Results 46 to 60 of 105
Thread: Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών
-
06-01-2025, 09:44 #46
εσυ εισαι επιφανειακος.
απλα δεν το αντιλαμβανεσαι. αυτα που λες, περι γλωσσας σωματος κλπ, ολοι τα κοιταμε. ειναι στοιχεια, γοητειας. και οι ομορφοι εχουν γλωσσα σωματος, σταση σωματος , ωραιο χαμογελο. κι αυτα τα αξιολογουμε και ειναι οντως θετικα/ ελκυστικα στοιχεια.
αλλα κι αυτα, επιφανειακα ειναι. αν τα θεωρεις ¨βαθια' , τοτε ολοι κοιταμε και το βαθος απ την αρχη κι ας ειναι αγνωστος ο αλλος...
καθολου σπανιο ειδος δεν εισαι.
εισαι το ειδος "χαμηλη αυτοπεποιθηση". πολυ συχνο ειδος.
δεν εννοεις να παραδεχτεις ενα απλο πραγμα, που στο εχω ξαναπει.
οταν συνανταμε καποιον, βλεπουμε πως μας φαινεται ΣΥΝΟΛΙΚΑ, απο οσα (λιγα) στοιχεια εχουμε.
και αρνητικα και θετικα. ολα συν και πλην ειναι, οταν επιλεγουμε εναν ανθρωπο.
αν τα συν ειναι περισσοτερα και μας ελκυει η περιπτωση του, τοτε ασχολουμαστε. αν τα πλην ειναι περισσοτερα, παμε παρακατω.
τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
μπορει καποιος να μην εχει πολυ καλη εμφανιση αλλα να μας κερδισει το χιουμορ του, το χαμογελο του, η ακομα και η σεξουαλικοτητα του να μας ταιριαζει, και να νοιωσουμε ελξη.
μπορει ομως να ειναι και ασχημος και μλκς και συμπλεγματικος και βαρετος και μισογυνης και πολλα αλλα απωθητικα. τοτε γιατι να ασχοληθουμε οταν εχουμε καλυτερες επιλογες;; επειδη ειναι ασχημος και επιλεγουμε τους ασχημους για να μην μας πει επιφανειακες ο βοιντ;
για ποιον λογο μια να κανει μια χειροτερη επιλογη (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ) αν εχει καλυτερη να κανει;;
ετσι εξηγειται πιο ευκολα η "ρομαντικη" σου αφηγηση οτι απευθυνεσαι σε μετριας εμφανισης κοπελες επειδη ταχα δεν εισαι "επιφανειακος"..
το κανεις, αφενος γιατι δεν τολμας να την πεσεις σε καλλονες, επειδη εισαι σιγουρος οτι θα φας ακυρο, αλλα και γιατι οι λιγοτερο ωραιες εχουν λιγοτερες προτασεις, ισως και καθολου προτασεις κι ελπιζεις οτι εχεις πιθανοτητες (και οντως εχεις, καλα κανεις).
αυτη ειναι η αληθεια και το ξερεις καλα.
τι "σοβαρα" να δεις καποιον που προσφατα γνωρισες βρε παιδι μου; ποσο τον ξερεις για να τον δεις και σοβαρα;;;
αυτα τα λενε μυξοπαρθενες που εχουν φτασει στην αρχη των γηρατειων και ακομα ψαχνουν να δουνε καποιον "σοβαρα" για να κανουν σεξ. αν ο αλλος ειναι "σοβαρος", φευγει τρεχοντας αν συναντησει τετοια φυντανια. οχι σχεση να κανει.. ουτε καφε δεν πινει.. σεξ κανεις οταν θελεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, οχι οταν βλεπεις καποιον σαν πατερα των παιδιων σου και προσπαθεις να του δειξεις ποσο παρθενα εισαι μπας και τον "τυλιξεις".....
εγω ειχα παντα σχεσεις στην ζωη μου, γιατι εβρισκα τελικα καποιον να μου αρεσει σε ολα. οποτε μην μου απευθυνεσαι σε δευτερο ενικο.. να απευθυνεσαι σε κοπελες που σου λενε οτι δεν βρισκουν ανδρα, παρολο που ειναι παρθενες (το ονειρο καθε ανδρα -ΝΟΤ- οπως ξερουμε}..
αλλα μεχρι να γινει σχεση, ξεκινουσε απο την γνωριμια και το σεξ. δεν ειμαι απο αυτες που θεωρουν οτι το σεξ ειναι μια τιμωρια για την γυναικα και παραχωρηση στον ανδρα μπας και μας οδηγησει στην σχεση.
ειμαι απο αυτες που ξερουν οτι το σεξ ειναι απολαυση και για τα δυο φυλα. δεν το ανταλασσουμε ποτε με την υποσχεση για σχεση.
