Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 312
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Φίλους δεν έχω.
    Αν ξεκινήσω μεταπτυχιακό θα τ κυνηγήσω ν κάνω παρέες, μιας και από τιντερ έχω αηδιασει πλέον με τις γνωριμίες και μόνο αν δεν δω καμία προκοπή θα το ανοίξω ξανά.

Στον συγκεκριμένο ΘΕΛΩ να στείλω τέτοια φωτό. Στους άλλους δεν έστελνα γιατί δεν ήθελα.
    Αυτός ακόμα και να με θέλησει μόνο σεξουαλικά, επειδή είναι σοβαρός και όχι μπαμπουίνος θα μου φερθεί ωραία . Ναι οκ με βλέπει και μιλάμε. Αυτός ξέρει τον χαρακτήρα μου πάνω κάτω . Αλλα επειδη ξεκινήσαμε ως φίλοι θέλω να με δει ως ελκυστική γυναίκα που θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της, εστω και σεξ. Ακόμα και έτσι μπορώ να πάρω αυτό που θέλω με τον τρόπο μου γιατί δεν είναι τύπος της ξεπετας
    Ελκυστική γυναικα είναι η γυναίκα με μαγιό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ελκυστική γυναικα είναι η γυναίκα με μαγιό;
    Όχι απαραίτητα.
    Αλλά για να τον δελεασω, έστω και για σεξ
    Να μην με βλέπει σαν φίλη

Senior Member
    Όχι απαραίτητα.
    Ελκυστική γυναικα ειναι αυτή που ξέρει να μιλήσει και όχι αυτή που θέλει να κρύψει τις ανασφάλειες της πίσω από την εικόνα της. Αν φοβάσαι ότι σε βλέπει φιλικά ξεκαθάρισε του με λόγια για να δεις και τις προθέσεις του. Οι κινήσεις απελπισίας είναι απωθητικες.

Senior Member
    Όχι απαραίτητα.
    σε πείραξε η ζέστη και η καραντίνα μαζί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    σε πείραξε η ζέστη και η καραντίνα μαζί!
    Συμβούλεψε την ρε πανό.. Αφού είσαι και έμπειρος. Δηλαδή είναι αστείο να σχολιάζεις υποτιμητικά εσύ που κάνεις τα ίδια. Ή βοηθάς κάποιον ή Άστον εκεί να κάνει ότι γουστάρει.

Senior Member
    Φίλους δεν έχω.
    Αν ξεκινήσω μεταπτυχιακό θα τ κυνηγήσω ν κάνω παρέες, μιας και από τιντερ έχω αηδιασει πλέον με τις γνωριμίες και μόνο αν δεν δω καμία προκοπή θα το ανοίξω ξανά.

Στον συγκεκριμένο ΘΕΛΩ να στείλω τέτοια φωτό. Στους άλλους δεν έστελνα γιατί δεν ήθελα.
    Αυτός ακόμα και να με θέλησει μόνο σεξουαλικά, επειδή είναι σοβαρός και όχι μπαμπουίνος θα μου φερθεί ωραία . Ναι οκ με βλέπει και μιλάμε. Αυτός ξέρει τον χαρακτήρα μου πάνω κάτω . Αλλα επειδη ξεκινήσαμε ως φίλοι θέλω να με δει ως ελκυστική γυναίκα που θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί της, εστω και σεξ. Ακόμα και έτσι μπορώ να πάρω αυτό που θέλω με τον τρόπο μου γιατί δεν είναι τύπος της ξεπετας

ενώ οι άλλοι δεν ήταν σοβαροί και ήσουν μόνο εσύ είσαι
    εμφάνιση σου γυμνή μπροστά του μετά
    τι θέλεις να πάρεις με τον τρόπο σου? το σεξ?

Senior Member
    Ολόσωμη φωτό μου ζήτησε ο ίδιος μέσα στην καραντίνα που μιλάγαμε σε κάποια φάση.
    Λέγαμε ότι όλοι παχυναν και με ρώτησε αν έχω παχύνει κι εγώ και του λέω όχι
    Και μου ζήτησε φωτό να με δει , αλλά επειδή είχα τα νευρα μου με τους άλλους που ζητούσαν φωτό του είπα θα με δεις από κοντά και θα μου πεις

Και είπα με ποιον τρόπο θα τη στείλω
    Τάχα αυθόρμητα

Senior Member
    Συμβούλεψε την ρε πανό.. Αφού είσαι και έμπειρος. Δηλαδή είναι αστείο να σχολιάζεις υποτιμητικά εσύ που κάνεις τα ίδια. Ή βοηθάς κάποιον ή Άστον εκεί να κάνει ότι γουστάρει.

λογική θέλει όχι εμπειρία και δεν θα τσακωθω μαζί σου
    εγώ δεν κάνω αυτά

Senior Member
    Ολόσωμη φωτό μου ζήτησε ο ίδιος μέσα στην καραντίνα που μιλάγαμε σε κάποια φάση.
    Και μου ζήτησε φωτό να με δει , αλλά επειδή είχα τα νευρα μου με τους άλλους που ζητούσαν φωτό του είπα θα με δεις από κοντά και θα μου πεις

Τάχα αυθόρμητα
    έπρεπε να του έλεγες ότι έχεις πάρει κιλά για να δεις πως θα αντιδράσει
    στο πρόσωπο σε έχει δει?

Senior Member

Τάχα αυθόρμητα
    Τώρα δεν υπάρχει καραντίνα.. Βγες σαν άνθρωπος μαζί του και τέλος. Άστο κινητό. Πρόσωπο με πρόσωπο. Είσαι φουλ ανασφαλής και δεν κάνεις τίποτα να το φτιάξεις. Περιμένεις να σε αποδεχτεί ο άλλος επειδή θεωρείς ότι έχεις το τέλειο σώμα. Δεν πάει έτσι. Για πόσο νομίζεις ότι ένας άνθρωπος ασχολείται απλά με την εμφάνιση του άλλου; ή δεν θα μιλάτε όταν θα βγαίνετε και θα κοιτάει μόνο την εμφάνιση σου;

Senior Member
    Τώρα δεν υπάρχει καραντίνα.. Βγες σαν άνθρωπος μαζί του και τέλος. Άστο κινητό. Πρόσωπο με πρόσωπο. Είσαι φουλ ανασφαλής και δεν κάνεις τίποτα να το φτιάξεις. Περιμένεις να σε αποδεχτεί ο άλλος επειδή θεωρείς ότι έχεις το τέλειο σώμα. Δεν πάει έτσι. Για πόσο νομίζεις ότι ένας άνθρωπος ασχολείται απλά με την εμφάνιση του άλλου; ή δεν θα μιλάτε όταν θα βγαίνετε και θα κοιτάει μόνο την εμφάνιση σου;
    Βγήκαμε ήδη μια φορά και του εξήγησα τις ανασφάλειες μου και ότι δεν με βλέπει κανείς σοβαρά και μου είπε ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι αλλά αυτοί είναι μαλακες και βλέπει από φίλους του ότι κάνουν τα ιδια.
    Μου είπε ότι μάλλον βγάζω κάτι σεξουαλικό και με βλέπουν έτσι και ότι κάτι έχει το φιλί μου.

Και είπε ότι έτσι κάνουν όλοι πια και πηδάνε ενώ οι σοβαροί όπως αυτός μένουν με το πουλί στο χέρι.

Αλλά δεν με θεώρησε προβληματική ή μη σοβαρή

Senior Member
    Βγήκαμε ήδη μια φορά και του εξήγησα τις ανασφάλειες μου και ότι δεν με βλέπει κανείς σοβαρά και μου είπε ότι δεν φταίω εγώ σε κάτι αλλά αυτοί είναι μαλακες και βλέπει από φίλους του ότι κάνουν τα ιδια.
    Μου είπε ότι μάλλον βγάζω κάτι σεξουαλικό και με βλέπουν έτσι και ότι κάτι έχει το φιλί μου.

Και είπε ότι έτσι κάνουν όλοι πια και πηδάνε ενώ οι σοβαροί όπως αυτός μένουν με το πουλί στο χέρι.

το έχει το φιλί σου δηλαδή?
    λες να κατηγορούμε τον εαυτό του?

Senior Member

Τι περίμενες να σου πει; Έχεις πρόβλημα εσύ? Ή ότι ψάχνεις για σχέση σε λάθος μέρη; (τσατ ρουμ).
    Λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να έκανες μόνο σεξ μαζί του.. Είσαι σίγουρη γιαυτό; Αν κάνατε σεξ και μετά εξαφανιζόταν θα ήσουν εντάξει; Γιατί εγώ πιστεύω πως νομίζεις ότι τον άντρα τον κρατάει μια γυναίκα με το σεξ; Πιστεύεις πως θα κάνεις σχέση μαζί του επειδή θα κάνετε σεξ. Κάπου πρέπει να ρίξεις ευθύνες που ακόμη δεν έχεις κάνει σχέση ε; Ε ας πούμε ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σεξ..

Senior Member

Δεν έχει δει τίποτα γυμνό.
    Κάτι φωτό που έχω ανεβάσει με μαγιό δεν φαίνεται όλο το σώμα.

Όταν λες να τον πλησιάσω ψυχικά τι εννοείς;

Εγώ προσπαθώ να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση του λέω ότι είναι όμορφος και σοβαρό παιδι και τελευταία είπα ότι ένα σοβαρό παιδι θέλω και αν το γνωρίσω δεν θα αφήσω να πάει χαμένο. Μάλιστα στην τηλευταια μας έξοδο έτυχε να πέσουμε πάνω σε έναν που είχα κάνει κάτι και του είπα μετά " εσύ είσαι ωραιότερος από αυτόν" και του άρεσε. Πήρε θάρρος και έλεγε " ε ναι καλά λες αυτός είναι πολύ ψηλός και άχαρος" ( αν και έχουν περίπου το ίδιο ύψος)

Δεν σε αδικώ που λες ότι ξέρω μόνο να δείχνω το σώμα μου. Αλλά όταν δεν έχεις πάρει συναίσθημα και δεν έχεις κανει σχέσεις δεν ξέρεις από κάποια πράγματα. Λογικό δεν είναι;

Γι αυτό πολλές φορές τα βάζω με τον εαυτό μου και αισθάνομαι άχρηστη

Επίσης που είναι το κακό στο να μην θέλω σεξ άμεσα; Το να μην θες να κάτσεις αμέσως σε κάποιον σε κάνει μη θυληκη; Δεν αποκλείω τίποτα σε περίπτωση που γουσταρα κάποιον θα έκανα σεξ από πολύ νωρίς, αν μου άρεσε και ένιωθα ασφάλεια και ότι έχουμε σχέση κι όχι να με πηδήξει και να φύγει.
    γι αυτο βαζω το "γυμνο" σε εισαγωγικα. δεν ειπα οτι βγηκες ξεβρακωτη, αλλα οτι επιδιωκεις να δειχνεις το σωμα σου ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!, δεν ειναι οτι στελνεις για νυφη στην αστραλια..., αντι να δειξεις οτι εχεις και περιεχομενο.
    το σωμα σου το ξερει. εχεις φωτο με μαγιω, σε εχει συανντησει πολλες φορεα απο κοντα που ειναι το πιο σημαντικο (γιατι απο φωτος στο ιντερνετ, ασε καλυτερα, ας μην το συζητησουμε).

αυτο που κανεις στον εαυτο σου, προσπαθεις να το κανεις και σε αυτον. του λες οτι ειναι ομορφος, και πιο ομορφος απο τους αλλους.
    αν δεν ειναι τενεκες ξεγανωτος (οπως στο λεω ακριβως) δεν εχει κανεναν καημο αν ειναι πιο ομορφος απο τους αλλους..
    η αυτοπεποιθηση που του λειπει μαλλον ειναι στον τομεα των εμπειριων, ειτε εχει κανει σεξ, ειτε δεν εχει κανει (που ειναι πολυ πιθανο οπως τον περιγραφεις).

τι μπορει να εννοω να τον πλησιασεις ψυχικα;;;;; για σκεψου.... μορφωμενη κοπελα εισαι. δεν ξερεις δηλαδη τι ειναι η ψυχικη επαφη;;
    ε, αυτο εννοω!

συμφωνω στο οτι δεν πρεπει να γινετε φιλεναδες να ξερει οτι τον βλεπεις ερωτικα, αλλα με το να του στελνεις κρεας, αυτος νομιζει οτι ψαχνεις ξεπετα, οχι ερωτικη σχεση...
    κι οσο στελνεις μαγιω, τοσο θα κλεινεται γιατι στο ειπε οτι ειναι ΠΟΛΥ συνεσταλμενος!
    δεν τον χαλαρωνεις με τα μαγιω, τον κομπλαρεις χειροτερα.
    αυτο που θα τον χαλαρωσει αν ειναι απειρος κι αυτος, ειναι το να εξοικειωθειτε. το να βγειτε μονοι αρκετες φορες, να μιλατε, να εχετε καποιες κοινες εμπειριες, κι ανε χεις καημο να δειξεις το σωμα σου, πατε μαζι για κανενα μπανιο.

ειπα εγω οτι ειναι κακο να μην θες σεξ αμεσα;;;;;
    εγω ειπα οτι φερεσαι σαν να θες σεξ αμεσα, δειχνοντας κρεας, ενω δεν θες!!!!

αυτο το μηνυμα δινεις, μιλωντας για γκομενους, δειχνοντας κρεας. οτι θελεις να πεσεις στο κρεβατι.
    δεν ειπα οτι δεν εχεις θηλυκοτητα, ειπα οτι δεν εισαι σεξουαλα. ειναι διαφορετικα πραγματα. θηλυκη μπορει να εισαι, σεξουαλα δεν εισαι. δεν σε απασχολει το σεξ, δεν το ψαχνεις ουτε οταν εισαι μονη σου. αυτο που σε απασχολει ειναι να βρεις μια σχεση.
    επομενως γιατι φερεσαι ετσι, και μαλιστα σε καποιον που σου λεει οτι θελει μια κοπελα διπλα του κι οχι ξεπετες;

Senior Member
    Τι περίμενες να σου πει; Έχεις πρόβλημα εσύ? Ή ότι ψάχνεις για σχέση σε λάθος μέρη; (τσατ ρουμ).
    Λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να έκανες μόνο σεξ μαζί του.. Είσαι σίγουρη γιαυτό; Αν κάνατε σεξ και μετά εξαφανιζόταν θα ήσουν εντάξει; Γιατί εγώ πιστεύω πως νομίζεις ότι τον άντρα τον κρατάει μια γυναίκα με το σεξ; Πιστεύεις πως θα κάνεις σχέση μαζί του επειδή θα κάνετε σεξ. Κάπου πρέπει να ρίξεις ευθύνες που ακόμη δεν έχεις κάνει σχέση ε; Ε ας πούμε ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έχεις κάνει σεξ..
    Με βασανιζει πολυ το οτι δεν εχω κανει σεξ ως αιτια που δεν εχω ακομα σχεση
    βλεπω που λενε ολοι οτι δινουν μεγαλη βαση στο σεξ και εγω που δεν εχω εμπειριες λογικα δεν θα κανω καλο σεξ στην αρχη και ετσι θα με παρατησουν
    ο συγκεκριμενος ξερω οτι δεν θα πηδηξει και θα φυγει, δεν ειναι τετοιος ανθρωπος

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast