Results 46 to 60 of 264
-
03-10-2020, 22:31 #46
Ή θα κάναμε αυτό που έκανε ο φίλος εδώ, ή θα μπλοκαραμε ή δεν θα απαντούσαμε ή θα λέγαμε ναι ας κάνουμε σεξ.
Έχει τόση σημασία τι θα έκανε ένας άλλος άντρας ή πως το διαχειρίζεσαι όλο αυτό;
Παίζει σημαντικό ρόλο η αξία που δίνεις στον εαυτό σου για το πως θα σου φερθούν οι άλλοι. Εσύ φαίνεται γενικά πως δεν τον αγαπάς, πως δεν τον εκτιμάς και έχεις φτάσει στο σημείο να έχεις μια παιδιαστικη αντίδραση. "Μου έκανες έτσι; Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω". Ξέρεις τι θα κερδίσεις από όλο αυτό; Τίποτα.. Ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του κάνει κινήσεις για να βελτιωθεί και όχι βήματα πίσω.. Συνέχισε τη ψυχοθεραπεία, μιλήστε για την ζωή σου γενικά και προσπάθησε να δεις τι πραγματικά θες.. Γιατί σχέση σίγουρα δε θες.
- 03-10-2020, 22:31 #47MarilouGuest
03-10-2020, 22:42 #48
Λοιπόν, εγώ έχω καταλήξει ότι το βασικό σου πρόβλημα είναι πως είσαι ανεύθυνη. Κι αυτό καλύπτει όλα τα άλλα, τα εκδικητική, ανασφαλής, ανώριμη, εμπαθής, πληγωμένη ή ξέρω κι εγώ τι.
Αρνείσαι να αναλάβεις την ευθύνη του εαυτού σου και το μερίδιο ευθύνης που έχεις σε κάθε κατάσταση που πάει στραβά, αυτό συμβαίνει. Ακόμα και πάνω στο εντελώς παράλογο και "εκδικητικό" όπου θεωρείς ότι ο άλλος ήταν λιγούρης και δεν σου φέρθηκε καλά και θες και καλά να τον χρησιμοποιήσεις τι μας λες έμμεσα;
"Αποφάσισα να κάνω σεξ για το σεξ σε τελική ανάλυση, αλλά δεν έχω τα κότσια να διεκδικήσω κάποιον ελεύθερο και δεν αισθάνομαι καλά με αυτό ,αλλά πάω να το ντύσω με τον μανδύα ότι και καλά παίρνω το αίμα μου πίσω. Άλλωστε κείνος ήταν λιγούρης, το ότι εγώ φερόμουν σαν απροσάρμοστη δεν είναι δική μου ευθύνη, είναι του κόσμου του κακού και των αγοριών που ήμουνα χοντρή και δεν με παίζανε μικρή"
Σοβαρέψου λίγο, ανέλαβε την ευθύνη του εαυτού σου και πήγαινε δούλεψε με ψυχολόγο, δεν είναι το θέμα των ερωτικών σχέσεων που έχεις μείνει πίσω, στο έχουμε πει τόσες φορές, είναι στο θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης και ωριμότητας χαρακτήρα και ανθρώπινων σχέσεων και σε ένα σωρό άλλα πράγματα.
Θες να ταλαιπωριέσαι μια ζωή, ειλικρινά πες μας. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.
03-10-2020, 23:39 #49
Έχεις χάσει εντελώς τον έλεγχο. Δεν εχει καμοία σημασία ποια είναι η κοπέλα, δεν έχει καμοία σημασία εαν θα την πληγώσεις, δεν έχει καμοία σημασία τι φαση κανατε. ΣΗΜΑΣΙΑ έχει οτι Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. Δεν θελει να κάνει σεξ μαζί σου, θέλει να είναι με την κοπέλα του. Όσο εσυ "χτυπιέσαι" με τα δήθεν παιχνιδάκι σου και τα πειραματα του εκείνοι θα πηδιουνται σε κάθε γωνιά του σπιτιού.
