φοβια με καρδια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 216
    Member
    Εγώ πάλι είμαι στο όριο να πάω σε καρδιολόγο για μια ακόμα φορά. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω καιρό (δηλαδή γύρω στους 8-9 μήνες) ο οποίος μου έκανε ένα καρδιογράφημα και με έβρισε λέγοντας μου να μην ασχολούμαι με την καρδιά μου συνέχεια. Βλέπετε σκάλισε και το βιβλιάριο μου και είδε ότι λίγο καιρό πριν είχα πάει σε άλλο καρδιολόγο ο οποίος έγραφε "Συνιστάσται παραπομπή σε ψυχίατρο".

Μα ρε παιδιά, τι έκτακτες, τι πόνους, τι μουδιάσματα, τι ζαλάδες έχω...Έχετε υποστεί ζάλη από άγχος; Μερικές φορές νοιώθω φούσκωμα στο στήθος ή στην πλάτη ή κόμπο στο λαιμό. Γενικά πάντως εγώ έχω την τάση κάθε τι που έχω να το αποδίδω στην καρδιά. Όταν δε το κάνω αυτό τρέχω και σε άλλους γιατρούς, τι για σκλήρυνση κατά πλάκας έχω υποψιαστεί ότι έχω, τι καρκίνους, άστε.... Καλά δε μιλάμε για μαγνητικές, γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις και τα συναφή που έκανα τους τελευταίους μήνες..

Μα δε μπορώ, θα σκάσω αν δεν κάνω ένα υπερηχογράφημα καρδιάς τουλάχιστον.. Το θέμα είναι ότι συνήθως για μερικούς μήνες ηρεμώ όταν πάω και κάνω καμιά εξέταση και δε μου βρουν τίποτα... Αχ τι να κάνω;; :(

Senior Member
    grtt ποσο σε καταλαβαινω!!Ειμαι σιγουρη πως θα σου χει γινει εμμονη ιδεα το να πας για καρδιογραφημα!!Εγω,πριν απο καμια ωρα ειχα κατι νευροπονους κατω απ το στηθος,δηλ.καρδια & με πιασε παλι φοβος...:mad:ευτυχως,εφυγε!Αν δεν το χει περασει καποιος,δεν μπορει να σε καταλαβει,ασε που σε παιρνει στο "ψηλο".....τουλαχιστον σκεψου οτι ειμαστε & εμεις που τα τραβαμε αυτα,αν σε ανακουφιζει καπως.....ολα θα πανε καλα!

Senior Member
    δεν ξερω τι να πω
    σημερα για 4 ωρες συνεχως εψαχνα για ασθενειες και μου διεγνωσα απο λευχαιμια και καρκινο του φαρυγγα μεχρι καρδιοπαθειες και εγκεφαλικο
    το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα τα πιστευω αφου εχω ολα τα συμπτωματα
    σας εχει τυχει ρε παιδια να πονατε σε ολο το σωμα σαν σουβλιες?ποναω για καποια δευτερολεπτα στα κοκκαλα
    νιωθω τους λεμφαδενες μ πρησμενους και νομιζω οτι εχω καρκινο.πιανω και κατι γρομπαλακια και τραιλενομαι

δεν ξερω τι να κανω..ολοι μου λενε να μην παω στους γιατρους.εξετασεις αιματος ειχα κανει πριν 1.5 μηνα τελευταια.τι στο διαολο αν ειχα κατι δεν θα το ειχε δειξει...?

Quote Originally Posted by gamder11 View Post
    δεν ξερω τι να πω
    σημερα για 4 ωρες συνεχως εψαχνα για ασθενειες και μου διεγνωσα απο λευχαιμια και καρκινο του φαρυγγα μεχρι καρδιοπαθειες και εγκεφαλικο
    το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα τα πιστευω αφου εχω ολα τα συμπτωματα
    σας εχει τυχει ρε παιδια να πονατε σε ολο το σωμα σαν σουβλιες?ποναω για καποια δευτερολεπτα στα κοκκαλα
    νιωθω τους λεμφαδενες μ πρησμενους και νομιζω οτι εχω καρκινο.πιανω και κατι γρομπαλακια και τραιλενομαι

δεν ξερω τι να κανω..ολοι μου λενε να μην παω στους γιατρους.εξετασεις αιματος ειχα κανει πριν 1.5 μηνα τελευταια.τι στο διαολο αν ειχα κατι δεν θα το ειχε δειξει...?
    Αχ....και εγώ πιάνω γρομπαλάκια και τρελέομαι...και εγώ τα έχω βάλεις με τους λεμφαδένες μου...κι εγώ πριν δύο μήνες έκανα εξετάσεις και σκεφτόμουν πως αν ήταν κάτι θα φαινόταν. Τελικά δεν είμαι μόνη μου!!!

Senior Member
    αστα να πανε στο διαολο
    εγω θα παω σε παθολογο σημερα και οτι γινει...

