Results 61 to 75 of 2414
-
23-12-2010, 17:12 #61
φαντασου το θεαμα ενας 26χρονος αντρας να κανει χαριτομενα σεξουαλικα βηματα...τι στιγμη που αλλοι ειναι παντρεμενοι στην ηλικια μου....μπορειτε μορε να με νοστε καθολου?
καλουπια δεν βαζο αλλα καποια στανταρ υπαρχουν...και το πιο βασικο...καλα ολα αυτα τορα σε πιασανε? και απαντο ΝΑΙ. σεξουαλικα πιστευο πος τορα αρχιζο και ξυπναο...μεχρι τορα ειχα πολυ συγκεχυμενες εικονες στο μυαλο μου που σε συνδυασμο με ολα τα σκατα που με ταλαιπορουν με αφηναν να ζο προστατευμενος στην παιδικοτητα του μυαλου μου και να χανο χρονο ζοτικης σημασιας....τορα τι να λεμε?
- 23-12-2010, 17:15 #62
23-12-2010, 17:18 #63
οραιο το χιουμορακι αλλα το ποταμι δεν κυλαει προσ τα πισο...ιδιαιτερα σαυτη τη γαμοηλικια που αρχιζουν και πιεζουν κι αλλες υποχρεοσεις...γιατι παλιοτερα ειχα και τον χρονο να εξερευνησο...τορα θα γυρναο απο τη μιζερη σκατοδουλεια (που δεν εχο καν ακομα) μου για να σπασο την παρθενια μου? δεν εχει νοημα...ειναι αστειο και τραγικο ταυτοχρονα... :(
23-12-2010, 17:20 #64
23-12-2010, 17:21 #65
Eσυ σοστα τα λες...αλλο ομος λεο, αλλο κανο...ιδιαιτερα οταν αφου εχο χτισει αυτο το υπεροχο ψεμα οτι ολα καλα και παμε για αλλα, περασει ενα ζευγαρακι μπροστα σου 20χρονον (που παλι μεγαλοι ειναι) ολο χαρα και διαλυσει την ψυχολογια γιατι εσυ σε λιγα χρονια 30ριζεις...εκει γυρνας και βλεπεις την γερασμενη μουτσουνα σου και σκεφτεσαι "που πας ρε καραμητρο" και δεν μπορεις να κανεις τπτ για αυτο...απολυτος τπτ εκτος απ το να περιμενεις την απολυτη λυτροση
23-12-2010, 17:21 #66
τζιμ....έχεις δυο επιλογές....ή το φτιάχνεις και αφήνεις πίσω σου τη μιζέρια...ή πέφτεις εντελώς, το ξαναρίχνεις στο φαί και μετά απο καμιά εικοσαριά χρόνια αν ζούμε και είμαστε εδώ, θα μας λες πάλι τα ίδια.
Και ξέρεις κάτι? Όλοι στα μαύρα μας, μας πιάνει μια μαλακία άρνησης για το σύμπαν λες και αυτό θα συγκινηθεί και θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση μόνο και μόνο επειδή μας βλέπει να πέφτουμε όλο και πιο πολύ. Σαν τα παιδιά που πεισμώνουν με τη μαμά τους και εκείνη κάνει πίσω από αγάπη και μόνο.
Ο κόσμος και το σύμπαν δεν είναι η μαμά μας. Πείσμωσε και παραιτήσου όσο θες. Πάλι εκεί θα είσαι και ίσως ακόμη χειρότερα.
Λες πως κουράστηκες να παλεύεις. Σιγά τα αβγά.
Κουράστηκες να παλεύεις να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούσαν και να σπουδάσεις για να μη μείνεις άχρηστος τεμπέλης.
Τι θα έπρεπε να κάνεις δηλαδή? Να είσαι διακόσια κιλά αηδία και να βλέπεις όλη μέρα τηλεόραση? Ούτε ντιλίβερι δεν θα μπορούσες να δουλέψεις γιατί δεν θα σε σήκωνε το μηχανάκι.
Κουράστηκες να παλεύεις για να πηδήξεις? Φοβερό πρόβλημα σε μια εποχή που πηδιούνται και οι πέτρες.
