Υπαρχει καποιος που ασχοληθηκε με το θεμα να μου πει πεντα πραματα σοβαρα...?
Ειμαι στο οριο παιδια...ξερω οτι δε με ξερετε καλα καλα....αλλα δεν εχω αλλη διεξοδο
Υπαρχει καποιος που ασχοληθηκε με το θεμα να μου πει πεντα πραματα σοβαρα...?
Ειμαι στο οριο παιδια...ξερω οτι δε με ξερετε καλα καλα....αλλα δεν εχω αλλη διεξοδο
τοσα πραγματα σου εγραψαν εδω τα παιδια..ακομα να νιωσεις καλυτερα?η να θεσεις νεες βασεις?
Τι να κανο..? δεν βρισκο το θαρρος να προσεγγισο μια κοπελα...δεν ξερο πος να το κανο...φοβαμαι και ντρεπομαι....πιο ειλικρινα και εξο απο τα δοντια δεν μπορο να μιλισο...ετσι ειμαι μια ζοη....μερικα κομεντσ θα με αλλαξουνε??? (δεν λειτουργει του πληκτρο του ομεγα)
λες να εχο κατι σοβαρο? να μαι για ιδρυμα κανονικα?
θα σου πω κατι ως γυναικα..εγω δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν γνωριζα καποιον παρθενο!μα κανενα!δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει ποτε θα ξεπαρθενιαστεις!φτιαξε τα υπολοιπα κ αυτο αστο τελευταιο!φτιαξε την αυτοπεποιθηση σου!λιγο λιγο!βημα βημα!δεν χρειαζεται να το παιξεις επιβητορας για να προσεγγισεις μια κοπελα!ισα ισα που αυτοι μας ξενερωνουν κιολας!να εισαι ο εαυτος σου!κ θα ερθει κ το σεξ στην ζωη σου,ομορφα κ οπως πρεπει..
Σε ευχαριστ για την απαντηση σου...αντιλαμβανεσαι ομος ποσο σεξ εχο χασει? ποσες ευχαριστες και ανεμελες στιγμες που δεν θα ξαναερθουν? και στην καλυτερη ηλικια? αν μπορεσεις λιγο να μπεις στην ψυχολογια μου θα νιοσεις μια δυσφορια και εναν ιλιγγο...τορα πια ποιο το νοημα? ποιο? θα ερθει ο χρονος πισο δλδ? δεν μπορο να καταλαβο τον εαυτο μου ρε γμτ....τοσα χρονια πια τοσο παιδακι και τοσο μαμακιας? τι στο καλο? ή κρυβεται κατι βαθυτερο? αρχιζο και φοβαμαι καποια παθηση αλλη πιο σοβαρη γιατι πρεπει να μαι ο μονος στην ελλαδα ολοκληρη αυτη τη στιγμη που ειναι ενα νευροτικο ρακος για κατι τοσο νορμαλ...ειδα χθες ενα ζευγαρακι εφηβον και με επιασε τρελο παραπονο...δακρυσα αμεσος...ενα ΓΙΑΤΙ ηρθε κατευθειαν....ενα τεραστιο αναπαντητο ΓΙΑΤΙ...! γιατι σε μενα?
Λες οτι φοβασαι, αλλα τι φοβασαι ?
Ποιο ειναι το χειροτερο πραγμα που μπορει να σου συμβει οταν πας να προσεγγισεις λαθος μια?
Να φωναξει τον αστυφυλακα να σε συλαβει?
Να γελασει μια που δεν την ξερεις καν μαζι σου?
Για αρχη πριν δοκιμασεις να προσεγγισεις , δοκιμασε να φτιαξεις λιγο το εσωτερικο του εαυτου σου. Μπορει να σου μοιαζει σαν ξυλινο και κουφιο αυτο το ποστ αλλα αμα δεν μαθεις να εκτιμας τον εαυτο σου εσυ ο ιδιος πρωτα , ειναι σχεδον αδυνατον να σε πλησιασουν αλλοι και να τον εκτιμισουν αυτοι για εσενα.
θα το ξαναπω γιατι δεν με προσεχες,
αμα δεν μαθεις να εκτιμας τον εαυτο σου εσυ ο ιδιος πρωτα, ειναι σχεδον αδυνατον να σε πλησιασουν αλλοι και να τον εκτιμισουν αυτοι για εσενα.
Και ξερεις γιατι συμβαινει αυτο?
