Δεν κοροιδευω. ολα ειναι πιθανα. θεωρητικα ειναι δυνατο ο ουρανος να εχει αλλο χρωμα στα ματια του εντομου (γκριζος) και αλλο χρωμα στα ματια του ανθρωπου.
Printable View
Δεν κοροιδευω. ολα ειναι πιθανα. θεωρητικα ειναι δυνατο ο ουρανος να εχει αλλο χρωμα στα ματια του εντομου (γκριζος) και αλλο χρωμα στα ματια του ανθρωπου.
δεν σε ενδιαφερει τι κανουν οι πολλοι, αλλα μια φορα εδω και ποσες σελιδες ολο για αυτους τους πολλους μας λες που δεν τους μπορεις, που δεν τους αντεχεις κτλ Αν παρατηρησεις 9 στα 10 ποστς σου λενε ολο για την κοινωνια, οποτε για να την αναφερεις συνεχεια προφανως και παιζει καποιον σημαντικο ρολο στην ζωη σου, αρνητικο μπορει, αλλα το "δε με ενδιαφερει τι κανουν οι πολλοι" ειναι αντιφαση ετσι εδω. Προ ολιγου ελεγες οτι πολλες ασχολουνται με το κοσμοπολιταν, και οτι εξαιτιας τους θες να το σκασεις στο εξωτερικο , αν μια κοτζαμ φυγη στο εξωτερικο εξαιτιας αλλων το χρησιμοποιεις σαν αποδειξη οτι δεν σε ενδιαφερουν τι κανουν οι αλλου, τοτε...
Αυτο το οτι θελω να σε βγαλω τσιγγουνη και ψευτη μονος σου το υποθετεις.Quote:
τωρα αν θες να με βγαλεις τσιγκουνη, ψευτη, απατεωνα, κακο ανθρωπο ή οτι αλλο, ειναι οκ και συμφωνω, παραμενει ομως δικια σου κριση.
μιλησα καθαρα με παραδειγματα.
Επισης η φραση που σου υπογραμμισα, θα στην κανω copy paste απο εδω και περα καθε φορα που θα λες οτι η κοινωνια ειναι ετσι, η κοινωνια ειναι γιουβετσι.
Να πχ,
απαντηση:Quote:
οταν ομως ολη η κοινωνια μοιαζει να ασχοληται με την εικονα και ειναι αποβλακωμενη λες και υπαρχει μονο η εξωτερικη εμφανιση και καθολου ο εσωτερικος κοσμος,
[/QUOTE]Quote:
παραμενει ομως δικια σου κριση.
τι σημασια εχει τι ειμαι?Quote:
τελος, θα ηθελα να σε ξαναπαρακαλεσω να απαντησεις στην ερωτηση που σου εκανα στη πισω σελιδα και την αγνοησες... εισαι γιατρος και μπαινεις εδω μεσα και κρινεις τους ανθρωπους λεγωντας τους οτι σου φανει ? ή εχεις καποιο προβλημα κι εσυ γι'αυτο εισαι εδω ? αν ισχυει το δευτερο κι εχεις τοπικ, σε παρακαλω ενημερωσε με να ξερω με τι ανθρωπο μιλαω.
Μπορει να ειμαι οτιδηποτε.! Μπορει να ειμαι υδραυλικος, μπορει να ειμαι ασφαλιτης μπορει να ειμαι ενας ροκ σταρ!
Και ασφαλως και κρινω ανθρωπους. Εσυ κρινεις κοτζαμ κοινωνια, εχεις τσουβαλιασει ατομα που δεν γνωριζεις με ενα "ολες ιδιες ειστε" , και μιλας μετα για εμενα που σχολιαζω? Σε φορουμ συζητησεων εισαι, καταθετεις εναν προβληματισμο , και αναμενεις τα σχολια και την κριση του καθενως.
Αμα δεν θελεις να λαμβανεις απαντησεις που δεν συμφωνουν με τις οποιες αντιληψεις σου, μπορεις να γραφεις τις σκεψεις σου σε ενα τετραδιο και να το κλειδωνεις στο τριτο συρταρι του γραφειου σου ωστε να εισαι απολυτα σιγουρος ετσι οτι κανενας δε θα κρινει το σκεπτικο σου.
αυτο που μολις ειπες ειναι πολυ καλο..!
Ειναι η αρχη της υποκειμενικοτητας και του πως ο καθενας μας αντιλαμβανεται διαφορετικα τις καταστασεις που του συμβαινουν, αναλογα με τα βιωματα του (ή την "κατασκευη" του).
Η λεξη "βροχη" σε εναν κατοικο πολης ειναι λυπη, η ιδια λεξη "βροχη" σε εναν κατοικο χωριου ειναι χαρα μιας και θα ποτιστουν τα χωραφια του.
Ο καθενας μας χρωματιζει διαφορετικα , αναλογα με το ποιον του, το περιβαλον γυρω του..!
Καποιοι προτιμουν πολλα χρωματα, καποιοι ρετρο παραμενουν στα ασπρομαυρα , καποιοι κανουν αλλιως κτλ
Δεν απαντας καθολου συγκεκριμενα σε πολλα. Το πως ειναι τα πραγματα στην χαλλλλαρη Θεσσαλονικη και σε αλλες πολεις ασε καλυτερα οσους εχουν ζησει εκει να το ξερουν καλυτερα, μη βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για το που και τι κανει καποιος. Για ατομα τα οποια προτιμουν κατι το εναλλακτικο υπαρχουν πολλες επιλογες στην Αθηνα και τουλαχιστον ως προς αυτο δεν ειναι υποχρεωμενα να περιοριζονται τοσο.
Το τι υπαρχει στο εξωτερικο και το τι θελουμε απο τη ζωη μας ασε μας επισης να το ξερουμε καλυτερα διχως να πρεπει να βαλουμε ταμπελα και σ'αυτο. Αυτο στο οποιο διαφωνω μαζι σου σε καθε ποστ ειναι ο διαχωρισμος αντρων και γυναικων. Το ιδιο θα με ενοχλησει αν δω το ψωνιο με το καμπριο στην παραλια ντυμενο στην τριχα να πηγαινει στα ορθαδικα να κερασει γκομενακια, με την κοπελα την ψωναρα που θα εχει τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα αν θελεις να το θετεις ετσι.
