Απ' όλα. Και ξύλο και απειλές και υποτίμηση και θέαση σε βία έναντι άλλων, και έκθεση σε βία μεταξύ τους.
Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν. :D
Printable View
Απ' όλα. Και ξύλο και απειλές και υποτίμηση και θέαση σε βία έναντι άλλων, και έκθεση σε βία μεταξύ τους.
Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα ήταν. :D
αστα γιωργικο απ εκει ολα ξεκηνανε αν ειν μαπα οι γονεις καλοπερνας βρε φουλ φουλ. τοσο τους κόβει τοσο κανουν κι αυτοι που ειν γονεις μα ειναι πιο βλαμμένοι πνευματικά κι απ ενα σκουλικι στο χωμα μεσα που σέρνετε.
WildHoney θα το παλέψουμε να διώξουμε τη δηλητηριαση απ τα σκα-τα τους κοντρα αυτοι κοντρα κι εμεις εμ αυτοι θα μας μπιπ κι στο μυαλο ?? ε οχι ρε φιλε φτανει . μεσα απ αυτους μαθαινουμε τι ειν κακο μην το αντιγράψουμε ποτε στη ζωη μας. κακο πολυ καλο λεμε κι το απορρίπτουμε.
WildHoney ερε σφαλιαριδια που τους πρεπουν να γινουν νταούλι τα μουτρα τους απο το πρήξιμο ποιοι θαρρουν πως ειν ρε ?? αυτα τα ατομα στην απομονωση κι μην ξανα δουν φως του ηλιου.
Και τι θα έλεγες για τη σιωπή των γύρω;
Για τη σαπίλα των θεατών που έκαναν τα στραβά μάτια;
Για τις κοινωνικές τους σχέσεις, που έμεναν ανέγγιχτες στο θέατρο των σκιών;
Γιατί ξεχνάμε να κοιτάξουμε εκεί.
george1520 ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΦΙΛΕ Ε ??ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ??? ΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΓΥΡΟ ΧΕ-ΣΤΙ-ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς. Ο ΚΑΘΕΝΑς ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ .:mad:
Ο πατέρας έχει πεθάνει, η μητέρα είναι άρρωστη. Λυπάμαι ρε συ george και για τις δικές σου εμπειρίες. Πάρε μια διαδικτυακή αγκαλιά (καλά, σήμερα ξεπερνώ τον εαυτό μου, λολ). Τι σκατά δηλαδή, πώς γίνονται γονείς
μερικοί μερικοί, πάντα με εκπλήσσει. Οι δικοί σου γονείς; Εσύ την παλεύεις φίλε;
Η μάνα μου πριν κάτι μήνες έλεγε και ξανά έλεγε ότι δεν πέρασα τίποτα στη ζωή μου και να μην έχω κανένα παράπονο. Δεν της έφτανε το ξύλο που μου είχε δώσει, τις βρισιές της και την αδιαφορία του πατέρα μου.. Γύρισα και της είπα ότι με κακοποιησαν σεξουαλικα πολλές φορές όταν ήμουν μικρός. Και με κοίταξε χωρίς να πει κάτι. Μετά γύρισε και είπε "να μην τον έβαζες σπίτι" . Που κόλλαγε αυτό ποτέ δεν κατάλαβα. Απλα εκείνη την στιγμή για μένα έκλεισε ένας κύκλος, συνειδητοποίησα τι μάνα έχω. Για να μπορεί να δεχθεί ένας γονιός κάτι τόσο βίαιο, θα πρέπει να παραδεχτεί πόσο κακός γονιός ήταν/ειναι.
WildHoney ΟΛΟΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑς ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΒΛΑΜΕΝΩΝ ΓΥΡΟ ΜΑς .ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΚΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑς Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΚΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑς ΦΈΡΟΝΤΑΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΕ.
Δεν παραδέχονται, γιατί όταν παραδεχτείς σημαίνει ότι πρέπει να διορθώσεις, να αλλάξεις,
να κάνεις την αυτοκριτική σου, να ζητήσεις συγνώμη για τις παραλείψεις, την άδικη βία, την κατάχρηση
της γονεικής θέσης έναντι παιδιού, που φυσικά από άποψη ισχύος δεν το συζητάμε πως υστερεί τότε. Υπάρχει μία άρνηση που προφανώς δηλώνει και μία ανικανότητα για αποδοχή ευθυνών. Εμένα πίστευαν πάντα πως ήταν καλοί γονείς. Ζντουπ.
