γραψε ακυρο , ειδα οτι εχεις θεμα με καταθλιψη και σε παρακολουθει ψυχιατρος , οποτε χαλαρα απο μενα
Printable View
O πολιτισμος TZiovani αυτο μετραει...τι πολιτισμο εχει μεσα του ο καθενας και πως επικοινωνει την εμπειρια του ..τα βιβλια παρεχουν πληροφοριες....οχι λυσεις...η χαρα του ανθρωπου ειναι η ανθρωπινη σχεση τουλαχιστον ετσι θα επρεπε...τωρα τι λογιζεται ανθρωπινη σχεση για τον καθενα....παλι ειναι ατερμονος διαλογος....ας συμφωνησουμε ομως οτι πολιτισμο και παιδεια ειναι αναγκαια για να παμε παρακατω ...οποτε ναι..σκεφτομαι πριν γραψω εδω γιατι δεν ξερω τι περναει ο αλλος..και μιλαω οπως θα μιλουσα σε καποιον δικο μου
Δλδ ποιος είναι ο σημερινός πολιτισμός , να μάθω κ εγώ ? Η Ευγενεια κ από πίσω οι μουτζες ? Η' μήπως ένας γλυκομιλητος κοινωνικά καταξιωμένος που από πίσω σου σκάβει τον λάκκο ? Ξέρεις υπάρχει το ευχαριστώ που λέγετε κ στην σκέψη υπάρχει το Αη μαμησου ! Πάμε τώρα στις ανθρώπινες σχέσεις , θάβει ο ένας τον άλλον , πως θα σου φάει τον γκόμενο , χρήμα , φαιά ουσία , χρόνο κλπ. Πάμε στην παιδεία ? Για ποια παιδεία μιλάμε ? Η πλειονότητα δεν ξέρει πού πάνε τα 4 ...το μόνο 4 που ξέρει είναι το doggy . ...ας είμαστε ειλικρινείς...κυκλοφορείς σε ένα Μέγκα μπουρδέλο με ψήγματα πολιτισμού ....
Δεν υπάρχει σημέρινος ..χθεσινος πολιτισμος Tziovani...υπαρχει τι ποιοτητας ανθρωπος θες να εισαι και να δουλευεις για αυτο δεν ειναι ευκολο και καποιος θα βρεθει...δεν χρειαζομαστε πολλους..δυο τρεις και όπως μου λεει και ο πατερας μου οταν τους βρεις προσεχεις αυτη τη σχεση σαν κορη οφθαλμου...τα υπολοιπα τωρα σου σκαβει τον λακκο...χρημα ...γκομενο κτλ δεν με αφορουν...προσπαθω μονο μετα απο αυτο που μου συνεβει να φιλτραρω καλυτερα...θα δειξει...
Δύο τρεις φτάνουν έτσι λέω κι εγώ μπράβο
Ποιος πολιτισμός καλε !!! Όλα γίνονται,για την δόξα , την προβολή κ το χρήμα ! Ο μπαμπάς σου μιλάει ως μπαμπάς , κορη του είσαι ! Αν θες την γνώμη μου είσαι μεγάλη κοπέλα κ πρέπει να απογαλακτισεις ! Να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα κ να αποδεχθείς ότι ζεις σε μια σάπια κοινωνία γεμάτη σκατα ! Πάρε παράδειγμα τι γίνεται στο κατά τα άλλα προοδευτικο ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφέρονται για τον λαό . Του μαδομουνιου γίνεται για την καρέκλα κ τον μισθό .
Nope...δεν θελω βιτρινες και μασκες οταν κλεινει η πορτα του σπιτιου μου,η αληθεια και καθημερινη προσπαθεια με καλες και και κακες μερες(δεν ζω σε ροζ συννεφάκι όσο και αν το νομίζεις)..ή τίποτα,ειμαι απογαλακτισμενη και αρκετα σκληραγωγημενη,με μεγαλωσε μόνος του,εχασα την μανα μου οταν ημουν 5...τλπ...ολα καλα,πιστευω ειμαστε οι επιλογες μας