Ολοι είμαστε πιθανοί εραστες μεταξύ μας, τα δήθεν " δεν ντρεπεσαι να χωρισεις το ζευγάρι", " δεν υπολογίζεις τα συναισθήματα της". Δηλαδη εαν χωρίσει ενας άντρας και πάει μετά από δεκα λεπτά να πηδηξει άλλη είναι οκ; Η ταμπέλα μας νοιάζει. Ο τυπος δεν θελει να κάνει σεξ με την Lemon γιατί λεει δεν το θεωρεί σωστό, για εκείνον σωστό γιατι προφανως και είναι ερωτευμενος, όχι γιατί η Lilo το θεωρεί κακό.
Lemon είσαι σε ενα τρομερά επικινδυνο μονοπάτι, βγες απο εκεί πριν να είναι αργα. Ψυχολογος. Χτες.
04-10-2020, 00:09 #50
Για να διεκδικήσω τον ελεύθερο που μου αρέσει θα ήθελα πρώτα να είχα κάνει σεξ για να μη γίνω ρεζιλι και να με θέλει για σχεση.
Κάνω εύκολη λύση ήταν αυτός ο τύπος. Επίσης επειδή έχει μικρό σχετικά όργανο δεν φοβάμαι τόσο, ενώ ο άλλος που θέλω έχει αρκετά μεγάλο. Και δεν ξέρει ότι δεν έχω ολοκληρώσει.
Αλλά αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί να μην θέλει κάποιος να κάνει σεξ μαζί μου από τη στιγμή που κάποτε ήθελε σε σημείο να μην κρατιέται ούτε σε δημόσια χώρο και να τρέχουμε σπίτι του; Επειδη η άλλη είναι πιο έμπειρη;
Κι εγώ τι πρέπει να κάνω τοτε;
04-10-2020, 00:20 #51
δεν θελει να κανει σεξ μαζί σου γιατι ΘΕΛΕΙ αλλη κοπελα. Γιατί σε εκείνη βρήκε αυτά που εψαχνε γιατί θελει να πηδιεται με εκείνη, δεν καταλαβαίνω γιατί πρεπει να ζητάς εξηγησεις από εναν ανθρωπο που ουσιαστικα θες να χρησιμοποιείσεις για να ξεπαρθενιαστεις.
Αυτή την στιγμή αυτό κανεις. Ψαχνεις καποιον με ενα μικρο πουλί, να κανετε σεξ να ξεπαρθενιαστείς και πιστευεις οτι μετα θα γίνει το μεγα θαυμα. Δεν σε νοιαζεί ουτε η προσωπικοτητα του, ουτε τα συναισθηματα του, ουτε τα δικα σου.
04-10-2020, 00:25 #52
Εγώ ξεκαθάρισα ευθέως τους λόγους που ήθελα να βρεθώ μαζί του , δεν τον παραμύθιασα(που θα μπορούσα να το είχα κάνει). Ίσα ίσα του είπα να με βοηθήσει σε αυτό για να είμαι μετα άνετη και δεν θα τον ξαναενοχλησω.
Όχι δεν θα γίνει κανένα θαυμα, απλά θα έχω απαλλαγεί από κάτι και δεν θα χρειάζεται να εξηγώ κάθε φορά πως και γιατί και να με κοιτάνε περίεργα.
Και θα σταματήσω να σκέφτομαι μήπως επιλέγουν τις γυναίκες που έχουν ξανακάνει σεξ
04-10-2020, 00:31 #53
Να σε βοηθήσει ; Δεν θα κουβαλήσεις καναπε. Σεξ θα κανατε. Και δεν θελει να κανει σεξ με αλλη κοπελα εκτός απο την δική του.
Να τον παραμυθιασεις πως; Λεγοντας του οτι είσαι ερωτευμενη μαζί του ας πουμε, τότε είναι που εφευγε τρεχωντας.
"Και θα σταματησω να σκεφτομαι μήπως επιλεγουν τις γυναικες που εχουν ξανακανει σεξ".
Δεν το κανεις για να μην σε κοιτανε περιεργα αυτοί. Αλλα εσυ η ίδια τον εαυτο σου. Εσυ κοιτας τον εαυτο σου περιεγα. Θεωρεις οτι είσαι "καταραμένη" και ότι οποιος σε ξεπαρθενιασει θα παρει την καταρα από πάνω σου. Και σε περιπτωση που κανεις σεξ, μετα δεν θα βρεις άλλη δικαιολογια για να φταίνε οι άλλοι.
