγινε έτσι πριν κάποια χρόνια:
    Πάει γνωστός με την κοπέλα του στην Αράχωβα τις γιορτές και ένα βράδυ βρίσκουν στο αυτοκίνητο χαρτάκι με καρδούλες και φιλάκια "Νίκο μωρό μου δεν μου το είπες ότι θα πήγαινες Αράχοβα, έμαθες ότι είμαι κι εγώ εδώ και ήθελες να μου κάνεις έκπληξη;" Γίνεται ο τρίτος Παγκόσμιος ανάμεσα στο ζευγάρι και την άλλη μέρα παίρνει ένας κάφρος φίλος του από τα παλιά τον Νίκο και του λέει ότι είναι Αράχοβα και ότι είδε και αναγνώρισε το αμάξι και ήθελε να του κάνει πλάκα. Λογική 10χρονου από κοντά 30 χρονών μαντράχαλο. Άντε να πείσεις την κοπέλα τώρα ότι αυτό ήταν κακόγουστη φάρσα. Δεν πα να πήγε ο ίδιος ο φίλος να της εξηγήσει, δεν πα να ορκιζόταν ο άλλος, νόμιζε απλά ότι κάποιος φίλος του πήγαινε να τον καλύψει. Μιλάμε για σχέση σοβαρή 2-3 χρόνων ήδη, αλλά η κοπέλα ήταν από άλλη χώρα και πήγαινε συχνά για βδομάδες στους δικούς της, πράγμα την έκανε ακόμα πιο καχύποπτη. Τον χώρισε για κάνα 6μηνο και μετά με πάρα πολύ προσπάθεια την έπεισε και κάνανε μία νέα αρχή. Τώρα είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά.

Υπάρχει κι η μαλακία στον εγκέφαλο σε κάποιους ανθρώπους.
    Ωστόσο αν έχουν προηγηθεί κι όλα αυτά τα σκηνικά, μπορεί ο άντρας της Gia να είχε ήδη γκόμενα ή να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι "πήγες να με χωρίσεις, δεν με εμπιστευόσουν, θα κάνω κι εγώ τώρα ότι μου γουστάρει και θα πετάω χαρταετό" .
    Και δεν στέκεται εύκολα σαν απόδειξη απιστίας αυτό σε ένα δικαστήριο, μην λέτε βλακείες, απλά θα το αρνηθεί.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Περιστατικό εξακριβωμένο 100% ότι έγινε έτσι πριν κάποια χρόνια:
    Πάει γνωστός με την κοπέλα του στην Αράχωβα τις γιορτές και ένα βράδυ βρίσκουν στο αυτοκίνητο χαρτάκι με καρδούλες και φιλάκια "Νίκο μωρό μου δεν μου το είπες ότι θα πήγαινες Αράχοβα, έμαθες ότι είμαι κι εγώ εδώ και ήθελες να μου κάνεις έκπληξη;" Γίνεται ο τρίτος Παγκόσμιος ανάμεσα στο ζευγάρι και την άλλη μέρα παίρνει ένας κάφρος φίλος του από τα παλιά τον Νίκο και του λέει ότι είναι Αράχοβα και ότι είδε και αναγνώρισε το αμάξι και ήθελε να του κάνει πλάκα. Λογική 10χρονου από κοντά 30 χρονών μαντράχαλο. Άντε να πείσεις την κοπέλα τώρα ότι αυτό ήταν κακόγουστη φάρσα. Δεν πα να πήγε ο ίδιος ο φίλος να της εξηγήσει, δεν πα να ορκιζόταν ο άλλος, νόμιζε απλά ότι κάποιος φίλος του πήγαινε να τον καλύψει. Μιλάμε για σχέση σοβαρή 2-3 χρόνων ήδη, αλλά η κοπέλα ήταν από άλλη χώρα και πήγαινε συχνά για βδομάδες στους δικούς της, πράγμα την έκανε ακόμα πιο καχύποπτη. Τον χώρισε για κάνα 6μηνο και μετά με πάρα πολύ προσπάθεια την έπεισε και κάνανε μία νέα αρχή. Τώρα είναι παντρεμένοι με δύο παιδιά.

Υπάρχει κι η μαλακία στον εγκέφαλο σε κάποιους ανθρώπους.
    Ωστόσο αν έχουν προηγηθεί κι όλα αυτά τα σκηνικά, μπορεί ο άντρας της Gia να είχε ήδη γκόμενα ή να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι "πήγες να με χωρίσεις, δεν με εμπιστευόσουν, θα κάνω κι εγώ τώρα ότι μου γουστάρει και θα πετάω χαρταετό" .
    Και δεν στέκεται εύκολα σαν απόδειξη απιστίας αυτό σε ένα δικαστήριο, μην λέτε βλακείες, απλά θα το αρνηθεί.
    Πω πω αυτη δεν ήταν φάρσα. Αλλά γίνονται και αυτά μάλλον.
    Οπότε δεν μπορεί να είναι σίγουρη η κοπέλα για τίποτα. Απλά να το ψαξει καλα το θέμα και να μη το αφησει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gia66 View Post
    Που θα πει;
    Που θα πει πως εφόσον δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά αλλά βρέθηκαν προφυλακτικά, έχει άλλη και για να μπορέσει να αντεπεξέλθει και με εσένα και με την άλλη παίρνει βιάγκρα. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιομαστε!