Σε πληροφορώ πως άνθρωποι κουράζονται να πολεμούν τον καρκίνο, τη φτώχεια, τις απώλειες.
Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίτα να το λύσεις με πυγμή και πείσμα. Και αν δεν τα καταφέρεις ξαναπήγαινε σε έναν ειδικό να σε βοηθήσει.
Σόρι αν το μνμ μου διαβάζεται επιθετικό.
23-12-2010, 17:22 #67
κ εν παση περιπτωση που κολλαει η δουλεια κ οι υποχρεωσεις??ολος ο κοσμος εχει απο αυτες!αλλα οταν γυρναει σπιτι θελει μια αγκαλια!(και πολλα αλλα..!) :)
23-12-2010, 17:23 #68
23-12-2010, 17:24 #69
γιατι δε δοκιμαζεις αυτο που σου γραψα στη 2η σελιδα ? αν ψαχνεις σονυ και καλα για σχεση, απλα καντο γνωστο στη παρεα σου (τουλαχιστον εσυ εισαι τυχερος κι εχεις παρεα, αλλοι που ειναι μονοι τι να πουν ?)... πες τους ρε παιδι μου οτι ψαχνεσαι για κατι σοβαρο να αποκατασταθεις, να εχουν το νου τους μπας και σου πασαρουν καμια που σου ταιριαζει και μπορει να ψαχνεται επισης. δεν χρειαζεται να πεις οτι εισαι παρθενος (αν δε το ξερουν), αλλα σε τετοια ηλικια ειναι φυσιολογικο να ψαχνεις και κατι πιο σοβαρο. δεν ειναι ντροπη, εκτος αν δεν ειναι αληθινοι φιλοι και σε κοροϊδευουν, οποτε αναρωτιεμαι τι τους κρατας ακομα...
διαφορετικα αν θες να ανεβεις απλα επιπεδο οπως λες, υπαρχει και η λυση βιζιτους σπιτι σου οπως ειπωθηκε, αφου τα μπουρδελα ειναι τοσο προβλημα. παραγγειλε μια για ενα βραδυ και πιστευω θα εχεις αποτελεσμα, αρκει να μη παρεις χαπια και να μη σε κυριεψει ο φοβος. ξερω πως φαινεται δυσκολο γιατι θα σου μοιαζει ξενη, αλλα αμα θες μονο σεξ δε χρειαζεται να τη γνωρισεις και να δεθεις μαζι της. το κορμι της θες απλα, ΟΧΙ τα υπολοιπα! σκεψου πως ειναι κατι αναλωσιμο, δε προκειται να τη ξαναδεις, απλα θα ξεδωσεις, θα τη πληρωσεις να φυγει, και τελος.
23-12-2010, 17:25 #70
Δεν ξερω τι έγινε και βγήκε δυο φορες το μνμ μου, ενιγουει.
Παρόλα αυτά δεν έδωσες βάση στα λόγια μου και συνεχίζω.
ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ και στα 40 τα ίδια θα μας λες. Και τότε δεν θα είναι απλά αργά. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΓΑ.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, κάτσε εδώ κανα μήνα, δίπλα σου θα είμαστε να σου συμπαραστεκόμαστε, αλλά πάλι τίποτα δεν θα έχει αλλάξει.
Τώρα, αν θες να αυτοκτονήσεις επειδή δεν έχεις κάνει ακόμη σεξ....δεν έχω να πω κάτι.
23-12-2010, 17:27 #71
θα ερθει δεν θα ερθει? ειναι βεβαιο...εγο ειλικρινα μιλοντας ολο το αποφευγο...δεν μπορο να αφησο αλλο πισο τετοιες εκρεμμοτητες...ειναι θεμα ζοης και θανατου για μενα...αλλα οι ηλιθιοι σκατομαλακες οι δικοι μου δεν λενε να το καταλαβουν...αλλα δεν το ξερουν κιολας....ή ετσι νομιζο...αλλα και παλι εχει διαβροθει τοσο πολυ το γαμοκεφαλο τους με τα λεφτα και τα λεφτα που και παλι στα αρχιδια του θα με εγραφαν...