ότι πιο ευκολο στην σημερινη εποχη ειναι το σεξ. Μου θυμίζεις κάτι έφηβους στην δεκαετια του 90 που πληρωναν ιεροδουλες για να φύγει "και αυτο το βασανο από πανω τους" γιατί τοτε το σεξ ηταν όντως δυσκολο να γίνει.
04-10-2020, 00:35 #54
Ναι οκ δεχομαι την υποχώρηση να μην γίνει σε σχέση
Αλλά όχι με έναν που δεν ξέρω και που θα φοβάμαι.
Με αυτόν ότι είχα να δω το είδα, έχει μικρό όργανο και επιπλέον ξέρω ότι σίγουρα θα ακούσει τα όχι μου.
Επίσης κουράστηκα να γνωρίζω καινούριους. Κάθε εβομαδα γνωρίζω από κάποιον και είναι λες και παραβαίνουν για το ποιος είναι πιο λιγουρης ή πιο άσχημος.
Ε κάπου αλλού κιόλας μου είπαν ότι η ζωή μου περνάει έτσι και ότι πρέπει να το κάνω αλλιώς δεν ζω την ηλικία μου και στενοχωρηθηκα
04-10-2020, 00:37 #55
Και γιατί οπότε λέω για κάποιον πρέπει οπωσδήποτε να θέλει την κοπέλα του; Το θεωρείτε τόσο απίθανο να προτιμήσει εμένα;
Δεν ρωτάω επιθετικά. Καθαρά από περιέργεια. Δεν θα μπορούσε κάποιος να προτιμήσει εμένα από τη σχέση το ή μια οποιαδήποτε άλλη με εμπειρία;
04-10-2020, 00:58 #56
04-10-2020, 00:59 #57
Το συζητησα και μου είπε ότι δεν θα αλλάξει κατι με αυτό, αν το κάνω χωρίς να το επιθυμω πραγματικά.
04-10-2020, 01:09 #58
Ναι δικιο εχει.θα κανεις μια φορα κ μετα τι;θα ναι κ η πρωτη φορα οποτε πιο πιθανο να μην το απολαυσεις κιολας.κ μετα θ εισαι παλι μονη με μια εμπειρια κ θ αρχησεις παλι να ψαχνεσαι κ θα νιωθεις παλι μειινεκτημα γιατι μια μονο σεξουαλικη επαφη ειναι σα να μην εχεις εμπειρια.οποτε παλι απ την αρχη.Αυτοι που σου λενε κανε σεξ γιατι χανεις τα χρονια αφου ανοιγουν το στομα τους κ σου λενε ετσι κανενα φιλο να σου γνωρισουν δεν εχουν;μονο συμβουλες δινουν!
04-10-2020, 01:12 #59
Όχι δεν είναι γνωστοί.
Μέσω ίντερνετ με άτομα που έχω μιλήσει
Σε γνωστούς δεν τολμάω να το πω. Μόνο μια από τις καινούριες μου φίλες το ξέρει.
Απαντήστε μου λιγάκι. Είναι εφικτό να προτιμήσει κάποιος εμένα από κάποια με εμπειρία. ;
04-10-2020, 01:21 #60
Ειναι κ πως πλασαρεις τον εαυτο σου εσυ δειχνεις στον αλλο κ το τελος κιολας οτι νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει σεξ.δεν ειναι κ πολυ ερωτικο αυτο.δε φταιει που δεν εχεις κανει φταιει που νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει.εγω παντως κ αντρας να ειναι ο αλλος κ να μην εχει κανει στα 26 μπορει να μ αρεσει κιολας.βεβαια δεν εχω κομπλεξ εγω μ αυτο το θεμα δινω βαρυτητα σε αλλα.εσυ εχεις κομπλεξ τωρα κι εχεις μια λανθασμενη αντιληψη οτι οι αντρες θελουν οπωσδηποτε εμπειρες.ρε κοριτσι αν θελουν εμπειρες ας πανε στις πουτ@4€ς.δεν καταλαβα γυναικα για σχεση θελουν η εχουν σκοπο να βιντεοσκοπησουν πορνο κ πρεπει να ξερεις ολα τα κολπα.υποβαλεις τον εαυτο σου σε μια διαδικασια υποτιμητικη για να ευχαριστησεις ποιους;