Εχω παρομοιο θεμα με τον γιο μου και εχω φαγωθει.
Printable View
ήθελα να 'ξερα βρε συ tziovani πως το thread μου για ''σχέσεις με οικογένεια '' κατάφερες να το αλλάξεις σε αχαλίνωτο σεξ με λάδια
Οπα.. Μη μου πειράζεις τα κορίτσια που δουλεύουν στο τμήμα των τυριών και των αλλαντικών (Η Ρεμ δε δουλεύει εκεί αλλιώς θα την ήξερα και θα με ήξερε) Στέκουν εκει όλη μέρα όρθιες μέσα στην ψύξη μέχρι να πάθουν σαλπιγγίτιδα έτοιμες να εξυπηρετήσουν με καλή διάθεση και χαμογελο (η καρδούλα τους το ξέρει..) τον κάθε μπούφο που πάει να τρίψει παρμεζανούλα ή να πάρει φετούλα βαρελίσια (Καλαβρύτων μόνο). Αμα είσαι τυχερός και πεσεις σε κανα καλό κομμάτι-τσόντα, τους λες να βαλουν και λίγο παραπάνω. Τώρα εγώ και τι ειπα ξέρω και τι (δεν) κατάλαβες επίσης ξέρω, τεσπα, αμα εχεις απορίες ρώτα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ανταποδώσω τη νέα γνώση που πήρα για το καγκέλωμα και τα διαφορετικά ειδη των γυναικείων γεννητικών οργάνων.
(Ουφ, και δε μου αρεσουν και τα σπαραγγια, ρε τι επαθα, γερομα-goofy’s θα ξεμεινω..)
Λάδια. Λαχαναγορά του Ρέντη είναι η ειδικότητα του. Δεν είδες που ξέρει τα εστιατόρια Μισελέν; Ε από τους προμηθευτές των εστιατορίων τα ξέρει που πάνε εκεί και τους πουλάει πράγματα.
Αγγούρια, πατάτες σαν αυτές που πετάει, κολοκύθια, που έχει κι ένα μόνιμο ανάμεσα στους ώμους -το κεφάλι του δηλαδή- ε.. Αυτά.
το σεξ αν δεν εχει λαδια και δεν ειναι αχαλινωτο και φυσικα μπολικο κορδονι , δεν ειναι σεξ , ειναι φετα ΠΟΠ .
το σεξ ενω ολοι το θεωρουν απονικοποιημενο , στην τελικη δεν ειναι . εχει ταμπου και πολλες παρενεργειες .
τωρα επειδη εδω μεσα μπαινουν μερικα ακαουντ που κανουν κοπυ πειστ οτι παπατζα κυκλοφορει το τικ τοκ , δεν σημαινει οτι αυτοματο εχουν το χαρισμα . βασικα κανενα χαρισμα δεν εχουν , ανηκουν στις αμοιβαδες .
ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ , ορμονικες διεγερσεις και γενικα μια διαδικασια . για παραδειγμα τωρα εσυ εχεις θεμα με το οικογενειακο δικαιο ας πουμε . αν ομως ειχες ενα απολυτο ΣΕΞ διπλα σου , σιγα μην σε ενδιεφερε αν σε παιρνουν τηλεφωνο η΄σε πρηζουν ....θα σηκωνες τηλεφωνακι και θα ελεγες ολα καλα ...τραλαλα- τραλαλα . το προβλημα λοιπον δεν ειναι ψυχολογικης φυσεως , αλλα ξεκαθαρα σεξιστικης αντιμετωπισης . μια ολοκληρωμενη σχεση-σεξ , με τον καταλληλο παρτενερ/παρτενερς αφηνει τα μικροπροβληματα τις καθημερονοτητας σε δευτερο-τριτη μοιρα .....και επειδη ειμαι χορτατος ασχετα αν μπαινουν τα φεμινια εδω μεσα και με βριζουν ( who cares ) , αν ειχαν το απολυτο πεος διπλα τους , σιγα μην ασχολιοντουσαν με το δικο μου πεος .....ασχολουνται με μετρια πεη (απο ολες τις αποψεις ) και γενικα κανουν σεκς , οτι ναναι σεκς ...η΄καλυτερα νομιζουν οτι κανουν σεκς .
