Δεν είσαι κοπέλα και δεν με ενδιαφέρει να σε γοητεύσω..σορρυ george
Printable View
Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις.
1. βλεπεις αγώνες μπάλα, ή μπασκετ?
2. Κολυμβητήριο είπες πήγαινες, τι στυλ ?
3. Βλέπεις σειρές? Ταινίες? Ελληνικές ή ξένες? Τι είδος?
4. Τι μουσική ακους, ελληνικά ξένα?
5. Έχεις κατοικίδια? Θα ήθελες να έχεις?
6. Σου αρέσει το φαγητό έξω? Ο καφές? Κάνεις διατροφή?
7. Διαβάζεις βιβλία? Ακούς podcast?
8. Έκανες ταξίδια? Θέλεις να κάνεις ταξίδια ? Αν τα χρήματα και ο χρόνος δεν ήταν θέμα , που θα ήθελες να πας.
9. Έχεις ασχοληθεί με το gaming σε υπολογιστή, κονσόλες?
10. Όταν θα βγεις από το σπίτι σου προτιμας να πας στη φύση ή στη πόλη?
Κανόνισε να μου πεις , δεν ξερω , δε με νοιαζει, δεν έχω άποψη. :p
απο οσα μας εχεις πει στα θεματα, θα σου πω που πιστευω οτι πασχεις και τι πιστευω οτι δεν πρεπει να κανεις.
αυτα ειναι τα καλα νεα.
τα κακα νεα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις μονος σου χωρις να χασεις κι αλλα χρονια. πιστευω οτι χρειαζεσαι βοηθεια .
και εξηγουμαι:
ΔΕΝ εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως. ουτε χαζος εισαι ουτε μικρος. εχεις ΤΡΑΥΜΑ. τραυμα που βαθαινει με τα χρονια. δεν εισαι τυχαια μονος σου. αυτο που συμβαινει ειναι αποτελεσμα της εφηβικης- μετεφηβικης σου συστολης και απειριας, αλλα και του περιβαλλοντος που ελς οτι μεχρι τωρα σου κανει μπουλινγκ... μπουλιγκ που δενε χεις κοπελα, 30 χρονων ανδρας;;; πως τους επιτρεπεις;
αρα, δεν ειναι μονο οτι δεν ξερεις πως να προσεγγισεις φιλε μου. δεν ξερεις και να βαζεις ΟΡΙΑ στους κακοπροαιρετους.
αντιδρας, δεν τους κανεις τα κεφια, αλλα σε πληγωνουν, σε βαζουνσ την γωνια και με καθε χτυπημα ειτε απο απορριψη, ειτε απο τους ωραιους φιλους/ γνωστους πουε χεις, πας ακομα πιο κατω....
νομιζω θελεις δουλεια ψυχουποστηριξης απο εναν ειδικο.
να σταθεις στα ποδια σου συναισθηματικα, να διεκδικεις σαν ισος και οχι σαν σκυλι που θα φαει κλωτσια.
να καταλαβεις οτι για καποια εισαι μεγαλο κελεπουρι κι οχι αυτος που ζηταει και μαλλον δεν τον θελουν..
περα απο αυτα (ψυχοθεραπεια ΧΘΕΣ), να σου πω μερικα πραγματα για αυτα που ρωτας.
red flag για μενα, απο θεμα προσωπικοτητας, ειναι αν δω αποψεις μισογυνικες, ομοφοβικες, κλπ.
απο αποψη συμπεριφορας, περα απο τα βασικα, καφριλα κλπ, ειναι προβλημα αν τον δω να ειναι needy. αυτο, εσυ δυσκολα θα το αποφυγεις με το ζορι που εχεις και την λαχταρα να τα καταφερεις να βρεις την σχεση που ονειρευεσαι. αυτο πρεπει να το δουλεψεις να το διαχειριζεσαι. συνοπτικα, ο τροπος ειναι αυτο που σου ειπαν κι αλλοι εδω. μην της πετας στα μουτρα ολη την χαρα σου και κυριως την λαχταρα σου να τα πατε καλα. να κανεις ενα βημα και να περιμενεις ανταποκριση. μην δινεσαι με το κιλο. μην κανεις ολα τα τηλεφωνηματα εσυ ενω δεν ανταποδιδει, μην αρχισεις να εξιστορεις πως φανταζεσαι να εισαι με την μελλοντικη κοπελα η να της λες για το προβλημα με τις σχεσεις.
να προσπαθεις να τα ελεγχεις αυτα, χωρις να εισαι ουτε φορτικος, αλλα ουτε και μουγγος και φοβισμενος για να μην κανεις κανενα λαθος..
δεν ειναι σπορ το φλερτ για να "εξασκηθεις". το φλερτ ειναι το να ταιριαξεις με καποια που να συναντησεις. δεν εκπαιδευεσαι , ουτε μαθαινεται.
και ναι, εχει μεγαλη σημασια το αν υπαρχει σωματικη ελξη, χημεια, οπως και να το λεμε αυτο, ακομα κι αν δεν γινεται τπτ σωματικο. αν δεν δουλεψει αυτο, δεν προχωραει τπτ...
Σε συνέχεια αυτών που είπε η ρέμεντυ, θα ρωτήσω κάτι. Πώς και, ενώ έχεις μόνιμη δουλειά εδώ και χρόνια, οπότε έχεις ανεξαρτησία και προοπτικές για μεγαλύτερη καριέρα στο μέλλον, δεν έχει βελτιωθεί η αυτοπεποίθησή σου? Δηλαδή, πιστεύεις ότι μια κοπέλα μέτριας εμφάνισης θα σου κάνει χάρη αν τα φτιάξει μαζί σου?
Αυτος ηταν και ο λογος που τοσα χρονια πηγαινα στους οικους ανοχης. Για να ξεδωσω και να νιωσω ανδρας γιατι αν δεν εκανα ουτε σεξ θα τα ειχα παιξει εντελως. Δεν εχω ζωη να γοητευσω καποια. Δουλευω σκληρα απο μικρος δεν εχω κανει κανενα ταξιδι πουθενα.
Ειμαι ασχετος απο γυναικες γι'αυτο και παω στους οικους γιατι αν στερηθω και το σεξ τελειωσαν ολα. Υπηρχαν χρονια που δεχομουν απο συναδελφους τοσο bullying που παρολιγο να εβαζα τελος στη ζωη μου. Καθε μερα που ξυπναω υποφερω απο μοναξια. Δεν εχω κανεναν να μιλησω εκτος απο εσας εδω μεσα. Δεν τρολλαρω αληθεια λεω
οσο για το πρωτο φιλι.
αυτο το δινεις οταν υπαρχει μεγαλη επιθυμια και απο τους δυο.
δεν υπαρχει πιο ξενερωτο πραγμα απο ενα αμηχανο φιλι που το κανεις γιατι ετσι νομιζεις οτι θα επρεπε να κανεις.
κι εγω προτιμω την δευτερη η την τριτη φορα, παρα την πρωτη. αλλα αν η καλη φαση κατσει σ την πρωτη, και ειναι τοσο ομορφη και φλογερη η φαση, δεν θα κανω την δυσκολη..
Ναι , αλλά καταληγουμε στο ότι έχεις διαγράψει τελείως τον Αλεξανδρο σαν άνθρωπο. Θεωρείς ότι το μόνο που σε χαρακτηρίζει είναι ότι δεν σε αγαπάει καμια κοπέλα.
Μπράβο που γράφτηκες γυμναστήριο και καλή αρχή, θα σου κάνει πολύ καλο. Και αν μπορεις να ξεκινήσεις και με εναν ψυχολόγο να του μιλας όπως σου είπαν η Ρεμεντι και ο Τζωρτζ. Αυτα :)
Κοιταξτε δεν ειμαι μονος απο επιλογη. Δηλαδη οι αλλοι ανδρες ειναι ανωτεροι επειδη εχουν κοπελα? Και ποιος μου εγγυαται οτι μια κοπελα θα με κανει ευτυχισμενο?
Αν δεν βρω ποτε καποια τι εμπειριες θα χασω κατα την γνωμη σας?
Εσύ νομίζεις ότι το παν είναι να έχεις κοπέλα! Και εσύ σκέφτεσαι ότι οι άλλοι είναι σε σχέση, άρα είναι ανώτεροι! Έχεις εξαρτήσει όλη την ευτυχία σου από μια κοπέλα. Εμείς δεν είπαμε τίποτα τέτοιο, ειδικά εγώ σου είπα το αντίθετο! και ναι, μπορεί να κάνεις σχέση και να πάει άσχημα. Σε πρώτη φάση, πιστεύω χρειάζεσαι καινούριους φίλους να βγαίνετε και να νιώθετε ωραία μαζί, και μετά κοπέλα
γυναικες δεν εχετε στην δουλεια; που δουλευεις; οικοδομη;
και πως φτασατε να σε τρολαρουν τοσο οι συναδερφοι σου; γιατι καθεσαι και λες τα προσωπικα σου στον καθε μαλακα;. πρεπει να εισαι βαρυς απεναντι σε καφρους. να μην λες πολλα πολλα για να μην παιρνουν τετοιον αερα.
Ναι, αλλά είχε δίκιο σε αυτό που σου είπε για το τραύμα. Είσαι σαν ένα σκυλί που το χτυπούσαν άνθρωποι μικρό, και όταν μεγάλωσε το καλούν κάποιοι να το χαϊδέψουν και αυτό συνεχίζει και φαβάται! Και στο λέω γιατί κι εγώ κάπως έτσι είμαι, συνεχώς αμυντική στάση και μη αποδοχή του εαυτού. Μου είχε πει μια ψυχολόγος παλιότερα ότι πρέπει να έχω τραύμα κι από τις κοροιδίες των άλλων, εγώ τότε νόμιζα ότι δεν είχα επηρεαστεί, αλλά αργότερα κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Κι εσύ μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι επηρεάζεσαι, αλλά υποσυνείδητα σε έχει ρίξει αυτό
Αν σου πω οτι διαβαζω μονο ξενογλωσσα βιβλια και παω για τρεξιμο? Ταξιδια εχω παει μονο Γερμανια σε συγγενεις που εχω αλλα εχουν περασει πολλα χρονια. Ζω στα Χανια που ναι μεν ειναι τουριστικη πολη αλλα το χειμωνα ειναι νεκρα απολυτη. Σε κλαμπ δεν πηγαινω γιατι οι φιλοι μου δεν τα θελουν. Μουσικη ακουω και ξενα και ελληνικα. Παλια επαιζα και ποδοσφαιρο αλλα πλεον δεν ασχολουμαι με αυτο. Μου στοιχισε που εχασα τη δουλεια μου απο μαλακια δικη μου
στους αουγκανους τους κρητικους μενεις;;;; καλα ξεμπερδεματα...
