ετσι ακριβως πολινα.ειναι η καλητερη μεθοδος.βανουλα καντο και θα δεις οτι θα σε ηρεμει..
Printable View
ετσι ακριβως πολινα.ειναι η καλητερη μεθοδος.βανουλα καντο και θα δεις οτι θα σε ηρεμει..
ειναι δυσκολο γμτ μια φορα το πετυχα ομως..οταν η καδρια ομως παει να σκασει τα πραγματα σκουραινουν εκει δηλ λετε να σκεφτομαι αυτα μπας και γινει κατι εε>?
ναι γιατι δεν θα γινει τιποτα χειροτερο προκαλεσε το και οταν σε πιασει πες <<ελα ρε τι θα μου κανεις?αντε καντο)αυτοματως θα νιωσεις καλυτερα:)
τωρα σας γραφω και εχω κανει ενα διαλλειμα απο γυμναστικη και σκεφτηκα μην παθω το απογευματινο!αλλα θα το προκαλεσω ΤΩΡΑ!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΧΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ..!!ΝΤΟΙΝΓΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ/.
to xeirotero p mporeis n patheiw apo tin taxikardia einai to tipota:):)apolotws tipota:):)
ektos kai an einai h paroksusmikh pou lene alla apo oti eida kai katalaba den thn exoume emeis...den exei sxesh me agxos dne eimai sigourh omws.
den to kserw ayto alla apo ti stesogona taxikardia den pathaineis tipota:)fantasoy diladi toys athlites poy logo epagelmatos anevazoyn sinexeia sfigmoys ti pathainoun??tipota:):)
asta giati egw gia ayto ton logo den anebainw eykola se kati tetoio pou asxoloymai kai lew krima giati exw ta fonta eleos tha prospathsw omws pali!
prospathise kai afoy exeis kinitro tha to petixeis:):)
πως στο καλο ετρεχα στα 19 μου στο στιβο και ενω ακουγα τους χτυπους μου μαρεσε και συνεχιζα κα μετα για καποιο διαστημα βαρη μεχρι που σταματησα μεχρι να τα κανω και τωρα δεν ξερω?με την διαφορα οτι τωρα αγχωνομαι πολυ,,
κοριτσια αν ειναι να παθουμε κατι θα το παθουμε...τοσα χρονια ειχα το φοβο μην παθω καρδια κ δεν επαθα το παραμικρο...τσαμπα αγχος κ στεναχωρια ετρωγα.ολα εναι στο μυαλο.ολα ειναι συμπτωματα αγχους που εμεις οι ιδιες τα προκαλουμε.δεν εχει τιποτα η καρδια.ο γιατρος μου το ελεγε χιλιαδες φορες οτι δεν εχω τιποτα κ να φανταστειτε δεν τον πιστευα!!!!ελεος πιστευα το χειροτερο συνεχια.οτι κατι εχει η καρδια μου....ηταν ομως μια φοβια την οπια πια την ξεπερασαα κ δεν φοβαμαι τωρα!:)
|:):):):)
ελεος σημερα δεν φτανει που περιμενω να αδιαθετησω και εμαι καπως πριν λιγο παλι ειχα ενα δυο πονακια πανω απο την καρδια οχι ακριβως εκει και εχω αγχωθει πολυ λετε να το παθω τωρα το καρδιακο/?πειτε κατι
εγω σε γιατρο δεν παω τωρα ..αν και μια χαρα θα παω αθηνα που μου κλεισαν γυναικολογικο τσεκαπ που δεν κανω συχνα...μα τι στο καλο ολα αυτα απο το αγχος?
σανσετ ακροβως απο το αγχος ειναι μπορει να ναι και πονακια απο τεντωμενες φλεβες.δεν παθαινεις κανενα καρδιακο γλυκεια μ..πο πο ειχα ενα 2ωρο υπνο σα να μεσα σε ληθαργο 1 φορα κοιμηθηκα τοσο καλα μεσημερι
πρεπει μου φαινεται να το ακουω συνεχεια!υπνακος εεε?ναι ειναι ωραια το μεσεμρακι ο υπνος εγωε χω δουλιτσες σπιτι και το εχω ανοιχτο να σας μιλαωααα ολγακι σας εχω κατιιι πηγαινε στα γενικα θεματα και ψαξε ενα που λεγεται σατιρικα βιντεο!ετσι για να ξυονησεις ΚΑΛΑ!