Δε νομιζεις πως θα ηταν πιο σωστο οταν ειναι να αναφερθεις στο καθε ατομο ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα να ενδιαφεροσουν να μαθεις αν η ζωη του ειναι οντως καλη, αν εχει προβληματα, αν συμφωνει και με τι, απο ποια σκοπια μιλαει κι οχι μολις βλεπεις οτι ειναι γυναικα να αρχιζεις το β' πληθυντικο? Θα ηταν πιο ευκολο για σενα να καταλαβεις οτι αυτο ειναι λαθος. Ο καθενας δηλαδη θα αναγκαστει να σου πει το προβλημα του για να καταλαβεις καποια πραγματα πως εχουν και να μην τον αντιμετωπιζεις σαν να ειναι ο βασιλιας που τα εχει ολα? Ειναι επιλογη μου και πολλων αλλων εδω μεσα να μην εχουν μιλησει για προβληματα δικα τους κτλ, αυτο σημαινει οτι δεν εχουν?
Διαθεσιμη δεν ειμαι , δεν ανηκω ωστοσο και στην πλειοψηφια και σου μιλαω σαν ατομο το οποιο αναγκαστηκε κατα καιρους να προσαρμοστει σε καταστασεις γιατι ολα πηγαιναν μαζικα. Και ναι αν ειναι να απαντησεις σε δικο μου ποστ και επειδη δε θεωρω τον εαυτο μου κανενα πνευματικα υποβαθμισμενο ον θα ηταν προτιμοτερο να αναφερεσαι ατομικα κι οχι να με αντιμετωπιζεις σαν να ειμαι κανενα ειδος εκπροσωπου του γυναικειου φυλου.
Σου λεω για κατηγοριες κι εσυ το γυριζεις στο με ποσους αντρες παει μια γυναικα και το αντιστροφο. Που κολλαει η συγκριση σου? Αυτο που ειπα ουσιαστικα ειναι οτι δε μπορεις να τις ενταξεις ολες σε μια κατηγορια.
Ο αντρας δυσκολα θα απορριψει γυναικα κι εσυ αυτο το ερμηνευεις ως οτι δεν ειναι ψωνιο ο ιδιος του. Το οτι μια γυναικα μπορει να ντυθει προκλητικα και να βρει αλλον με τη μια δηλαδη τι παει να πει? Επιλογη της συγκεκριμενης κοπελας θα ειναι αλλα και επιλογη του συγκεκριμενου αντρα να παει μαζι της. Δεν ειδα γυρω μου ποτε ομως να χαλιεται κανενας αντρας απο το πεσιμο της οποιαδηποτε κοπελας, γιατι να μην κατηγορησουμε τον αντρα που της δινει σημασια και δεν παει να βρει καμια αλλη? Θα ηταν λογικη σκεψη αυτη? Δεν εχεις σκεφτει τι απορριψη τρωνε και αρκετες κοπελες επειδη μπορει να μην εχουν ολα αυτα τα προτυπα που κατηγορεις, τα οποια αρκετοι αντρες θελουν.
Ειναι πολλες οι κοπελες οι οποιες πραγματικα κοπτονται για το να εχουν την τελεια εμφανιση παντου και παντα και κανουν ενα μεγαλοπρεπεστατο μασκαρεμα καθε φορα που βγαινουν εξω μονο και μονο για να αρεσουν στο αλλο φυλο.
Γενικα υπαρχουν ενα σωρο στερεοτυπα και στον τροπο σκεψης των περισσοτερων αντρων και στις σκεψεις των περισσοτερων γυναικων.
Απο που κι ως που μου απαντας με τα bold που λες? Θα επρεπε να καταλαβεις οτι καθε ενας εδω μεσα αποτελει μια ξεχωριστη οντοτητα, δε γινεται να απαντας μαζικα σε αντρες και μαζικα σε γυναικες γιατι καθε ενας απανταει αναλογα με τις εμπειριες απο τη ζωη που εχει. Ντε και καλα ολοι μας να γινουμε προβατα?
Τελος , ως προς το θεμα του οτι δε βρισκεις κοπελες με ενδιαφεροντα κτλ αναρωτιεμαι που ακριβως πηγαινεις για παραδειγμα και δε μπορεις να βρεις ουτε μια. Συνηθως σε φοιτητικα στεκια και σχολες ειναι το πιθανοτερο να συναντησει καποιος διαφορετικα ειδη ανθρωπων. Αν δεν εχεις ή δεν ειχες αυτη την επιλογη και εισαι ατομο το οποιο τελειωσε το σχολειο και μπηκε στην αγορα εργασιας κατευθειαν, ειναι γενικα πολυ πιο περιορισμενα τα πραγματα.
Αναγνωριζω οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα στο θεμα της διαφορετικοτητας και πρακτικα κυριως ειτε εχει να κανει με σχεσεις ειτε με φιλιες, δε σημαινει οτι δεν το εχουμε ζησει/ ζουμε αλλα αλλο η υποτιμηση στο φυλο κι αλλο η υποτιμηση της ζωης.
Η υποτιμηση της ζωης ειναι ενα αλλο μεγαλο ζητημα.
Φορουμ υποστηριξης ειναι, προσπαθουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον εδω μεσα, δε θα επρεπε να υπαρχουν γενικοτερα διαμαχες πιστευω.
Το θεματάκι τα σπάει. Όντως παιδιά, έτσι είναι. Εγώ συμφωνώ με τον θεματοθέτη. Οι ελληνίδες είναι γτπ. (πάρντον μάι φρέντς, αλλά τι να κάνω, είμαι κι εγώ μια από αυτές τις βδελυρές υπάρξεις). Από την άλλη ο Έλληνας (παρατηρήσατε, ελπίζω το κεφαλαίο Ε) είναι η επιτομή της καλαισθησίας, της ευγένειας και προπαντός της κουλτούρας. Έχω βαρεθεί να μπαίνω στο μετρό και να πέφτω πάνω σε Έλληνες με τα άπαντα του Μπακούνιν παραμάσχαλα. Στην παραλία, δε, ο Έλλην διαβάζει κυρίως Ντοστογέφσκι (που είναι και πιο ελαφρύ ανάγνωσμα), ενώ στην τουαλέτα διαβάζει Έσσε που είναι και διουρητικός.
