αν το καλοσκεφτεις και η βαλεριανα φαρμακο ειναι..σιγουρα οχι σαν τα χημικα σκευασματα που περνουμε..αλλα φαρμακο..
και η μορφινη,το οπιο ,το χασις φυτικα ειναι..αλλα σου κανουν ενα κεφαλι καζανι :)
Printable View
αν το καλοσκεφτεις και η βαλεριανα φαρμακο ειναι..σιγουρα οχι σαν τα χημικα σκευασματα που περνουμε..αλλα φαρμακο..
και η μορφινη,το οπιο ,το χασις φυτικα ειναι..αλλα σου κανουν ενα κεφαλι καζανι :)
Γεια χαρά σε όλους. Είχα γράψει και εγώ κάποια πράγματα παλιότερα για κάποιες ταχυκαρδίες και αρρυθμίες.Βασικά μετά από εξετάσεις καρδιολογικές(όλες καλές) και με την βοήθεια ενός ψυχολόγου νιώθω πολύ καλύτερα.
Βασικά μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα που με ανησυχούν. Π.χ τους τελευταίους 2 μήνες, είχα 2-3 φορές τραντάγματα στο στήθος, δηλαδή σαν αίσθηση αρρυθμίας αλλά πιο ισχυρή. Αυτό το ένιωσα μόνο αργά το βράδυ και ενώ ήμουνα σχεδόν έτοιμος να κοιμηθώ. Βασικά όπως καταλαβαίνετε έχω αρχίσει λίγο και φοβάμαι...Είχε κανείς άλλος κάποιο πιο δυνατό τράνταγμα στο στήθος;
Ε, καλά αυτό με τις έκτακτες εγώ το έχω χρόνια. Βέβαια 2 φορές έχουν γίνει σχετικά σοβαρές -με την έννοια να έχω 3-5 το λεπτό- αλλά και πάλι οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι δεν έχω κάτι. Έχω κάνει αναρύθμητα triplex καρδιάς, καρδιογραφήματα, τεστ κοπώσεως, εξετάσεις αίματος κλπ. Ε, τώρα παίρνω μισό Inderal τη μέρα, και είμαι σχετικά καλά μια και πολλές φορές έχω ταχυκαρδίες.
Γενικά εγώ έχω θέμα με την υγεία μου. Εννοώ πάντα φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι. Τη χρονιά που μας πέρασε έκανα Μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα, αξονική τομογραφία άνω κοιλίας, γαστροσκόπηση, κολωνοσκόπηση και φυσικά μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις. Με το ζόρι κρατιέμαι τώρα να μην ξαναπάω σε καρδιολόγο... Προς το παρόν παίρνω και ένα Dumyrox των 50 τη μέρα, μπας και μου περάσει. Κι αυτά τα αντικαταθλιπτικά δεν τα μπορώ, έχω πάρει και άλλα κατά καιρούς αλλά δε μπορώ τις παρενέργειες που έχουν οι οποίες με ρίχνουν σε ένα φαύλο κύκλο σχετικά με το τι μπορεί να έχω..
βασικα βγαλτο απ'το μυαλο σου....εισαι υγιης!!!!απλα σωματοποιεις το αγχος σου οπως ολοι μας εδω μεσα!!!!