Επειδη οταν φροντιζουμε τον εαυτο μας και πιστευουμε σε αυτον , οι αλλοι το καταλαβαινουν και νοιωθουν ενα RESPECT για εμας και ειναι πιο ευκολοι στην προσεγγιση. Σκεψου το και αλλιως, εσυ ποιον προτιμας να εχεις διπλα σου να σου μιλαει, εναν που μιζεριαζει και κλαιγεται για τα προβληματα του ολη μερα και σου λεει ποσο αδυναμος κτλ πιστευει οτι ειναι
ή μηπως εναν που παρολο που εχει καμποσα θεματα τα αντιμετωπιζει με δυναμη, χιουμορ, αυτοσαρκασμο ενω παραλληλα τα θεωρει σαν απλα ενα ακομα νταρκ κομματι της ζωης που θα εξαλειφθει συντομα οπως ολα τα προηγουμενα παρομοια.
?
Φαντασου την ιδια λογικη με μια γυναικα διπλα σου ,
να εχει να επιλεξει σε εναν που φοβαται και θεωρει τον εαυτο του μηδεν μπροστα της ,που αντε σε βιολογικο επιπεδο να τον φανταστει για προστατη των παιδιων τους ετσι οπως ειναι απο την στιγμη που δε μπορει να προστατεψει τον εαυτο του καλα καλα,
και σε εναν που πιστευει στον εαυτο του , μπορει να τον προστατεψει θωρακισει και ετσι παραλληλα να μπορει να προστατευει και αλλους.
Αμα κανεις λαθος ερωτησεις θα παιρνεις λαθος απαντησεις , μην το ξεχνας αυτο. Οποτε αντι να ρωτας για το πως να προσεγγισεις κοπελα, καλυτερα να ρωτησεις πως να δωσεις ενα μπουστ στην αυτοπεποιθηση σου.
Αυτη την στιγμη ειναι σαν να εχεις ενα αυτοκινητο και να αναρωτιεσαι γιατι δεν παιρνει μπρος , να το σπρωχνεις , να του αλλαζεις τα καθισματα, να του αναβοσβηνεις τα φλας , ενω στην πραγματικοτητα να μην εχει βενζινη..
εγω θα σου πω πανω σε αυτο που λες,με μια δοση χιουμορ,αλλα και σοβαροτητας πως οταν ξεκινησεις να το κανεις μπορεις να καλυψεις ολο τον χαμενο χρονο!!!(α τι την περιμενει την καημενη!!!!πλακα κανω!)σταματα να μενεις στο πισω κ να κλαις κ ξεκινησε δραση!δεν εχει νοημα να αναμασας την καραμελα "ειμαι παρθενος"!
_Σε ευχαριστ για την απαντηση σου...αντιλαμβανεσαι ομος ποσο σεξ εχο χασει? ποσες ευχαριστες και ανεμελες στιγμες που δεν θα ξαναερθουν? και στην καλυτερη ηλικια? αν μπορεσεις λιγο να μπεις στην ψυχολογια μου θα νιοσεις μια δυσφορια και εναν ιλιγγο...τορα πια ποιο το νοημα? ποιο? θα ερθει ο χρονος πισο δλδ? δεν μπορο να καταλαβο τον εαυτο μου ρε γμτ....τοσα χρονια πια τοσο παιδακι και τοσο μαμακιας? τι στο καλο? ή κρυβεται κατι βαθυτερο? αρχιζο και φοβαμαι καποια παθηση αλλη πιο σοβαρη γιατι πρεπει να μαι ο μονος στην ελλαδα ολοκληρη αυτη τη στιγμη που ειναι ενα νευροτικο ρακος για κατι τοσο νορμαλ...ειδα χθες ενα ζευγαρακι εφηβον και με επιασε τρελο παραπονο...δακρυσα αμεσος...ενα ΓΙΑΤΙ ηρθε κατευθειαν....ενα τεραστιο αναπαντητο ΓΙΑΤΙ...! γιατι σε μενα?
Οκ αλλά αν κοιτάς συνέχεια πίσω θα χάσεις και τα πολλά χρόνια που έχεις μπροστά.
Βάρα το κεφάλι σου στο τοίχο αν χρειαστεί αλλά μετά κοίτα μπροστά.
Διάβασα μία έρευνα που έλεγε ότι το καλύτερο σεξ αρχίζει στα... 40(!) οπότε έχεις μπροστά σου μια δεκαετία... μάπα σεξ και μετά αρχίζουν τα καλά!
