Quote:
Originally posted by Gabrielle
Τότε Shifter, έχω να σου προτείνω κάτι τρελλό αλλά πού ξέρεις ; Να κυνηγάς το πρόβλημα και να εκτίθεσαι σ\'αυτό. Παίξε μαζί του, δέστο σαν πρόκληση. Ξέρω ότι αυτό που λέω είναι δύσκολο και μπορεί να είναι και μ******ία, αλλά δε βλέπω άλλη λύση. Φρόντιζε να βγαίνεις έξω και μη χάνεις ευκαιρίες για εξόδους. Κάνε σπίτι ασκήσεις αναπνοής (η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει) και όταν είσαι αντιμέτωπος με το πρόβλημα προσπάθησε να αναπνέεις σωστά και μη χάνεις το θάρρος σου. Τα ξέρω γιατί τα έχω περάσει. Αλλά θυμάμαι ότι παρ\'όλα τα χάλια που είχα πήγα στη Γαλλία και μάλιστα μια μέρα πετάχτηκα έξω απ\'το μετρό κι έκατσα στο παγκάκι μια ώρα να ηρεμήσω - η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελλή! Αλλά την επόμενη μέρα ξέρεις τι έγινε ; Ξαναπήρα το μετρό η μουρλή και πήγα σ\'ένα μουσείο και το είδα ολόκληρο και μετά έκατσα και σ\'ένα κινέζικο για φαγητό - έξω στο πεζοδρόμιο και ήμουν και ολομόναχη. Το ευχαριστήθηκα! Κι από τότε που έγινα καλά, τα θυμάμαι όλ\'αυτά και γελάω! Σου εύχομαι κουράγιο, μη χάνεις το θάρρος σου. Να μην ξεχνάς ότι αυτές είναι αντιδράσεις του οργανισμού σου που απλώς συμβαίνουν τη λάθος στιγμή.