Όντως δεν έχουμε μιλήσει μια χαρά γιατί μεσολάβησαν όλα αυτά.
Μια χαρά μιλήσαμε την τελευταία φορά που είπα ότι σοβαρευτηκε και έκοψε τα ψέματα
Printable View
Γυναίκα ξέρει οτι εισαι, δεν χρειάζεται να του στείλεις φώτο με μαγιό για να το καταλάβει. Μην προσπαθεις να καλύψεις τις δικές σου ανασφαλειες λέγοντας χαζες δικαιολογίες.
Θα ηταν χαζός αν δεν έχει καταλάβει οτι τον θέλεις.χαιδεματα,υπονοούμε να κτλ.
Ίσως απλά δεν του άρεσεις.
Δηλαδή γιατί να μην του αρέσω? Δεν καταλαβαίνω?
Ύστερω σε κάτι?
Ή θα έχει κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες? Το λέει και μόνος του ότι θέλει κάποια.
Θα το πάρω σαν αποτυχία να μην με θέλει ούτε κάποιος που τρώει χυλοπίτες από μέτριες
Και εγώ δηλαδή πως θα αποκτήσω σχέση;
Βασικά μια φορά τον χάιδεψα.
Υπονοούμενα λέει και εκείνος, αλλά δεν μου αρκούν.
Πρέπει εγώ να προσπαθώ γιατί δεν θα κάνει κάτι παραπάνω και το τονίζει κάθε φορά που βρισκόμαστε ότι δεν την πέφτει
Είπα εγώ ότι υστερείς κάπου;
Οσοι δεν μας αρέσουν σε αυτον τον πλανήτη, δεν σημαίνει ότι υστερούν σε κατι. Αλλιώς ολοι θα ταίριαζαν με όλους, κατι που βλέπουμε καθημερινά οτι δεν ισχυει.
Είναι καθαρά θέμα ΓΟΥΣΤΟΥ. Μπορεί να μην ταιριάζει, πολλά μπορεί. Η απλά να μην είσαι του στυλ του. Δεν ειναι προσωπική σου αποτυχία αυτό, ειναι το δικαίωμα της επιλογής του καθενός.
Και εγω δεν κατάλαβα γιατί βιαζεσαι τόσο πολυ. Βγείτε, γνωριστειτε καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο και βλέπετε πως παει.
Ε ναι, αλλά αν μέχρι τότε του την πέσει κάποια άλλη; Αυτός έχει παρέες και γνωριμίες και οι φίλες του κατά καιρούς προσπαθούν να του κάνουν καταστάσεις με φίλες τους.
Και εγώ στην καλύτερη σε κανένα τετράμηνο θα ξεκινήσω κάτι που θα μπορώ να κάνω γνωριμίες από εκεί. Μέχρι να δικτυωθω, να κάνω παρέες και να γνωρίσω κάποιον άλλο θα περάσει καιρός.
Πάλι στο τιντερ θα καταφύγω; Είχα αηδιασει τόσο που το έσβησα
25
Σχέση δεν έχω κάνει ακόμα ( και δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ)
Και γιατί να μην κάνεις ποτέ; 25 χρόνων κορίτσι είσαι. Όλα στην ώρα τους.
Αυτα τα πράγματα δεν τα παραγγέλνουμε να μας έρθουν έτοιμα την ημέρα και την ώρα που θέλουμε.
Περνά καλά,βγες, ζησε τις στιγμες τώρα. Βγες με το παιδί που σου αρέσει και αμα του αρεσεις σιγα σιγά θα γίνει κάτι. Προς τι η βιασύνη;
Ε όταν έχεις πάει 25 και δεν έχεις κάνει μια σχέση νιωθεις ότι υστερείς.
Επίσης δεν έχεις αισθανθει τρυφερότητα και ασφάλεια.
Δεν ξέρω για άλλους, εγώ προσωπικά για εμένα μιλάω.
Και όταν έχεις περάσει μια ζωή με το να βλέπεις τους γύρω σου σε σχέσεις με καλά άτομα είναι κάπως...
