Results 46 to 60 of 186
Thread: οι σχεσεις σημερα...
-
08-12-2010, 20:35 #46
Εγω δεν εχω σχεση αυτη τη στιγμη...αλλα δεν φταιει το γυναικειο φυλλο για αυτο.
Μαλλον βαριεμαι και περιμενω να μου χτυπησουν την πορτα:P
Βασικα το να βρεις καποια που ταιριαζεις και να σε καλυπτει σωματικα και πνευματικα , δηλαδη να την καταβρεις μαζι της δεν ειναι ευκολη υποθεση.
Εδω δεν μπορουμε καν να κανουμε φιλους του ιδίου φυλου...και δεν μιλαω για φιλους κολλητους , απλως να τακιμιαζουμε και να λεμε καμμια κουβεντα στο καφε.
Ποσο μαλλον με τις γυναικες που εχουν τις διαφορες τους στον τροπο σκεψης...
Βεβαια εαν εχεις διαθεση γκρινιαρικη αυτη η διαφορετικοτητα στην δινει στα νευρα , αλλα εαν το δεις θετικα ειναι χαριτωμενη:P
Θελω μια ομορφη ,καλλιεργημενη , με χιουμορ ,καλο χαρακτηρα , να περναω τελεια μαζι της κλπ κλπ
Τωρα μαλλον και αυτες το αντιστοιχο θελουν...χωρις βεβαια να λεω οτι δεν υπαρχουν και αλλα κριτηρια.
Δεν τσουβαλιαζω αλλα σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 08-12-2010, 20:40 #47
Αν η αγάπη είναι το ζητούμενο ως διαδρομή ( που θες να μοιραστείς με κάποιων / κάποια ) και ο έρωτας το όχημα προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός και οι αλληλοκατηγορίες ?
08-12-2010, 20:41 #48
χαχααααααα
Ρε claire, δίχως να έχω διαβάσει ό,τι άλλο έχει γραφτεί από την τελευταία φορά που μπήκα, να πω πως αυτό το ποστ είναι απίστευτο. Τέρμα, καταχωρείται κι αυτό στο πάνθεον μαζί με κάποια άλλα ποστς
Του pad "Mαύρε,είσαι διαβρωτικός ρε φίλε"
Του Κηπ για τον έλεγχο των γεννήσεων 2020 χρόνια μετά χριστόν.
Του μπολτ το παράδειγμα με τον Πάκη και τη Μαριμάρ
Του πετράν άπαντα! λολ
Γμτ, πρέπει να τις συγκεντρώσω, έχω ένα σωρό άλλα που λάτρεψα...
Μwaxaaa,ο Έσσε διουρητικός χαχαααLast edited by RainAndWind; 08-12-2010 at 21:54.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-12-2010, 20:49 #49
αυτό του pad μου αρέσει κι εμένα πολύ. τα άλλα δεν τα έχω διαβάσει.
οκ, ο πετράν έχει δώσει σπουδαία δείγματα!
08-12-2010, 20:50 #50
Last edited by iberis; 08-12-2010 at 21:01.
08-12-2010, 21:05 #51
08-12-2010, 21:47 #52
κενό, δν διάβασα όλα τα ποστ στο θέμα σου, αλλά έχω την εντύπωση πως σε εκνεύρισαν οι απόψεις κάποιων, γι΄αυτό και αφορίζεις τις ελληνίδες.
κάπου διάβασα πως οι γυναίκες ανήκουν κι αυτές σε κάποιες κατηγορίες ( όπως κ οι άντρες άλλωστε ).
δν συμφωνείς πως μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που φροντίζουν την εμφάνιση τους , γιατί αγαπούν τον ευατό τους?
αν δν αγαπάς τον ευατό σου , πώς θα αγαπήσεις τον σύντροφο σου?
δν λέω πως δν υπάρχουν κ γυναίκες που ακόμη κ σε μας τις γυναίκες γίνονται αντιπαθέστατες μόνο που τις βλέπουμε.
π.χ. κοπέλα ντυμένη μοδάτα , φοράει ρολόϊ με το μεγάλο καντράν , κρατάει τσάντα με το χέρι λυγισμένο - παλάμι κρέμεται και κυρίως έχει ένα ύφος μπλαζέ ή εκατό καρδιναλίων.
μου έχει τύχει να αδειάσει θέση στο λεωφορείο και να ρωτήσω τη διπλανή μου που στεκόμαστε όρθιες αν θα ήθελε να καθήσει κ μου απανάει με το φοβερό : τσου...
μου ΄ρθε η αλήθεια να της κόψω μια σφαλιάρα.