Εγω δεν εχω σχεση αυτη τη στιγμη...αλλα δεν φταιει το γυναικειο φυλλο για αυτο.
Μαλλον βαριεμαι και περιμενω να μου χτυπησουν την πορτα:P
Βασικα το να βρεις καποια που ταιριαζεις και να σε καλυπτει σωματικα και πνευματικα , δηλαδη να την καταβρεις μαζι της δεν ειναι ευκολη υποθεση.
Εδω δεν μπορουμε καν να κανουμε φιλους του ιδίου φυλου...και δεν μιλαω για φιλους κολλητους , απλως να τακιμιαζουμε και να λεμε καμμια κουβεντα στο καφε.
Ποσο μαλλον με τις γυναικες που εχουν τις διαφορες τους στον τροπο σκεψης...
Βεβαια εαν εχεις διαθεση γκρινιαρικη αυτη η διαφορετικοτητα στην δινει στα νευρα , αλλα εαν το δεις θετικα ειναι χαριτωμενη:P
Θελω μια ομορφη ,καλλιεργημενη , με χιουμορ ,καλο χαρακτηρα , να περναω τελεια μαζι της κλπ κλπ
Τωρα μαλλον και αυτες το αντιστοιχο θελουν...χωρις βεβαια να λεω οτι δεν υπαρχουν και αλλα κριτηρια.
Δεν τσουβαλιαζω αλλα σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι.
Αν η αγάπη είναι το ζητούμενο ως διαδρομή ( που θες να μοιραστείς με κάποιων / κάποια ) και ο έρωτας το όχημα προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός και οι αλληλοκατηγορίες ?
χαχααααααα
Ρε claire, δίχως να έχω διαβάσει ό,τι άλλο έχει γραφτεί από την τελευταία φορά που μπήκα, να πω πως αυτό το ποστ είναι απίστευτο. Τέρμα, καταχωρείται κι αυτό στο πάνθεον μαζί με κάποια άλλα ποστς
Του pad "Mαύρε,είσαι διαβρωτικός ρε φίλε"
Του Κηπ για τον έλεγχο των γεννήσεων 2020 χρόνια μετά χριστόν.
Του μπολτ το παράδειγμα με τον Πάκη και τη Μαριμάρ
Του πετράν άπαντα! λολ
Γμτ, πρέπει να τις συγκεντρώσω, έχω ένα σωρό άλλα που λάτρεψα...
Μwaxaaa,ο Έσσε διουρητικός χαχααα
αυτό του pad μου αρέσει κι εμένα πολύ. τα άλλα δεν τα έχω διαβάσει.
οκ, ο πετράν έχει δώσει σπουδαία δείγματα!
κενό, δν διάβασα όλα τα ποστ στο θέμα σου, αλλά έχω την εντύπωση πως σε εκνεύρισαν οι απόψεις κάποιων, γι΄αυτό και αφορίζεις τις ελληνίδες.
κάπου διάβασα πως οι γυναίκες ανήκουν κι αυτές σε κάποιες κατηγορίες ( όπως κ οι άντρες άλλωστε ).
δν συμφωνείς πως μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που φροντίζουν την εμφάνιση τους , γιατί αγαπούν τον ευατό τους?
αν δν αγαπάς τον ευατό σου , πώς θα αγαπήσεις τον σύντροφο σου?
δν λέω πως δν υπάρχουν κ γυναίκες που ακόμη κ σε μας τις γυναίκες γίνονται αντιπαθέστατες μόνο που τις βλέπουμε.
π.χ. κοπέλα ντυμένη μοδάτα , φοράει ρολόϊ με το μεγάλο καντράν , κρατάει τσάντα με το χέρι λυγισμένο - παλάμι κρέμεται και κυρίως έχει ένα ύφος μπλαζέ ή εκατό καρδιναλίων.
μου έχει τύχει να αδειάσει θέση στο λεωφορείο και να ρωτήσω τη διπλανή μου που στεκόμαστε όρθιες αν θα ήθελε να καθήσει κ μου απανάει με το φοβερό : τσου...
μου ΄ρθε η αλήθεια να της κόψω μια σφαλιάρα.
απ΄την άλλη ένιωσα και ο μαλάκας που τη ρώτησα κιόλας.
ε αυτός ο τύπος γυναίκας είναι από αυτούς που μου είναι και μένα αποκρουστικός.
α, η συγκεκριμένη είχε όλο το παραπάνω πακέτο.
όσο ανφορά το σεξ τώρα...ναι υπάρχουν γυναίκες που νοιάζονται αποκλειστικά γι΄αυτό.
εξίσου όμως υπάρχουν κ οι αντίσοιχοι άντρες.
τελευταία έχω ακούσει για πεσίματα από άντρες που έχουν δεσμό σε γυναίκες που είναι ελεύθερες.
αυτό που τους κατατάσσει ?
Το ό,τι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για την προσωπικότητά τους δεν μου προκαλεί καμία απορία.Μα δεν βλέπετε ότι στη σημερινή κοινωνία μόνο η εμφάνιση αρκεί στην γυναίκα για να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές;Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι όμορφες γυναίκες όπου και να πάνε.Όλοι γίνονται χαλί για να πατήσουν αυτές.Σε καφετεριες,κλαμπ,μαγαζιά,τ� �ξί,οπουδήποτε.Ε άμα ακούει 500 κομπλιμέντα την ημέρα από παντού και έχει την επιλογή να διαλέξει οποιονδήποτε πώς να ενδώσει σε καμάκι;Δηλαδή αν στην ίδια θέση ήταν ένας άνδρας δεν θα το έπαιζε δύσκολος και θα είχε υφάκι;Στην Ελλάδα ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες νιώθουν θεές εξαιτίας της ληγουρίας των ανδρών.Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
Πάντως ΚΕΝΟ εσύ που βρίζεις της ελληνίδες,αν είχες επιτυχία σ'αυτές και σε κυνηγούσαν και είχες συνεχή σεξουαλική ζωή θα έλεγες τα ίδια;Μήπως τότε όλα θα ήταν ωραία και καλά;Σκέψου κάποιον ο οποίος έχει τις ίδιες απόψεις με σένα αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.Αυτός λες να ψάχνει για μια που να ταιριάζουν πνευματικά;Εγώ λέω όχι κι αυτός περνάει μια χαρά.