Πάρ'το αλλιώς και δες τι κάνεις από 'δω και πέρα.
Όπως σε έχω ακούσει, ένας είναι ο δρόμος. "Φιάχνεσαι" εμφανισιακά και ψυχικά και αρχίζεις να κάνεις κινήσεις :) Μία, δύο κτλ κτλ
Αλλιώς νομίζω ότι χρησιμοποιείς αυτό το φόβο/παράπονο σου για να αποφύγεις ακόμα και τώρα να τολμήσεις και να πάρεις αυτό που θες (και θα θέλει κι η κοπελιά)
Βουρ λοιπόν! Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις στην πορεία : )
Και ξερο καλα πος πισο απ ολα τα σχολια κρυβονται οι σκεψεις αυτες...γιατι αυτο ειναι το λογικο να σκεφτει καποιος....ιδιαιτερα οταν ο ιδιος λεει "τι καλα που δεν ειμαι ετσι" ...σαν τα παρατραγουδα της πανια.....
δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαι πλεον....τα παραταο....για το τι θα ακολουθησει δεν ειμαι σιγουρος πλεον...με εχει φτυσει η ζη καταμουτρα....γιατι να συνεχισο? με λυπαμαι δεν μπορο αλλο... :(
αυτο με τα 40 ειναι μεγαλη αρχιδια...για τις γυναικες μπορει...αλλα οι γυναικες δεν εξαρτονται απο μια στυση...η οποια οσο περναει ο καιρος μαλακονει και μαλακονει
ναι οκ ισος πραγματικα εχο κουραστει τοσο πολυ και το χρησιμοποιο ος δικαιολογια...αλλα ολα ρε φιλε στη ζοη μου καθυστερησα να τα κανο γιατι ηθελαν παρα πολυ προσπαθεια...και οσο να ναι ανθρπος ειμαι και λυγαο...γιατι δλδ να πρεπει τοσο σκληρα να παλεψο για αυτα που αλλοι θεορουν δεδομενα? και τους ηρθαν ετοιμα...μια ζοη αν παιδι και εφηβος ημουν υπερβαρος ενο αλλοι ηταν αδυνατα φυσιολογικα παιδια και τα κοριτσια ετρεχαν σαυτους προτα...μου βγηκε η πιστη να τα χασο κι αυτο στα 21 μου...μετα προερχομαι απο φτοχη οικογενεια μεσ τη μιζερια....παλι σκληρη δουλεια σε σχολεια φροντιστηρια κτλ...αλλα ακομα και στα βασικα της ζοης οπος κοινονικοποιηση-εροτας να πρεπει να δουλεψο για να τα εχο? παει πολυ γαμοτο...παει πολυ...ειναι ακραια η περιπτοση μου και απορο πος αντεχο γαμο τον χριστο μου
Ρε συ jim αρκετα ατομα σου εδωσαν σοβαρες απαντησεις νομιζω. Ξεχνα το θεμα της απειριας, αν αρεσεις σε μια κοπελα δε θα την πειραξει αυτο. Αν ομως δειχνεις οτι εισαι αδυναμος και δε μπορεις να σταθεις στα ποδια σου ειναι πολυ πιθανο να το παρεξηγησει, αλλα η συμπεριφορα αυτη ειναι που θα την πειραξει, δε θα σταθει στο αν εισαι παρθενος.
Πρεπει να αποκτησεις σιγουρια για τον εαυτο σου, βγες για κανενα ποτο και προσεγγισε μια κοπελα που θα σ'αρεσει και δωστης το τηλεφωνο σου, ή κερασε την κανενα ποτο κτλ. Κανε μερικα τετοια βηματα και σιγα σιγα θα πας και παρακατω.
Το παρελθον δε γυριζει πισω αλλα οι στιγμες που χανεις απ'το παρον , θα γινουν κι αυτες παρελθον μια μερα. Μην χαραμιζεις τη ζωη σου με το να στεναχωριεσαι για οτι εγινε, εισαι μικρος ακομα, κανε κινησεις και οπου βγει.
οκ...ξερο τι λες...ειναι φαυλος κυκλος δεν το βλεπεις? η συμπεριφορα πολλον αρσενικον καταληγει στο σεξουαλικο...τον καταλαβαινεις τον στερημενο απο χιλιομετρα...ειτε επειδη ειναι μαζεμενος ειτε τεραστιο αρχιδι...
