Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by weird
Nαι πάνο, μπήκε και τον στόλισε και αρχίσατε να την στολίζετε κι εσείς πίσω, προλάβατε να κάνετε την κριτική πριν ο κηπ που τον αφορούσε άμεσα πει το οτιδήποτε και το αποτέλεσμα ποιό ήταν?
Οτι το θέμα γαμ....κε και όλοι φέρετε ευθύνη γι αυτό.
Αλλό είπαμε, ο καθένας αντιδρά ανάλογα με την κρίση του.
Προσωπικά νομίζω πως 2 σχόλια έκανα όλα και όλα, τοι πρώτο ήταν στην 3η σελίδα και το δεύτερο ήταν σε αυτή και ήταν μια αστεία ατάκα στις χυδαιολογίες που έγραφε.
Φυσικά άν κάποιος θα έχει τρολλ συμπεριφορές θα λάβει και το ίδιο, δυστυχώς η ευτυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα έξω έτσι λειτουργούν και εδώ. Προσωπικά-και πιστεύω όλοι οι άλλοι- έχουμε δοκιμάσει να μιλήσουμε στην πανικούλα με το καλό, αλλά αυτη δεν προσέχει καν τη λέμε, απλά επικεντρώνεται στα δικά της ενώ πάντα \"τα στολίζει ιδιαίτερα\" με κάθε είδους υβρεολογία και χυδαιολογία. Δεν το συζητάω πόσο έχει ξεφύγει, τις προάλλες απεκάλεσε την μάνα μου ξέρεις πως. Δεν νομίζω να μπορεί να μείνει κανεις άπραγος με αυτό το πράγμα, είναι φυσικό να υπάρχει τέτοια αντίδραση από τους ποιο πολλούς. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει μπαν εδώ και πολύ καιρό αλλά η διαχείριση μάλλον έχει πάει διακοπές.