απ΄την άλλη ένιωσα και ο μαλάκας που τη ρώτησα κιόλας.
ε αυτός ο τύπος γυναίκας είναι από αυτούς που μου είναι και μένα αποκρουστικός.
α, η συγκεκριμένη είχε όλο το παραπάνω πακέτο.
όσο ανφορά το σεξ τώρα...ναι υπάρχουν γυναίκες που νοιάζονται αποκλειστικά γι΄αυτό.
εξίσου όμως υπάρχουν κ οι αντίσοιχοι άντρες.
τελευταία έχω ακούσει για πεσίματα από άντρες που έχουν δεσμό σε γυναίκες που είναι ελεύθερες.
αυτό που τους κατατάσσει ?http://www.mazi.org.gr/
08-12-2010, 21:55 #53
Το ό,τι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για την προσωπικότητά τους δεν μου προκαλεί καμία απορία.Μα δεν βλέπετε ότι στη σημερινή κοινωνία μόνο η εμφάνιση αρκεί στην γυναίκα για να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές;Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι όμορφες γυναίκες όπου και να πάνε.Όλοι γίνονται χαλί για να πατήσουν αυτές.Σε καφετεριες,κλαμπ,μαγαζιά,τ� �ξί,οπουδήποτε.Ε άμα ακούει 500 κομπλιμέντα την ημέρα από παντού και έχει την επιλογή να διαλέξει οποιονδήποτε πώς να ενδώσει σε καμάκι;Δηλαδή αν στην ίδια θέση ήταν ένας άνδρας δεν θα το έπαιζε δύσκολος και θα είχε υφάκι;Στην Ελλάδα ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες νιώθουν θεές εξαιτίας της ληγουρίας των ανδρών.Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
Πάντως ΚΕΝΟ εσύ που βρίζεις της ελληνίδες,αν είχες επιτυχία σ'αυτές και σε κυνηγούσαν και είχες συνεχή σεξουαλική ζωή θα έλεγες τα ίδια;Μήπως τότε όλα θα ήταν ωραία και καλά;Σκέψου κάποιον ο οποίος έχει τις ίδιες απόψεις με σένα αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.Αυτός λες να ψάχνει για μια που να ταιριάζουν πνευματικά;Εγώ λέω όχι κι αυτός περνάει μια χαρά.
Πάντως εγώ πλέον έχω διαπιστώσει ότι για να γνωρίσει κάποιος άνδρας γυναίκα θα το κάνει μόνο μέσω κοινών φίλων,δεν υπάρχει άλλος τρόπος,όσες ελληνίδες δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους.Γι'αυτό αν κάποιος δεν έχει φίλους ή συγγενείς που να έχουν διαθέσιμες γυναίκες μπορεί να μείνει πολύ καιρό μόνος.Έτσι εξηγείται και το ότι πολλές φορές βλέπουμε ασχημάντρες να έχουν όμορφες κοπέλες,μιας και η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο αρκεί που είναι φίλος φίλου.
08-12-2010, 21:56 #54
Το ό,τι οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική τους εμφάνιση και όχι για την προσωπικότητά τους δεν μου προκαλεί καμία απορία.Μα δεν βλέπετε ότι στη σημερινή κοινωνία μόνο η εμφάνιση αρκεί στην γυναίκα για να έχει όλες τις πόρτες ανοιχτές;Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι όμορφες γυναίκες όπου και να πάνε.Όλοι γίνονται χαλί για να πατήσουν αυτές.Σε καφετεριες,κλαμπ,μαγαζιά,τ� �ξί,οπουδήποτε.Ε άμα ακούει 500 κομπλιμέντα την ημέρα από παντού και έχει την επιλογή να διαλέξει οποιονδήποτε πώς να ενδώσει σε καμάκι;Δηλαδή αν στην ίδια θέση ήταν ένας άνδρας δεν θα το έπαιζε δύσκολος και θα είχε υφάκι;Στην Ελλάδα ακόμα και οι λιγότερο εμφανίσιμες νιώθουν θεές εξαιτίας της ληγουρίας των ανδρών.Εγώ επαναλαμβάνω ότι μια γυναίκα βρίσκει εύκολα άνδρα,ο άνδρας είναι αυτός που δεν βρίσκει εύκολα γυναίκα,γι'αυτό και σ'έναν χωρισμό ο άνδρας είναι αυτός που υποφέρει,ειδικά αν δεν έχει κάτι από πίσω.Η γυναίκα όπως και να το κάνουμε βρίσκει την ίδια μέρα άλλον,αν το θέλει.
Πάντως ΚΕΝΟ εσύ που βρίζεις της ελληνίδες,αν είχες επιτυχία σ'αυτές και σε κυνηγούσαν και είχες συνεχή σεξουαλική ζωή θα έλεγες τα ίδια;Μήπως τότε όλα θα ήταν ωραία και καλά;Σκέψου κάποιον ο οποίος έχει τις ίδιες απόψεις με σένα αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα.Αυτός λες να ψάχνει για μια που να ταιριάζουν πνευματικά;Εγώ λέω όχι κι αυτός περνάει μια χαρά.
Πάντως εγώ πλέον έχω διαπιστώσει ότι για να γνωρίσει κάποιος άνδρας γυναίκα θα το κάνει μόνο μέσω κοινών φίλων,δεν υπάρχει άλλος τρόπος,όσες ελληνίδες δεν την πέφτουν από μόνες τους σε κάποιον δεν κοιτάνε ποτέ άγνωστό τους.Γι'αυτό αν κάποιος δεν έχει φίλους ή συγγενείς που να έχουν διαθέσιμες γυναίκες μπορεί να μείνει πολύ καιρό μόνος.Έτσι εξηγείται και το ότι πολλές φορές βλέπουμε ασχημάντρες να έχουν όμορφες κοπέλες,μιας και η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο αρκεί που είναι φίλος φίλου.
08-12-2010, 21:58 #55
Ωχ δεν ξέρω γιατί βγήκε δυο φορές καμια μλκια θα έκανα!
08-12-2010, 22:24 #56
χαχααα, Paolo, έλα, πες μου την αλήθεια, ήθελες να μας κατηγορήσεις και τιμωρήθηκες με κόψιμο του ποστ σου. Αχ, υπάρχει σοφία σ'αυτό το Ajax τελικά!
Οι πόρτες μπορεί να ανοίγουν, ωστόσο αν θα θέλει ο καθένας να του ανοιχτούν οι συγκεκριμένες είναι το ζήτημα. Δε χρειάζονται όλες και όλοι τις ίδιες πόρτες.
Επίσης αυτό ισχύει και για τα παράθυρα και για τα στόρια.ΛΟΛ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-12-2010, 22:33 #57
Και κάτι άλλο προς σκέψη. Δεν υπάρχει συμπεριφορά που να επαναλαμβάνεται δίχως κέρδος. Αυτό ισχύει και για το σας απορρίπτω συλλήβδην.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
08-12-2010, 23:14 #58
08-12-2010, 23:33 #59
Δημιουργησα αυτο το θεμα για ειπωθουν αποψεις και αν ειναι δυνατο να βγει ενα κατα προσεγγιση συμπερασμα για το τι συμβαινει στις σχεσεις σημερα.Παρατηρωντας ολες τις απαντησεις των παιδιων εδω μεσα,που ειμαι πολλες που σημαινει οτι απασχολει αρκετους διαπιστωσα τα εξης
Μια ανηλεη επιθεση προς τον κενο.Χωρις να συμφωνω η διαφωνω με αυτα που γραφει ολοι σχεδον του ''επιτιθενται''πανω σε αυτα πιυ γραφει Αυτο 2πραγματα σημαινεινη οτι αυτα που γραφει εχουν μεγαλη δοση αληθειας η ειναι εκτος πραγματικοτητας
Αντι να καταθεσει ο καθενας αυτο που πιστευει οτι ισχυει στεκεται στα γραμμενα καποιου αλλου και γ τα επικρινει η προσπαθει να τα αναιρεσει η συμφωνει το θεμα ειναι να πεις εσυ τι πιστευεις οχι να κρινεις τον αλλο
Οι γυναικες υπερασπιζονται εαυτους και οι αντρες εαυτους και καποιοι λιγοι και τους δυο
Λιγες αποψεις ταιριαζουν μεταξυ τους.Αν υποθεσουμε οτι γινοταν γνωριμια για σχεση απο αυτους που εχουν γραψει ποσα ζευγαρια θα ειχαν βγει απο εδω μεσα;η απαντηση απο μονη της λεει πολλα..,,
09-12-2010, 00:35 #60
Γιατί πρέπει να αφορίζουμε την εξωτερική εμφάνιση?
Γιατί να λέμε πως για να έχουμε ...βάθος δεν θα πρέπει να θέλουμε έναν άντρα που νοιάζεται για τον εαυτό του και είναι δημιουργικός?
Πρέπει με το ζόρι να μας αρέσει ένας άσχημος τεμπέλης που μόνιμα γκρινιάζει για να έχουμε βάθος και ποιότητα σαν γυναίκες?
Το ξαναρωτάω γιατί πριν τρεις σελίδες που το έθεσα, κάνατε όλοι τις πάπιες....