κανω παγωμενο φραπεδακι και παω!!!
γεια σας παιδια ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα .και εμενα με βασανιζουν κοιλιακες αρυθμιες μου εχουν σπασει τα νευρα.εχω και θυρεοειδη εχω και μια ηπια προπτωση μητροειδους εχω και κρισεις πανικου και ηρθε και εγινε το \"γλυκο \" οσο για να αθληθω με τιποτα πια, μολις ακουσω τους παλμους να ανεβενουν λεω τωρα θα σταματησει η καρδια μου και απο το στες παθενω αρυθμιες .ετσι σταματησα και το τεςτ κοπωσεως στα 10\' ενω μου ελεγε ο γιατρος να συνεχισω και οτι ειμαι μια χαρα αρχισα να κλαιω και να τον παρακαλαω να το σταματησει.πριν λιγες μερες ειχαμε βγει με τον αντρα μου μετα απο παρα πολυ καιρο και με τραβαγαν να χορεψω, τι να κανω ντραπικα και σηκωθηκα μολις εγινε πιο γρηγορος ο χορος λαχανιασα και αρχισα να ακουω παλμους ε αυτο ηταν !!!!!!!! με πιασανε ολα μαζι αρυθμιες τρεμουλο ζαλη κτλ .ετρεχα στην τουαλετα.οσο για μερη που δεν εχει νοσοκομειο κοντα ουτε που το σκεφτομε να παω . τι κακο ειναι και αυτο ρε παιδια να μην μπορω να παω καπου αν δεν εχω ρωτησει πριν απ΄εξω απ\' εξω τους αλλους αν εχει νοσοκομειο ντρεπομε πια !!!!!!!!
υτο σανσετ συνδεεται αμεσα με το αλλο θεμα της αδρεναλινηςQuote:
Originally posted by sunset
ειναι τρομακτικο και αηδοαστικο ενω ξερουμε οτι δεν θα πεθανουμε απο καρδια με το που νιωσω την καρδια μου λιγο πιο δυνατα ακομα και απο ασκηση λεω κατι δεν παει καλα ημαρτον και ενω δενε χω παει σε γιατρο τωρα τελευεταια φανταζομαι οτι αν εχεις καρδια δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα μα μετραω ολη την ωρα σφυγμο δεν ειμαι καλα μ φαινεται τι κολλημα και αυτο πια...
το πρωτο που κανει η αυξηση της αδρνελαινης ειναι αυτο γιαυτο δεν λειπει ποτε απο τα κεντρα παροχης αμεσης βοηθειας στα εφημερευοντα νοσοκομεια
εσυ θες μαλλον το αντιθετο.....
ηρεμιστικη δραση...
εγω εχω φυσιμα στην καρδια απο τοτε που γεννηθηκα.
αυτο συνεπαγεται αρυθμιες,ταχυκαρδιες και πονακια μυικα..μεχρι περυσι δεν με ενοχλουσε το χα συνηθισει εεεε μετα τις κρισεις πανικου φοβηθηκα τοσο πολυ και παρεξηγησα κατι με το οποιο εχω μεγαλωσει..ας μην δινουμε σημασια απλα και ειδικα εμεις οι γυναικες εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες,αχ αυτες οι ορμονες!!
και εγω ειχα φυσημα μιλενα...Quote:
Originally posted by melene
εγω εχω φυσιμα στην καρδια απο τοτε που γεννηθηκα.
αυτο συνεπαγεται αρυθμιες,ταχυκαρδιες και πονακια μυικα..μεχρι περυσι δεν με ενοχλουσε το χα συνηθισει εεεε μετα τις κρισεις πανικου φοβηθηκα τοσο πολυ και παρεξηγησα κατι με το οποιο εχω μεγαλωσει..ας μην δινουμε σημασια απλα και ειδικα εμεις οι γυναικες εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες,αχ αυτες οι ορμονες!!