Senior Member
    Ποσο πολυ ταλαιπωρουμε τον εαυτο μας!!!!Εκει που εισαι φυσιολογικα & ασχολησαι με τα καθημερινα,ξεκινανε..."αρρυ� �μιες,πονακια,σουβλιες κτλ...& αποτελεσμα ,ο φοβος"Ασε που μπαινεις στη διαδικασια αντι να τα "φας" οπου αλλου γουσταρεις τα λεφτα,να εχεις δωσει μια περιουσια σε γιατρους....& ακομα ειμαι 34......!:mad:

Banned
    εγω παλι καλα που ανοιξατε το θεμα μου παλι ανεβηκα για ασχετο τσεκ απ με πρηζει η μανα μου με τα γυναικολογικα ενω δεν ασχολουμαι και ενω πηγα σε ψυολογο και καποιος γατρος μου χε πει να παιρνω λεξοτανιλ των 1,5 3 φορες την μερα δεν ξερω αν παω καλα αλλα σημερα πηγα να περασω μια μεγαλη λεωφορο και καθησα σχεδον κατω με τρελη ταγχυκαρδια και τρεμουλα ενιωθα οτι εγινα ρεζιλι ερεμα σαν ψαρι αμαν αμαν και πως να ξεκινησω αγωγη και δνε με πιανει τιποτα?

Senior Member
    Βρε παιδια,στις περιπτωσεις σαν τις δικιες μας,και καλα να ειμαστε,οταν το μυαλο μας ειναι κολλημενο εκει δημιουργουμε το ξεκινημα των σωματικων.....δεν το πιστευετε & εσεις αυτο?Εκει που δεν αισθανεστε κατι δηλαδη,η σκεψη να σας λεει "πως & ειμαι καλα,σιγουρα σε λιγο θα με πιασει καποιος πονος"και μετα απο λιγο να γινεται αλλα στ αληθεια,οχι "φαντασια" πονος......θα ηθελα να διαβασω την γνωμη σας!:confused:

Senior Member
    ναι PANH και σε μενα συμβαινει.χθες μετα τις αιματολογικες που ηταν πολυ καλες μου ξανακολησε οτι εχω προβλημα στην καρδια και ειχα πονακια στην πλατη.
    αφου βγηκα εξω και ''ξεκολησα'' απο σημερα το πρωι η σκεψη που μου ηρθε μ εχει διαλυσει
    φοβαμαι μηπως εχω AIDS καθως ειδα τα συμπτωματα και καποια απο αυτα τα εχω οπως μυικους πονους,κοπωση και αλλα
    δεν ξερω γαμωτο τι να κανω.μεχρι τωρα οτι πιστευα τελικα δεν το ειχα οποτε λεω να παω κοντρα αυτη τη φορα και να μη το ψαξω.ποο αυτη την αγωνια που περναω δεν την αντεχω αλλο...

Senior Member
    Βρε gamder11,αφου εκανες αιματολογικες οπως ειπες,δεν θα εδειχνε για aids?

Senior Member
    για τον hiv θελει ειδικες εξετασεις.εγω εκανα γενικη αιματος μονο και θυροειδη
    μηπως εχετε και σεις τα παρακατω συμπτωματα.ρωταω να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι απο το αγχος
    1)τρεμουλες
    2)μυικους πονους
    3)ταχυπαλμιες
    4)εγω μια νομιζω οτι η καρδια μου χτυπαει εντονα και μια οτι χτυπαει παααρα πολυ αργα
    5)ιδρωτας στα χερια

καλα εχω κι αλλα πολλα

Senior Member
    Παντως ολ αυτα που εγραψες(συμπτωματα) ειναι & της διαταραχης ανχους!

Senior Member
    Βρε παιδια,μιας και σε σας συμβαινει πανω κατω το ιδιο,σας τυχαινει οτι και καλα να ειστε,σκεφτεστε "να τωρα σε λιγο θα με πιασουν,ταχυκαρδιες,αρρυθμ ιες,τσιμπιματα & ξαφνικα ανακοπη..." και να ξεκιναει η δυσπνια??:confused:

Senior Member
    εμενα συνεχεια μου συμβανει.ειδικα αυτο με τη δυσπνοια ειναι κλασσικο.
    πηγαινε σ ενα παθολογο να ηρεμησεις αν και παιζω το σπιτι μου οτι δεν εχεις τιποτα
    βασικα ολοι οσοι γραφουμε εδω και φοβομαστε μην εχουμε κατι δεν εχω δει τελικα καποιος να του πει ο γιατρος οτι εχει σοβαρο προβλημα υγειας

Senior Member
    Εμενα gamder οι "κολλητοι" γιατροι ειναι οι καρδιολογοι,τους εχω φαει με το κουταλι!Εχω παει & σε παθολογο(πιο παλια) που & αυτος μου ειχε πει οτι ολα τα δημιουργει το μυαλο μου.Και το ΞΕΡΩ ρε γαμωτο αυτο,αλλα λεω πως ο καθε πονος που εμφανιζεται ειναι διαφορετικος απο τους αλλους & στην συνεχεια λεω "λες να ταβλιαστω τωρα...?"δηλαδη,οτι μεχρι τωρα μπορει να μην εχω παθει κατι αλλα απ τα πολλα μηπως κουραστει τελικα η καρδια μου & κλαταρει!Και μπαινω & στο τρυπακι του να παω παλι στην καρδιολογο μου(που την εχω τρελλανει)αλλα λεω,παλι λεφτα & ασε που τι θα λεει & αυτη απο μεσα της!!Ευτυχως,ομως,δειχνει κατανοηση η γυναικα,τουλαχιστον προσπαθει!

Page 6 of 15 FirstFirst ... 45678 ... LastLast