Originally Posted by
Alice93
Αγαπητή Σόνια, πολύ ωραία αυτά τα οποία λες, και σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο! όμως δυστυχώς η φίλη μου δεν έχει μπει καν στην διαδικασία την οποία περιγράφεις. Αρχικα δεν εχω προβλημα με τις φιλες της, αλιμονο, ειναι αρκετα διαφορετικες απο μενα αλλα 2-3 φορες τον χρονο που τις συναντω δεν εχω κανενα θεμα, στην παρεα ως γνωστον ολοι καλοι ειμαστε! Το θεμα μου αφορα εμενα και την φιλη μου, κανεναν αλλο! Νιωθω πως εχουμε χαθει λιγο στην μεταφραση! Εγω αλλαζω αρκετα εκεινη επισης και ισως δεν μπορουμε να συντονιστουμε πια!Ξερει πως για μενα ειναι οτι καλυτερο, της δειχνω απιστευτα την αγαπη και την αφοσιωση μου επομενως δεν μπορει να εχει ανασφαλεια για κατι τετοιο! Απο την αλλη, εκεινη θεωρει πως ολα ειναι καλα και το ασχημο ειναι οτι δεν μπαινει στην διαδικασια να καταλαβει τι μου συμβαινει και μηπως κατι δεν κυλαει οπως πρεπει! Για μενα δεν ειναι ετσι οι κολλητες φιλιες, ειναι ουσιαστικες, βαθιες, ακους την καρδια του αλλου και τον αφουγκραζεσαι.. και πιστεψε με Σονια μου, δεν θα παραπονιομουν ποτε για το οτι δεν ημουν η πρωτη στην ειδηση, δεν με νοιαζει αυτο, αλλα οταν ο αλλος ειναι ο κολλητος σου δεν περιμενεις την καταλληλη στιγμη για να μοιραστεις κατι, γιατι απλα δεν υπαρχει καταλληλη στιγμη, οποτε θες ειναι εκει για εσενα και εσυ γι αυτον!