αλλα επαψαν οι γιατροι να μου λενε κατι σχετικο που σημαινει οτι με την παροδο των χρονων, ισως εξαλειφεται απο μονο του...
αλλο βεβαια το αγχος ...
και εμενα μου ειχαν πει πανο οτι θα μου εφευγε μεχρι τα 14 ομως γινοταν και χειροτερα αλλα δεν με ενοχλει πια καθολου!
.lola. ακριβως τα ιδια παθαινω κι εγω.προχθες ειχα παει σε ενα γλεντι και με σηκωσαν να χορεψω και ενιωθα ταχυπαλμιες και λεω τωρα θα παθω την αρρυθμια και τις παυσεις και αμεσως απο τον φοβο μου εκατσα κατω...ασε που και μετα ενιωθα οτι κουραστικα και θα με πιασει..εδω η χθεσινη βροχη εκει που ημουν(εκτος αθηνων) ειχε αστροπελεκια και φρικαρα με επιασε ταχυπαλμια και νομιζα οτι δεν μπορω να παρω σωστες ανασες και οτι θα με πιασει απο ωρα σε ωρα η αρρυθμια..ρε γαμωτο πως θα το κανουμε να σταματησει αυτο το ανχος με την καρδια?
Το ξερω οτι ειναι παλιο το θεμα αλλα εγω τωρα το ειδα!Εχω παθει πλακα.....κι ομως,υπαρχουν & αλλοι σαν εμενα,δεν το πιστευω!!!!Παιδια,αυτες οι αρρυθμιες μ εχουν τσακισει εδω & εναμιση χρονο!Τις εχω καθε μερα(παιρνω & φαρμακα αλλα δεν κανουν πολλα πραγματα)το εψαξα πολυ & ολοι μου ειπαν οτι ειναι ακυνδυνες.Εγω ομως δεν λεω να το καταλαβουν & με βασανιζουν,οπως & το παραμικρο τσιμπιμα η βαρος η πονος,αμεσως λεω....τωρα θα πεθανω!!Βασανο!!!!
Κατι που ξεχασα,θελω απο Δευτερα να ξεκινησω γυμναστηριο,εχω ρωτησει την καρδιολογο & μου ειπε κανενα προβλημα,ισα ισα που θα κανω καλο αλλα εγω μπορει σημερα να ψωνισα αθλητικα και να ρωτησα τις ωρες στο γυμναστηριο αλλα φοβαμαι πως με το λαχανιασμα θ αναιβουν οι παλμοι & θα "μεινω" στον τοπο!!!Τι λετε βρε παιδια εσεις????Θελω ομως να ξεκινησω(χωρις να μ αρεσει καθολου η γυμναστικη!!)με το ζορι γιατι ξεκινησα κυτταριτιδα!
Είναι σαν ακούω εμένα. Ολη μέρα ασχολούμαι με την καρδιά μου. Κάθε λίγο μετράω πίεση και παλμούς αλλά εγώ έχω και αλλο ένα κόλλημα. Φοβάμαι και το εγκεφαλικό!!!! Μην με πονέσει το κεφάλι αμέσως το μυαλό μου πάει στο χειρότερο!!! Τελικά δεν έχω καταλήξει τι είναι καλύτερο; Καρδιά ή κεφάλι;
Μου φαινεται οτι λιγο πολυ ολοι εμεις τα ιδια εχουμε,εγω δηλαδη εχω κολλημα με την καρδια αλλα εχω περασει & καποιες περιοδους που για κατι μικροενοχλησεις στο κεφαλι μ εκαναν να σκεφτομαι ΟΛΗ μερα οτι μαλλον εχω....ογκο!!!Και μην νομιζετε οτι δεν εχω τιποτα αλλο να κανω & ασχολουμε ολο μ αυτα,η μερα μου ειναι γεματη,απλα το κολλημα δεν λεει να φυγει!!Γιατι το αλλο με την θαλασσα το καλοκαιρι?Αν ειναι κρυα τα νερα δεν υπαρχει περιπτωση να μπω γιατι νομιζω πως θα σταματισει η καρδια μου....