Βέβαια, τίποτε δεν πέρασες στη ζωή σου, όλα απ' το μυαλό σου τα έβγαλες. Ουστ.
Σκληροί, συναισθηματικά ανάπηροι άνθρωποι. Πλέον εμένα δεν με επηρεάζουν, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Έχω αλλάξει εγώ.Λυπάμαι που βιωσατε κάτι τέτοιο. Να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγκαλιαζετε :)
ΝΑΡΚΙΣΣΑΡΕς ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΟΤΑς ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΟς ΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΟΝΤΑ ΑΔΙΑ ΚΕΝΑ ΑΠ ΨΥΧΗ ΕΝΤΕΛΟς ΕΑΥΤΟΥΛΑΚΙΔΕς.
Αγαπητέ Αλέξανδρε απο τη στιγμή που διαβασα το μήνυμα σου είσαι στο μυαλό μου. Νιώθω και καταλαβαίνω το αδιέξοδο, τον πονο. Ειμαι 46 χρονών. Τα κατάφερα και εφτασα μέχρι εδω. Μέρα τη μέρα. Άλλοτε καλες μέρες άλλοτε κακές. Όμως μια φωνη μεσα μου παντα ελεγε "προχώρα, προχώρα, προχώρα".
Δεν θυμάμαι μερα απο τοτε που θυμάμαι τον εαυτό μου που να μην κρύβομαι, απο τον βιαστη μου.
Το γράφω για να καταλάβεις οτι δεν μιλαω απεξω.
Εχω πει οτι θα τα καταφερω για εκεινο το μικρο παιδακι (κοριτσάκι) που του στερησαν τη ζωη που θα μπορούσε να εχει.
Να αναζητήσεις βοήθεια, να ενδιαφερθείς για τον εαυτό σου. Γιατί εκείνο το παιδί μεσα σου πρέπει να υψώσει το αναστημα του στον βιαστή και να του πει ΩΣ ΕΔΩ! Δεν θα βιαζεις αλλο το μυαλο, την ψυχη, τη ζωη μου. Σου αξίζει η ελευθερία, σου αξίζει να ζήσεις και να δημιουργήσεις. Τωρα ολα είναι θολά.
Σκεψου λιγο, όπως παει κανείς στον οφθαλμίατρο γιατί δεν βλεπει καλα και μόλις βαλει τα γυαλια ολα καθαριζουν και ξερει που να πάει τι να κανει. Οταν καποιος ποναει ή εχει ενα πυρετο ή βασανιζεται απο κατι στο σωμα του, παει στο γιατρό και βρισκει θεραπεια. Ανακουφιζεται απο τον πονο. Ή ενα χαλασμενο δοντι οταν το σφραγισουμε ησυχαζουμε. Σκεψου οταν η ψυχή ποναει θέλει βοήθεια. Θελει θεραπεια.
Εγω δεν πηρα ποτε βοήθεια και το εχω μετανιώσει. Γιατι ακουγα καποιους που ποτε δεν κατανόησαν τι φερνει μαζι του ολο αυτο.
Υπάρχει αναγκη εσωτερική κάποιος να βαδισει μαζι σου, να σου πει, βλεπω μεσα σου, σε νιωθω, θα μεινω μαζι σου, θα το περασουμε μαζι. Καποιος να μπει αναμεσα στον βιαστή και στο παιδι και να το υπερασπιστεί.
Εισαι ενας αξιαίπαινος ανθρωπος που σου αξίζουν χιλια μπραβο που τα καταφερες μεχρι εδω. Εισαι πολύτιμος. Γιατι εισαι εσυ.
Διαβασα και τα αλλα παιδια που έγραψαν. Ειστε ολοι ήρωες. Μεγαλώσατε, συνεχίσατε παρα τον πονο, τις πληγές, τις αιμορραγίες.
Αξιζετε ολοι τα καλύτερα στη ζωή.
faith7 αλλη μια βασανισμένη χρυση ψυχη που πονεσε στη ζωη κι ζητα κι αυτη ατομα που εχουν βιωσει τα ιδια . ολλοι μαζι μια αγκαλια ανθρωπιάς .
Καλημέρα!
Εγώ δεν νιώθω ηρωϊδα γιατί δεν τα έχω καταφέρει και τόσο καλά αλλά εν μέρει είναι και θέμα τύχης... Όμως συμφωνώ ότι μετά από τόση ταλαιπωρία αξίζουμε όλοι τα καλύτερα... Μπράβο σε όλους σας για την δύναμη σας!