η σχεση προκυπτει μονη της οταν τελικα υπαρχει ταιριασμα και αμοιβαια επιθυμια.
αυτα και στα δικα σας οι λευτερες!!!Last edited by Remedy; 06-01-2025 at 10:08.
- 06-01-2025, 10:11 #47
Ότι πεις. Όπως και να έχει, εσύ σαν γυναίκα ζεις σε άλλη πραγματικότητα, και όποτε γουστάρεις έχεις σχέση ή σεξ σχεδόν με όποιον θέλεις χωρίς προσπάθεια και δεν έχεις ιδέα πως είναι να τρως άκυρο πριν καν σε γνωρίσει κάποιος και ποτέ δεν θα μάθεις πως είναι. Κάτσε λοιπόν στο κάστρο σου και κάνε τις κρίσεις σου, πίστευε ότι δεν είσαι 100% επιφανειακή και ότι άλλο θες.
06-01-2025, 11:08 #48
και τι ειναι το αγορι για να φερεις κι εσυ ενα; μεζες για το παρτυ;
αν εχεις και θελεις, θα το φερεις. αν δεν εχεις η δεν θελεις, δεν το φερνεις!!
αυτα που λενε οι φιλες σου ειναι πολυ κατινιστικα βρε κοριτσι μου. βρες και καμια φιλη της προκοπης, καλο θα σου κανει...
επισης, αν συγκρινεσαι με ουκρανες νικητριες καλλιστειων, υπαρχει καμια περιπτωση να βγεις ωραιοτερη;;;;; υπαρχει;;
ρωτουσες σε αλλο θεμα σου τι να ειναι αραγε η ζηλεια, γιατι τετοιο συναισθημα δεν γνωριζεις εσυ...
μα ολες αυτες οι συγκρισεις που κανεις με κοπελες που θεωρεις καλυτερες απο σενα (ολες δλδ κατα την γνωμη σου) και παραπονιεσαι, ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. μην συγκρινεσαι, παρα μονο με τον εαυτο σου.
μην περιμενεις τις φιλες τους φιλους και κανεναν αλλον να σου πουν τι πρεπει να θελεις εσυ.
εσυ αποφασιζεις τι θελεις και ποτε.
πολυ ωραια ολα αυτα που λες για την ζωη σε μια σχεση, αλλα με εναν ανθρωπο που σε θελει κι αυτος, σε σεβεται, σε αγαπαει. οχι με εναν ανθρωπο που σε απαξιωνει, σε μειωνει και σε διωχνει.
δεν αλλαζει γνωμη καποιος που δεν μας θελει, επειδη επιμενουμε. ισα- ισα που σε υποτιμαει περισσοτερο.
θα σε αγαπησουν οταν βρεις την αξια σου και αγαπησεις εσυ πρωτη τον εαυτο σου.
οσο συγκρινεσαι, ζηλευεις και παραπονιεσαι, οσο προσπαθεις να γινεις οπως (νομιζεις ) οτι σε θελουν αλλοι, δεν θα γινεται τπτ αξιολογο...
το σκετο σεξ το βρισκεις οποτε θελεις αν ειναι αυτο το προβλημα σου (και ξερω οτι δεν ειναι). τον ταιριαστο συντροφο που να σε αγαπαει , δεν τον βρισκεις αν δεν φερεσαι καλα στον εαυτο σου, ή επανερχεσαι εκει που σε απορριπτουν..
06-01-2025, 11:44 #49
Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:47.
06-01-2025, 12:03 #50
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
06-01-2025, 12:14 #51
06-01-2025, 13:10 #52
Ήμουν όμως σαν τη μύγα μες το γάλα, οι άλλες είχαν αγόρια που τις ήθελαν όπως και να ήταν εμφανισιακά. Απομακρυνθηκα λόγω αυτού, γιατί όταν βγαίναμε πολλές φορές κρατούσα το φανάρι, όλο με ρωτούσαν αν έχω και εγω κάποιον...
Ναι αυτό είναι ζηλεια και επιθυμία να έχω κάτι που ο άλλος έχει. Όταν όμως κάποιος θα ζηλέψει και θα του βγει δεν το καταλαβαίνω. Πχ ειδικά αν πει μια κακία. Γιατί αντιλαμβανομαι το κυριολεκτικά κομμάτι. Πχ όταν κάποιος παίρνει αμάξι και πει ένα άτομο που δεν έχει αμάξι ότι είναι χάλια, δεν θα το πολυκαταλαβω. Δηλαδή τις προθέσεις των ανθρωπων..
