Originally Posted by
WildHoney
Αναφέρεσαι στις γυναίκες ως μουνάρες, που από εμένα ερμηνεύεται ως "η αξία σου είναι αυτή που σου δίνει ένας άνδρας και το πόσο μετράς στην πατριαρχική αγορά", αν δηλαδή το σώμα μου δεν είναι στα στάνταρ σου, δεν υπάρχω; Αν το σώμα μου είναι χοντρό και δεν είναι ξυρισμένο; Αν δεν είναι λεπτό, υπέροχο, γλυπτό του παρθενώνα λολ, δεν αξίζω ως γυναίκα; Εσύ θέτεις αυτά τα στάνταρντς και τα στάνταρντς είναι τα καπιταλιστικά, οπότε πάψε να κοπανάς αυτά για την πάντειο και τις βλακείες για το τι είναι ΑΝ-δρας, ομιτζί, ή το άλλο για το υπερδραστήριο πουλάκι σου, για το οποίο χεστήκαμε, ο ίδιος το έχεις ανάγκη να το θυμιατίζεις, λες και θα σου μαραθεί αν δεν το κάνεις. Αν στο πόσα έχω συμφωνήσει μαζί σου είναι το μοναδικό ένα που έχω ποτέ συμφωνήσει, και που το ξανασκέφτομαι, έχω αυτό το κακό, να γυρίζω να σκέφτομαι και πάνω σε όσα εγώ έχω πει, δεν έχω το αλάνθαστο, κι εγώ ζω στο ίδιο σύστημα καταπίεσης που ζούμε όλες οι γυναίκες, κι έχω εισπράξει τη βία του ουκ ολίγες φορές. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών, πώς θα ήταν αυτό δυνατόν, μιλάω για την πάρτη μου, πως μέσα στην αφήγησή σου βλέπω διάφορα. Το ζήτημα είναι ότι εσύ ιεραρχείς τις γυναίκες σύμφωνα με την εμφάνισή τους (θεομουνάρες vs τι; Με ποιανού τα πρότυπα κρίνεται ένα σώμα; Απέναντι σε τι ακριβώς;) και γενικά μας έχεις γράψει τι σε καβλώνει, πάμπολλες φορές, οι γυναίκες δεν υπάρχουν για την ματιά σου ούτε για την επιθυμία σου, αυτό το καταλαβαίνεις άραγε; Είναι λες και πιστεύεις ότι θα τρέξουμε να γίνουμε αρεστές σύμφωνα με τα δικά σου πρότυπα (που είναι και αυτά του καπιταλιστικού συστήματος btw) και θα πρέπει να ντρεπόμαστε αν έχουμε κιλά, αν δεν ξυριζόμαστε, αν δεν φοράμε το ένα ή το άλλο, αν αν αν. Χεστήκαμε για τα αν σου, να τα βράσεις να τα φας.