ΑΡΑ το δομικο στοιχειο στις ανθρωπινες σχεσεις , ειναι το ΣΕΞ !
ΥΓ. οτι παπατζα διαβαζουν στο νετ , την πετανε εδω μεσα ....( δεν ειναι τυχαιο το νομπελ μου )
το έβγαλες το πόρισμα..άρα το ότι ασχολούμαι με ενοχλεί ότι με παίρνουν οι δικοί μ πάει να πει ότι δεν κάνω σεξ...
κατι εχει απαντησει το χαρελυκουινννννννν , φυσικα ειναι IGNORE ( οπως και πολλοι αλλοι στο IGNORE )..αλλα φαινεται διαβαζει τις παραθεσεις . οποτε επειδη ασχοληθηκε για πολλοποστη φορα μαζι μου και με αναφορες βεβαια οπως τα κολλητακια της , ενω εγω δεν εχω ασχοληθει με τριτοτεταρτες φεμινες , ας ασχοληθει με τα ζητηματακια της και ας αφησει τον τζιοβανι την ΔΟΞΑ
οσο για τα δικα σου ...αν ειχες το απολυτο ΣΕΞ δεν θα ασχολιοσουν καν γενικα και με κανεναν ....ολα καλα και τσιου τσιου ....
Ασε τη φέτα ΠΟΠ γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κατέχεις από αυτά. Παραείναι πικάντικη/κίνκυ η φετούλα για τα δεδομένα σου, έχει και τσόντα μέσα, στο είπα αλλά χαμπάρι δεν πήρες. Ρε καθηγητά, εχεις μπερδέψει την εγκεφαλική διαχείριση των γεννητικών οργάνων με τη γεννητική διαχείριση των εγκεφαλικών μας οργάνων, έλεος, λυπήσου μας.. Αδερφέ, πολλά νεύρα έχεις και ανάγκη για (αυτο)επιβεβαίωση για κάποιον που κάνει τόσο πολύ σεξ. Ηρέμησε, χαλάρωσε, κατούρα και λίγο.. Καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει Νόμπελ, όπως θα λεγε και ο Λεμπέσης. Εγώ ότι πλάκα έκανα έκανα, από εκεί και έπειτα σέβομαι το πρόβλημα και δεν το συνεχίζω. Ολοι κάποιο βασανάκι κουβαλάμε, ασχολήσου λίγο με αυτό και μη γίνεσαι τόσο επιθετικός. Αυτό που θα πω ας είναι το τελευταίο της (καλοπροαίρετης) κριτικής μου προς εσένα. Ρε καζανόβα, οι καζανόβες και δη οι προφέσσορες πανω από όλα είναι gentlemen , δεν καταδέχονται να καυγαδίζουν με κορίτσια, ανεξαρτήτως του τι μπορεί να τους πουν. Εχεις δουλίτσα μπροστά σου, ασχολήσου λίγο εκεί και άσε τα νεύρα.
https://youtu.be/xFb77ppmkTs?si=Jke_WO2ncgQePQNi
υγ. το ακαουντ << το μυνημα σας τροποποιηθηκε απο την διαχειριση >> ουτε μισο πεναλτυ 20 χρονια .....νιαου νιαου στα κεραμυδια ....
εδω ειναι το λαθος σου ...και ποιος σου ειπε οτι αυτα τα ακαουντ ειναι <<κοριτσια >> ???, ειναι φεμινιστριες χειριστου ειδους . οταν βλεπουν αλφα male , βγαζουν γλωσιτσα η οποια πηγαινει για κοψιμο .
μαθετε επιτελους τι σημαινει ΑΝΔΡΑΣ . ΑΝ - ΔΡΑΣ , πρεπει να ΔΡΑΣ .
μην γινεσαι ευνουχος !
ο στοχος του ανδρα ειναι ενας , πολλες γυναικες στο ενεργητικο του .
το μεγαλυτερο μου χομπυ ειναι οι φεμιν . μπατσοφεμιν ! και να θυμασαι παντα , οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ τις φεμιν της εχουν για πλακιτσα στον κυβο .