το παραδεχομαι ... παο για δουλειες και δεν μπαινο μεσα...περσυ πηγαινα και σε καποιες συνεντευξεις...φετος λεο ψεμματα στα ισα στους δικους μου...προτα θα τακτοποιησο τα βασικα....και θα βρο απο αναγκη μια που δεν θα μου πολυαρεσει, η οποια πιθανος να χει βαρεθει απ το πολυ το σεξ που λογικα εχει σαυτην την ηλικια και θα με στελνει παλι στο ιντερνετ και το πορνο...
23-12-2010, 17:34 #72
Ειδες μονη σου τα λες....ναι μεν στα 40 θα ειναι τελειος αργα, αλλα τορα ειναι ηδη αργα....
σας ευχαριστο παρα πολυ ολους για το ενδιαφερον...μακαρι να μπορουσα να σας το ανταποδοσο...αλλα ποσ η συμπαρασταση θα αναιρεσει το γεγονος οτι ειναι αργα....αυτο ειναι που καει την ψυχη λιγο λιγο..το ******** το αργα...ΓΑΜΟΤΟ ΓΑΜΟΤΟ :(
Γιατι? ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ? ΠΙστεψε με κατο απο αυτες τις συνθηκες δεν θα βρισκομαι στη ζοη στα 40...
και δευτερον δεν θελο να αυτοκτονησο γιατι δεν εχο κανει σεξ...δεν αντεχο την τροπη που εχει παρει η ζοη μου γενικος...και το σεξ ειναι αναποσπαστο κομματι...εχεις υπαρξει ποτε νεαρο αγορι να δεις πος ειναι να καταπνιγεις τις ορμες σου? πιο ευκολα σταματας ποταμι να κυλαει...καταλαβαινεις τις πληγες μεσα μου...?
23-12-2010, 17:37 #73
Μην νομιζεις πος στην παρεα μου τα πραγματα ειναι τελειος νορμαλ...πανο κατο στην ιδια θεση ειναι καποιοι και οσο δεν ειναι εχουν κοπελες μονιμα εδο και καιρο και γενικα κανεις δεν το χει με τις σχεσεις με τις κοπελες...εχο τυχει και σε τζιμανια βλεπεις...αστερια...και περα απο αυτο, σε αλλες γνοριμιες που εχο που υπαρχουν κοπελες ειναι συνηθος που προχορημενες για μενα...και συνηθος με βλεπουν και χαμογελουν...σαν να μου λενε καημενε ακακε μαλακα....τι να κανο...εγο δεν εχο αγγιξει χερι κοπελας...θα παο για την 20αρα κουκλαρα? θα γινο ρεζιλι τον σκυλιον...δεν θελο ενα ακομα λιθαρακι που θα με σπροξει προσ το τελος...
23-12-2010, 17:38 #74
23-12-2010, 17:43 #75
καταρχην με σταματαει αυτο το ατιμο το αργα...φοβαμαι οτι θα το κουβαλαο μεσα μου και οποια χαρα με περιμενει να την περναο υπο σκια αν με πιανεις...
δευτερον εχο ακομα τις αμφιβολιες για την ιδια μου την σεξουαλικη ταυτοτητα, τριτον ειμαι αφραγκος, τεταρτον ειμαι απειρος και απιστευτα αγχοτικος....και πεμπτον και κυριοτερον δεν μπορο ακομα να διανοηθο οτι μια κοπελα και ενα αγορι κανουν σεξ...ναι μεν ακουο οτι συμβαινει, αλλα δεν το εχο δει ακομα να γινεται...το παιρνεις πρεφα? ειναι ακομα στην σφαιρα της φαντασιας για μενα...δεν ειναι κομματι της πραγματικοτητας μου ακομα και ετσι δεν μπορο να φανταστο οτι ειναι τον αλλον...οτι οταν παιρνο ενα φιλαρακι τηλεφονο μπορει να τον διακοπτο απο το να εχει το πεος του μεσα στον κολπο της κοπελας του...το καταλαβαινεις...νομιζο θα παθο εμφραγμα τορα απο τα νευρα μου...κλαματα και απιστευτα νευρα...