Πάω 25 χρόνων και δεν έχω σχέση, όλες οι συγγενείς μου έχουν. Σε κάποια χώρα όταν κάποιος πάει 25 και δεν έχει σχέση του πετάνε κανέλα. Αυτό θα μου κάνουν στην πλατεία του χωριού.... βαρέθηκα να ακούω ποια τα έχει με ποιον και εγώ τίποτα.
Ίσως αν φτιάξω φβ και βάλω την περιοχή και καμιά φώτο που "δείχνει ότι ψαχνομαι" να βρω...
Με πιάνει απελπισία όταν γνωρίζω κάποιον γιατί ξέρω πως δεν γνωρίζω κόσμο εύκολα. Αν δεν είχα μείνει σε χάλια καταστάσεις τώρα δεν θα είχα καμία εμπειρία. 25 χρόνων σχεδόν..............
Η αδερφή μου με ρώτησε γιατί αναζηταω σοβαρή σχέση και είπε ότι εκείνη στην ηλικία μου τους είχε δέκα δέκα.
Μεγάλωσα με μεγάλους σε ηλικία γονείς και παππούδες, σε εποχές που το διαζύγιο ήταν μεγάλη ντροπή για μια οικογένεια και που παντρευοντουσαν από τα 17 έως τα 20κατι και μέναν μια ζωή μαζί και ας βριζοντουσαν από το πρωί έως το βραδι. Ανυπόφορο που οι γονείς μου είχαν τόσους τσακωμους και την πλήρωνα και εγώ επειδή τους παντρέψει με το ζόρι και δεν είχαν άλλη επιλογή. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι οι σχέσεις σήμερα δεν είναι έτσι. Είναι πολύ πιο χαλαρές και υπάρχει ατομικισμος. Δεν μπορείς να βασιστείς και τόσο στον άλλον και να πεις ότι θα γεράσω με αυτόν. Ένα άλλο κομμάτι τους είναι τα παιχνίδια εγωισμού-επιβεβαιωσης. Ποιος θα νοιάζει λιγότερο, ποιος θα δωθει λιγότερο.
06-01-2025, 13:29 #53
06-01-2025, 13:42 #54
06-01-2025, 13:58 #55
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:48.
06-01-2025, 14:09 #56
06-01-2025, 14:16 #57
Αυτός ο τύπος που μου ρίχνει άκυρο από το εξωτερικό είναι. Εκεί που ήμασταν υπήρχαν Ασιάτες κυριως που έκραζαν του Ευρωπαίους, επειδή στη βόρεια Ευρώπη αν είναι κάποιος 80 χρόνων και έχει γάμο 50 χρόνια χωρίζει και βρίσκει άλλον χωρίς πολλή σκέψη. Και ηταν θέμα σχολιασμού για πολλους μετανάστες εκτός Ευρώπης. Το θεωρούν ότι είναι έλλειψη αξιών. Και εμείς τους σχολιάζουμε που βαράνε και λυθοβολουν τις γυναίκες τους
06-01-2025, 14:16 #58
06-01-2025, 15:17 #59
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 10:48.
06-01-2025, 15:37 #60
το λες και μονη σου, οτι ειχαν αγορια που τις αγαπουσαν οπως ηταν. τοτε εσυ γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου να γινεις καπως αλλιως μηπως σε αγαπησει κανενας;
οταν προσπαθεις να δειξεις κατι αλλο, απο φοβο μηπως σε απορριψουν, βγαινει κατι αχρωμο και αοσμο και βαρετο. κι αυτο, γιατι κανεις δεν μπορει να ειναι κατι αλλο απο αυτο που ειναι πργαματικα. μπορει μονο να το κρυψει. να μην εκφραζεται δλδ. και οταν δεν εκφραζεσαι για να κρυφτεις, απο φοβο μηπως δεν σε γουσταρουν δλδ, τοτε ειναι που απωθεις, γιατι φαινεται σαν να μην εχεις προσωπικοτητα.
αγαπησε τον εαυτο σου και δειξτον με θαρρος.
αυτο που ΕΙΣΑΙ, σε καποιους θα αρεσει. σε οποιον δεν αρεσει, δεν ασχολεισαι.
οταν δεν δειχνεις ποια εισαι ομως, απο φοβο, τοτε δεν μπορεις να αρεσεις σε κανεναν, γιατι δειχνεις αδιαφορη..
εντελως αντιφατικα μας τα λες αυτα για τους γονεις. απο την μια μας λες ποσο υπεφερες απο τους καυγαδες τους που δεν χωριζαν παρολο που μισιοντουσαν και μαλωνανε κι απο την αλλη μας λες οτι τωρα δεν μπορεις να βασιστεις οτι θα γερασεις με καποιον γιατι εχουν αλλαξει τα πραγματα..
μα γιατι να γερασεις με καποιον αν τελικα δεν ειστε καλα μαζι και μαλωνετε ολη μερα;;;