Senior Member
    Δεν τα παίρνει για μένα,αφού του κάνω εγώ μαρς συνήθως και τελείως ξαφνικά,πως ειναι δυνατόν να ξέρει πότε εγώ θα του την πεσω;Δεν το κάνω μεσανατολικό εσένα δηλαδή θα σου φαινόντουσαν λογικά όλα αυτά;
    Εφόσον παίρνει βιαγκρα αυτό μπορεί να κρατάει και μέρες άσχετα αν εσύ κάνεις μαρς. Μπορεί να έχει στυτική δυσλειτουργία και να ντρέπεται να στο πει λόγω υπερηφάνειας γοήτρου κλπ. Δεν λέω ότι μπορεί να μην βάσιμες οι υποψίες σου απλά δες πρώτα και αυτό

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Που θα πει πως εφόσον δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά αλλά βρέθηκαν προφυλακτικά, έχει άλλη και για να μπορέσει να αντεπεξέλθει και με εσένα και με την άλλη παίρνει βιάγκρα. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιομαστε!
    Και γω κατι τετοιο υποψιαζομαι,αχορταγος ο κυριος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    Εφόσον παίρνει βιαγκρα αυτό μπορεί να κρατάει και μέρες άσχετα αν εσύ κάνεις μαρς. Μπορεί να έχει στυτική δυσλειτουργία και να ντρέπεται να στο πει λόγω υπερηφάνειας γοήτρου κλπ. Δεν λέω ότι μπορεί να μην βάσιμες οι υποψίες σου απλά δες πρώτα και αυτό
    και τα προφυλακτικα γιατι τα εχει; για ξεκαρφωμα;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και τα προφυλακτικα γιατι τα εχει; για ξεκαρφωμα;
    Τα παιρνει τα κανει νερομπαλονακια και τα πεταει στους καθηγητες του,ενω γραφουν στον πινακα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Πω πω αυτη δεν ήταν φάρσα. Αλλά γίνονται και αυτά μάλλον.
    Οπότε δεν μπορεί να είναι σίγουρη η κοπέλα για τίποτα. Απλά να το ψαξει καλα το θέμα και να μη το αφησει.
    τι λετε ρε παιδια.
    εκεινος το αφησε πανω στο τζαμι. ο δικος του του το εβαλε μεσα στο βρακι και μαλιστα μαζι με προφυλακτικα, και δεν πηρε χαμπαρι;
    αυτα δεν γινονται ουτε απο καθυστερημενους, οχι απο 10χρονα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το εβαλε στην τσεπη του βρακιου του ξενος ανθρωπος και να μην το ειδε αν οχι αμεσως, οταν ξεντυθηκε εστω.

Senior Member
    Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να ψάξω κι άλλο το θέμα,να τα ξεψαχνισω όλα.Δεν μπορεί,κάτι θα βρω.Και αν δεν βρω ίσως ένα συμβαίνει και με υποψιαζει..μπορεί να τα παίρνει με άλλη γιατί λόγω άγχους η ψυχολογικού βάρους να μην "δουλεύει" το πράγμα και απλά για να μην τον ξαποστειλει τα χρησιμοποιεί...δεν ξέρω θα το ψάξω πολύ ακόμα,θα το κάνω φύλλο και φτερό
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να ψάξω κι άλλο το θέμα,να τα ξεψαχνισω όλα.Δεν μπορεί,κάτι θα βρω.Και αν δεν βρω ίσως ένα συμβαίνει και με υποψιαζει..μπορεί να τα παίρνει με άλλη γιατί λόγω άγχους η ψυχολογικού βάρους να μην "δουλεύει" το πράγμα και απλά για να μην τον ξαποστειλει τα χρησιμοποιεί...δεν ξέρω θα το ψάξω πολύ ακόμα,θα το κάνω φύλλο και φτερό
    Τελικά τι σου είπε για να δικαιολογηθει?η ακόμη ψάχνει τι θα πει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Τελικά τι σου είπε για να δικαιολογηθει?η ακόμη ψάχνει τι θα πει?
    Μου είπε ότι θα βρει ποιος το έκανε γιατί όταν τον ρώτησα σοκαρίστηκε κιολας

Senior Member
    Τίποτα δεν θα βρεις και δεν έπρεπε να του πεις τίποτα. Αυτόκινητο έχετε; Είναι δικό του; Το οδηγάει μόνο αυτός ή και εσύ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τίποτα δεν θα βρεις και δεν έπρεπε να του πεις τίποτα. Αυτόκινητο έχετε; Είναι δικό του; Το οδηγάει μόνο αυτός ή και εσύ;
    Μόνο εκείνος εγώ δεν οδηγώ

Senior Member
    Καλα ρε παιδια πλακα κανετε στην κοπελα ?τι φαρσα του καναν οι φιλοι του? ουτε ο Μανθος Φουστανος δεν θα το λεγε αυτο... εδω λεει οτι βρηκε προφυλακτικα ενω δεν βαζει ποτε μαζι της ....πρεπει να το ψαξεις να δεις τι παιζει με αλλη αλλα τωρα που του το ειπες αυτο θα προσεχει ακομη περισσοτερο...

Senior Member
    εδω μασ λεει δεν οδηγαει τι κανει αμα δεν οδηγαει μιση ζωη ζει δηλαδη αμα θελει να παει καπου μονο με τον αντρουλη δηλαδη αμα παθει κατι ο αντρασ ποιοσ θα αναλαβει ο φουφουτοσ αυτη τι την εχει μονο για μοστρα τι ειναι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast