εννοείς αυτόν που μπαίνει σε μια οικογένεια?
Φυσικά και η οικογένεια είναι μια αξία από μόνη της ..
Αλλωστε μην μπερδευσαι δεν είπα κάτι άλλο...
Printable View
Εσύ λεμονπαι έχεις συσορευση πολύ θυμό κ απογοήτευση κ δεν ξέρω τι άλλο κι έχεις βρει αυτόν τον τρόπο να το εξωτερικευσεις θα μπορούσες να πάθεις κι εσύ μια καταθλιψουλα κ τώρα να σε χαιδευουμε. Κατά την γνώμη μου πρέπει να τα συζητήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που έχεις με την ψυχολόγο για να τα αποβάλλει με πιο υγιεί τροπο
Αυτός που μπαινει κάτι είδε ανοιχτώ να το πω απλά και τρύπωσε σε όλο αυτό...
Το θέμα είναι αν μπήκε για να παίξει ή για να ικανοποιήσει το εγώ του..
ή μπήκε γιατί πραγματικά αισθάνθηκε ότι έχει να δώσει πολλά ...
Εκεί για εμένα κάνει τον άνθρωπο ανήθικο ή όχι ...
Όσο για τον άλλον που τον αφήνει κάτι γίνεται και εκεί δεν φταίει πάντα ο ένας σε κάτι τέτοιο...
είναι μεγάλη κουβέντα όλο αυτό ....παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο ..
Κατά πόσο είναι ανήθικο ή όχι καλό είναι να μαθαίνουμε τους πραγματικούς λόγους και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα ..
Με τα συναισθήματα δεν παίζει κανένας ειδικά αν είναι δυνατά και αληθινά ...
Ή θα κάναμε αυτό που έκανε ο φίλος εδώ, ή θα μπλοκαραμε ή δεν θα απαντούσαμε ή θα λέγαμε ναι ας κάνουμε σεξ.
Έχει τόση σημασία τι θα έκανε ένας άλλος άντρας ή πως το διαχειρίζεσαι όλο αυτό;
Παίζει σημαντικό ρόλο η αξία που δίνεις στον εαυτό σου για το πως θα σου φερθούν οι άλλοι. Εσύ φαίνεται γενικά πως δεν τον αγαπάς, πως δεν τον εκτιμάς και έχεις φτάσει στο σημείο να έχεις μια παιδιαστικη αντίδραση. "Μου έκανες έτσι; Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω". Ξέρεις τι θα κερδίσεις από όλο αυτό; Τίποτα.. Ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του κάνει κινήσεις για να βελτιωθεί και όχι βήματα πίσω.. Συνέχισε τη ψυχοθεραπεία, μιλήστε για την ζωή σου γενικά και προσπάθησε να δεις τι πραγματικά θες.. Γιατί σχέση σίγουρα δε θες.
Λοιπόν, εγώ έχω καταλήξει ότι το βασικό σου πρόβλημα είναι πως είσαι ανεύθυνη. Κι αυτό καλύπτει όλα τα άλλα, τα εκδικητική, ανασφαλής, ανώριμη, εμπαθής, πληγωμένη ή ξέρω κι εγώ τι.
Αρνείσαι να αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε κάθε κατάσταση που πάει στραβά, αυτό συμβαίνει. Ακόμα και πάνω στο εντελώς παράλογο και "εκδικητικό" όπου θεωρείς ότι ο άλλος ήταν λιγούρης και δεν σου φέρθηκε καλά και θες και καλά να τον χρησιμοποιήσεις τι μας λες έμμεσα;
"Αποφάσισα να κάνω σεξ για το σεξ σε τελική ανάλυση, αλλά δεν έχω τα κότσια να διεκδικήσω κάποιον ελεύθερο και δεν αισθάνομαι καλά με αυτό ,αλλά πάω να το ντύσω με τον μανδύα ότι και καλά παίρνω το αίμα μου πίσω. Άλλωστε κείνος ήταν λιγούρης, το ότι εγώ φερόμουν σαν απροσάρμοστη δεν είναι δική μου ευθύνη, είναι του κόσμου του κακού και των αγοριών που ήμουνα χοντρή και δεν με παίζανε μικρή"
Σοβαρέψου λίγο, ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού σου και πήγαινε δούλεψε με ψυχολόγο, δεν είναι το θέμα των ερωτικών σχέσεων που έχεις μείνει πίσω, στο έχουμε πει τόσες φορές, είναι στο θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης και ωριμότητας χαρακτήρα και ανθρώπινων σχέσεων και σε ένα σωρό άλλα πράγματα.
Θες να ταλαιπωριέσαι μια ζωή, ειλικρινά πες μας. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
Έχεις χάσει εντελώς τον έλεγχο. Δεν εχει καμοία σημασία ποια είναι η κοπέλα, δεν έχει καμοία σημασία εαν θα την πληγώσεις, δεν έχει καμοία σημασία τι φαση κανατε. ΣΗΜΑΣΙΑ έχει οτι Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Δεν θελει να κάνει σεξ μαζί σου, θέλει να είναι με την κοπέλα του. Όσο εσυ "χτυπιέσαι" με τα δήθεν παιχνιδάκι σου και τα πειραματα του εκείνοι θα πηδιουνται σε κάθε γωνιά του σπιτιού.
Ολοι είμαστε πιθανοί εραστες μεταξύ μας, τα δήθεν " δεν ντρεπεσαι να χωρισεις το ζευγάρι", " δεν υπολογίζεις τα συναισθήματα της". Δηλαδη εαν χωρίσει ενας άντρας και πάει μετά από δεκα λεπτά να πηδηξει άλλη είναι οκ; Η ταμπέλα μας νοιάζει. Ο τυπος δεν θελει να κάνει σεξ με την Lemon γιατί λεει δεν το θεωρεί σωστό, για εκείνον σωστό γιατι προφανως και είναι ερωτευμενος, όχι γιατί η Lilo το θεωρεί κακό.
Lemon είσαι σε ενα τρομερά επικινδυνο μονοπάτι, βγες απο εκεί πριν να είναι αργα. Ψυχολογος. Χτες.
Για να διεκδικήσω τον ελεύθερο που μου αρέσει θα ήθελα πρώτα να είχα κάνει σεξ για να μη γίνω ρεζιλι και να με θέλει για σχεση.
Κάνω εύκολη λύση ήταν αυτός ο τύπος. Επίσης επειδή έχει μικρό σχετικά όργανο δεν φοβάμαι τόσο, ενώ ο άλλος που θέλω έχει αρκετά μεγάλο. Και δεν ξέρει ότι δεν έχω ολοκληρώσει.
Αλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί να μην θέλει κάποιος να κάνει σεξ μαζί μου από τη στιγμή που κάποτε ήθελε σε σημείο να μην κρατιέται ούτε σε δημόσια χώρο και να τρέχουμε σπίτι του; Επειδη η άλλη είναι πιο έμπειρη;
Κι εγώ τι πρέπει να κάνω τοτε;
δεν θελει να κανει σεξ μαζί σου γιατι ΘΕΛΕΙ αλλη κοπελα. Γιατί σε εκείνη βρήκε αυτά που εψαχνε γιατί θελει να πηδιεται με εκείνη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρεπει να ζητάς εξηγησεις από εναν ανθρωπο που ουσιαστικα θες να χρησιμοποιείσεις για να ξεπαρθενιαστεις.
Αυτή την στιγμή αυτό κανεις. Ψαχνεις καποιον με ενα μικρο πουλί, να κανετε σεξ να ξεπαρθενιαστείς και πιστευεις οτι μετα θα γίνει το μεγα θαυμα. Δεν σε νοιαζεί ουτε η προσωπικοτητα του, ουτε τα συναισθηματα του, ουτε τα δικα σου.
Εγώ ξεκαθάρισα ευθέως τους λόγους που ήθελα να βρεθώ μαζί του , δεν τον παραμύθιασα(που θα μπορούσα να το είχα κάνει). Ίσα ίσα του είπα να με βοηθήσει σε αυτό για να είμαι μετα άνετη και δεν θα τον ξαναενοχλησω.
Όχι δεν θα γίνει κανένα θαυμα, απλά θα έχω απαλλαγεί από κάτι και δεν θα χρειάζεται να εξηγώ κάθε φορά πως και γιατί και να με κοιτάνε περίεργα.
Και θα σταματήσω να σκέφτομαι μήπως επιλέγουν τις γυναίκες που έχουν ξανακάνει σεξ
Να σε βοηθήσει ; Δεν θα κουβαλήσεις καναπε. Σεξ θα κανατε. Και δεν θελει να κανει σεξ με αλλη κοπελα εκτός απο την δική του.
Να τον παραμυθιασεις πως; Λεγοντας του οτι είσαι ερωτευμενη μαζί του ας πουμε, τότε είναι που εφευγε τρεχωντας.
"Και θα σταματησω να σκεφτομαι μήπως επιλεγουν τις γυναικες που εχουν ξανακανει σεξ".
Δεν το κανεις για να μην σε κοιτανε περιεργα αυτοί. Αλλα εσυ η ίδια τον εαυτο σου. Εσυ κοιτας τον εαυτο σου περιεγα. Θεωρεις οτι είσαι "καταραμένη" και ότι οποιος σε ξεπαρθενιασει θα παρει την καταρα από πάνω σου. Και σε περιπτωση που κανεις σεξ, μετα δεν θα βρεις άλλη δικαιολογια για να φταίνε οι άλλοι.
ότι πιο ευκολο στην σημερινη εποχη ειναι το σεξ. Μου θυμίζεις κάτι έφηβους στην δεκαετια του 90 που πληρωναν ιεροδουλες για να φύγει "και αυτο το βασανο από πανω τους" γιατί τοτε το σεξ ηταν όντως δυσκολο να γίνει.
Ναι οκ δεχομαι την υποχώρηση να μην γίνει σε σχέση
Αλλά όχι με έναν που δεν ξέρω και που θα φοβάμαι.
Με αυτόν ότι είχα να δω το είδα, έχει μικρό όργανο και επιπλέον ξέρω ότι σίγουρα θα ακούσει τα όχι μου.
Επίσης κουράστηκα να γνωρίζω καινούριους. Κάθε εβομαδα γνωρίζω από κάποιον και είναι λες και παραβαίνουν για το ποιος είναι πιο λιγουρης ή πιο άσχημος.
Ε κάπου αλλού κιόλας μου είπαν ότι η ζωή μου περνάει έτσι και ότι πρέπει να το κάνω αλλιώς δεν ζω την ηλικία μου και στενοχωρηθηκα
Και γιατί οπότε λέω για κάποιον πρέπει οπωσδήποτε να θέλει την κοπέλα του; Το θεωρείτε τόσο απίθανο να προτιμήσει εμένα;
Δεν ρωτάω επιθετικά. Καθαρά από περιέργεια. Δεν θα μπορούσε κάποιος να προτιμήσει εμένα από τη σχέση το ή μια οποιαδήποτε άλλη με εμπειρία;
Το συζητησα και μου είπε ότι δεν θα αλλάξει κατι με αυτό, αν το κάνω χωρίς να το επιθυμω πραγματικά.
Ναι δικιο εχει.θα κανεις μια φορα κ μετα τι;θα ναι κ η πρωτη φορα οποτε πιο πιθανο να μην το απολαυσεις κιολας.κ μετα θ εισαι παλι μονη με μια εμπειρια κ θ αρχησεις παλι να ψαχνεσαι κ θα νιωθεις παλι μειινεκτημα γιατι μια μονο σεξουαλικη επαφη ειναι σα να μην εχεις εμπειρια.οποτε παλι απ την αρχη.Αυτοι που σου λενε κανε σεξ γιατι χανεις τα χρονια αφου ανοιγουν το στομα τους κ σου λενε ετσι κανενα φιλο να σου γνωρισουν δεν εχουν;μονο συμβουλες δινουν!
Όχι δεν είναι γνωστοί.