Πάντως εγώ πλέον έχω διαπιστώσει ότι για να γνωρίσει κάποιος άνδρας γυναίκα θα το κάνει μόνο μέσω κοινών φίλων,δεν υπάρχει άλλος τρόπος,όσες ελληνίδες δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους.Γι'αυτό αν κάποιος δεν έχει φίλους ή συγγενείς που να έχουν διαθέσιμες γυναίκες μπορεί να μείνει πολύ καιρό μόνος.Έτσι εξηγείται και το ότι πολλές φορές βλέπουμε ασχημάντρες να έχουν όμορφες κοπέλες,μιας και η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο αρκεί που είναι φίλος φίλου.
Το ό,τι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για την προσωπικότητά τους δεν μου προκαλεί καμία απορία.Μα δεν βλέπετε ότι στη σημερινή κοινωνία μόνο η εμφάνιση αρκεί στην γυναίκα για να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές;Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι όμορφες γυναίκες όπου και να πάνε.Όλοι γίνονται χαλί για να πατήσουν αυτές.Σε καφετεριες,κλαμπ,μαγαζιά,τ� �ξί,οπουδήποτε.Ε άμα ακούει 500 κομπλιμέντα την ημέρα από παντού και έχει την επιλογή να διαλέξει οποιονδήποτε πώς να ενδώσει σε καμάκι;Δηλαδή αν στην ίδια θέση ήταν ένας άνδρας δεν θα το έπαιζε δύσκολος και θα είχε υφάκι;Στην Ελλάδα ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες νιώθουν θεές εξαιτίας της ληγουρίας των ανδρών.Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
Πάντως ΚΕΝΟ εσύ που βρίζεις της ελληνίδες,αν είχες επιτυχία σ'αυτές και σε κυνηγούσαν και είχες συνεχή σεξουαλική ζωή θα έλεγες τα ίδια;Μήπως τότε όλα θα ήταν ωραία και καλά;Σκέψου κάποιον ο οποίος έχει τις ίδιες απόψεις με σένα αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.Αυτός λες να ψάχνει για μια που να ταιριάζουν πνευματικά;Εγώ λέω όχι κι αυτός περνάει μια χαρά.
Πάντως εγώ πλέον έχω διαπιστώσει ότι για να γνωρίσει κάποιος άνδρας γυναίκα θα το κάνει μόνο μέσω κοινών φίλων,δεν υπάρχει άλλος τρόπος,όσες ελληνίδες δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους.Γι'αυτό αν κάποιος δεν έχει φίλους ή συγγενείς που να έχουν διαθέσιμες γυναίκες μπορεί να μείνει πολύ καιρό μόνος.Έτσι εξηγείται και το ότι πολλές φορές βλέπουμε ασχημάντρες να έχουν όμορφες κοπέλες,μιας και η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο αρκεί που είναι φίλος φίλου.
Ωχ δεν ξέρω γιατί βγήκε δυο φορές καμια μλκια θα έκανα!
χαχααα, Paolo, έλα, πες μου την αλήθεια, ήθελες να μας κατηγορήσεις και τιμωρήθηκες με κόψιμο του ποστ σου. Αχ, υπάρχει σοφία σ'αυτό το Ajax τελικά!
Οι πόρτες μπορεί να ανοίγουν, ωστόσο αν θα θέλει ο καθένας να του ανοιχτούν οι συγκεκριμένες είναι το ζήτημα. Δε χρειάζονται όλες και όλοι τις ίδιες πόρτες.
Επίσης αυτό ισχύει και για τα παράθυρα και για τα στόρια.ΛΟΛ
Και κάτι άλλο προς σκέψη. Δεν υπάρχει συμπεριφορά που να επαναλαμβάνεται δίχως κέρδος. Αυτό ισχύει και για το σας απορρίπτω συλλήβδην.
Δημιουργησα αυτο το θεμα για ειπωθουν αποψεις και αν ειναι δυνατο να βγει ενα κατα προσεγγιση συμπερασμα για το τι συμβαινει στις σχεσεις σημερα.Παρατηρωντας ολες τις απαντησεις των παιδιων εδω μεσα,που ειμαι πολλες που σημαινει οτι απασχολει αρκετους διαπιστωσα τα εξης
Μια ανηλεη επιθεση προς τον κενο.Χωρις να συμφωνω η διαφωνω με αυτα που γραφει ολοι σχεδον του ''επιτιθενται''πανω σε αυτα πιυ γραφει Αυτο 2πραγματα σημαινεινη οτι αυτα που γραφει εχουν μεγαλη δοση αληθειας η ειναι εκτος πραγματικοτητας
Αντι να καταθεσει ο καθενας αυτο που πιστευει οτι ισχυει στεκεται στα γραμμενα καποιου αλλου και γ τα επικρινει η προσπαθει να τα αναιρεσει η συμφωνει το θεμα ειναι να πεις εσυ τι πιστευεις οχι να κρινεις τον αλλο
Οι γυναικες υπερασπιζονται εαυτους και οι αντρες εαυτους και καποιοι λιγοι και τους δυο
Λιγες αποψεις ταιριαζουν μεταξυ τους.Αν υποθεσουμε οτι γινοταν γνωριμια για σχεση απο αυτους που εχουν γραψει ποσα ζευγαρια θα ειχαν βγει απο εδω μεσα;η απαντηση απο μονη της λεει πολλα..,,
Γιατί πρέπει να αφορίζουμε την εξωτερική εμφάνιση?
Γιατί να λέμε πως για να έχουμε ...βάθος δεν θα πρέπει να θέλουμε έναν άντρα που νοιάζεται για τον εαυτό του και είναι δημιουργικός?
Πρέπει με το ζόρι να μας αρέσει ένας άσχημος τεμπέλης που μόνιμα γκρινιάζει για να έχουμε βάθος και ποιότητα σαν γυναίκες?
Το ξαναρωτάω γιατί πριν τρεις σελίδες που το έθεσα, κάνατε όλοι τις πάπιες....
Γιατι δεν υπαρχουν οι αντρες που ειναι δημιουργικοι και εμφανισιμοι και οι ασχημοι και τεμπεληδες μονο.παλι στα ακρα φτανουμε....υπαρχει ο ασχημος δημιουργικος και ο εμφανισιμος τεμπελης και χιλιαδες αλλοι.παλι στα ακρα φτανουμε.... τελικα μαλλον υπαρχει προβλημα.....
Ποιο ειναι το πρόβλημα?
Πως οι γυναίκες έχουμε γούστο? πως θέλουμε να έχουμε έναν άντρα κοντά στα στάνταρ μας?
Τι συζητάμε δεν έχω καταλάβει.
Διαβάζω πως είμαστε όλες ρηχές, πως μας ενδιαφέρει μόνο το σεξ και αν ο άλλος έχει καλό αυτοκίνητο ή λεφτά και ρωτάω: τι θέλουν οι άντρες από μας για να μη μας βρίζουν?
Να κατεβάσουμε τον πήχη?
Και οι αντρες εχουν γουστο και οι αντρες εχουν στανταρ.καταρχας σκεψου αν μπορεις να δωσεις αυτο που ζητας να παρεις..και κατα δευτερο και κυριοτερο ολοι οι αντρες περιμενουν ανυπομονα να μαθουν τι εννοεις με το καλο γουστο και ποια ειναι τα στανταρ.!πραγματικα περιμενω να τα ακουσω
Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου γιατί δεν μπορώ να εκπροσωπήσω όλες τις γυναίκες.
Τα στάνταρ μου λοιπόν σε έναν άντρα είναι να σέβεται τον εαυτό του.
Να είναι δυναμικός, να μην είναι τεμπέλης, να πιάνει τη ζωή απ τα μαλλιά και να την αντιμετωπίζει στις οποιεσδήποτε συνθήκες. Να μη γκρινιάζει σα γυναικούλα, αλλα να επιβιώνει ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει ελπίδα.
Να είναι έξυπνος, να έχει χιούμορ και να μη κλαίει τη μοίρα του στην κάθε αναποδιά.
Όσο δυναμική, πετυχημένη και έξυπνη να είναι μια γυναίκα, πάντα θέλει ο άντρας να είναι ένα τσακ παραπάνω, να τον θαυμάζει. Αν σε μια σχέση δεν υπάρχει θαυμασμός για τον άλλο, δεν υπαρχει σχέση.
Γι αυτό επιμένω πως αντί ο καθένας να γκρινιάζει πως χάλασε ο κόσμος, καλύτερα να δει πως χάλασε ο εαυτός του....
Έχω διαβάσει τι έχει γραφεί πιο πριν και θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με αυτά που λέει ο Κενός τον οποία τον πάω γιατί ανεξάρτητα πόσο δίκιο ή άδικο έχει (που για μένα έχει γράψει αλήθειες) υποστηρίζει παθιασμένα τις απόψεις του ακόμη και εναντίον όλων. Πάντα συμπαθούσα τέτοιους ανθρώπους που υποστήριζαν με ζήλο ότι έλεγαν και δεν είναι λίγες και οι φορές που είχαν και δίκιο. Επίσης μου άρεσε αυτό που είπε και ένας άλλος φίλος πως μπορείς και να μείνεις και στο περιθώριο σε περίπτωση που δεν συμβαδίζεις (με τα βλακώδη) πρότυπα της εποχής ακόμη και αν είσαι θησαυρός μέσα σου.
Ναι πράγματι πολλές κοπέλες δεν αξίζουν και είναι για φτύσιμο, είναι συναισθηματικά ανάπηρες και αποβλακωμένες από αυτό που τους πλασάρουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης δηλαδή το μοντέλο ενός άντρα που τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια του (λες και ξέρουν πως βγαίνει το χρήμα), έχει πανάκριβο αμάξι, ντύνεται πανάκριβα, είναι μαλάκας και θηλυπρεπής, έχει 2-3 σπίτια κτλ. Δηλαδή άμα δεν τα έχεις αυτά τη **μησες και δεν πρόκειται να βρεις γκόμενα ακόμη και αν είσαι ωραίος, ψαγμένος, έξυπνος και ξέρεις να μιλάς. Η συντριπτική πλειοψηφεία των γυναικών έχει καβαλήσει το καλάμι, αυτό είναι αλήθεια. Γενικά οι άντρες μπορεί να είναι πιο κάφροι αλλά είναι πιο ειλικρινείς στα συναισθήματα τους για μια κοπέλα, άμα γουστάρει ο άντρας γουστάρει δεν προσποιείται. Αντίθετα η κοπελίτσα το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να προσποιείται να παίζει μαζί σου και να επιβεβαιώνεται, αλλά επειδή ο τροχός γυρίζει τέτοιος ανώριμες συμπεριφορές κάποτε τιμωρούνται σκληρά αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή αυτό το θέμα . Το αστείο της υπόθεσης είναι πως αυτή την άτιμη φύση της γυναίκας την παραδέχονται και οι ίδιες οι γυναίκες, οι μανάδες μας, γιαγιάδες, θείες κτλ έχω ακούσει πολλές φορές να με λένε ‘’κοίταξε μην μπλέξεις με καμιά σουρλουλού και φαντασμένη’’ ή το άλλο ‘’η γυναίκα θα τρέχει από πίσω σου’’. Φυσικά δεν εννοούν να εκμεταλλεύεται ή να κακομεταχειρίζεται ο άντρας την γυναίκα αλλά επειδή ξέρουν πως σκέφτονται οι γυναίκες δίνουν κάποιες συμβουλές.
Οι περισσότερες κοιτάνε μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση και δεν κοιτάνε να βελτιωθούν και ως άνθρωποι. Αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό και απαισιόδοξο. Διότι δύο τέτοιο άνθρωποι δεν θα κάνουν ποτέ σοβαρή σχέση, αργά η γρήγορα θα το διαλύσουν. Με τέτοιους ανθρώπους δεν χτίζονται κοινωνίες αλλά παρακμασμένες κοινωνίες δυστυχώς. Φυσικά η εποχή που ζούμε είναι άθλια και η παρακμή βρίσκεται στα φόρτε έτσι και η σημερινή στάση της γυναίκας (υπάρχουν και καλά κορίτσια άσχετα αν δεν τα βρήκα ακόμη) είναι απόρροια της κοινωνικής παρακμής και διαστρέβλωσης των πραγματικών αξιών και προτύπων.
Paolo_1
+.Quote:
Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
Paolo_1
Xαχά ε τότε γιατί πολλές κοπελίτσες βγαίνουν έξω μόνες ντυμένες σαν πουτανίτσες; για να βρούνε κάνα πλούσιο; μα εκεί που πηγαίνουν δεν υπάρχει κανείς πλούσιος.Quote:
δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους
Λοιπόν, αυτά που λες για τις γυναίκες, μου δείχνουν γυναικεία υποτίμηση. Το να ακούς τις γιαγιάδες πχ, που ζούσαν σε άλλη εποχή, που τις γυναίκες τις είχαν όλοι σκουπίδι, άρα και όλες οι γιαγιάδες, δεν είναι καλό. Λοιπόν, τα ίδια που λες για τις γυναίκες-καταρχάς δεν ισχύουν σε όλες, εγώ πχ δεν είμαι έτσι για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ισχύουν και χειρότερα στους άντρες. Δες αυτό το λινκ--->http://women.gr.msn.com/gallery.aspx...4250064&page=1 να δεις τι λάθη κάνουν οι άντρες σήμερα, πχ
1. Θα σας λέμε πάντα ψέματα:Όχι φυσικά, μεγάλα και δυσάρεστα (ποτέ άλλωστε, δεν θα παραδεχόμασταν κάτι τέτοιο),
2. Πάντα θα ξενοκοιτάμε (Ίσως πιστεύετε πως είστε το μοναδικό κορίτσι που βλέπει ο φίλος σας, αλλά είναι εγγυημένο ότι κοιτάζει τουλάχιστον άλλες 10 γυναίκες κάθε μέρα. Μία, δύο από αυτές μάλιστα, ίσως τον κάνουν να σκεφτεί: "Αναρωτιέμαι πως θα ήταν η ζωή μαζί της". Αλλά μην ανησυχείτε - στο τέλος συνειδητοποιεί πως η γυναίκα αυτή θα είναι μάλλον το ίδιο βαρετή με το πλύσιμο πιάτων),
3. Πάντα θα μιλάμε για εσάς(Νομίζετε πως τα πταισματάκια σας και οι παραξενιές σας μένουν ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας; Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχει σημασία πόσο συχνά κάνετε κάτι εκνευριστικό ή, ακόμα πιθανότερα, κάτι τελείως παράλογο, ζητώντας μας μετά να μην το πούμε σε κανένα. Θα είναι το πρώτο πράγμα το οποίο θα συζητήσουμε μόλις συναντήσουμε τους φίλους μας.
Λυπούμαστε γι' αυτό, αλλά θα πρέπει να τσεκάρουμε αν είναι φυσιολογικό. Και να γελάσουμε μαζί σας, επίσης...)
Αυτά είναι τα πρώτα που διάβασα, και τα έχουν ψηφίσει και θετικά... Αν είναι αυτή συμπεριφορά τι να πω.....
χαχά μου αρέσει και που το διευκρίνησα. Οχι δεν υποτιμάω τις γυναίκες, τις λατρεύω και δεν μπορώ χωρίς γυναίκα, τώρα το τι κοπέλα θέλω είναι άλλη υπόθεση και δεν προκειται να το γράψω εδώ θα αρκεστώ μόνο να πω πως αν ειναι να κάνω σχέση με κάποια δεν αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση.
ενώ σήμερα που βρισκόμαστε στο άλλο άκρο; στην ασυδοσία; και φυσικά δεν συμφωνώ με την τότε εποχή αλλά ούτε και με την σημερινή.
Kανείς δεν αφορίζει την εξωτερική εμφάνιση. Μας αρεσει να ειστε εξωτερικά όμορφες αλλά όσο όμορφες εξωτερικά είναι αρκετές κοπέλες ας προσπαθήσουν να γίνουν έστω λίγο όμορφες και εσωτερικά, κατάλαβες; και θα μου πεις γιατί όλοι οι άντρες είναι ωραίοι και ως προς τον χαρακτήρα τους; φυσικά και όχι αλλά αρκετοί είναι και δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις, αν σου χτυπήσει ένας τέτοιος την πόρτα άκουσε τον, μην το απορρίψεις με ύφος αυτοκράτειρας, και συ ένα απλό κορίτσι είσαι (υποθέτω). Όπως και να χει πιστεύω πως πάντα στην τελική σούμα ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει.
το θεματακι καταντησε παρωδια, οπως οι σχεσεις σημερα...
δε με ενδιαφερουν οντως οι πολλοι, ως προς την αποψη οτι δε με επηρεαζει τοσο η γνωμη τους. αν ολοι φορεσουν ασπρα πχ, δε θα φορεσω κι εγω, ενω γουσταρω μαυρα. και ειναι λογικο γιαυτο να μου φαινονται ολοι σαν προβατα και να τους τσουβαλιαζω...
ολα δικες μας κρισεις ειναι αρχηγε, ολοι την προσωπικη αληθεια μας σχηματιζουμαι! αυτη εξαρταται απο το τοπο και το τροπο που ζουμε. το γεγονος ομως οτι εκφραζω μια δικια μου κριση για τη κοινωνια, δε σημαινει οτι αυτη η κριση ειναι τελειως λαθος χωρις ιχνος αληθειας αφου προηλθε μεσα απο αυτη. ειδικα οταν φτανουν ολοι να συμφωνουν μαζι μου, δε μπορει αυτοι να βλεπουν φτωχεια και πεινα και να κρινουν λαθος, κι εσυ να ζεις στο κοσμο σου. ή ζεις αλλου, ή παιρνεις φαρμακα, ή εισαι ναρκομανης και δεν εχεις σχεση με τη πραγματικοτητα.