Κρίμα που εξαφανίστηκε ο θεματοθέτης, ίσως να μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε να νιώσει καλύτερα...
Δεν μπορεί κανείς μόνος οσο και δυνατός να είναι υπάρχει ανάγκη για φιλία, για ειδικούς για επικοινωνία! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις εκτιμώ πολύ.
Ούτε εγώ νιώθω ήρωας. Εγώ νιώθω αδικία. Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι έγινε αλλά πίστευα ότι δεν με επηρέαζε κάπου. Ώσπου μια μέρα αυτό με ρούφηξε. Κατάθλιψη. Να παλεύω με κάτι που δεν δημιούργησα, να παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό. Πώς κατάφερα να το νικήσω ποτέ δεν κατάλαβα. Αλλά ο βιασμός είναι ένα θέμα που δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω να το αφήσω πίσω μου. Το έχω βάλει πάλι πίσω σε μια γωνιά και κάνω την ζωή μου. Υπάρχει όμως. Η διαφορά με πριν είναι ότι τωρα έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και ξέρω ποιος είμαι και ότι αυτό δεν με ορίζει.
Ναι θα παρω βοήθεια, ψάχνω για τον κατάλληλο, george1520.
Θα το παλέψουμε WildHoney,
Πόσο διαφορετικά είναι όταν μιλάς με άτομα που ξέρουν πως ειναι...
Αλέξανδρε , χάθηκες ελπίζω να είσαι καλύτερα . Διάβασα όσα έγραψες . Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Μην νιώθεις ενοχές, είσαι άνδρας 28 ετών , τότε ήσουν μικρός , δεν μπορούσες να αντιδράσεις , δεν είχες άλλη επιλογή , αν έφερνες αντίρρηση ίσως η κατάσταση να ξέφευγε ακόμα περισσότερο. Μην φοβάσαι να εμπιστευτείς αλλά άτομα , πιθανόν θα σε κατηγορήσουν πως σου άρεσε και το βίωνες για ένα χρόνο αλλά όσοι δεν έχουν ανάλογες εμπειρίες μιλανε εκ του ασφαλούς και τους ειναι εύκολο να βγάζουν συμπεράσματα.
Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει σχέση και δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως έχεις μια ψεύτικη ζωή. Μάθε να αγαπάς το σώμα σου, κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα αν σε δει γυμνό, όλα είναι στο μυαλό σου. Με τόσες ενοχές που νιώθεις είναι αναμενόμενο να μην μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά με γυναίκα και να μην αφήνεις να σε πλησιάσουν.
Δεν είμαι ειδικός αλλά σαν συμβουλή θα σου έλεγα να βρεις πρώτα έναν άνδρα φίλο να κάνετε παρέα , να τον εμπιστευτείς , να γελάσεις όχι να κλάψεις .
Πρέπει να ξεπεράσεις και την φοβία με το σώμα σου, μια λύση είναι να κάνεις εγράφη σε γυμναστήριο, το υποσυνείδητο μάλλον σε κάνει να πιστεύεις πως χωρίς ρούχα θα σε επιτεθούν σεξουαλικά. Έχεις πάει φαντάρος?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πέρα απο αυτά, θα ηθελα να προσθεσω οτι διαβασα τα κειμενα σας προσεκτικα, λυπαμαι πραγματικα για ο,τι σας συνεβη και βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχετε καταφερει να ορθοποδησετε και να γινετε λειτουργικοί και παλι. Αποδειξη οτι το λεγομενο coping mechanism σε γενικες γραμμες λειτουργει αρκετά αποτελεσματικά. Οι μηχανισμοι αμυνας του εγκεφαλου σε καταστασεις πολυ επωδυνες και στρεσογονες συνηθως καταφερνουν αυτο για το οποιο εχουν δημιουργηθει εξελικτικα: Μειωνουν τον ψυχικο πονο σε επιπεδο ανεκτο για το θυμα της κακοποιησης. Υπαρχουν βεβαια και πολλες εξαιρεσεις, δυστυχως. Η φυση δεν ειναι τέλεια διοτι δεν μπορεί να είναι τέλεια.
"Γνωστού φάσματος"? Δηλαδή?
