σχέσεις με οικογένεια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 78 of 78
    Banned
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Όχι φίλε μου, κορμάρα έχω εγώ, εσύ το πολύ πολύ να έχεις κορμάκι.. Α ρε καθηγητά μουουου.. Εγώ σου είπα, δε σε πειράζω άλλο, εκκλησία δεν κλέβω. Και πες ο,τι θες, όλα καλά, βγάλτο από μέσα σου ό,τι είναι.. Με το κυνήγι έχω ασχοληθεί ελάχιστα στη ζωή μου, πιο πολύ είμαι του ψαρέματος εγώ, με κορδόνια, διχτυα και τέτοια.. Να σου πω ρε καθηγητά, σοβαρά τώρα σε ρωτάω, έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να μην έχεις όρεξη για σεξ? Ή να πρέπει ρε παιδί μου για το χ/ψ λόγο να κάνεις αλλά να είναι λίγο πως το λένε.. ξέρεις.. να μην το κάνεις με όρεξη τελοσπάντων. Αυτό πως θεραπεύεται? Πάλι με σεξ? Ελα να σου πω λίγο, κατέβασε μια ταχύτητα γιατί θα σε μπουζουριάσουν πάλι και αντί να καγκελώνεις θα καγκελωθείς. Ξανά. Φυλακόβιος θα καταντήσεις. Επίσης, επειδή αρχισαν και οι ζέστες, λίγο λυπήσου μας, θα σκάσουμε να πρέπει να φοράμε μες τον καύσωνα την πλαστική νιτσεράδα για να μη μας πάρουν τα φλόκια. Το ένα κουνγκ φου που κάνεις είναι αυτό με το καγκέλωμα. Σου είπα δώσε μας τον κωδικο για το fatality του mortal kombat, δε δίνεις, είσαι μοναχοφάης. Το άλλο το κουνγκ φου που κάνεις είναι ότι παρότι είσαι αυτός που είσαι εν πάσει περιπτώσει, για έναν περίεργο λόγο δε γίνεσαι αντιπαθής, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο θα πρεπε, για μένα λεω τώρα, ξέρω ότι υπαρχει κόσμος που θα διαφωνήσει με αυτο που ειπα. Τελικα όντως ξέρεις κουνγκ φου καθηγητά μου. Σωστός σίφου του έρωτα.. Και σίφου και σίφουνας…

μα φυσικα ειμαι αντιπαθης , στον πλανητη των φεμιν .

τωρα οσο αφορα το σεξ , οπως εχω γραψει παμπολλες φορες , το σεξ δεν κουραζει , το πρωινο ξυπνημα προβληματιζει .

δεν υπαρχει περιπτωση να καθισω σε καναπε με γκομενα και να δω ταινια ...δεν εχει συμβει ΠΟΤΕ . βεβαια η τυπισσα μπορει να βαλει ταινια και να παραγγειλει κανενα σουσι για να ανεβασει το νυχι διπλα με το σουσι ...αλλα δεν εχει τελειωσει ποτε το φαγητο της , ουτε την ταινια που εχει βαλει να δει ....δεν υπαρχουν αυτα στο πλανητη ΣΕΞ .

δλδ σορρυ κιολας , εχω την 8αρα διπλα μου και θα δω ολες αυτες τις αηδιες στα καναλια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    .. Να σου πω ρε καθηγητά, σοβαρά τώρα σε ρωτάω, έχει τύχει ποτέ στη ζωή σου να μην έχεις όρεξη για σεξ? …
    προς στιγμην νομιζα οτι θα τον ρωτησεις αν εχει τυχει να κανει ποτε σεξ μετα το 2010, γιατι φαινεται ακραια αγαμητος και λιγουρης ο μπαρμπας...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προς στιγμην νομιζα οτι θα τον ρωτησεις αν εχει τυχει να κανει ποτε σεξ μετα το 2010, γιατι φαινεται ακραια αγαμητος και λιγουρης ο μπαρμπας...
    2010 λέει η φάρμα . Φαντάσου πόσο αμμωνία ρίχνει στο ντεκαπαζ ,η οικολογα να ανοίξει η τρίχα κ καπάκι αλουμινόχαρτο να συνδεθεί η Κεφαλα της μέσω wifi .
    Από τότε που βγήκε η τσιμπίδα για το ισιωμα τις έχει κάψει όλες τις τρίχες κ έρχεται εδώ μέσα να κουνήσει μαντιλακι .

Άνοιξε το κουμπάρα εκεί πέρα , εγώ ταξιδεύω bsn class με aegean να τρώω φιλέτο ...

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456