Originally Posted by
αν?
researcher (απευθύνομαι σε σένα γιατί ζητησες τη γνώμη μου πάνω στο μήνυμα σου) χθες στεναχωρήθηκα με κάποια από τα πράγματα που ειπώθηκαν και σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα να προσπαθώ να υπερασπιστώ τις καλές μου προθέσεις ή το γνήσιο ενδιαφέρον μου και τους πραγματικούς προβληματισμούς μου..μου φαίνεται άδικο να πρέπει να απολογηθώ για ορισμένα πράγματα που κάνω ή δεν κάνω. Πολλές φορές μπορεί να μην είναι στις προθέσεις μας να πληγώσουμε κάποιον με τα λόγια μας για αυτό ίσως θα ήταν αποτελεσματικότερο να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με τις λέξεις που χρησιμοποιούμε ή με κρίσεις για κάποιον άνθρωπο που γνωρίζουμε λίγο,και ίσως μόνο μια του πλευρά, αυτήν την οποία αποφάσισε να δείξει εδώ μέσα.Τα αναφέρω γενικά όλα αυτά.
Σχετικά με το μήνυμα σου τωρα..θα δεχόμουν ότι ενδεχομένως η εμπλοκή μου με έναν εξαρτημενο άνθρωπο ή τετοιου ειδους μπερδεμένες καταστάσεις δήλωνε κάτι για μένα...μια προτίμηση, μια έλξη σε προβληματικές καταστάσεις αν επέλεγα να εμπλακώ με ένα άτομο ή μια τέτοια κατάσταση αφού γνώριζα το πρόβλημα (αν και σέβομαι την επιλογή κάποιου να εμπλακεί ακόμα και κάτω από αυτες τις συνθηκες)..αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνώρισα εξαρτημένο, δεν τον ερωτεύτηκα εξαρτημένο..προέκυψε στη συνέχεια.Και δεν μου αρέσει καθόλου που προέκυψε αν αυτό ρωτάς..ούτε που εμππλέκομαι έμμεσα σε τέτοιες καταστάσεις.Δεν έχει καμία γλύκα.Γλύκα είχαν τα όσα έζησα με αυτόν τον άνθρωπο και με κάνουν να νοιάζομαι.όσο για τον δρόμο που διαλέγω..διαλέγω εκείνον τον δρόμο που βλέπει τον Φ. σαν Φ. και όχι σαν εξαρτημένο μόνο, που πιστευει στην αλλαγή τους ανθρώπους. συγγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος. ελπίζω να σε κάλυψα researcher :)