όποια γυναίκα έχει αντίθετη άποψη με τη δική σου τη θεωρείς φεμινίστρια, όποιος άντρας δεν συμφωνεί μαζί σου θεωρείς οτι δεν έχει πάει με πολλές γυναίκες..
αχ μωρε tziovani μακάρι όλα τα θέματα να λύνονταν με το σεξ ! τόσο πολυ που μιλάς για το σεξ συνέχεια δείχνεις σαν να το ζητάς
λαθος , οποιος ανδρας δεν συμφωνει μαζι μου ειναι ευνουχος και οντως απο γυναικες δεν σκαμπαζει . ζει σε εναν κοσμο που νομιζει οτι ειναι κατι , ενω ειναι ενα υποχειριο . ο ΑΝΔΡΑΣ ειναι νομοτελειακα δεδομενο οτι ειναι κυνηγος .
ΤΟ ΣΕΞ ειναι δομικο στοιχειο . ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ! Η ΖΩΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΣΕΞ και οταν τελειωνει το ΣΕΞ επερχεται η πτωση . επειδη λοιπον βγαινουνε κατι λοτακι plus κατι νεμο και ολες αυτες οι αηδιες στο τικ τοκ να μας μαθουν την ΑΒ , η ΑΒ ειναι ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ . αν εσυ πιστευεις κατι τικτοκερς φεμινια εδω μεσα και κατι μπουχαλακηδες που σε πατροναρουν , ειναι δικο σου θεμα και ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ .
το ΣΕΞ ειναι το Α και το Ω ! ειναι η φυσιολογικη εξελιξη , ειναι το ΠΑΝ .
υγ. τα φεμινια δεν ειναι γυναικες !
υγ. οι ενουχοι δεν ειναι ΑΝΔΡΕΣ !
Ωραία αφού θεωρείς ότι είναι το παν να πας και να κάνεις πολύ σεξ και να μην το γράφεις μόνο.. γιατί τόσο πολύ σ αρέσει και τόσο πολύ που κάνεις όπως μας λες απορώ πως βρίσκεις χρόνο να μπαίνεις και να απαντάς εδώ σε άσχετα thread για το σεξ
πετυχες διανα . κοιταξε επειδη ολα τα σεξ μου , ηταν απο 7αρια και πανω και διναμε πολυ πονο , ολες τις φορες χανοντουσαν πραγματα . εδω μπαινουν τα θελω και οι δουλειες του καθενος . για παραδειγμα εγω ξυπναω λιγο πιο αργα απο οτι ο υπολοιπος κοσμος . πχ οταν η αλλη μεχρι της 3 το πρωι απο τις 10 ηταν πανω κατω περα δωθε κλπ ....και αντι να σηκωθει στις 7 να παει για δουλεια 7 και μιση ....και αυτο το 7 και μιση με μενα δεν ειχε τηρηθει ποτε , βγαινουν και αλλα προβληματα , συνηθως δεν συζω με τα ΣΕΞ μου , ειναι δυσκολο . χανονται εκδρομες , πτησεις , λιμανια , δουλειες , ....τρακαρισματα το πρωι υπαρχει ενα ζητηματακι . εγω δεν ειμαι καναπες , νετφλιξ , ι-φουντ και μπυροκλανιδια στο κρεββατι ...δεν παιζουν αυτα . ΕΧΕΙ ΣΕΞ συνεχεια ! τι φυσιολογικο δλδ . σεξ συνεχεια σεξ ...πρωι , μεσημερι , βραδυ ! ΣΕΞ - ΣΕΞ - ΣΕΞ ! ντουζ , καναπεδες , τραπεζια , μπαλκονια , ορθια , τοιχους , ασανσερ , καπο αυτοκινητου κλπ .......αρα λοιπον εδω μιλαμε για ακραιες καταστασεις , που κανουν δυο ανθρωποι ΑΝΔΡΑΣ και ΓΥΝΑΙΚΑ , που στο τελος ολα μενουν πισω λογο του σεξ . αρα πρεπει να κοβεται αραια και που γιατι το ΑΤΜ δεν βγαζει μονο καποτες , αλλα πρεπει να βγαλει και κανα ευρω ....