νταξει τσιγγουνη και ψευτη δε με εβγαλες, με εβγαλες ομως κακο κι απατεωνα. για να μη στο χαλασω και να σε βοηθησω, θα πω οτι ειμαι σκατοψυχος και κανω το οτιδηποτε για να αποκτησω αυτο που θελω, αρκει να ξερω οτι οντως αξιζει και θα μπορω να το ευχαριστηθω αφου το εχω.
τελος, εαν στο μελλον τυχει να αγνοησω κατι που ρωτησες, να ξερεις οτι θα το κανω επιτηδες, γιατι νιωθω οτι μιλαω σε 'λιτη...
σ'αγαπω και θελω τα παιδια σου!!!
παρολαυτα πιστευω οι ελληνες απο παντωτε ηταν σκατα, τι νεοελληνες τι αρχαιοι ελληνες, σκατα ειν'ολοι, απλα τα παλια χρονια δεν υπηρχαν αλλοι λαοι για να πουν και να γραψουν οσα γραψαν οι δικοι μας (ισως οι αιγυπτιοι).
η εξωτερικη εμφανιση χρησιμευει απλα για να προσελκυσει το ατομο κοντα μας. εαν το ατομο μας γνωρισει καλυτερα και δει οτι παρολη την εξωτερικη ομορφια, μεσα μας ειμαστε σκατα, ψωνιζομαστε συνεχεια, και το μονο που μας νοιαζει ειναι μη μας χαλασει το μακιγιαζ και το κραγιον, τοτε λογικα και δε θα αντεξει διπλα μας. μια σχεση θα χαλασει μονο αν ο χαρακτηρας της αλλης ειναι σκατα, οχι λογο της εμφανισης της. παρε και το παραδειγμα με τα βιβλια, δε γινετε να σε νοιαζει και να δινεις βαση ΜΟΝΟ στο εξωφυλλο, ενω η ουσια ειναι μεσα στο κειμενο. ενα βασικο γυναικειο χαρακτηριστικο που τινει να εξαφανιστει στις μερες μας ειναι η κατανοηση. ετσι λοιπον καταντησατε ολες να δειχνετε γυναικες, και μαλιστα εντυπωσιακες, μεσα σας ομως δεν υπαρχει ιχνος θυληκοτητας αφου γινατε χειροτερες απ'τους αντρες! ελα μετα να μου πεις πως και οι αντρες να μην καταντησουν μιζεροι και γκρινιαριδες, οταν δε ζουμε και στη καλυτερη περιοδο οικονομικα. ουδεν σχολιον περι τεμπελιας, λες και μοιραζουν δουλειες και δεν υπαρχει ουτε ανεργια, που ακομα και κωλοδουλεια να εχει καποιος να βγαζει ψιχουλα, παλι θα τον λεγατε φτωχο κι οτι δε φτανουν τα λεφτα για να ζησετε μαζι του.
κοριτσια μη πιεζεστε αλλο, αφου ποσταριστηκε link για το women.gr σωθηκαμε! παμε ολοι να δουμε τα λαθοι που κανουμε...
Ε ΡΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ COSMOPOLITAN, ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!
@Aiur σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη, πισω δε κανω τελικα με τιποτα, κι ας μου λεει ο Boltseed οτι κινουμε υποπτα. το πεισμα μου με κανει να φτανω μεχρι τα ακρα και να παλευω παρολα τα προβληματα μου!
E ναι φίλε μου δυστυχώς πολλές κοπέλες είναι έτσι (ανώριμες). Αυτό που έχει σημασία είναι να μην δίνει κάποιος σημασία σε αυτές ούτε να χαλιέται και να δίνει την προσοχή του σε ποιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες που ειναι πιο ανοιχτές σε συζήτιση. Μια φορά μεταξύ σοβαρού και αστείου λεω σε έναν μεγαλύτερο φίλο μου ''δεν έχεις να με γνωρίσεις καμιά κοπέλα; και μέτρια δεν με πειράζει" και μου λέει "οι μέτριες είναι περιζήτιτες"!χαχα.
παλευεις παλευεις,
αλλα δε βλεπω να νικας..!
παρολα αυτα συνεχιζεις να πιστευεις οτι εχεις τον "σωστο" τροπο , τουλαχιστον για να απαντας ακομα και σε ερωτηση γυναικας "που πηγες διακοπες?" - "ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ , ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!" , "πως σε λενε?" - "ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!! ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!" , "χθες πηγα δουλεια και κουραστηκα , ουφ" - "Ε ΡΕ ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΣΤΕ!!"
και οχι δεν σε κοροιδευω,
απλα σου δειχνω τον τροπο που απαντας.
αν δεν πεις την λεξη Cosmopolitan μια φορα τουλαχιστον ανα 3 ποστς , τοτε φανταζομαι οτι φανταζεσαι οτι κακο θα γινει.!
Σίγουρα πάντως οι σημερινοί είναι σκατά εκ του αποτελέσματος. Καθώς έβλεπα ένα video στο youtube σχετικά με τους αγώνες της Ελλάδας ένας τύπος είχε γράψει πως αν ένας αρχαίος Έλληνας (χρυσού αιώνα, ελληνιστικής περιόδου ξερω γώ) ή και Έλληνας του 40 σηκωνόταν απο τον τάφο του με τα σκατά που θα έβλεπε σήμερα θα επέστρεφε πισω σε αυτόν!χαχά έπος!
Eπίσης μιας και ανέφερες πανεπιστήμιο (αν και έχουμε τόσο πολλά και τσάμπα τα έχουμε τα τόσα πολλά) κανένα ελληνικό δεν βρίσκεται στα 200 καλύτερα του κόσμου. Αυτό ναι είναι πρόοδος:p
δεν απανταω σε λιτες που ενω μου εχουν αποδειξει οτι εχουν μυαλο, βαριουνται να το χρησιμοποιησουν, με αποτελεσμα να πρεπει να εξηγω τα αυτονοητα.