Δεν έζησα ούτε στο σχολείο κάποια σχέση και ζήλευα πολύ όσες είχαν.
Χωριά η πίεση από το περιβάλλον
Η μητέρα μου έχει καταλαβει πως λειτουργούν οι άντρες πλέον και έχει σταματήσει να με πρήζει. Λέει πως έχω δίκιο και να μην απογοητεύομαι, θα βρεθεί κάποιος καλός κάποια στιγμή ( σαν να με λυπάται όμως)
Ο πατέρας μου και οι συγγενείς δεν λένε κάτι, αλλά πετάνε πράγματα του τύπου " με ένα καλό παιδί" , " να βρεις ένα καλό παιδί" χωρίς να γνωρίζουν την προσωπική μου κατάσταση. Δηλαδή το έχουν δεδομένο πως δεν έχω σχέση
εδώ είναι ανύπαντρες 50+ χρονών άνθρωποι και δεν κάνουν έτσι όπως εσύ
τι μια ζωή 25 χρονών είσαι
έχεις πάει σε ειδικό?
Δεν είναι για όλους εύκολες οι σχέσεις και δεν αρκεί να είσαι όμορφος/η! Μπορεί να το έχεις ξαναπεί αλλού, αλλά φίλους έχεις? Πρώτα ξεκινάς με αυτό και μετά κυνηγάς σχέση
Εξήγησε μου. Γιατί αναφέρεις τόσες λεπτομέρειες για το πως αντιδράει το σώμα του όταν τον ακουμπάς κτλ; Νομίζεις θα επηρεάσει αυτο τα άτομα που θα διαβάσουν το θέμα σου; και αυτό με την φωτογραφία με μαγιό πάλι δεν το κατάλαβα. Έχεις τον άνθρωπο κοντά σου, μπροστά σου. Του μιλας, τον αγγίζεις και θες να κάνεις την ίδια ακριβώς διαδικασία που κάνεις με τα άτομα που γνωρίζεις από σαιτ γνωριμιών; Γιατί;
Κανόνισε να βγείτε, συζητήστε, γνωριστείτε και αν είναι να προχωρήσει όλο αυτό θα προχωρήσει. Σε συμβουλεύω να μην αρχίσεις συζήτηση για τις ανασφάλειες σου, ότι δεν είχες ξανά σχέση κτλ (να το αναφέρεις ναι, αλλά ως εκεί). Εσύ ορίζεις το πλαίσιο που γίνεται μια συζήτηση, μην ρίχνεις τον εαυτό σου μπροστά από κανένα. Όλοι μας από κάπου αρχίζουμε. Άλλοι στα 17 τους, άλλοι στα 27, άλλοι στα 107. Δεν είναι κακό. Κακό είναι ότι επηρεάζεσαι από τους γύρω σου, κακό είναι που δεν έχεις δώσει ακόμη σημασία για να φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου και τον τρόπο που βλέπεις τους γύρω σου, κακό είναι που αυτό το θέμα θα γίνει βιβλίο όπως και τα άλλα σου θεματα κι που εσύ θα συνεχίσεις να εισαι στον ίδιο παρανομαστη.
Φίλους δεν έχω.
Αν ξεκινήσω μεταπτυχιακό θα τ κυνηγήσω ν κάνω παρέες, μιας και από τιντερ έχω αηδιασει πλέον με τις γνωριμίες και μόνο αν δεν δω καμία προκοπή θα το ανοίξω ξανά.
Στον συγκεκριμένο ΘΕΛΩ να στείλω τέτοια φωτό. Στους άλλους δεν έστελνα γιατί δεν ήθελα.
Αυτός ακόμα και να με θέλησει μόνο σεξουαλικά, επειδή είναι σοβαρός και όχι μπαμπουίνος θα μου φερθεί ωραία . Ναι οκ με βλέπει και μιλάμε. Αυτός ξέρει τον χαρακτήρα μου πάνω κάτω . Αλλα επειδη ξεκινήσαμε ως φίλοι θέλω να με δει ως ελκυστική γυναίκα που θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της, εστω και σεξ. Ακόμα και έτσι μπορώ να πάρω αυτό που θέλω με τον τρόπο μου γιατί δεν είναι τύπος της ξεπετας
Ολόσωμη φωτό μου ζήτησε ο ίδιος μέσα στην καραντίνα που μιλάγαμε σε κάποια φάση.
Λέγαμε ότι όλοι παχυναν και με ρώτησε αν έχω παχύνει κι εγώ και του λέω όχι
Και μου ζήτησε φωτό να με δει , αλλά επειδή είχα τα νευρα μου με τους άλλους που ζητούσαν φωτό του είπα θα με δεις από κοντά και θα μου πεις
Και είπα με ποιον τρόπο θα τη στείλω
Τάχα αυθόρμητα
Τώρα δεν υπάρχει καραντίνα.. Βγες σαν άνθρωπος μαζί του και τέλος. Άστο κινητό. Πρόσωπο με πρόσωπο. Είσαι φουλ ανασφαλής και δεν κάνεις τίποτα να το φτιάξεις. Περιμένεις να σε αποδεχτεί ο άλλος επειδή θεωρείς ότι έχεις το τέλειο σώμα. Δεν πάει έτσι. Για πόσο νομίζεις ότι ένας άνθρωπος ασχολείται απλά με την εμφάνιση του άλλου; ή δεν θα μιλάτε όταν θα βγαίνετε και θα κοιτάει μόνο την εμφάνιση σου;
Βγήκαμε ήδη μια φορά και του εξήγησα τις ανασφάλειες μου και ότι δεν με βλέπει κανείς σοβαρά και μου είπε ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι αλλά αυτοί είναι μαλακες και βλέπει από φίλους του ότι κάνουν τα ιδια.
Μου είπε ότι μάλλον βγάζω κάτι σεξουαλικό και με βλέπουν έτσι και ότι κάτι έχει το φιλί μου.
Και είπε ότι έτσι κάνουν όλοι πια και πηδάνε ενώ οι σοβαροί όπως αυτός μένουν με το πουλί στο χέρι.
Αλλά δεν με θεώρησε προβληματική ή μη σοβαρή
Τι περίμενες να σου πει; Έχεις πρόβλημα εσύ? Ή ότι ψάχνεις για σχέση σε λάθος μέρη; (τσατ ρουμ).
Λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να έκανες μόνο σεξ μαζί του.. Είσαι σίγουρη γιαυτό; Αν κάνατε σεξ και μετά εξαφανιζόταν θα ήσουν εντάξει; Γιατί εγώ πιστεύω πως νομίζεις ότι τον άντρα τον κρατάει μια γυναίκα με το σεξ; Πιστεύεις πως θα κάνεις σχέση μαζί του επειδή θα κάνετε σεξ. Κάπου πρέπει να ρίξεις ευθύνες που ακόμη δεν έχεις κάνει σχέση ε; Ε ας πούμε ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σεξ..
γι αυτο βαζω το "γυμνο" σε εισαγωγικα. δεν ειπα οτι βγηκες ξεβρακωτη, αλλα οτι επιδιωκεις να δειχνεις το σωμα σου ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!, δεν ειναι οτι στελνεις για νυφη στην αστραλια..., αντι να δειξεις οτι εχεις και περιεχομενο.
το σωμα σου το ξερει. εχεις φωτο με μαγιω, σε εχει συανντησει πολλες φορεα απο κοντα που ειναι το πιο σημαντικο (γιατι απο φωτος στο ιντερνετ, ασε καλυτερα, ας μην το συζητησουμε).
αυτο που κανεις στον εαυτο σου, προσπαθεις να το κανεις και σε αυτον. του λες οτι ειναι ομορφος, και πιο ομορφος απο τους αλλους.
αν δεν ειναι τενεκες ξεγανωτος (οπως στο λεω ακριβως) δεν εχει κανεναν καημο αν ειναι πιο ομορφος απο τους αλλους..
η αυτοπεποιθηση που του λειπει μαλλον ειναι στον τομεα των εμπειριων, ειτε εχει κανει σεξ, ειτε δεν εχει κανει (που ειναι πολυ πιθανο οπως τον περιγραφεις).
τι μπορει να εννοω να τον πλησιασεις ψυχικα;;;;; για σκεψου.... μορφωμενη κοπελα εισαι. δεν ξερεις δηλαδη τι ειναι η ψυχικη επαφη;;
ε, αυτο εννοω!
συμφωνω στο οτι δεν πρεπει να γινετε φιλεναδες να ξερει οτι τον βλεπεις ερωτικα, αλλα με το να του στελνεις κρεας, αυτος νομιζει οτι ψαχνεις ξεπετα, οχι ερωτικη σχεση...
κι οσο στελνεις μαγιω, τοσο θα κλεινεται γιατι στο ειπε οτι ειναι ΠΟΛΥ συνεσταλμενος!
δεν τον χαλαρωνεις με τα μαγιω, τον κομπλαρεις χειροτερα.
αυτο που θα τον χαλαρωσει αν ειναι απειρος κι αυτος, ειναι το να εξοικειωθειτε. το να βγειτε μονοι αρκετες φορες, να μιλατε, να εχετε καποιες κοινες εμπειριες, κι ανε χεις καημο να δειξεις το σωμα σου, πατε μαζι για κανενα μπανιο.
ειπα εγω οτι ειναι κακο να μην θες σεξ αμεσα;;;;;
εγω ειπα οτι φερεσαι σαν να θες σεξ αμεσα, δειχνοντας κρεας, ενω δεν θες!!!!
αυτο το μηνυμα δινεις, μιλωντας για γκομενους, δειχνοντας κρεας. οτι θελεις να πεσεις στο κρεβατι.
δεν ειπα οτι δεν εχεις θηλυκοτητα, ειπα οτι δεν εισαι σεξουαλα. ειναι διαφορετικα πραγματα. θηλυκη μπορει να εισαι, σεξουαλα δεν εισαι. δεν σε απασχολει το σεξ, δεν το ψαχνεις ουτε οταν εισαι μονη σου. αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μια σχεση.
επομενως γιατι φερεσαι ετσι, και μαλιστα σε καποιον που σου λεει οτι θελει μια κοπελα διπλα του κι οχι ξεπετες;
Με βασανιζει πολυ το οτι δεν εχω κανει σεξ ως αιτια που δεν εχω ακομα σχεση
βλεπω που λενε ολοι οτι δινουν μεγαλη βαση στο σεξ και εγω που δεν εχω εμπειριες λογικα δεν θα κανω καλο σεξ στην αρχη και ετσι θα με παρατησουν
ο συγκεκριμενος ξερω οτι δεν θα πηδηξει και θα φυγει, δεν ειναι τετοιος ανθρωπος
μ αυτα που κανεις, θα φυγει χωρις να πηδηξει..
στις φωτο που εχω δεν φαινεται ολο το σωμα
θελω να με δει κι ολοσωμη, αλλα μπορει και να του προτεινω να παμε για μπανιο, ειναι καλυτερο ετσι οπως το θετεις, γιατι φοβαμαι κι εγω μην κομπλαρει με τη φωτο
'
με συγχωρεις πολυ για τη θυληκοτητα, δεν καταλαβα καλα εγω, τωρα που το εξηγησες ειμαι οκ
του εχω πει οτι δεν θελω ξεπετες και οτι τους εχω σιχαθει αυτους που θελουν ξεπετες. αρα δεν καταλαβε οτι θελω κατι σοβαρο;
δεν ξερω τι καταλαβε, γιατι αυτα που κανεις και λες, ειναι αντιφατικα μεταξυ τους.
επισης, δεν ξερω πως σε βλεπει. αν σε συμπαθει, αν του α ρεσει η παρεα σας, αν περναει καλα οταν ειστε μαζι.
θα το καταλαβεις κανοντας περισσοτερη παρεα. πατε για μπανιο, πατε για φαγητο, βγειτε αρκετες φορες και βλεπεις πως θα παει το πραμα...