πωωωωω ... πιο βαρετος κι απ την ανία...
ακομα τα ιδια λεει αυτος ο μπαρμπας;
μπηκε ο σκλαβενιτης , το τμημα αλλαντικων creta FARM ...
γιαμαλη δεν ειχες εκπομπη το μεσημερι κ ηρθες εδω να ασχοληθεις με το κορδονι μου ? ....
btw ειχε κατι κορδοναρες σημερα στην παραλια , βαρεθηκαμε να παραγγελνουμε φρουτοσαλατες , ξερεις αυτες που τις βαζουν μεσα σε κατι σμπανιερες με παγους ....βεβαια κοστιζουν , αλλα πληρωσαμε με καρτουλα τα sunbeds , εχει εκπτωτικο η γιουραμπανκ .....
εσυ βεβαια κουβαλας την ομπρελλα και το καρεκλακι στην παραλια , μαζι με τον κεφτε κ την σαγιοναρα , οικονομια συν τεκνολοτζια .....
Αχ βρε tziovani από την πολύ προσπάθεια να μας πείσεις καταφέρνεις το αντίθετο...
By the way που είναι το κακό να πας σε ανοργάνωτη παραλία..?
επειδη εκανα πολλα χρονια γυμνισμο κυκλαδες , τις εχω φαει ολες τις ανοργανωτες ....φυσικα τωρα δεν πηγαινω σε ανοργανωτες , γιατι εχουν βγει εδω και χρονια ολα τα ινφλοουενσια ενναλακτικα ζομπι και τις ανοργανωνατες τις εκαναν viral ....οποτε 100ρικακι , που δεν ερχονται ( γιατι ποναει το 100ρικο ) οι μαζες .....
υγ. φυσικα ξερω μπολικες ακομα που δεν σκανε μυτη τικ τοκερς ( θελουν προσπαθεια αυτες οι παραλιες ) περπατημα κλπ ...αλλα εγω δεν κουβαλαω ομπρελιτσα και καρεκλακι , ειμαι υπεργκομενος για τετοια χαζα καλουδια στις παραλιες .....καπελακι ,under armur στην πλατη και φυσικα το γυαλλι μου ....( κορμαρα εχω , οποτε χεστηκα ποιος και τι θα με δει )
Ευτυχώς που έχουμε εσένα να μας ανοίξεις τα μάτια!
Να σ ρωτήσω κάτι χωρίς πλάκα, αυτά που λες όντως τα εννοείς ή τρολάρεις ?
Όχι φίλε μου, κορμάρα έχω εγώ, εσύ το πολύ πολύ να έχεις κορμάκι.. Α ρε καθηγητά μουουου.. Εγώ σου είπα, δε σε πειράζω άλλο, εκκλησία δεν κλέβω. Και πες ο,τι θες, όλα καλά, βγάλτο από μέσα σου ό,τι είναι.. Με το κυνήγι έχω ασχοληθεί ελάχιστα στη ζωή μου, πιο πολύ είμαι του ψαρέματος εγώ, με κορδόνια, διχτυα και τέτοια.. Να σου πω ρε καθηγητά, σοβαρά τώρα σε ρωτάω, έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να μην έχεις όρεξη για σεξ? Ή να πρέπει ρε παιδί μου για το χ/ψ λόγο να κάνεις αλλά να είναι λίγο πως το λένε.. ξέρεις.. να μην το κάνεις με όρεξη τελοσπάντων. Αυτό πως θεραπεύεται? Πάλι με σεξ? Ελα να σου πω λίγο, κατέβασε μια ταχύτητα γιατί θα σε μπουζουριάσουν πάλι και αντί να καγκελώνεις θα καγκελωθείς. Ξανά. Φυλακόβιος θα καταντήσεις. Επίσης, επειδή αρχισαν και οι ζέστες, λίγο λυπήσου μας, θα σκάσουμε να πρέπει να φοράμε μες τον καύσωνα την πλαστική νιτσεράδα για να μη μας πάρουν τα φλόκια. Το ένα κουνγκ φου που κάνεις είναι αυτό με το