Results 46 to 60 of 213
Thread: βοήθεια σε χρήστη-απορία
-
12-02-2011, 22:46 #46
[QUOTE=αν?;225523]δηλαδή αμφισβητείεται και το ενδιαφέρον μου τώρα?τι δεν μπορείς να καταλάβεις?το χρησιμοποιώ σαν στήριξη για μένα το φορουμ ώς κάπου που μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα δεν έχω περιοριστεί εδώ για αναζήτηση βοήθειας.Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι βιώνω μια δραματική κατάσταση ,αυτό που προσπάθησα είναι να εκθέω τους προβληματιμούς μου και τις σκέψεις μου για μια κατάσταση στην οποία έχω έμμεσα εμπλακεί. λυπάμαι αν κάποιος το αντιλαμβάνεται ως ψευτοκλαφτοπαινεμα γιατί δεν το βιώνω έτσι..[/QUOTE
Δεν νομιζω οτι πρεπει να εξηγησεις γιατι γραφεις στο φορουμ κ τι περιμενεις να παρεις απο αυτο! μη δικαιολογεισαι ,δικαιωμα σου ειναι να το βιωνεις οπως εσυ θελεις!
- 12-02-2011, 22:55 #47
κοιτα αν τον θες
αν η φωτια μεσα σου δεν εσβησε ακομα
αν θες στηριξη για αυτο
τοτε ζητα το ξεκαθαρα
απλα αν μπαινεις και ζητας στηριξη για να βοηθησεις εκεινον
και σου λεν οι αλλοι τροπυς αλλα εσυ δεν θελεις στην ουσια αυτο
ειναι καπως αντιφατικο
απλα δεν υπαρχει θεμα με το να λες τον πονο σου
αλλα να ξερεις και πιανου πονο λες
δεν λες τον δικο του αλλα τον δικο σου
καπως ειναι μπερδευτικο καταλαβες.
ελπιζω . δεν τα εγραψα και πολυ ξεκαθαρα. ελπιζω να βγαινει νοημα.Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
12-02-2011, 22:55 #48
Αυτο λεω κ εγω. Το θεμα ειναι το γιατι. Γιατι τον σκεφτεσαι συνεχεια, τον θελεις αλλα νιωθεις οτι πας να κανεις βλακεια αμα μπλεξεις? Και μας τα κουβεντιαζεις για να πεισεις τον εαυτο σου να μην κανει κατι? ή για να ακουσεις ενθαρρυντικα λογια και να εχεις αφορμη να μπλεξεις?
12-02-2011, 23:13 #49
researcher μάλλον είναι μπερδευτικά γιατί κι εγώ δεν τα χω ξεκαθαρίσει μέσα μου..απλά πως να το πώ.. ψάχνω κάπως να βρώ το ποια θα πρέπει να ναι η στάση μου απέναντι στην κατάσταση..ωστε να βοθηθεί και αυτός κι εγώ.απλά επειδή δεν είναι ένας απλός φίλος μου περιπλέκονται τα πράγματα..οπότε εδώ εκφράζω σκέψεις μου όπως θα τις συζητούσα με φίλους μου χωρίς να αρνούμαι τη διαφορετική βαρύτητα που μπορεί να έχουν οι απόψεις κάποιου ειδικού και έχω κάνει κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση της εξειδικευμένης βοήθειας. ίσως να μπέρδεψαν και τα διαφορετικά ποστ για το ίδιο άτομο αλλά διαφορετικά ζητήματα.. όμως προσπάθησα να τα βάλω στην κατηγορία που πρέπει ώστε να δοθει βαρύτητα στο συγκεκριμένο ημείο κάθε φορά.
