Καλά αν έπασχε μονο το οικονομικό από αλήθεια θα ήσουν καλά. Εδώ της είπε σε βλέπω σοβαρά δε θα παίξω μαζί σου γιατί δεν είσαι για παιχνιδια ενώ ταυτόχρονα πηδουσε άλλη...
Printable View
Ούτε αυτή είναι ερωτευμένη.. Προσπαθεί να κερδίσει κάτι που ποτέ δεν ήταν δικό της. Σαν ανάγκη είναι, κόλλημα.. Δεν ξέρω αν διαβάζει όλα αυτά που λέμε, αλλά χρειάζεται να δουλέψει πολύ με τον εαυτό της για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και όχι να είναι σε ένα συνεχή αγωνα για το πότε επιτέλους θα την δει σαν σύντροφο και όχι ως φίλη. Έναν αγώνα που τρέχει μόνη της.
βασικα εστιασα αρχικα στο οικονομικο κομματι αφου η θεματογραφος το αναφερει εκτενεστατα ! την σχεση δεν ανελυσα , ειναι το μεταβατικο σταδιο δυο χωρισμενων με παιδια . αναφερει οτι την στηριξε στον χωρισμο της και γενικα οτι εκαναν πραγματα ! εχει συναισθηματα για εκεινη , απλα εχει πολλα εσωτερικα θεματα να λυσει ο ιδιος . μας αναφερει η ιδια , οτι ειχαν γνωριστει οικογενειακως με διακοπες κλπ , ολοι μαζι με τα παιδια τους και εκαναν πραγματα . δεν ηταν για εκεινον ενα απλο σεξιστικο οχημα . σιγουρα το θεμα το εχει ο ιδιος , μας αναφερε κιολας οταν στον εγγαμο βιο αυτος ειχε δωσει λευκη επιταγη στην διαχειριση των χρηματων ! υπαρχουν πολλες συνισταμενες ...ανασφαλειας γενικα ...μιλαμε για φουλ ψυχοθεραπεια . αυτος εικαζω εβρισκε την ασφαλεια στην ιδια και στις <<αλλες >> καλυπτε την ανασφαλεια ....
δεν ηταν ΚΑΝ σεξουαλικο θεμα για εκεινον.
προσεξες οτι επι δυο χρονια, τον γιατροπορευε, εκανε παρεα στα παιδια του, αλλα σεξουαλικες σχεσεις ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ενω ειχε με αλλες;
για μενα, την χρησιμοποιησε επειδη τον ειχε ερωτευθει και του εκανε ολες τις δουλειες και τον στηριζε. πιθανολογω οτι τον χαρτζηλικωνε κιολας...
στις "αλλες", μαλλον καλυπτε την ερωτικη επιθυμια..
Πες και για τη σχέση , γιατί εκεί ειναι το ΖΟΥΜΙ. Άσχετα που η πρώην εμφάνισε 400 χιλιάρικα απο το πουθενά.
Εγω γιατί δεν βλέπω να έχει αυτός συναισθήματα?
Της ελεγε να κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ , όσο είχε άλλη παράλληλα και τελικά της έδωσε την αποκλειστικότητα για 1 χρονο.
Υπάρχει άντρας που να έχει συναισθήματα, και να της πει, κάτσε, περίμενε 3 χρόνια λίγο να δω κάτι? Εσύ αν την είχες πατήσει με μια, Τζιοβάνι, την ήθελες, θα της έλεγες περίμενε να βγάλω τα ψυχολογικά μου γιατί παίρνω διαζύγιο?
Και το χειρότερο είναι της ζήτησε και διάλειμμα τώρα ( άρα πάλι την έβαλε στο ψυγείο). Και η κοπέλα, η απογοητευμένη, ΚΑΘΕΤΑΙ.
Ρε πάτε καλά αγρότης είμαι έχω πτυχίο τεχνικής σχολής άλλο αυτό
....χμμμ , για αυτο εστιασα περστρο στο οικονομικο κομματι και οχι στο κομματι της <<σχεσης >> το θεωρησα απο την αρχη δευτερευον στην συζητηση . γενικα η σχεση ηταν πραβληματικη , με αρκετα πηγαινε - ελα . οταν λεω προβληματικη , εννοω δεν ξεκινησε κατι υπο νορμαλ - ιδανικες συνθηκες , δυο διαζευγμενοι , συναδελφοι , κοινα ενδιαφεροντα - προβληματα κλπ , αρχικα την στηριξε αυτος στο διαζυγιο της , μετα εκεινη του σταθηκε και πηγε η βαλιτσα , ανεπτυξε αυτη αρχικα συναισθηματα , ο αλλος χαμενος στις σκεψεις του , μεταβατικα σταδια χωρισμου , σεξουαλικης επιθυμιας , νευρα , θυμος , στην συνεχεια αγωγες επιμελειας , διατροφης , οικονομικα προβληματα ....τεραστιο πλεγμα ! δεν πηρα το μερος του , αντιθετα ! επεισης δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ψυχολογικα δυνατοι να αντιμετωπιζουμε καταστασεις ! δεν μπορω να κρινω γενικα , δεν ειναι ο ρολος μου αυτος . ουτε να δωσω ντιρεκτιβες ! προσπαθω μεσα απο συζητηση και εφοσον το θελει η θεματοθετης , να γινει μια κουβεντα ......