Καμια δεν θα τσιμπήσει με λιγο τυρι. Ειδικα οταν υπαρχουν τοσοι γκει/μπαι ή δεσμευμένοι που απλα φλερτάρουν για επιβεβαίωση. Κάτι τρομερα σύνηθες δηλαδη και μετα απορείτε γιατι ειναι απομακρες και ντιβες οι γυναικες. Αν τις δουλεύετε προφανως δεν θα δωσουν τον χρονο τους σε καποιον που τους ριχνει τυρακι.
Εχω θυμο επειδη λεω αληθειες ; Προσφατα διαβαζα καποιες ιστοριες γυναικων που τις δουλευαν χυδαια τις φλερταραν απροκάλυπτα και οταν αυτες ανταποκρίθηκαν καναν τους κινεζους.
Και ειπαν και εκεινες πως κριμα που τους δωσαμε και αξια τελικα.
Εσυ ψαξε βρες μια να τρεχει πισω απο τον κωλο σου γιατι αυτο θες. Αν βρεις το θυμα ελα πες το μας.
Ποιος αποφάσισε ότι αυτά που λες είναι αλήθειες; εσύ; Δεν έχεις καν τρόπους. Δεν θα φορτωθώ εγώ ή ο οποιοσδήποτε τα ψυχολογικά σου και να μπω σε κατάσταση άμυνας για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Πήγαινε σε ένα ψυχολόγο, συζήτησε τα μαζί του και λύσε τα. Ο μοναδικός που βασανίζεται σε όλο αυτό είσαι εσύ. Φοβάσαι ότι κινείται. Είσαι δυστυχισμένη και ψάχνεις να βρεις δυστυχία και στους άλλους. Δεν πάει έτσι.
Μιλησα για ΑΛΗΘΙΝΑ περιστατικά τα οποία ειναι και τρομερά συνηθισμένα. Εσυ δεν εχεις τροπους που μου κανεις gaslighting ! Πηγαινε σε κανα ψυχιατρο εσυ γιατι εισαι ένα ναρκισσάκι οπως φαίνεται.
Εγω σε αντιθεση με εσενα ΞΕΡΩ τι γινεται στον κοσμο και δεν ειμαι 20 χρονια πισω στο dating.
Επειδη εσεις κανετε ταμα να σας κατσει και η καθε τελειωμένη μαθετε πως καποιες ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΤΉΡΙΑ. Αυτο δεν εχετε εμπεδωσει ακομα νομιζετε πως η καθε γυναικα θα παει με τον καθε τελειωμένο καραγκιοζακο που τις πεταει τυρακι. Μονο καμια κακομοιρα θα το κανει αυτο αλλα μια τετοια ψάχνετε οπως και να εχει !
Εσυ που κανεις ευθέως gaslighting αμφισβητώντας περιστατικά που τα διαβαζουμε και τα ακουμε καθημερινα και ολοι μας τα ξέρουμε τι εισαι; Ξερεις οτι αυτη η μέθοδος ειναι μέθοδος χειραγώγησης των ατόμων με ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά; Αν προσθέσουμε και ότι θες να ρίχνεις τυρακι στις γυναίκες μπας και τρεχουν πισω σου μάλλον σιγουρα εχεις τρομερα ισχυρά ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά. Αφου εισαι τοσο γνώστης και μου προτείνεις να παω σε ψυχολόγο απο την καλοσύνη σου θα το ήξερες αυτο. Αλλά μάλλον εισαι γνώστης μόνο τεχνικών του κ@@@
Εχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ψυχολογίας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και εχω κανει και ψυχοθεραπεια για χρόνια, δεν περίμενα ούτε ζήτησα καμία προτροπή από εσένα για το τι θα κάνω στην ζωή μου. Οπότε βρες καμία κακομοίρα και χαζη να δουλέψεις την επόμενη φορά και να χρησιμοποιήσεις τις τεχνικές χειραγώγησης των οπισθίων τις οποίες κατέχεις άψογα. Εδειξες το επίπεδο σου ! Εσυ με τόσα ψυχολογικά ενώ προτείνεις στους αλλους να κάνουν ψυχοθεραπεία προφανώς και δεν έχεις κάνει ποτέ σου ή μάλλον πηγες στον ψυχολόγο για να μάθεις πώς να χειραγωγείς καλυτερα τους αλλους!