carrie όταν δεν με ειρωνεύονται και με αμφισβητούν μου είναι και μένα πιο έυκολο να απαντήσω.. δεν ανέφερες κάπου ότι σε μπέρδεψα κι εσένα.νιώθω ότι δεν μπορώ να ξεμπλέξω με κανέναν τρόπο αφού ξέρω για αυτό.. ότι κάτι πρέπει να κάνω...αλλά επειδή τα πράγματ μεταξύ μας είναι περίεργα έχω μπερδευτεί. δεν χρειάζομαι αφορμές για να μπλέξω..τις βρίσκω και μόνη μου αν θέλησω να κάνω κάτι, το μονο εύκολο :) Το κουβεντιάζω..γιατι με απασχολεί..με απασχολεί γιατί τον αγαπάω και νοιάζομαι..απο κει και μετά δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρα μεσα στο μυαλό μου..δυστυχώς :(
12-02-2011, 23:29 #50
"Το κουβεντιάζω..γιατι με απασχολεί..με απασχολεί γιατί τον αγαπάω και νοιάζομαι..απο κει και μετά δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρα μεσα στο μυαλό μου..δυστυχώς"
ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ να το σκεφτεσαι και να το κουβεντιαζεις. That's all I wanted to say. Και δε σε ειρωνευτηκα! Κι αν σε ειρωνευτηκα ήταν μικρο το ιχνος. Το βασικο ηταν οτι στην ειπα καταμουτρα! Και στην ειπα καταμουτρα μπας και καταλαβεις οτι αυτο κανεις, και οτι φλερταρεις με τη φωτια.. ισως θα επρεπε να εχω πιο γλυκεια και ηπια προσεγγιση, αλλα εχοντας υπαρξει αυτη που νοιαζοταν, αγαπουσε και κουβεντιαζε για καποιον με παρομοια προβληματα, και καηκε η γουνιτσα μου, δε θελω να καει καμια αλλη γουνιτσα!!!!!! Το θεμα σου δεν ειναι αυτος, ουτε ηταν ποτε, καταλαβε το. Με τον εαυτο σου πρεπει να σχοληθεις. Να κανεις πραγματα για σενα, να ονειρευεσαι, να εχεις ανθρωπους στη ζωη σου που σε στηριζουν και σε τραβανε ΠΑΝΩ! Οχι ΚΑΤΩ!!!!!!! Ουτε στασιμη!!
12-02-2011, 23:38 #51
αχ carrie λεσ πολυ μεγαλες αληθειες
και πιστευω πως η αν δεν εχει παρει καθολου ειδηση πως κααιγεται η γουνα της.....
σορυ αν αλλα ετσι αισθανομαι
η αν ειναι ακομα στη γλυκα που αισθανεται ο σκυλος που γλυφει τη λεπιδα και γλυκαινεται με το αιμα...που τρεχει απο ...τη γλωσσα του.....
και δεν ειναι απο κακια αν ο,τι λεμε η λεω
και δε σε στηριζω....
δεν αντιτιθεμαι σε σενα
αλλα στι θολωμενο για μενα μυαλο σου
μπερδεμενη αλλα σου αρεσει φαινεται
σου αρεσει κι ολο γυρω γυρω γυρω γυρω γυρω
τι γλυκα εχει αραγε αυτο
αυτος διαλεξε το δρομο του
εσυ???? εσυ διαλεγεις εναν δρομο απο τον οποιο μαλλον εχουμε καει πολλοι εδω μεσα
ισως ομως αν δεν τον χορτασεις
αν δεν σε καψει και σενα ...δεν προκειται να ακουσεις κανεναν εδω
θα θεωρεις εχθρους οσους λενε την εμπειρια του καψιματος τους....
οκΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
12-02-2011, 23:41 #52
Aχ, ποσο να σε ευχαριστησω βρε ρισερτσερ! Μπραβο.... Αυτο ακριβως... Θα το ξαναεπαναλαβω κι εγω μπας και εντυπωθει καλυτερα
"εσυ διαλεγεις εναν δρομο απο τον οποιο μαλλον εχουμε καει πολλοι εδω μεσα
ισως ομως αν δεν τον χορτασεις
αν δεν σε καψει και σενα ...δεν προκειται να ακουσεις κανεναν εδω
θα θεωρεις εχθρους οσους λενε την εμπειρια του καψιματος τους...."
13-02-2011, 01:45 #53
"... Καλησπερα
Εχω ξαναδιαβασει ποστ σου στο παρελθον και αν και τοτε ειχα θυμωσει νομιζω πως καπου εδω ενιωσα την αναγκη να παρεμβω.Σε ειχα διαβασει που ακυρωνες με πολυ χειρουργικο τροπο και εντελως υπογεια το Α.Α δινοντας παλι τα φωτα σου σε καποιον αλλον που τα χρειαζοταν.Τωρα παλι ακυρωνεις αλλα κεντρα ανοικτα η κλειστα η δεν ξερω και εγω και ανθρωπους οι οποιοι παιρνουν αδειες συμβουλων και ξεπαραδιαζουν τους ομοιοπαθεις τους οπως λες.Δεν ξερω τι εμπαθεια εχεις με τους ανθρωπους οι οποιοι κανουν μια προσπαθεια να απεμπλακουν γιατι ακυρωνοντας τα κεντρα ακυρωνεις τους εξαρτημενους ξερεις.Επισης μιλας λες και κατεχεις την απολυτη γνωση στο θεμα αυτο καμια ταπεινοτοτητα και ταπεινοφροσυνη και πετας φοβο και θυμο στην κοπελα που πραγματι δεν γνωριζει για αυτο ειναι εδω.Το γραψιμο σου ειναι εντελως επιθετικο και βιαιο και για μενα δειχνει ανθρωπο που περασε ξυστα και δεν ακουμπησε.Ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο αυτους που το <<ελεγχουν>> και εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τους αλλους(καταλαβαινεις τι ελεγχουν).Αληθεια πινεις τωρα κατι η το κειμενο που εγραψες το εγραψες πινωντας?