Μέσω ίντερνετ με άτομα που έχω μιλήσει
Σε γνωστούς δεν τολμάω να το πω. Μόνο μια από τις καινούριες μου φίλες το ξέρει.
Απαντήστε μου λιγάκι. Είναι εφικτό να προτιμήσει κάποιος εμένα από κάποια με εμπειρία. ;
Ειναι κ πως πλασαρεις τον εαυτο σου εσυ δειχνεις στον αλλο κ το τελος κιολας οτι νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει σεξ.δεν ειναι κ πολυ ερωτικο αυτο.δε φταιει που δεν εχεις κανει φταιει που νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει.εγω παντως κ αντρας να ειναι ο αλλος κ να μην εχει κανει στα 26 μπορει να μ αρεσει κιολας.βεβαια δεν εχω κομπλεξ εγω μ αυτο το θεμα δινω βαρυτητα σε αλλα.εσυ εχεις κομπλεξ τωρα κι εχεις μια λανθασμενη αντιληψη οτι οι αντρες θελουν οπωσδηποτε εμπειρες.ρε κοριτσι αν θελουν εμπειρες ας πανε στις πουτ@4€ς.δεν καταλαβα γυναικα για σχεση θελουν η εχουν σκοπο να βιντεοσκοπησουν πορνο κ πρεπει να ξερεις ολα τα κολπα.υποβαλεις τον εαυτο σου σε μια διαδικασια υποτιμητικη για να ευχαριστησεις ποιους;
Ούτε εγώ έχω θέμα να είναι άπειρος ο άντρας. Αλλά ξέρω πολλές που έχουν.
Θα μπορούσε να με προτιμήσει κάποιος από μια εμπειρη, γνωρίζοντας ότι εγώ δεν έχω ολοκληρώσει;
Οταν λες εχει εμπειρια η αλλη τι εννοεις;τι εχουν βγαλει αυτες τη σχολη του καμα σουτρα.ειναι κοπελες που εχουν χρονια σχεσεις κ κανουν σεξ κ δεν κανουν τιποτα τα κανει ολα ο αντρας.αυτες ειναι οι τυχερες.τελοςπαντων αν εισαι με το σωστο ατομο ολα ειναι ευκολα κ ομορφα.αν βρεις κανεναν που θελει να σ εκμεταλευτει εσενα κ το σωμα σου τοτε μπορει να τον πειραξει.αλλα εσυ πριν ελεγες δε σ αρεσε που σ εκμεταλευτηκαν στ παρελθον ομως τωρα προετοιμαζεις το εδαφος για τον επομενο που θ σ εκμεταλευτει
Έχουν εμπειρία γενικά όχι μόνο στο σεξ
Γιατί είχαν συνέχεια σχέσεις από μικρές
Βλέπω πόσο άνετες είναι με τους άντρες γενικά αυτές...
Ποιος θα με εκμεταλλευτεί τώρα; Τι εννοείς;
Εννοω οτι ο αντρας που θα ειναι μαζι σου αν σε επιλεξει με βαση αυτο το κρητηριο το σεξ τοτε δεν ενδιαφερεται για σενα ενδιαφερεται μονο για την δικη του ευχαριστηση.κανε υπομονη γνωρισε καποιον βγειτε διασκεδασετε δε χρειαζεται να του πεις αμεσως δεν εχω κανει σεξ αυτο ειναι κατι πολυ προσωπικο.οταν δεις οτι η σχεση εξελισεται κ ερθει η στιγμη για σεξ τοτε το λες
Κάτι τέτοια διαβάζω και έχω αρχισει να σκέφτομαι να μείνω σόλο..
Πως χάλασαν έτσι οι γυναικες ρε φίλε.. Πραγματικά..
Μα δεν βρίσκω κανέναν που να θέλει να βγαίνουμε χωρίς να το πάει αμέσως στο σεξουαλικό.
Τώρα με έναν φίλο μου κάτι παίζει, με φλερτάρει αλλά μέσα από το φβ, από κοντά που βγαίνουμε δεν κάνει τίποτα. Μάλλον ούτε αυτός έχει ολοκληρώσει. Εμένα αυτό το παιδί μου κάνει τι αυτό που θέλω. Όμως δεν ξέρω πως να τον πλησιάσω ερωτικά.
Και εννοείται με όσους μιλώ τελευταία δεν τους λέω αν έχω ολοκληρώσει αλλά ρωτάνε όλοι πόσες σχέσεις είχες κτλ και δεν απαντάω
Πες μου ένα παράδειγμα , δεν ξέρω πολύ από αυτά
Εννοεις πως να τον πλησιασεις οταν ειστε μαζι;να καθεσαι διπλα του κ οχι απεναντι του να εισαι χαμογελαστη κ να δειχνεις το ενδιαφερον σου για την ζωη του κανοντας ερωτησεις ρωτησε τον για τα σχεδια του οσο ρωτας μπορει ν ανακαλυψεις κ κατι κοινο.μπορει να σας αρεσει το ιδιο στυλ ταινιας κ την επομενη την δειτε μαζι
Ε πάντα τα λέμε αυτά.
Ταινίες εγώ δεν βλέπω.
Δυστυχώς δεν έχουμε πολλά κοινά χόμπι.
Του λέω τι θέλω από έναν άντρα και περιγράφω εκείνον ουσιαστικά αλλά δεν κάνει κίνηση
Υποτιμάς έναν άνθρωπο που δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου έτοιμο στο πιάτο επειδή σέβεται την κοπέλα που έχει; Που όταν νταραβεριστηκε μαζί σου έδειξε και κάποιο σεβασμό προς εσένα;
προφανως, γιατι δεν ηθελε ΕΣΕΝΑ. απλα, ηθελε να κανει σεξ. αλλιως θα επεμενε να σε πολιορκει, δεν θα εφευγε.
δεν προχωρησε μεταξυ σας το πραμα, και στην πορεια γνωρισε κοπελα που ηθελε να ειναι μαζι της. οποτε, εχει σεξ.
και οχι επειδη ειναι πιο εμπειρη, αλλα επειδη την προτιμαει απο εσενα, συνολικα. σαν ανθρωπο, σαν γυναικα, σαν προσωπικοτητα, σαν συμβατοτητα με τον ιδιο.
αυτα κρινει ο καθενας που κανει σχεση. οχι αν εισαι παρθενα, η οχι..
το να καθεται να το συζηταει ακομα μαζι σου αντι να σου γυρισει την πλατη, ειναι ειτε επειδη σε λυπαται οπως του κλαιγεσαι, ειτε επειδη του τονωνεις την αυτοπεποιθηση.
δεν ειναι συχνο για εναν ανδρα να τον παρακαλαει μια γυναικα να την πηδηξει, χωρις απαιτησεις για σχεση η για μια συνεχεια.
πολλοι θα ενεδιδαν, χωρις να γουσταρουν καν. μονο επειδη το ειδαν στο πιατο.
ΑΚΟΜΑ και να το κανει, αυτο δεν σημαινει οτι σε προτιμαει απο την κοπελα του.
οποτε θα μπεις στην επομενη ανησυχια "και γιατι δεν την χωριζει να ειναι μαζι μου;; τι παραπανω εχει εκεινη απο εμενα"
"μηπως δεν τουα ρεσε το σεξ;" "μηπως την θεωρει ομορφοτερη;" "τι εχω εγω και δεν με θελουν για σχεση;"
κι ετσι αντι να σου λυθει καποιο προβλημα οπως μας λες εδω, θα διαιωνιζεις τις εμμονες σου.
πηγαινε σε εναν καλο ψυχολογο, μηπως προλαβαινεις να σωσεις κατι κι ασε τα παρακαλια σε ανδρες που σε εχουν ηδη απορριψει, μπας και σε πηδηξουν...
δεν σε αποφευγουν επειδη δεν εχεις κανει σεξ.
σε αποφευγουν επειδη δεν βρισκουν επαφη, μαζι σου.
επειδη δεν τους λεει τπτ η παρεα σας.
και δεν τους λεει τπτ η παρεα σας, επειδη εσυ δεν μπορεις να χαλαρωσεις και να εισαι ο εαυτος σου. βγαζεις εξω μονο το αγχος σου για σχεση κι ενα σφιγμενο αλλοπροσαλο πραγμα , που ειναι ολα οσα τους κρυβεις...
Εντάξει, φέρθηκε καλά από την άποψη ότι οπότε έλεγα όχι σε κάτι αυτός σταματούσε αμέσως. Κατά τα άλλα μπορούσε να μου φερθεί και καλύτερα. Το σπίτι του ήταν άνω κάτω όταν πήγα, και κάποια στιγμή που με είχε στριμώξει και είχα μήνυμα στο κινητό μου, δεν με άφηνε να πάω να το δω.
Remedy μα, ούτε εγώ θέλω συνέχεια. Νομίζω εσύ η ίδια είπες να κάνω πρώτα σεξ και μετά κάποια σχέση. Και αν απατήσει την κοπέλα του μαζί μου εμένα αυτό μου αρκεί, έχει δεν έχει συνέχεια.
Δεν καταλαβαίνω πάντως, γιατί δεν ήθελε εμένα; Επειδή δεν το κάναμε; Συνεχώς λέτε καλά για τις άλλες κοπέλες, που δεν ξέρουμε καν τι είναι, και λέτε ότι εμένα δεν με θέλει κανείς. Γιατί , δηλαδή, τόσο ανίκανη με θεωρείτε; Δεν είναι εφικτό να με προτιμήσει κάποιος από τη σχέση του; Δεν ρωτάω επιθετικά, το λέω μήπως παρεξηγείται ο τόνος μου.
Και δεν παρακαλαω άντρες να ο πηδηξουν, συνήθως αυτοί με παρακαλάνε για σεξ.
Απλά ο συγκεκριμένος είναι πολύ βολική περίπτωση για αυτό που έχω στο μυαλό μου , λόγω ότι είναι κάπως ασφαλής σαν περίπτωση, έχει μικρό σχετικά μέγεθος και επειδή έχει σχέση δεν θα δώσει συνέχεια οπότε θα μπορώ μετά να βρω κάποιον που να θέλω. Κι κυρίως γιατί κουράστηκα να γνωρίζω ξανά και ξανά από την αρχή κάποιον . Έχω γνωρίσει άπειρους τα τελευταία χρόνια και βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια ( γιατί είναι τόσο προβλέψιμοι οι περισσότεροι)
δλδ, του εβαλες κακο βαθμο ως νοικοκυρη; ε και;
σου ειπα να κανεις σεξ με ελευθερο ρε λεμον.
δεν σου ειπα να παρακαλας εναν δεσμευμενο να σε πηδηξει μηπως και σε λυπηθει και να ξεφτιλιζεσαι ετσι!!!
δλδ, θα ικανοποιηθεις αν σε πηδηξει καποιος απο λυπηση;;;
προς το παρον σε απεριψε παντως. δεν δειχνει να θελει να απατησει την κοπελα του.
αν αλλαξει γνωμη και σε πηδηξει, τι ικανοποιηση θα λαβεις δλδ; αφου θα συνεχισει μαζι της, σημαινει οτι την προτιμαει απο εσενα. επομενως , μετα θα ερθεις να μας ρωτας γιατι δεν την χωριζει για εσενα...
σου εξηγησα γιατι δεν θελει εσενα, και γιατι δεν ηθελε κανενας μεχρι τωρα εσενα. τι δεν καταλαβες;
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ. αλλα γιατι εισαι αδιαφορη και αλλοπροσαλη. και εισαι αδιαφορη και αλλοπροσαλη, γιατι ουτε εσυ τους γουσταρεις. θελεις μονο την αποδοχη τους. οχι τους ιδιους. φερεσαι σπασμωδικα, γιατι κρυβεις τις πραγματικες σου σκεψεις.
και συνολικα, σε αποριπτουν σαν γυναικα, οχι σαν σεξ.