το Cosmopolitan μπορει να το αναφερω καθε 3 και λιγο, ομως ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα επιχειρηματα για το σημερινο χαλι των γυναικων, κι εσυ εχεις συμφωνισει μαζι μου στο παρελθον οτι οντως μπορει να εχω δικιο, αρα οταν βλεπω μαζα και προβατοποιηση οτι ολες κι ολοι ειναι ιδιο θα το αναφερω, αντιστοιχα σαν το τσουβαλιασμα.
σου φαινομαι για αγραμματος ? μπορει τελικα να μη τελειωσα τις σπουδες μου να βγω επιστημονας, αλλα οχι οτι δεν εχουμε διαβασει κι ολας, ελεος...
η απαντηση μου ηταν παρομοια με το υφος του προηγουμενου ποστ σου. Cosmopolitan sorry δε διαβαζω, μου ειναι αχρηστο.
παρολαυτα θελω ακομα τα παιδια σου, γιαυτο κανε τα κουμαντα σου, εκτος αν διαβαζεις κι εσυ Cosmopolitan ή μπαινεις στο women.gr
Εγω παντως επιμενω να πιστευω οτι ζουμε στην γρηγορη εποχη.Γρηγορα λες οτι αγαπας,γρηγορα ερωτευεσαι γρηγορα τα παρατας,γρηγορα ξεχνας,γρηγορα μισεις,γρηγορα προχωρας.Το πιο σημαντικο γρηγορατα παρατας...σε οποιο φορουμ και να μπεις και να πεις χωρισα αλλα αγαπαω ακομα ολοι θα σου πουν ξεχνα,μην ασχολεισαι ,παρατα τα,προχωρα.Κανενας δεν θα πει προσπαθησες;συζητησες;βεηκ ες τι φταιει;κυνηγα οτι αγαπας.γιναν της μοδας τα φιλοσοφικα στιχακια και οι φιλοσοφιες ''καθε εμποδιο για καλο,τελειωνει κατι καλο και αρχιζει κατι καλυτερο κλπ''τα χρησιμοποιουμε ολοι για να παρουμε κουραγιο και να τονωσουμε τον πληγωμενο εγωισμο.και ομως ποσοι ανθρωποι κυνηγησαν κατι το οποιο θεωρουνταν τελειωμενο η δωσαν μια δευτερη ευκαιρια και τωρα απολαμβανουν την ευτυχια με τον ανθρωπο τους γιατι επεμεναν και δεν τα παρατησαν ....δεν πρεπει να βιαζομστε να κρινουμε και να μην τα παραταμε ευκολα,γιατι αυτο κανουμε πλεον.ΑΛλα δυστυχως εχει χαθει η εκτιμηση πλεον και δεν αναγνωριζονται οι προσπαθειες ευκολα γιατι εξακολουθω να λεω τα πραγματα ειναι απλα και τα καλυτερα πραγματα στη ζωη δεν ειναι πραγματα!!!!!
Παραθετω κατι στο οποιο πιστευω απολυτα
Πικρή Αλήθεια, ένα ποίημα από την Ella Wheeler Wilcox.
Υπάρχει μια πικρή αλήθεια στη ζωή, που ανακάλυψα
ταξιδεύοντας ανατολικά και δυτικά.
Οι μόνοι που πραγματικά πληγώνουμε
είναι αυτοί που αγαπάμε περισσότερο.
Κολακεύουμε όσους γνωρίζουμε ελάχιστα
Ευχαριστούμε τον περαστικό επισκέπτη
Ενώ χτυπάμε απερίσκεπτα
όσους μας αγαπούν περισσότερο.
ναι , η διαφορα ομως ειναι οτι αν διαβασεις καλυτερα στο λινκ που παρεθεσες, πουθενα δεν ειπα οτι ολες ειναι ιδιες. αυτο εσυ το ειπες . οχι εγω. για την ακριβεια ειχα πει:
"δεν συναναστρεφομαι συχνα με τετοιες γυναικες που παιρνουν στα σοβαρα το cosmopolitan ή που ολη τους η ζωη περιστρεφεται γυρω απο το star chanel και τα παρασκηνια του x-factor . Οχι οτι εχω κατι με αυτην την κατηγορια πλυθησμου, ισα ισα μαγκια τους καμαρι τους, απλα δεν τις εχω στον κυκλο μου , ισως γιατι τα βλεπω ολιγον κωμικα ολα αυτα τα παραπανω. Αλλα ετσι ειμαι απλα εγω."
το οποιο με απλα λογια σημαινει οτι υπαρχει και αυτη η κατηγορια αλλα δεν ειναι η μοναδικη.
Μια φορα ειχα γνωρισει μια αρκετα ενδιαφερον γυναικα μεσα σε..... βιβλιοθηκη.. οταν της καημενουλας κολησε το pc! Μια αλλη φορα ... στο διπλανο καθισμα του αεροπλανου οταν την ειδα να φοβαται τις αναταραξεις που μετατρεπανε τον ελληνικο καφε σε φραπε! Μια αλλη φορα μεσω... ενος σάιτ με κοινα ενδιαφεροντα! Μια γνωστη μου μου ελεγε πως γνωρισε εναν τυπα που ειναι κοντα-κοντα να γινει κατι τωρα, στο......σουπερμαρκετ..! ναι , σε ενα freaky σουπερμακετ εγινε η γνωριμια!
Ολες οι παραπανω δεν εχουν καμια μα ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση με αυτο το προτυπο γυναικας που λιβανιζεις εδω και 32 σελιδες απο δω και απο εκει.
Αναρωτιεμαι παρολα αυτα, εσυ που εχεις κανει ολες αυτες τις γνωριμιες σου και εβγαλες το συμπερασμα οτι ολες ειναι κενες και φαν κλαμπ του "i_am_a_fake_woman.gr" ?
τοτε απο οτι φαινεται πρεπει να ψαξεις στην μειοψηφια.
ποιος σου ειπε οτι θα ηταν ολα ευκολα και μπροστα μας αυτα που θελουμε?
εξακολουθω να απορω παντως, που τις βρισκεις ολες αυτες που αφοριζεις..! Εγω γιατι τις συνανταω μονο σε νυχτερινα μερη με διαπασων μουσικη με μπιτακια?
στη μειοψηφια ψαχνω.
απλα κουβεντα κανουμε.
και δεν ειμαι εγω ο μοναδικος με αυτο το προβλημα.