Θελω να σε πληροφορησω οτι εγω προσωπικα εχω φιλους απο το Ν.Α που ειναι καθαροι πανω απο 10 η 15 χρονια χωρις ψυχοφαρμακα με οικογενειες και παιδια και δουλειες που ομως στο πισω μερος του μυαλο τους εχουν την σκεψη <<ειμαι εξαρτημενος>> για να μην παιρνουν αερα και τους πιανει η επαρση και αλαζονεια....
Σου ευχομαι να κοψεις πραγματικα και αποκτησεις ειρηνη μεσα σου........."
Καλημέρα και σε σένα λοιπόν... καταρχάς, περνάω μια φορά στις δυο βδομάδες πια από εδώ και ρίχνω καμιά ματιά σε κάτι που μπορεί να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν μου το κεντρίσει πολύ, ενδεχομένως και να απαντήσω. Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομη. Τα όσα έχω γράψει για το ΑΑ, είναι εκεί που είναι. Κι αν κάποιος θέλει να βρει "υπόγεια" ρεύματα, μουλωχτές ερμηνείες και δε ξέρω κι εγώ τί άλλο, ας τα βρει. Άλλωστε, συνήθως βλέπουμε αυτό που εμείς θέλουμε να δούμε. Δικαίωμά σου να έχεις δει αυτά που μου προσάπτεις λοιπόν, δε με απασχολεί.
Κατά δεύτερον, σου είμαι εμπαθής και αντιπαθής. Έ και;... κάποτε έδινε σημασία σε κάτι τέτοια, σήμερα διόλου δε δίνω. Προφανώς τα πρόσεξες όλα και τα ερμήνευσες. Ίσως δε πρόσεξες όμως ότι οι περισσότερες μαρτυρίες που έχουν γίνει σε μένα είναι από πρώην χρήστες με τους οποίους συναναστρέφομαι. Και ίσως ακόμη δε πρόσεξες, ότι συναναστρέφομαι με νυν και πρώην κυρίως, που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν μια γενικότερη νοοτροπία που εμένα δε με αντιπροσωπεύει ως άνθρωπο πάνω απ' όλα, κι όχι σαν πρώην αλκοολική. Είπαμε, ο καθένας ό,τι θέλει βλέπει.
Εμένα η προσωπική μου εμπειρία και τα βιώματά μου είναι γραμμένα ξεκάθαρα εδώ μέσα. Δεν έχω ψάξει αν υπάρχουν τα παλιά μου γραπτά. Και η τοποθέτησή μου είναι ότι απ' αυτούς τους ανθρώπους, αυτοί οι οποίοι έχουν εξελιχθεί, έχουν βελτιωθεί σα προσωπικότητες και συμπεριφορές, είναι αυτοί που δεν έμειναν κολλημένοι στο πρόσχημα της "αρρώστιας". Δεν υπάρχει λόγος να επαναληφθώ. Άλλωστε είναι επίσης γραμμένο ότι με αυτού του τύπου "πρώην" επιθυμώ να έχω και παρτίδες. Κι αυτοί με μένα. Και μιλάω και για ΑΑ με τους οποίους έχω μια χαρά σχέση. Ποιό το πρόβλημα δε κατάλαβα...
Ναι, κατέχω την "απόλυτη" γνώση όσον αφορά τη δική μου σχέση με το αλκοόλ, του γείτονα δε με ενδιαφέρει. Και ναι, το έλυσα παντελώς αν δε σε ενοχλεί. Και ναι, φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που προχώρησαν και έφτιαξαν τη ζωή τους, κι εγώ το ίδιο λέω.
Θα κλείσω, αφού καταλήξαμε στη δική μου βιαιότητα και επιθετικότητα... αν και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά το λένε "σκληρή" γλώσσα. Αλλά δε στο χαλάω αν νομίζεις ότι με πιάνεις καλύτερα έ;... και θα κλείσω με τη δική σου κακεντρέχεια και το κακής αισθητικής χιούμορ... όταν έπινα, έγραφα κυρίως ποίηση. Τώρα που δε πίνω, ασχολούμαι και με τον πεζό λόγο. Αλλά αν πάλι γνωρίζεις καλύτερα εσύ για μένα και από όσους με συναναστρέφονται τα δυο τελευταία χρόνια που έχω κόψει πίνοντας μια Buckler την ημέρα, τότε να μη στο χαλάσω και πάλι... δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι είμαι ακόμη αλκοολική. Αφού ξέρω εγώ για μένα μου φτάνει. Αλλά μάλλον δε γνωρίζεις ότι είμαι και αυτάρκης εκτός από επιθετική.
Η επανάκτηση του αυτοελέγχου σε κάποιους πρώην χρήστες αλκοόλ, είναι υπαρκτή και δεν είμαι η μόνη. Δε μιλώ για άλλες ουσίες, αλλά μόνο για αυτήν στην οποία υπήρξα εθισμένη για 15 χρόνια. Και τώρα να καληνυχτίσω και ας συνεχίσει ο καθένας να πιστεύει ό,τι του γουστάρει. Θα σου έκανα μια πρόταση να μη το συνεχίσεις. Πρώτον δεν έχω κάτι να σου πω, δεύτερον σε κακεντρεχές χιούμορ δεν απαντώ πάνω από μία φορά. Τρίτον, ξηλώνει ο πισής σε δυο μέρες γιατί είμαι σε μετακόμιση και θα αργήσω πολύ να ξαναπεράσω. Αλλά οκ, όπως βολεύεσαι.
Καλό σου ξημέρωμα και καλή σας νύχτα! ... :) ...
13-02-2011, 12:45 #54
Καλημερα σου
Δεν θα το συνεχισω γιατι δεν υπαρχει λογος να πιασω κουβεντα με την μαιμου σου εξαλλου εχω καλυτερα πραγματα να κανω αλλα να ξερεις οτι οσο ακυρωνεις πραγματα και ανθρωπους θα ειμαι απεναντι σου......
13-02-2011, 17:16 #55
Επειδη αυτο το σχολιο τωρα το πρωτοειδα, δεν μπορω παρα να αναρωτηθω... Ανεμε, οποιοσδηποτε αποδομει με χειρουργικο τροπο οποιαδηποτε οργανωση που ο ιδιος θεωρει νοσηρη για τον α' η β' λογο, μπορει να περιμενει τετοιες απαραδεκτες "ευχες" απο εσενα και μαλιστα σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης? Ρωταω γιατι αυτο ειναι ενα απο τα πιο κακοηθη σχολια που εχω διαβασει εδω μεσα. Πως λες τετοια πραγματα για τον αλλο και για αυτα που εχει περασει? Την ξερεις προσωπικα τη Rabola και τι παιζει στη ζωη της η απλως σημαδευεις και αμα "πεσεις μεσα", επεσες?
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
13-02-2011, 18:51 #56
13-02-2011, 19:06 #57
Οχι η επικοινωνια μου ηταν με ειδικους ψυχικης υγειας και ανθρωπους του χωρου γενικα. Βλεπω ομως οτι βγαζεις παλι αυθαιρετα συμπερασματα, χωρις να απαντας σε αυτο που σε ρωτησα: με ποιο δικαιωμα γραφεις ενα τοσο κακοηθες σχολιο σχετικα με την απεξαρτηση μελους απο το αλκοολ σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης?
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
13-02-2011, 19:16 #58
Επειδη δεν εχεις και επειδη εχω καλυτερα θα ειναι να ασχοληθεις με το διαβασμα που σου παει καλυτερα.Απο την αλλη σε τιμα που λες την αληθεια για το οτι δεν εχεις σχεση με τα παραπανω που σε ρωτησα.Το δικαιωμα το παιρνω απο μονος διαβαζοντας πολυ προσεχτικα τι εχει γραψει το μελος αυτο και θα σου συνιστουσα να το διαβαζες και εσυ καλυτερα για να καταλαβεις ολα τα προηγουμενα.Τελος σου επιστρεφω την κακοηθεια και θα σου προτεινα να μην εμφανιζεσαι ως αυτοκλητος σωτηρας κανενος. οι δικηγοροι νομιζω οτι δεν εχουν θεση εδω μεσα.Δε σου κανει εντυπωση εσενα που η απαντηση της Rabola ειναι πιο μαλακη απο την δικη σου εκεινη τουλαχιστον δεν με κρινει οπως εσυ, αλλα δεχεται αυτο που της εγραψα ως αποψη. εσυ γιατι οχι?κοινως ποιος εισαι εσυ ρε μαγκα που μου την λες?
13-02-2011, 19:23 #59
13-02-2011, 19:26 #60
εισαι πολυ γλυκια αλλα μου λειπουν οι εικονες σου................................