ρε παιδια εδω και ενα μηνα που εχω παθει τις φοβιες με την υγεια μου,μια το κεφαλι,μια σκληρηνση κατα πλακας,εξετασεις συνεχεια κλπ ηρθε να προστεθει η φοβια με την καρδια μου
αλλες φορες νιωθω οτι εχει ακανονιστο ρυθμο,αλλες φορες ποναει η πλατη μου και στα χερια και πριν λιγο ενιωσα ενα πονο στο στηθος αριστερα σουβλιες για κανα λεπτο.τι στο διαλο γινεται
εχω κανει τριπλεξ καρδιας πριν 6 μηνες και πριν 15 μερες που πηγα στα επειγοντα καρδιογραφημα,και υπερηχο για 1-2 λεπτα.ο γιατρος ειπε δεν εχεις τιποτα.
βεβαια δεν ειχα τοτε τους πονους στην πλατη και στα χερια.το εχω πει σε 4-5 ανθρωπους γυρω μου,στον κολλητο μου,την κοπελα μου,τον αδερφο μου και τους γονεις μου και μου λενε δεν εχεις τιποτα.αμα ειχες σιγα μη σ αφηναμε εδω στο σπιτι
εγω βεβαια φοβαμαι.να παω παλι σε νοσοκομειο..?ειναι χασιμο χρονου και κατα πασα πιθανοτητα ειναι ψυχολογικο
Τι γινεται βρε παιδια....& εγω που νομιζα οτι μονο εγω τα ζω αυτα....
Έτσι ακριβώς κι εγώ. Και καμιά φορά σκέφτομαι και λέω γιατί με πονάει αριστερά και όχι δεξιά
Έτσι ακριβώς κι εγώ. Και καμιά φορά σκέφτομαι και λέω γιατί με πονάει αριστερά και όχι δεξιά; Αρα μήπως είναι πράγματι η καρδιά; Και γιατί με πονάει το χέρι και καμιά φορά ζαλίζομαι μήπως είναι σκλήρηνση κατα πλάκας; Και όλα αυτά γίνονται ένας φάυλος κύκλος....Εχω περάσει όλες τις θανατηφόρες αρρώστιες απο μια φορά τουλάχιστον. Μόνο για προστάτη δεν ανησυχω γιατί είμαι γυναίκα...(πρέπει να το διακωμοδούμε και λίγο). Τα γυναικολογικά όμως τα έχω κατα νου.
Και εγω αυτο παθαινω..Η θα ακουω την καρδια μου και νομιζω οτι εχω πιεση μεχρι να μετρηθω και τελικα βλεπω οτι ειναι χαμηλη και μου περναει η οταν κουραζομαι , σκυβω , τρωω , πινω πολυ κτλ νομιζω οτι απο την πιεση θα παθω εγκεφαλικο και θα στραβωσω και θα μεινω στον τοπο .. Ειδικα οταν τρωω λεω τωρα ερχεται τωρα ερχεται ..
Τελικα ολοι τα ιδια παθαινουμε και τις ιδιες σκεψεις κανουμε χε χε χε...
Εγω αν κρυωσω το μεγαλωνω τοσο που κανω λες και ειμαι εγκεφαλο-καρκινοπαθης ... Οσο και να προσπαθω οι σκεψεις υπαρχουν...
Τελικα,μου εκανε καλο που βρηκα ανθρωπους που ζουν το ιδιο με μενα!Οταν για πρωτη φορα διαβασα τα κειμενακια μεσα στο forum,πηγα να βαλω τα κλαματα...& ειπα "δεν το πιστευω..."!Νομιζα οτι ημουν η μοναδικη σ αυτο τον κοσμο που το μυαλο μου ειναι κολλημενο με το οτι θα παθω καρδια(η κατα καιρους διαφορα...)πραγματικα!!