Πος να σταθο στα ποδια μου οταν σαυτο το θεμα χρειαζομαι γαμημενη δασκαλα να με παρει απ το χερι? ποσ να σταθο σαυτη την κολοκοινονια που παντα με μαθαινε να σοπαινο γιατι δεν ειμαι οραιος και πλουσιος...? και πος με καταντησε τορα? στα προθυρα της αυτοκτονιας...
και να στο πο πιο απλα...δεν ξερο σεξουαλικος σε τι επιπεδο ειστε, αλλα θα γυρναγατε στο επιπεδο που ησασταν στο γυμνασιο? ή στο δημοτικο? ή στο ******** το νηπιαγογειο που ειμαι εγο τορα? ή θα λεγατε απο μεσα αστον να παει στα κομματια τον θεοτρελο...?
οποιος απαντησει ειλικρινα του σφιγγο το χερι...
τζιμ....έχεις δυο επιλογές....ή το φτιάχνεις και αφήνεις πίσω σου τη μιζέρια...ή πέφτεις εντελώς, το ξαναρίχνεις στο φαί και μετά απο καμιά εικοσαριά χρόνια αν ζούμε και είμαστε εδώ, θα μας λες πάλι τα ίδια.
Και ξέρεις κάτι? Όλοι στα μαύρα μας, μας πιάνει μια μαλακία άρνησης για το σύμπαν λες και αυτό θα συγκινηθεί και θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση μόνο και μόνο επειδή μας βλέπει να πέφτουμε όλο και πιο πολύ. Σαν τα παιδιά που πεισμώνουν με τη μαμά τους και εκείνη κάνει πίσω από αγάπη και μόνο.
Ο κόσμος και το σύμπαν δεν είναι η μαμά μας. Πείσμωσε και παραιτήσου όσο θες. Πάλι εκεί θα είσαι και ίσως ακόμη χειρότερα.
Λες πως κουράστηκες να παλεύεις. Σιγά τα αβγά.
Κουράστηκες να παλεύεις να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούσαν και να σπουδάσεις για να μη μείνεις άχρηστος τεμπέλης.
Τι θα έπρεπε να κάνεις δηλαδή? Να είσαι διακόσια κιλά αηδία και να βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση? Ούτε ντιλίβερι δεν θα μπορούσες να δουλέψεις γιατί δεν θα σε σήκωνε το μηχανάκι.
Κουράστηκες να παλεύεις για να πηδήξεις? Φοβερό πρόβλημα σε μια εποχή που πηδιούνται και οι πέτρες.
Σε πληροφορώ πως άνθρωποι κουράζονται να πολεμούν τον καρκίνο, τη φτώχεια, τις απώλειες.
Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίτα να το λύσεις με πυγμή και πείσμα. Και αν δεν τα καταφέρεις ξαναπήγαινε σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει.
Σόρι αν το μνμ μου διαβάζεται επιθετικό.
και ετσι κι αλλιος μεχρι τορα καμια που να μου αρεσει εστο και λιγο δεν εδειξε να τις αρεσο...και ξερο καλα πος οποιες (οποιες....μια δυο μη φανταστειτε) το κανανε γιατι δεν βρισκαν κατι καλυτερο...μπορει να το βλεπο ετσι γιατι εγο δεν γουσταρο τον εαυτο μου...αλλα τοτε γιατι δεν μου εχουν τυχει τα σκηνικα που ετυχαν σε ολους μα ολους τους φιλους μου?
εκτος αν ειμαι ανομαλος τελικα οποτε τελειονει το θεμα...λιγο δηλητηριο πριν τον υπνο και η κοινονια και η οικογενεια μου θα χασει ενα βαρος..
Βγαίνω για λίγο μόνο από τα ροκάδικα και ποστάρω το τραγουδάκι
http://www.youtube.com/watch?v=C6wcg...eature=related
Καταλαβαινω τι λες αλλα σου επαναλαμβανω οτι μια κοπελα θα εστιασει στο ποσο μπορει να βασιστει πανω σου και στο πως βλεπεις εσυ τον εαυτο σου. Ναι εισαι πισω στο σεξουαλικο αλλα ενας αντρας απειρος δεν ειναι το ιδιο με μια κοπελα απειρη. Η κοπελα μπορει να χρειαστει και αρκετο χρονο για να νιωσει ετοιμη να παει παρακατω σεξουαλικα, ειτε σωματικα ειτε συναισθηματικα, δεν εχω ακουσει ομως ποτε καμια περιπτωση αντρα που αφου εκανε σχεση με μια κοπελα μετα να θελει η κοπελα περισσοτερα και αυτος να πει οτι δεν ειναι ετοιμος. Οταν μπεις στη διαδικασια και νιωσεις ανετα με μια κοπελα ειτε μεσα σε σχεση ειτε οχι, θα λειτουργησεις διχως προβλημα και στο σεξουαλικο, δεν ξερω πως να στο εξηγησω, οι αντρες ειναι καπως πιο ''ετοιμοι'' σ'αυτο το θεμα ακομα κι αν ειναι απειροι.
φαντασου το θεαμα ενας 26χρονος αντρας να κανει χαριτομενα σεξουαλικα βηματα...τι στιγμη που αλλοι ειναι παντρεμενοι στην ηλικια μου....μπορειτε μορε να με νοστε καθολου?
καλουπια δεν βαζο αλλα καποια στανταρ υπαρχουν...και το πιο βασικο...καλα ολα αυτα τορα σε πιασανε? και απαντο ΝΑΙ. σεξουαλικα πιστευο πος τορα αρχιζο και ξυπναο...μεχρι τορα ειχα πολυ συγκεχυμενες εικονες στο μυαλο μου που σε συνδυασμο με ολα τα σκατα που με ταλαιπορουν με αφηναν να ζο προστατευμενος στην παιδικοτητα του μυαλου μου και να χανο χρονο ζοτικης σημασιας....τορα τι να λεμε?
οραιο το χιουμορακι αλλα το ποταμι δεν κυλαει προσ τα πισο...ιδιαιτερα σαυτη τη γαμοηλικια που αρχιζουν και πιεζουν κι αλλες υποχρεοσεις...γιατι παλιοτερα ειχα και τον χρονο να εξερευνησο...τορα θα γυρναο απο τη μιζερη σκατοδουλεια (που δεν εχο καν ακομα) μου για να σπασο την παρθενια μου? δεν εχει νοημα...ειναι αστειο και τραγικο ταυτοχρονα... :(
Eσυ σοστα τα λες...αλλο ομος λεο, αλλο κανο...ιδιαιτερα οταν αφου εχο χτισει αυτο το υπεροχο ψεμα οτι ολα καλα και παμε για αλλα, περασει ενα ζευγαρακι μπροστα σου 20χρονον (που παλι μεγαλοι ειναι) ολο χαρα και διαλυσει την ψυχολογια γιατι εσυ σε λιγα χρονια 30ριζεις...εκει γυρνας και βλεπεις την γερασμενη μουτσουνα σου και σκεφτεσαι "που πας ρε καραμητρο" και δεν μπορεις να κανεις τπτ για αυτο...απολυτος τπτ εκτος απ το να περιμενεις την απολυτη λυτροση
τζιμ....έχεις δυο επιλογές....ή το φτιάχνεις και αφήνεις πίσω σου τη μιζέρια...ή πέφτεις εντελώς, το ξαναρίχνεις στο φαί και μετά απο καμιά εικοσαριά χρόνια αν ζούμε και είμαστε εδώ, θα μας λες πάλι τα ίδια.
Και ξέρεις κάτι? Όλοι στα μαύρα μας, μας πιάνει μια μαλακία άρνησης για το σύμπαν λες και αυτό θα συγκινηθεί και θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση μόνο και μόνο επειδή μας βλέπει να πέφτουμε όλο και πιο πολύ. Σαν τα παιδιά που πεισμώνουν με τη μαμά τους και εκείνη κάνει πίσω από αγάπη και μόνο.
Ο κόσμος και το σύμπαν δεν είναι η μαμά μας. Πείσμωσε και παραιτήσου όσο θες. Πάλι εκεί θα είσαι και ίσως ακόμη χειρότερα.
Λες πως κουράστηκες να παλεύεις. Σιγά τα αβγά.
Κουράστηκες να παλεύεις να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούσαν και να σπουδάσεις για να μη μείνεις άχρηστος τεμπέλης.
Τι θα έπρεπε να κάνεις δηλαδή? Να είσαι διακόσια κιλά αηδία και να βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση? Ούτε ντιλίβερι δεν θα μπορούσες να δουλέψεις γιατί δεν θα σε σήκωνε το μηχανάκι.
Κουράστηκες να παλεύεις για να πηδήξεις? Φοβερό πρόβλημα σε μια εποχή που πηδιούνται και οι πέτρες.