τι καλο ειπαμε για την κοπελα του; α ναι. ειπαμε οτι την γουσταρει. αν δεν την γουσταρε δεν θα ειχε σχεση μαζι της. αυταποδεικτα, την γουσταρει.
αυτο δεν ειναι ακτι καλο που ειπαμε για την κοπελα του, ειναι κατι που ειπαμε για τα γουστα του.
το αν σου αρεσει εσενα η κοπελα του, ειναι αδιαφορο. δεν τα εχεις εσυ μαζι της. το θεμα ειναι να αρεσει σε εκεινον..
ε πως, δεν παρακαλας να σε πηδηξουν;;; τον συγκεκριμενο τον παρακαλας! προσπαθεις να τον κανεις να σε λυπηθει που δεν σε θελει κανεις, μπας και σε πηδηξει. δειξε λιγη αξιοπρεπεια. εχεις πεσει πολυ χαμηλα.
αν εισαι τοσο απελπισμενη, πληρωσε ζιγκολο να σε πηδηξει. ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.
Ε αφού δεν μου αρέσουν και δεν με καλύπτουν, γιατί φέρονται σαν λιγουρια είτε γιατί δεν μου αρέσουν εμφανισιακά, τι να κάνω;
Σε δύο τρεις που μιλούσα τελευταία έδειξα έναν σοβαρό εαυτό που στηρίζει τις απόψεις του και αυτοί φαίνονταν να είχαν κολλήσει κάπως και να λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν γιατί δεν είμαι σαν τις άλλες και δεν φαίνομαι καμία εύκολη που θα την βαρεθουν. Για άλλους λόγους δεν συνέχισα μαζί τους, γιατί είτε δεν ήταν του γούστου μου, είτε γιατί με ενοχλούσαν κάποια άλλα πράγματα, όπως απόψεις ή κάτι από το παρελθόν τους. Αλλά είδα πως με αυτό το στυλ μετράω περισσότερο και αυτό θα ακολουθώ στις γνωριμίες που με ενδιαφέρουν από εδώ και πέρα.
Στους υπόλοιπους θα δείχνω τον άλλο μου εαυτό, που παίζει και θέλει να τους χρησιμοποιήσει.
Και μπορεί να μην τις προτιμούν για την εμπειρία αυτή καθεαυτή αα επειδή εκείνες προφανώς ήταν από τις τυχερές που είχαν από νωρίς σχέση, δεν έχουν το ίδιο άγχος με εμένα
ειπαμε πολλες φορες τι να κανεις. μην επανερχεσαι, συνεχως.
να ασχολεισαι μ ανδρες που σου αρεσουν πραγματικα, μεχρι να βρεις καποιον που σου αρεσει και να αρεσεις και σε εκεινον . ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ..
ουτε τυχερες ειναι, ουτε τις προτιμησαν για την εμπειρια.
τις προτιμησαν επειδη βρηκαν επαφη μαζι τους. περνουσαν ομορφα μαζι, τους αρεσαν και σαν γυναικες, ολα αυτα μαζι. δεν μετριεται η επιθυμια ουτε με τα κιλα, ουτε με την γυμναστικη, ουτε η σεξουαλικοτητα μετριεται με το με ποσους πηδηχτηκες.
Μα δεν έχω ενθουσιαστεί με κανέναν, πέρα από κάποιους τύπους που είχαν ήδη σχέση.
Μετά από λίγες μέρες παντα ξενερώνω, ακόμα κι αν με θέλει ο άλλος.
Μου φαίνεται δύσκολο να βρω κάποιον που να μου αρέσει, να είναι ελεύθερος και να με γουστάρει
δεν μπορεις να παιξεις με εναν αντρα που ειναι λιγουρι ουτε με καποιον που απλα τον καυλωνεις. δεν σημαινεις τιποτα για αυτους.
μπορεις να παιξεις με τα αισθηματα τους αλλα μονο εαν τρεφουν τετοια για εσενα.
το κανουν οι γυναικες που πασχουν απο ναρκισσισμο αλλα εσυ εχεις αλλα προβληματα