Samuel, διαβάζω με ενδιαφέρον αυτά που γράφεις και θα ήθελα να διαβάσεις αυτά που έχω να γράψω και εγώ, σκέψεις που μου ήρθαν απο τα δικά σου γραφόμενα.
Θα μπορούσε να πει κανείς πως άνθρωπος είναι ένα είδους ζώο που φοράει τον μανδύα πνευματικής εξέλιξης ονόματι πολιτισμό. Ο άνθρωπος στην ουσία έχει ελάχιστες πραγματικές ανάγκες για να επιβιώσει, συγκεκριμένα τροφή, νερό, ύπνο και σέξ για να αναπαραχθεί. Οι υπόλοιπες ανάγκες θα έλεγε κανείς πως είναι παρασκευάσματα του πολιτισμού. Υπό αυτή την έννοια υγιής είναι ο άνθρωπος που επιβιώνει, ο άνθρωπος που θρέφεται σύμφωνα με το αίσθημα της πείνας, ο άνθρωπος που κοιμάται φυσιολογικά για να ξεκουραστεί, ό άνθρωπος που κάνει σεξ για να αναπαραχθεί....
Στην κοινωνία που ζούμε ο άντρας και η γυναίκα δρουν και εξελίσσονται διαφορετικά, σύμφωνα με τον ρόλο που υποδύεται ο καθένας, με τα πληθυσμιακά δεδομένα των δύο φύλλων, παράγωγο και αυτό, κατα τη γνώμη μου, του πολιτισμού, των βιολογικών συνθηκών και της ιεραρχικής κοινωνίας. Εάν οι γυναίκες ήταν σωματικώς ποιο δυνατές απο τους άντρες και ποσοστιαία πολύ πιο λίγες, πιθανώς να ζούσαμε σε έναν διαφορετικό κόσμο, μια μητριαρχική κοινωνία. Στα μυρμήγκια για παράδειγμα, τα αρσενικά είναι οι εργάτες, και τα θηλυκά προστατεύονται και αναπαράγουν.
Ο άνθρωπος πλέον, έχει περάσει απο το στάδιο της εξέλιξης, στο στάδιο της ευημερίας. Ενώ δηλαδή οι προγονοί μας είχαν αρκεστεί στα ελάχιστα για να επιβιώσουν, οι μοντέρνοι άνθρωποι χτίζουν έναν σύγχρονο πύργο της Βαβυλωνίας, τόσο σε ανάγκες, όσο και σε υλικές κατασκευές.
Φτάνω λοιπόν σε αυτά που θέλω να πώ.
1ον το σεξ είναι βιολογική και φυσιολογική ανθρώπινη ανάγκη.
2ον το σεξ αυτό καθ\'αυτο είναι κοινή επιθυμία και για τα δύο φύλλα. Όσο το θέλει έναν άντρας τόσο μπορεί να το θέλει και μια γυναίκα καθώς και το αντίθετο (έλλειψη επιθυμίας).
3ον οποιαδήποτε φιλοσοφική συζήτηση για να δημιουργηθεί είναι βασικό να έχουν λυθεί τα ζητήματα της επιβίωσης. Ακόμα και οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι στην πλειοψηφία τους ήσαν πλούσιοι γι\'αυτό και είχαν όλο τον χρόνο να φιλοσοφήσουν, να αναρωτηθούν και να δημιουργήσουν τον λαμπρό πολιτισμό. Απο την άλλη στα χρόνια του Μεσσαίωνα, τα σκοτεινά χρόνια οι άνθρωποι ψοφούσαν απο την πείνα και δεν είχαν τον χρόνο να αναλύσουν το οτιδήποτε. Εξίσου και οι μάγισσες που καίγανε. Εξίσου και η προσηλύτιση στον θεό. Και όσο για τις επιστήμες, αυτές έμειναν πολύ πίσω. Ίσως τώρα να ζούσαμε στο φεγγάρι στην περίπτωση που η εξέλιξη του πολιτισμού είχε διαφορετική πορεία.....
Παραπέρα, μετά τους παγκόσμιους πολέμους θα έλεγε κανείς πως ο πληθυσμός αυξήθηκε εντυπωσιακά. Εφόσον οι άνθρωποι δεν πολεμούν, αναπαράγονται με ταχύτατους ρυθμούς.
Το σέξ είναι παντού φίλε μου. Σε όλες τις εποχές, σε όλους τους πολιτισμού. Ο θεός έρωτας όμως έχει χάσει την αξιοπρέπεια του πίσω απο ψεύτικες ανάγκες για υλιστικές κατακτήσεις και αλαζόνες υποκινητές.
Το σεξ είναι η πιο ολοκληρωμένη αίσθηση και έκφραση γιατι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις πέντε βασικές σου αισθήσεις. Το ξεχνάμε αυτό και πολλές φορές αρκούμαστε στο οφθαλμόλουτρο..
Είναι ότι καλύτερο έχει να μας προσφέρει η ζωή.
η μάλον
Το μοναδικό νόημα της ζωής