Δεν ξερω τι κόλλημα έχεις φάει με τη WildHoney και δε με ενδιαφέρει να μάθω. Θα κάνω απλά αναφορά στο σχόλιο σου - στα συμπεράσματα και στις διαγνώσεις σου και δεν θα ασχοληθώ περισσότερο. Μην σε ξαναδώ να ακουμπάς κάτι τόσο λεπτό για να πεις τη εξυπνάδα σου γιατί θα γίνει χαμός!!!!!
Ειναι εντελως λαθος αυτο που γράφεις και εισαι παρορμητικος. Πρωτα απο ολα δεν εχω κολλημα με την Wildhoney. ΔΕΝ ειναι το μονο ατομο που δηλωνει αυτισμό. Ξεχνας και τον Asperger39 που σημαινει οτι μαζι με εμενα που βρισκομαι επισης στο ιδιο φάσμα, ειμαστε 3 στους 7 που κατέθεσαν την ιστορια τους. Τουλαχιστον 3, διοτι δεν ειναι σιγουρο οτι δεν υπαρχει και 4ο ατομο μεσα στους 7. Επομενως ξερω πολυ καλα τι γραφω. Επισης δεν υπαρχει πουθενα καμια εξυπναδα. Δεν ξερω που οφειλεται η επιθετικοτητα σου. Αν θελεις να πεις κατι, πες το ανοιχτα.
Εισαι με τα καλα σου; Στιγματιζω τον εαυτο μου; Εχεις καταλαβει οτι εχω κι εγω αυτισμο και εχω πεσει θυμα αποπειρας βιασμου; Οπως κι ο Asperger39 και η Wildhoney και δεν ξερω και ποσοι αλλοι εδω μεσα; Απο που προκυπτει ο στιγματισμος και ο... αυτο-στιγματισμος; Απο την διαπιστωση της πραγματικοτητας; Σε παρακαλω, συνελθε διοτι ο στιγματισμος υπαρχει μονο στη δικη σου φαντασια και πουθενα αλλου. Μιλαω για το γνωστο φασμα γιατι δεν θελω να χρησιμοποιω συνεχως την φραση φασμα του αυτισμου.
Έχω διαβάσει τι είπες. Όπως έχεις διαβάσει πως και εγώ ανήκω στα άτομα που κακοποιηθηκαν. Και δεν έχω αυτισμο. Δεν με ενδιαφέρει αν έχεις αυτισμο ή όχι. Με ενδιαφέρει ότι πήρες εμπειρίες κάποιων εδώ για να βγάλεις το συμπέρασμα πως οι θυτες επιλέγουν ευαλωτα ατομα (δηλαδή άτομα με αυτισμο). Αυτό είπες. Το ότι το λες εσύ δεν σημαίνει ότι είναι και πραγματικότητα. Ειναι απλά η άποψη σου. Εκτός κι αν έχεις να παρουσιάσεις κάποια έρευνα όπου λέει πως τα άτομα που κακοποιουνται σεξουαλικα έχουν και αυτισμο. Αν ναι θα ήθελα να τη διαβάσω. Επειδή εγώ ξέρω πολλά άτομα, που δεν έγραψαν στο φορουμ και δεν έχουν αυτισμο και κακοποιηθηκαν σεξουαλικα..
Και φυσικά με αυτό: "Αργοτερα σκεφτηκα πως οι θυτες ενστικτωδως ελκονται απο ευαλωτα ατομα και οπως ξερουμε ολοι, τα ατομα που βρισκονται εντος του γνωστου φασματος..." Στιγματιζεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων! Αυτά από εμένα, τα υπόλοιπα ας τα δει η διαχείριση.
Εδω ειτε λες εσκεμμενα ψευδη ειτε απλως αγνοεις οτι δεν υπαρχει καμια διαγνωση δικη μου. Τα ατομα που ανεφερα εγραψαν σε αλλο νήμα οτι εχουν διαγνωστει στο φάσμα του αυτισμου. Ουτε καν τα συμπερασματα ειναι δικα μου διοτι υπαρχουν σε μελετες. Δεν καταλαβαινω τι μου προσαπτεις λοιπον.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Για να δουμε τι εγραψα κατα λεξη: "τα ατομα που βρισκονται εντος του γνωστου φασματος... ειμαστε μαλλον πιο ευαλωτοι σε συγκριση με τον γενικό πληθυσμο". Καμια σχεση με τον υπαινιγμο σου. Φυσικα ειμαστε πιο ευαλωτοι και γι αυτο αλλωστε σχεδον ολα τα ατομα με αυτισμο δεχονται και bullying.