καγκέλωμα. Σου είπα δώσε μας τον κωδικο για το fatality του mortal kombat, δε δίνεις, είσαι μοναχοφάης. Το άλλο το κουνγκ φου που κάνεις είναι ότι παρότι είσαι αυτός που είσαι εν πάσει περιπτώσει, για έναν περίεργο λόγο δε γίνεσαι αντιπαθής, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα πρεπε, για μένα λεω τώρα, ξέρω ότι υπαρχει κόσμος που θα διαφωνήσει με αυτο που ειπα. Τελικα όντως ξέρεις κουνγκ φου καθηγητά μου. Σωστός σίφου του έρωτα.. Και σίφου και σίφουνας…
Δλδ στο που τρολαρω κ κάνω πλάκα ? Βάζεις ένα θέμα το οποίο αυτόαναφερεται σε ΣΧΕΣΕΙΣ κ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ. Το σεξ είναι Η επικοινωνία ! Να σε ρωτήσω λίγο , εκατομμύρια κόσμος σεξουλιαζεται κάθε μέρα , εσύ ας πούμε πως επικοινωνείς ? Δλδ ( αν υποθέσουμε) ότι είσαι γυναίκα , δεν θέλεις να είσαι ποθητή η' να αισθάνεσαι σεξουαλική? Να το δεχθώ μόνο αν είσαι φεμινι κ ασχολείσαι με μπουρδιτσες του τικ τοκ για αυτοκατανάλωση κ views. Επειδή λοιπόν όλοι κρύβουν πράγματακια κάτω από το χαλακι κ όπως βολεύει τον καθένα βασικά , ΕΓΩ γράφω την πραγματικότητα. Reality ! Ο ΓΚΟΜΕΝΙΣΜΟΣ ,αν τον δεις ως σπορ θα περάσεις καλύτερα στην ζωή σου κ δεν θα ασχολείσαι με τρίτο Τετάρτες καταστάσεις , πχ τοξικοί γίνεις με παίρνουν τηλ ...who cares κιόλας ...το ζήτημα λοιπόν είναι δικό σου κ όχι σχέση με γονεις ( τηλεφωνική ) . ξέρεις ότι έχω δίκιο , οπότε για αυτό έχω νομπελακι . Οταν το σεξ είναι κακό η' δεν υπάρχει σεξ η' υπάρχει κάτι τύπου σεξ η' ένα ανούσιο σεξ η' ένα μη κορυφαίο σεξ δίπλα σου , ξεκινάνε όλα να βρωμάνε ...γιατί το καλό σεξ είναι ΟΡΜΟΝΕΣ .
μα φυσικα ειμαι αντιπαθης , στον πλανητη των φεμιν .
τωρα οσο αφορα το σεξ , οπως εχω γραψει παμπολλες φορες , το σεξ δεν κουραζει , το πρωινο ξυπνημα προβληματιζει .
δεν υπαρχει περιπτωση να καθισω σε καναπε με γκομενα και να δω ταινια ...δεν εχει συμβει ΠΟΤΕ . βεβαια η τυπισσα μπορει να βαλει ταινια και να παραγγειλει κανενα σουσι για να ανεβασει το νυχι διπλα με το σουσι ...αλλα δεν εχει τελειωσει ποτε το φαγητο της , ουτε την ταινια που εχει βαλει να δει ....δεν υπαρχουν αυτα στο πλανητη ΣΕΞ .
δλδ σορρυ κιολας , εχω την 8αρα διπλα μου και θα δω ολες αυτες τις αηδιες στα καναλια ?
2010 λέει η φάρμα . Φαντάσου πόσο αμμωνία ρίχνει στο ντεκαπαζ ,η οικολογα να ανοίξει η τρίχα κ καπάκι αλουμινόχαρτο να συνδεθεί η Κεφαλα της μέσω wifi .
Από τότε που βγήκε η τσιμπίδα για το ισιωμα τις έχει κάψει όλες τις τρίχες κ έρχεται εδώ μέσα να κουνήσει μαντιλακι .
Άνοιξε το κουμπάρα εκεί πέρα , εγώ ταξιδεύω bsn class με aegean να τρώω φιλέτο ...