Σε πληροφορώ πως άνθρωποι κουράζονται να πολεμούν τον καρκίνο, τη φτώχεια, τις απώλειες.
Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίτα να το λύσεις με πυγμή και πείσμα. Και αν δεν τα καταφέρεις ξαναπήγαινε σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει.
Σόρι αν το μνμ μου διαβάζεται επιθετικό.
κ εν παση περιπτωση που κολλαει η δουλεια κ οι υποχρεωσεις??ολος ο κοσμος εχει απο αυτες!αλλα οταν γυρναει σπιτι θελει μια αγκαλια!(και πολλα αλλα..!) :)
γιατι δε δοκιμαζεις αυτο που σου γραψα στη 2η σελιδα ? αν ψαχνεις σονυ και καλα για σχεση, απλα καντο γνωστο στη παρεα σου (τουλαχιστον εσυ εισαι τυχερος κι εχεις παρεα, αλλοι που ειναι μονοι τι να πουν ?)... πες τους ρε παιδι μου οτι ψαχνεσαι για κατι σοβαρο να αποκατασταθεις, να εχουν το νου τους μπας και σου πασαρουν καμια που σου ταιριαζει και μπορει να ψαχνεται επισης. δεν χρειαζεται να πεις οτι εισαι παρθενος (αν δε το ξερουν), αλλα σε τετοια ηλικια ειναι φυσιολογικο να ψαχνεις και κατι πιο σοβαρο. δεν ειναι ντροπη, εκτος αν δεν ειναι αληθινοι φιλοι και σε κοροϊδευουν, οποτε αναρωτιεμαι τι τους κρατας ακομα...
διαφορετικα αν θες να ανεβεις απλα επιπεδο οπως λες, υπαρχει και η λυση βιζιτους σπιτι σου οπως ειπωθηκε, αφου τα μπουρδελα ειναι τοσο προβλημα. παραγγειλε μια για ενα βραδυ και πιστευω θα εχεις αποτελεσμα, αρκει να μη παρεις χαπια και να μη σε κυριεψει ο φοβος. ξερω πως φαινεται δυσκολο γιατι θα σου μοιαζει ξενη, αλλα αμα θες μονο σεξ δε χρειαζεται να τη γνωρισεις και να δεθεις μαζι της. το κορμι της θες απλα, ΟΧΙ τα υπολοιπα! σκεψου πως ειναι κατι αναλωσιμο, δε προκειται να τη ξαναδεις, απλα θα ξεδωσεις, θα τη πληρωσεις να φυγει, και τελος.
Δεν ξερω τι έγινε και βγήκε δυο φορες το μνμ μου, ενιγουει.
Παρόλα αυτά δεν έδωσες βάση στα λόγια μου και συνεχίζω.
ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ και στα 40 τα ίδια θα μας λες. Και τότε δεν θα είναι απλά αργά. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΓΑ.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, κάτσε εδώ κανα μήνα, δίπλα σου θα είμαστε να σου συμπαραστεκόμαστε, αλλά πάλι τίποτα δεν θα έχει αλλάξει.
Τώρα, αν θες να αυτοκτονήσεις επειδή δεν έχεις κάνει ακόμη σεξ....δεν έχω να πω κάτι.
θα ερθει δεν θα ερθει? ειναι βεβαιο...εγο ειλικρινα μιλοντας ολο το αποφευγο...δεν μπορο να αφησο αλλο πισο τετοιες εκρεμμοτητες...ειναι θεμα ζοης και θανατου για μενα...αλλα οι ηλιθιοι σκατομαλακες οι δικοι μου δεν λενε να το καταλαβουν...αλλα δεν το ξερουν κιολας....ή ετσι νομιζο...αλλα και παλι εχει διαβροθει τοσο πολυ το γαμοκεφαλο τους με τα λεφτα και τα λεφτα που και παλι στα αρχιδια του θα με εγραφαν...
το παραδεχομαι ... παο για δουλειες και δεν μπαινο μεσα...περσυ πηγαινα και σε καποιες συνεντευξεις...φετος λεο ψεμματα στα ισα στους δικους μου...προτα θα τακτοποιησο τα βασικα....και θα βρο απο αναγκη μια που δεν θα μου πολυαρεσει, η οποια πιθανος να χει βαρεθει απ το πολυ το σεξ που λογικα εχει σαυτην την ηλικια και θα με στελνει παλι στο ιντερνετ και το πορνο...
Ειδες μονη σου τα λες....ναι μεν στα 40 θα ειναι τελειος αργα, αλλα τορα ειναι ηδη αργα....
σας ευχαριστο παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον...μακαρι να μπορουσα να σας το ανταποδοσο...αλλα ποσ η συμπαρασταση θα αναιρεσει το γεγονος οτι ειναι αργα....αυτο ειναι που καει την ψυχη λιγο λιγο..το ******** το αργα...ΓΑΜΟΤΟ ΓΑΜΟΤΟ :(
Γιατι? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ? ΠΙστεψε με κατο απο αυτες τις συνθηκες δεν θα βρισκομαι στη ζοη στα 40...
και δευτερον δεν θελο να αυτοκτονησο γιατι δεν εχο κανει σεξ...δεν αντεχο την τροπη που εχει παρει η ζοη μου γενικος...και το σεξ ειναι αναποσπαστο κομματι...εχεις υπαρξει ποτε νεαρο αγορι να δεις πος ειναι να καταπνιγεις τις ορμες σου? πιο ευκολα σταματας ποταμι να κυλαει...καταλαβαινεις τις πληγες μεσα μου...?
Μην νομιζεις πος στην παρεα μου τα πραγματα ειναι τελειος νορμαλ...πανο κατο στην ιδια θεση ειναι καποιοι και οσο δεν ειναι εχουν κοπελες μονιμα εδο και καιρο και γενικα κανεις δεν το χει με τις σχεσεις με τις κοπελες...εχο τυχει και σε τζιμανια βλεπεις...αστερια...και περα απο αυτο, σε αλλες γνοριμιες που εχο που υπαρχουν κοπελες ειναι συνηθος που προχορημενες για μενα...και συνηθος με βλεπουν και χαμογελουν...σαν να μου λενε καημενε ακακε μαλακα....τι να κανο...εγο δεν εχο αγγιξει χερι κοπελας...θα παο για την 20αρα κουκλαρα? θα γινο ρεζιλι τον σκυλιον...δεν θελο ενα ακομα λιθαρακι που θα με σπροξει προσ το τελος...
καταρχην με σταματαει αυτο το ατιμο το αργα...φοβαμαι οτι θα το κουβαλαο μεσα μου και οποια χαρα με περιμενει να την περναο υπο σκια αν με πιανεις...
δευτερον εχο ακομα τις αμφιβολιες για την ιδια μου την σεξουαλικη ταυτοτητα, τριτον ειμαι αφραγκος, τεταρτον ειμαι απειρος και απιστευτα αγχοτικος....και πεμπτον και κυριοτερον δεν μπορο ακομα να διανοηθο οτι μια κοπελα και ενα αγορι κανουν σεξ...ναι μεν ακουο οτι συμβαινει, αλλα δεν το εχο δει ακομα να γινεται...το παιρνεις πρεφα? ειναι ακομα στην σφαιρα της φαντασιας για μενα...δεν ειναι κομματι της πραγματικοτητας μου ακομα και ετσι δεν μπορο να φανταστο οτι ειναι τον αλλον...οτι οταν παιρνο ενα φιλαρακι τηλεφονο μπορει να τον διακοπτο απο το να εχει το πεος του μεσα στον κολπο της κοπελας του...το καταλαβαινεις...νομιζο θα παθο εμφραγμα τορα απο τα νευρα μου...κλαματα και απιστευτα νευρα...
εισαι απιστευτα αρνητικος!αυτο που λες περι σεξουαλικης ταυτοτητας,επειδη διαβασα απο την αρχη το θεμα σου,εγω δεν το πιστευω..εχεις μπερδευτει μεσα σου,τα εχεις μπουρδουκλωσει!ενταξει καταλαβαινω πως νιωθεις,αλλα με αυτο το σκεπτικο μπροστα δεν θα πας κ δεν θα σου φταιει ουτε η απειρια σου,ουτε η αφραγκια σου,αλλα εσυ κ μονο εσυ!δεν θυμαμαι αν εχεις γραψει,για το αν εχεις παει σε ειδικο..αν οχι κανε το να βοηθηθεις!
μονο μου ελπιδα τορα ειναι απλα να πιστεψο οτι μπορο να αλλαξο...αλλα κοντρα στην ιδια μου τη φυση δεν μπορο να παο...μπορει μια μερα να τα θυμαμαι και να γελαο...μπορει εσεις μια μερα να με θυμαστε και να θλιβεστε...ολα παιζουν δυστυχος...και ξερο πολυ καλα πος υπαρχουν ακομα και παιδια που ειναι ετοιμοθανατα με καρκινο, που δεν θα τους δοθει η ευκαιρια ουτε στηθος *******ς να πιασουν... τι να κανο εγο ομος την υγεια μου οταν την πεταο? πειτε μου εσεις τι ειναι χειροτερο...καποιος να πεθαινει με την ευτυχια της αγνοιας? ή καποιος να ζει σε ενα γυαλινο κλουβι που βλεπει γυρο του ολα τα καλα αλλα δεν μπορει να τα αγγιξει και απλα περιμενει να πεθανει στερημενος...?
λεο τα πραματα οπος τα βλεπο...σε πρηζο κι εσενα με συγχορεις...και σε ευχαριστο για το χρονο σου, απ τα βαθη της καρδιας μου σε ευχαριστο...εισαι γυναικα ομος και οι ορμες σου ειναι διαφορετικες απο ενος αντρα και εκφραζονται αλλιος...οταν εισαι στερημενος σεξουαλικα και νεος, μπορεις να παθεις πολλα ψυχολογικα...δεν μπορο να στο περιγραψο αν δεν το ζησεις...ειναι οπος το μητρικο ενστικτο που εμεις δεν το νιοθουμε...η δυναμη της φυσης ειναι τεραστια και δεν υποχορει πουθενα,,,πολλες φορες χλευαζει τους κανονες που εχουμε φτιαξει εμεις οι ανθρποι...τους γαμους κι ολα τα ηθικα φρενα που μας βαζουν οι ψευτοθρησκιες...και οι αμυαλοι ανθροποι. ξερο πος εχο αντιμετοπο εμενα, εχεις δικιο σαυτο...εχο ομος ολα τα αλλα συν αυτο καταλαβες...σαν να μη με παει το ατομο μου το ιδιο...σαν να μου στηνει παγιδες διαρκος...
σε ειδικο εχο παει δυο φορες και ολοι μου λεν τα ιδια....αισθανομαι για λιγο καλα και μετα παλι τα ιδια....φαυλος κυκλος...
οι αμφιβολιες για τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα πιστευω ειναι κατι που εχεις λογο της αγαμιας. ολοι οσοι εχουμε ξεχασει τι θα πει γυναικειο σωμα μπορουμε να το παθουμε. και οι περισσοτεροι γιαυτο ισως γινονται και gay, αφου ξεχνωντας τι θα πει γυναικα, και ειδικα οταν κανουν συνεχως παρεα μονο με αντρες, σκεφτονται μηπως και συμβει κατι και μπορεσουν τελικα να καλυψουν εστω και λιγο παραπανω τις αναγκες που εχουν (οπου αναγκες = σεξ, αλλα και συναισθηματικη ανασφαλεια), και τελικα το γυρνανε. αυτο ειναι μια απ'τις καταντιες της εποχης και φυσικα ευθυνονται μονο οι γυναικες με το υπερβολικο ψωνισμα τους.
δε ξερω με τι ατομα κανεις παρεα, αλλα εγω αν ειχα φιλους θα κανα ντου σιγουρα σε μπουρδελα για ομαδικο! στο παρελθον οταν ειχα συμμαθητες ακομα λογο σχολειου, φλερταραμε με αγνωστες μεχρι και μεστο σινεμα την ωρα του εργου! φυσικα ειναι πολυ πιο ευκολο να νιωσεις αυτοπεποιθηση και σιγουρια οταν εισαι μαζι με παρεα, παρα μονος. ακομα και χυλοπιτα να φας το παιρνεις στη πλακα, και σιγουρα νιωθεις πιο γρηγορα καλα. απλα ασφαλεια χρειαζεσαι, να ξερεις πως ακομα κι αν αποτυχεις, καποιος θα σου συμπαρασταθει (το ιδιο ακριβως εχω ακουσει να λεει και ψυχολογος)...
ο χειροτερος και ισως ο δυσκολοτερος εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας!ξεκινα το πεταλι,κ ασε πια τα φρενα!ξεκινα να σε αγαπας!ολα στο χερι μας ειναι!εγω σου επαναλαμβανω,δεν ειναι τραγικο ολο αυτο,ειλικρινα στο λεω!ζησε!!κ θα δεις εκει εξω υπαρχουν κοπελες που θα σε αγαπησουν γιαυτο που εισαι!μην προσπαθησεις να δειξεις κατι αλλο!
και δεν με πρηζεις! :)