Agia kai egw akribvw to idio provlhma exw, pleuro allazw sto krevati polles fores kai kaeutheian taxukardia, les kai ekei p kathomouna 3afnika arxisa na trexw, tis teleutaies meres shkwnomai apo t krevati (exw ligh taxukardia) trww kanonika prwino kai meta apo ligo noiwthw to stomaxi upervolika gemato kai me pianei egxos kai taxupalmia, kai ekei p paei na mou perasei 3anarxizei.. molis paw na kanw kati tote oi sfugmoi anevainoun katakorufa, apo 120 3erw gw se 170 kai mporei na katsw kai na pane 88 kai meta pali 120... ena drama, noiwthw to agxos sto stomaxi kai thn kardia (an einai agxos dld gt mporei na paizei kati kai me to stomaxi mou) ti na pw , kai twra as poume skata eimai pali... exw to inderal dipla kai skeftomai na to parw na mh to parw... Oso gia to nosokomeio otan phga eixa panw apo 170 kai 3hrostomia, den epaize na me afhnan etsi, afou sunexeia tous elega voitheia petainw kai tetoia... fantasou oti otan me valane sto kardiografhma prepei na eftasa th megisth kardiakh mou suxnothta, isws kai na thn 3eperasa den 3erw auto p thimamai einai pws mou xorhghsan polles eneseis (3-4), h nosokoma dipla apo to giatro tou elege psithirista popo... akoma den peftoune e ?... ekek na deis xesimo... ase... sthn teleutaia enoiwsa ena moudiasma sto sththos kai h kardia mou stamathse kai 3ana3ekinhse !!! ekei na deis... telika meta hmoun komple gia merikes meres...