Τελικά δεν είμαστε μόνοι μας και αυτό είναι κάτι.. Αν ξέρεις πως υπάρχουν και άλλοι σαν εσένα και πως μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε καταλάβουν είναι καλύτερα....Τουλάχιστον εγώ νοιώθω ανακούφιση και η φοβία μου πως ίσως είμαι σχοιζοφρενής περιορίζεται στο γεγονός πως άπλά έχω λίγο παραπάνω άγχος για την υγεία μου και δεν θα αποτρελλαθώ!!!
Εγώ πάλι είμαι στο όριο να πάω σε καρδιολόγο για μια ακόμα φορά. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω καιρό (δηλαδή γύρω στους 8-9 μήνες) ο οποίος μου έκανε ένα καρδιογράφημα και με έβρισε λέγοντας μου να μην ασχολούμαι με την καρδιά μου συνέχεια. Βλέπετε σκάλισε και το βιβλιάριο μου και είδε ότι λίγο καιρό πριν είχα πάει σε άλλο καρδιολόγο ο οποίος έγραφε "Συνιστάσται παραπομπή σε ψυχίατρο".
Μα ρε παιδιά, τι έκτακτες, τι πόνους, τι μουδιάσματα, τι ζαλάδες έχω...Έχετε υποστεί ζάλη από άγχος; Μερικές φορές νοιώθω φούσκωμα στο στήθος ή στην πλάτη ή κόμπο στο λαιμό. Γενικά πάντως εγώ έχω την τάση κάθε τι που έχω να το αποδίδω στην καρδιά. Όταν δε το κάνω αυτό τρέχω και σε άλλους γιατρούς, τι για σκλήρυνση κατά πλάκας έχω υποψιαστεί ότι έχω, τι καρκίνους, άστε.... Καλά δε μιλάμε για μαγνητικές, γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις και τα συναφή που έκανα τους τελευταίους μήνες..
Μα δε μπορώ, θα σκάσω αν δεν κάνω ένα υπερηχογράφημα καρδιάς τουλάχιστον.. Το θέμα είναι ότι συνήθως για μερικούς μήνες ηρεμώ όταν πάω και κάνω καμιά εξέταση και δε μου βρουν τίποτα... Αχ τι να κάνω;; :(
grtt ποσο σε καταλαβαινω!!Ειμαι σιγουρη πως θα σου χει γινει εμμονη ιδεα το να πας για καρδιογραφημα!!Εγω,πριν απο καμια ωρα ειχα κατι νευροπονους κατω απ το στηθος,δηλ.καρδια & με πιασε παλι φοβος...:mad:ευτυχως,εφυγε!Αν δεν το χει περασει καποιος,δεν μπορει να σε καταλαβει,ασε που σε παιρνει στο "ψηλο".....τουλαχιστον σκεψου οτι ειμαστε & εμεις που τα τραβαμε αυτα,αν σε ανακουφιζει καπως.....ολα θα πανε καλα!
δεν ξερω τι να πω
σημερα για 4 ωρες συνεχως εψαχνα για ασθενειες και μου διεγνωσα απο λευχαιμια και καρκινο του φαρυγγα μεχρι καρδιοπαθειες και εγκεφαλικο
το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα τα πιστευω αφου εχω ολα τα συμπτωματα
σας εχει τυχει ρε παιδια να πονατε σε ολο το σωμα σαν σουβλιες?ποναω για καποια δευτερολεπτα στα κοκκαλα
νιωθω τους λεμφαδενες μ πρησμενους και νομιζω οτι εχω καρκινο.πιανω και κατι γρομπαλακια και τραιλενομαι
δεν ξερω τι να κανω..ολοι μου λενε να μην παω στους γιατρους.εξετασεις αιματος ειχα κανει πριν 1.5 μηνα τελευταια.τι στο διαολο αν ειχα κατι δεν θα το ειχε δειξει...?
αστα να πανε στο διαολο
εγω θα παω σε παθολογο σημερα και οτι γινει...